Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Συναίσθημα και στοίχημα – Δύο άκρα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 4/9, 09:45 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Συναίσθημα και στοίχημα – Δύο άκρα
Απέναντί σας έχετε ένα ρομπότ. Αυτό είναι ο υπολογιστής στην απλή έννοια που σας φέρνει στον εγκέφαλο τις αποδόσεις, τα παιχνίδια και την εξέλιξή τους για να αποφασίσετε τα πονταρίσματα που θα κάνετε.

Κάπως έτσι λοιπόν θα πρέπει να συμπεριφέρεστε και εσείς. Σαν ρομπότ. Ναι δεν είναι υπερβολή αφού το συναίσθημα επηρεάζει στον απόλυτο βαθμό τις στοιχηματικές σας επιλογές.

Ποτέ την ομάδα μας

Σίγουρα θα έχει τύχει σε πολλούς να ποντάρουν την ομάδα τους. Κυρίως να την ποντάρουν υπέρ της νίκης της, χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν όλα τα δεδομένα μιας αναμέτρησης. Παρασύρονται από το οπαδικό πάθος, από τους φίλους τους, με τους οποίους πηγαίνουν μαζί στο γήπεδο. 

Έχει συμβεί σίγουρα στον καθένα μας, να ποντάρουμε επειδή θεωρούμε ότι η ομάδα μας θα πετύχει μια ιδιαίτερα εύκολη νίκη. Χωρίς να λογαριάζουμε την απόδοση που μας δίνει ο bookmaker, δίχως να υπολογίζουμε τις παραμέτρους του αγώνα. 

Μεγάλο λάθος φυσικά. Ακόμη και αν έχουμε αποφασίσει να ποντάρουμε κατά της ομάδας που υποστηρίζουμε από μικρά παιδιά. Το καλύτερο είναι να την έχουμε σαν απαγορευμένη επαφή, ακόμη και όταν αποκτήσουμε εμπειρία και θα μπορούμε να διακρίνουμε μια αξία στην απόδοση ή όχι.

Ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ

Αλκοόλ και στοίχημα δεν πάνε μαζί. Το να μην έχουμε πλήρη συναίσθηση του τι κάνουμε, είναι ένα ακόμη μεγάλο λάθος στο στοίχημα. Η έλλειψη του 100% της αυτοσυγκέντρωσής μας δεν βοηθάει και αναμφίβολα θα οδηγήσει σε λανθασμένη κρίση.

Ποτέ λοιπόν συνδυασμός αλκοόλ και πονταρίσματος αφού θα πρέπει να έχουμε καθαρό κεφάλι για να αποφασίσουμε που θα τοποθετήσουμε τα λίγα ή πολλά χρήματά μας.

Ποτέ υπό καθεστώς πίεσης

Στη ζωή δεν υπάρχει μόνο το στοίχημα κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετοί οι παράγοντες που μπορούν να το επηρεάσουν. Η καθημερινότητά μας έχει ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε. Σε περιόδους μπόλικου άγχους και πίεσης, καλό θα ήταν να μην προβαίνουμε σε στοιχηματικές επιλογές. 

Είναι πολύ πιθανό αυτές να επηρεαστούν από την ψυχολογική μας κατάσταση εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Το στοίχημα απαιτεί ηρεμία, σύνεση και καθαρό μυαλό.

Απαραίτητο το διάλλειμα 

Ένα μπρέικ είναι πάντα απαραίτητο. Αν είστε από αυτούς που ακολουθούν ρυθμούς ποδοσφαιρικής σεζόν, τότε οι διακοπές των παικτών και η διάρκεια της προετοιμασίας, συμβαδίζει με το μπρέικ που θα κάνετε.

Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις, που αυτό το διάλλειμα θα πρέπει να είναι πιο συχνό. Κρατάτε σημειώσεις και αν δείτε πως έχετε συνεχόμενα χαμένα πονταρίσματα, τότε σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε μια μικρή παύση από το στοίχημα. Άλλωστε δεν τελειώνει ποτέ!


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €549.388,00

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €78.807,90

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €67.824,43

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €39.528,40

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €28.954,80

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  €8.840,49

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος