Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα – Ο μύθος για τα «στημένα»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 4/9, 09:43 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα – Ο μύθος για τα «στημένα»
Το στοίχημα δεν είναι ΠΡΟ-ΠΟ. Αυτό σίγουρα το έχετε ακούσει πολλές φορές και είναι ένα γεγονός. Από την στιγμή που πληρώνεστε βάσει μιας συγκεκριμένης τιμής, καταλαβαίνετε ότι όλα είναι θέμα αριθμών.

Ένας μύθος λοιπόν, ο οποίος ξεκίνησε από τα καφενεία και επεκτάθηκε με την ταχύτητα που ταξιδεύουν οι μύθοι, θέλει την πτώση μιας απόδοσης να φωτογραφίζει και ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ως χειραγωγημένο, δηλαδή στημένο.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει υπάρξει ποτέ στα χρονικά του στοιχήματος. Κανένα ποντάρισμά σας δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα καθαρά και μόνο από την πτώση μιας απόδοσης επειδή στο μυαλό σας θα σφηνωθεί η ιδέα, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι στημένο.

Γιατί πέφτει η απόδοση

Η στοιχηματική πλατφόρμα έχει ένα όπλο απέναντι στον παίκτη. Μπορεί να καθορίζει τις τιμές των σημείων, ανάλογα με το πόσο θέλει να προστατευθεί από τα πονταρίσματα που δέχεται. Καταλαβαίνετε λοιπόν, ότι η πτώση μιας τιμής δεν συνιστά χειραγωγημένο παιχνίδι αλλά προσπάθεια του στοιχηματικού site να σπρώξει λιγότερα πονταρίσματα στο σημείο φαβορί.

Τα αγωνιστικά νέα επίσης μπορούν να διαμορφώσουν το σετ των αποδόσεων. Οι περισσότεροι βγάζουν αποδόσεις αρκετά νωρίς, οπότε είναι λογικό να θέλουν να διορθώσουν τις τιμές όσο περνούν οι μέρες και αρχίζουν τα πονταρίσματα των παικτών. 

Επίσης, πάντα υπάρχει και η πιθανότητα λάθους. Τις αποδόσεις τις βγάζουν άνθρωποι, κάτι που σημαίνει ότι το ποσοστό λάθους είναι αρκετά υψηλό. Το να διορθώσει ο book την απόδοση σε ένα σημείο ή σε ένα σετ αποδόσεων, δεν συνεπάγεται αυτόματα κάτι βρώμικο ή πονηρό.

Ναι, σίγουρα δείχνει μια τάση της αγοράς προς το συγκεκριμένο σημείο αλλά χωρίς αυτόματα να σημαίνει ότι υπάρχει και δεδομένο τελικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι κακό να παρακολουθείτε τη διακύμανση των τιμών αφού συχνά μας δίνουν την εικόνα για το πώς αντιμετωπίζεται ένα ματς αλλά δεν πρέπει να αποτελεί και αποκλειστικό οδηγό για το ποντάρισμά μας.

Στο κάτω κάτω θα θυμάστε πάντα κάτι. Τις πληροφορίες που λαμβάνετε εσείς πριν ποντάρετε, σχεδόν τις ίδιες ακολουθεί και η κάθε online betting εταιρεία. Έστω και αν αυτές δεν διαβάζουν βέβαια youbet.gr


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €2.020.828,00

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €99.369,80

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €95.784,01

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €62.475,71

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €45.285,05

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  €8.840,49

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος