Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Στοίχημα και ταμείο - Τι είναι τα Units

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 18/9, 09:50 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Στοίχημα και ταμείο - Τι είναι τα Units
Είναι μια συζήτηση, η οποία κρατάει εδώ και χρόνια. Αν τα units στο ταμείο ενός tipster, αντικαθιστούν τα ευρώ. Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Η ανάγκη να υπάρχει η μέτρηση της πορείας ενός ανθρώπου που λειτουργεί ως tipster, ως αυτός δηλαδή που κάνει στοιχηματικές κινήσεις, δημιούργησε τα ταμεία. Αν θυμάστε σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφέρει για τη διαχείρηση κεφαλαίου και πως πρέπει να αντιμετωπίζετε σοβαρά και σωστά την στοιχηματική σας ζωή.

Το να κρατάς ένα μέτρο στο ποντάρισμα σου, είναι το άλφα και το ωμέγα. Δεν αρκεί μια σωστή στοιχηματική ανάλυση. Πρέπει και να το αποδεικνύεις.

Κάπως έτσι και επειδή δεν μπορεί ο tipster ενός site, καλή ώρα τα παιδιά του youbet.gr να βγάζουν σε δημόσια θέα το πορτοφόλι τους και τους λογαριασμούς τους, δημιουργήθηκαν εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι "κάβες".

Από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα διαφέρει. Άλλοι ξεκινούν από το μηδέν, άλλοι από το 500 και άλλοι από το 1000 όπως κάναμε εμείς. Κανείς όμως δεν αντικαθιστά τα units με χρήματα.

1 Unit, μπορεί να ισούται με 1 ευρώ, με 10 ευρώ, με 100 ευρώ. Ανάλογα με το κεφάλαιο που μπορεί να διαθέσει ο καθένας. Μπορεί επίσης να ισούται με 0,50 λεπτά του ευρώ ή ακόμη και με 0,20 λεπτά του ευρώ.

Ξέρουμε ότι κανείς δεν θα ξεκινήσει την στοιχηματική ζωή του ταυτόχρονα με αυτήν ενός tipster αλλά μπορεί εύκολα να κάνει έναν παραλληλισμό. 

Τα units είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος να κρίνουμε την πορεία ενός tipster. Στο youbet ο κάθε tipster θα παρατηρήσετε ότι παίζει και με διαφορετικό τρόπο. Άλλος με flat stake, ένα σταθερό ποντάρισμα δηλαδή, άλλος με πολύ λιγότερα units ανά ποντάρισμα και άλλος με αυξομειώσεις ανάλογα με το πόσο πολύ πιστεύει ένα σημείο. 

Το σημαντικό είναι να καταλάβετε την λειτουργία και τη σημασία, του ότι πρέπει να διαχειρίζεστε σωστά έναν στοιχηματικό λογαριασμό, δηλαδή την ίδια την τσέπη σας!


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €565.665,00

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €79.869,50

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €67.989,31

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €40.123,40

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €29.371,55

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  €8.840,49

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος