Προγνωστικά στοιχήματος
Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ
Τένις
Formula 1
Βαθμολογίες - Στατιστικά
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Value Bet – Η πιο δύσκολη διαδρομή στο στοίχημα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 4/9, 09:40 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Value Bet – Η πιο δύσκολη διαδρομή στο στοίχημα
Είναι έκφραση που αναμφίβολα την έχετε ακούσει αρκετές φορές. Το ποντάρισμα αυτό έχει value. Αξία δηλαδή. Τι ακριβώς σημαίνει όμως;

Κάθε σετ αποδόσεων δεν βγαίνει τυχαία. Οι άνθρωποι που δουλεύουν για λογαριασμό των στοιχηματικών sites, βασίζονται σε κάποια δεδομένα ώστε να μοιράσουν τις πιθανότητες  για κάθε σημείο. Αυτές ακριβώς οι πιθανότητες είναι που προσφέρουν τις αποδόσεις.

Το ίδιο λοιπόν, κάνουν και οι πιο έμπειροι παίκτες του στοιχήματος. Παίρνουν ένα ζευγάρι στα χέρια τους. Μπάγερν-Μπαρτσελόνα και μοιράζουν ποσοστιαία τις πιθανότητες για κάθε σημείο. Ας πούμε ότι κάποιος αποφασίζει πως σε αυτό το ζευγάρι έχουμε 40-30-30. Ανάλογα με την απόδοση λοιπόν που έχει στα χέρια του, πολύ εύκολα μπορεί να διακρίνει αν η τιμή αυτή είναι δίκαιη σύμφωνα με όσα πιστεύει αυτός, αν έχει δηλαδή Value.

Ο μαθηματικός τύπος είναι συγκεκριμένος. 100/απόδοση=πιθανότητα %.

Value bet λοιπόν αν θέλουμε να δώσουμε τον ορισμό, είναι το σημείο το οποίο ο παίκτης θεωρεί ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης και ταυτόχρονα προσφέρεται σε απόδοση, η οποία είναι μεγαλύτερη από τις πιθανότητες που ο ίδιος έχει αποφασίσει μετά την μελέτη του ότι έχει το σημείο.

Για παράδειγμα, αν στο παραπάνω παιχνίδι που ο παίκτης πιστεύει ότι ο άσος έχει 40% πιθανότητες επιβεβαίωσης, η στοιχηματική πλατφόρμα προσφέρει απόδοση στο 2.30, τότε 100/2.30=43,4% άρα ο παίκτης θα κρίνει με βάση την δική του μελέτη για το παιχνίδι αν θα ποντάρει στο σημείο ή όχι.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια όχι τόσο εύκολη διαδικασία αφού σκεφτείτε ότι αυτό πρέπει να γίνεται για όσα παιχνίδια ξεχωρίζεται και βάζετε στη μελέτη σας. Επίσης τα λάθη των στοιχηματικών sites δεν είναι τόσο συχνό φαινόμενο ώστε να εντοπίζεται τόσο εύκολα το value bet. 

Εξαρτάται καθαρά από εσάς και την υπομονή σας η συγκεκριμένη τακτική ενώ θα πρέπει να έχετε και κάτι άλλο στο μυαλό σας. Χρειάζεται αρκετή υπομονή, επιμονή, εμπειρία και διάβασμα ώστε να φτάσετε σε σημείο να ορίζετε τις πιθανότητες ενός αγώνα.

Το μυστικό ουσιαστικά είναι να βρείτε το στοιχείο εκείνο που κατά τη γνώμη σας κρίνει ένα παιχνίδι περισσότερο από αυτό που πιστεύει η στοιχηματική πλατφόρμα, οπότε και το ποντάρισμά σας αποκτά στοιχηματική αξία.


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΟΥΑΛΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

  €1.042.108,40

 • ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

  €600.776,19

 • ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

  €482.353,60

 • ΒΕΛΓΙΟ - ΚΥΠΡΟΣ

  €416.645,48

 • ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ

  €343.030,16

 • ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ - ΡΩΣΙΑ

  €316.779,08

 • ΠΟΛΩΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ

  €237.739,70

 • ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

  €91.208,98

 • ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

  €84.135,90

 • ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΠΑΡΑΝΑ

  €76.543,80

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος