Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Η γκανιότα στο Στοίχημα

Τελευταία ενημέρωση: Sunday 25/7/2021, 01:38 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Η γκανιότα στο Στοίχημα
Η αναφορά στον όρο γκανιότα είναι τόσο συχνή στο στοίχημα που σίγουρα θα τον έχεις ακούσει και θα έχεις ψάξει τη σημασία του. Και πολύ σωστά καθώς η γκανιότα είναι από τους βασικότερους όρος στα τυχερά παιχνίδια και εξαιρετικά σημαντικός στο να μας βοηθήσει να αποφύγουμε πονταρίσματα χωρίς αξία. 

Τι είναι η γκανιότα; 

Η πιο βασική ερώτηση είναι παράλληλα και η πιο απλή: τι είναι η γκανιότα; Και επειδή η έκθεση σε νέες έννοιες και ετυμολογίες στο online στοίχημα έχει αρχίσει και γιγαντώνεται, θα το γράψουμε όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται – χωρίς πολυπλοκότητες.

Γκανιότα  είναι η προμήθεια,  το σίγουρο κέρδος δηλαδή, που θα λάβει μια στοιχηματική εταιρία  ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αγώνων.  Ό,τι και να γίνει δηλαδή η γκανιοτα θα στέκεται δίπλα στην εταιρία, να της επιστρέφει κέρδος.  Αυτό δεν σημαίνει πως οι book έχουν κέρδος σε κάθε παιχνίδι, αλλά μέσω αυτής εξασφαλίζουν μακροχρόνια το επιθυμητό κέρδος.

Γκανιότα υπολογισμός

Σίγουρα κάποια στιγμή θα έχεις  γκουκγλάρει γκανιότα υπολογισμός ή πως υπολογίζεται η γκανιότα; Αφού ενημερώθηκες για τη ετυμολογία της, πάμε να δούμε πως υπολογίζεται. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να υπολογίσεις την προμήθεια του book είναι ο εξής. 
Έστω πως τα σετ αποδόσεων στην αγορά 1Χ2 του clasico, Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης είναι 2.59 – 2.98 – 2.96. 

{1-1/[(1/ΑΠ1) + (1/ΑΠ2) + (1/ΑΠ3] }*100% 

Ακολουθείς την μαθηματική πράξη. Γκανιοτα = 1/3.55 (απόδοση 1) + 1/3.82 (απόδοση Χ) + 1/1.93. (απόδοση 2) x100. 

Οπότε, 0.28 + 0.26 + 0.51=1.05

Πολλαπλασιάζουμε με 100, επομένως στο συγκεκριμένο ματς η προμήθεια είναι 5%.

Είναι σημαντική η γκανιότα; 

Η απάντηση είναι μία και ξεκάθαρη: Η γκανιότα είναι σημαντική, ναι! Αυτή σου καθορίζει το ύψος των κερδών σύμφωνα με το μέγεθός της. Ουσιαστικά, όσο μεγαλύτερη είναι  σε ένα ματς, τόσο μικρότερη αξία έχει το στοίχημα σου. Ακόμα και αν επιβεβαιωθεί δηλαδή, αν η προμήθεια μεγαλύτερη από αυτή που πρέπει, είναι σχεδόν απίθανο μακροχρόνια να είσαι κερδισμένος

Για να καταλάβεις πόσο σημαντικη είναι η γκανιότα στα τυχερά παιχνίδια αρκεί να σκεφτείς  το κλασικό και εύκολο  παράδειγμα με την ρίψη του νομίσματος, στο οποίο έχεις 50% πιθανότητες να κερδίσεις και 50% να χάσεις. Σκέψου τώρα πως κάθε φορά που χάνεις δίνεις 10€ και κάθε φορά που κερδίζεις λαμβάνεις 9€ αντί για 10€. Ακομα και αν κάνεις ένα καλό σερί και κερδίσεις για λίγο, μακροχρόνια είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα είσαι χαμένος.

0% γκανιότα

Ο  όρος 0% γκανιότα – και κυρίως η σημασία του- έχει γίνει από τα μεγαλύτερα… trends τα τελευταία χρόνια. Σε ελεύθερη μετάφραση , σημαίνει ότι ο book δεν παίρνει καθόλου προμήθεια από τους αγώνες με την σχετική σήμανση. Με αυτόν τον τρόπο, οι αποδόσεις στη βασική αγορά του «1Χ2» ανεβαίνουν, με αποτέλεσμα ο παίκτης να «αγοράζει» το σημείο στην υψηλότερη δυνατή τιμή του. 

Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που ο συγκεκριμένος όρος εμφανίζεται σε επιλεγμένα ματς καθημερινά, συνήθως στα πιο σημαντικά των κορυφαίων πρωταθλημάτων και διοργανώσεων και όχι μαζικά στο κουπόνι. 

Στοιχηματικές με 0% γκανιότα

Η εμφάνιση της μηδενικής προμήθειας έφερε επανάσταση στο διαδικτυακό στοίχημα, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες εταιρίες να επικοινωνούν τα κορυφαία ματς της ημέρας με τη σήμανση της 0% γκανιότας. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις τα προσφερόμενα παιχνίδια ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες είναι ίδια, υπάρχουν και μέρες που κάποιες από αυτές επιχειρούν να κάνουν τη διαφορά με ένα παιχνίδι λιγότερο εμπορικό ή αγαπημένο. 

Ποιες εταιρίες, όμως, προσφέρουν 0% gkaniota  στα αθλητικά events; Οι περισσότερες. Stoiximan, Novibet, Pame Stoixima, BetshopBwin και πολλές άλλες. 

Πως αντιμετωπίζεται η γκανιότα

Αν και δεν είναι εύκολο, ούτε επιλογές… by the book που λέμε, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την γκανιότα. Ένας από αυτούς είναι με «επίθεση» εκ των έσω, από τις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρίες.

 • Εάν, λοιπόν, είσαι μέλος σε περισσότερα από ένα στοιχηματικά σάιτ έχεις και την ευχέρεια να συγκρίνεις τις αποδόσεις ενός συγκεκριμένου event και να ποντάρεις σε αυτή που προσφέρει την υψηλότερη απόδοση. 
 • Ακόμη ένας τρόπος είναι να προτιμάς τα ματς που δίνονται χωρις προμήθεια, άρα να «αγοράζεις» τις μεγαλύτερες αποδόσεις.
 • Να είσαι standby γιατί οι ευκαιρίες, μέσω των συχνών μεταβολών των αποδόσεων, είναι αρκετές. Επίσης, να προτιμάς τα early odds- ματς που ξεκινούν σε τέσσερις πέντε μέρες. Όσο νωρίτερα το ποντάρεις, τόσο το καλύτερο στις περισσότερες περιπτώσεις. 

Στοιχηματικές με χαμηλή γκανιότα

Ο ανταγωνισμός των εταιριών έχει βελτιώσει σημαντικά τη γκανιότα στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του στοιχήματος και υπάρχουν αρκετές στοιχηματικές  με θελτικές αποδόσεις. Αν αφήσουμε έξω την μηδενική, τότε μπορούμε να πούμε πως οι καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα ορίζουν την προμήθεια από το 2 έως το 5% Το ποσοστό αυτό δεν είναι καλό, αλλά προσοχή αυτό ισχύει μονο για την αγορά 1Χ2 και στο Pre Game.

Γκανιότα στο Live

Η γκανιότα στο Live αλλάζει και αυτό είναι λογικό. Οι περισσότερες εταιρίες πρέπει να πληρώσουν τους παρόχους τους για την πλατφόρμα του Live, οπότε αυξάνουν λίγο την προμήθεια στο Live Betting. Αυξημενη είναι και στις αγορές των γκολ, όπως το Under Over και Goal/No Goal.
Στις κατηγορίες που οι εταιρίες «φοβούνται» και αυτές είναι συνήθως οι μικρότερες, όπου δεν υπάρχει καλή ενημέρωση, είναι λογικό να μην θέλουν να ρισκάρουν και για τον λόγο αυτό η προμήθεια μπορεί να ξεπερνάει το και το 10%. Το ίδιο ακριβώς θα δείτε και σε κάποια ειδικά στοιχήματα.


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΚΑΝΑΔΑΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

  €98.297,00

 • ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

  €68.959,20

 • ΣΑΠΟΡΟ - ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

  €29.349,16

 • ΜΠΑΙΑ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

  €27.024,44

 • ΦΟΥΤΖΙΕΝΤΑ - ΕΧΙΜΕ

  €14.817,66

 • ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

  €11.278,19

 • ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΖΟΝΓΚΤΣ - ΖΕΖΙΑΝΓΚ ΠΡΟΦΕΣΙΟ

  €10.785,07

 • ΤΟΚΙΟ - ΝΙΓΚΑΤΑ ΑΛΜΠΙΡΕΞ

  €10.021,70

 • ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

  €9.612,29

 • ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚ

  €8.704,49

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος