Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Στοίχημα και ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή 22/9, 20:34 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Στοίχημα και ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό

Οι θεωρίες γύρω από τον σωστό τρόπο στο στοίχημα είναι πολλές. Το ποντάρισμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντας και ο σημαντικότερος είναι ίσως αυτός που επιλέξει ο καθένας μας.

Ωστόσο όσες διαφορετικές απόψεις και να υπάρχουν, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα απλά μαθηματικά. Είναι δεδομένα κάποια πράγματα όπως και στη ζωή. Όσες περισσότερες φορές περάσεις ένα κόκκινο φανάρι, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις κάποια στιγμή να τρακάρεις.

Άρα, όσα περισσότερα παιχνίδια βάλεις σε ένα δελτίο, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχεις να χάσεις. Όταν μάλιστα αυτό το κάνεις επαναλαμβανόμενα τότε μακροπρόθεσμα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να κλείσεις με θετικό πρόσημο. Ακόμη και ένα παιχνίδι παραπάνω, μια δυάδα δηλαδή ή ένα δελτίο με ζητούμενα, αυξάνει τις πιθανότητες να χάσουμε.

Το σημερινό θέμα έχει άμεση σύνδεση φυσικά με τη διαχείριση κεφαλαίου, την οποία έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο ποστάρισμα. Το ποντάρισμα σε μονό αποδεκτό, ανεξάρτητα με την απόδοση που επιλέγει ο καθένας μας, είναι ο πιο σωστός τρόπος να βγει κάποιος κερδισμένος σε βάθος χρόνου.

Ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να χάσει και αυτό είναι το πρώτο βήμα ώστε σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο να κερδίσει την μάχη με τον αντίπαλό του. Όπου αντίπαλος, ο κάθε bookmaker.

Το μονό ποντάρισμα είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Δεν έχει σημασία το ποσό που ποντάρετε. Κάντε μια δοκιμή για ένα χρονικό διάστημα και θα διαπιστώσετε ότι το ταμείο σας είτε θα έχει τη μικρότερη δυνατή απώλεια είτε θα είναι σε θετικό πρόσημο.

Στο στοίχημα δεν χωράνε ηρωισμοί. Διαφορετικά θα παίζαμε τζόκερ, λαχείο ή οποιοδήποτε άλλο τυχερό παιχνίδι. Στο στοίχημα χρειάζεται το καθαρό μυαλό και η ξεκάθαρη επιλογή. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €549.388,00

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €79.869,50

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €67.824,43

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €39.528,40

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €29.371,55

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  €8.840,49

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος