Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Στοίχημα: Ένας ξεχωριστός κόσμος 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 4/9, 09:45 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Στοίχημα: Ένας ξεχωριστός κόσμος 
Δεν ανακαλύφθηκε στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, όπως ίσως πιστεύουν οι περισσότεροι Έλληνες. Στοίχημα υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων όμως η αλήθεια είναι πως μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο στο πέρασμα των ετών εξελίσσεται με στόχο και να δυσκολέψει τον παίκτη αλλά και να κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη.
 

Το ποντάρισμα που ακολουθεί ένα προσωπικό προγνωστικό, είναι αυτό που μπορεί να αποφέρει κέρδη. Ή χασούρα. Το να βάλουμε ένα στοίχημα με έναν φίλο μας για ένα τυχαίο περιστατικό λέγεται και τζόγος. «Πες μου αν η γάτα στο φανάρι θα πάει δεξιά ή αριστερά», είναι ένα παράδειγμα τζόγου.

Στοίχημα όμως, είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, ο οποίος στηρίζεται πάνω σε μια βάση συγκεκριμένων δεδομένων. Αν συμφωνήσουμε ότι ευρωπαϊκά  για να μην το περιορίσουμε σε ελληνικά δεδομένα, η δημοφιλέστερη μορφή του προσωποποιείται στο ποδόσφαιρο, τότε μια σειρά από γεγονότα μπορεί να καθορίσει το ποντάρισμά μας.

Απουσίες, στατιστικά, συμπεριφορά ομάδων, παράδοση, αγωνιστική φόρμα είναι τα πρώτα και τα πιο σημαντικά, τα οποία μπορούν να καθορίσουν την στοιχηματική επιλογή ενός παίκτη και αποτελούν κατά κάποιο τρόπο το ευαγγέλιο. 

Τι είναι αυτό που καθορίζει θετικά ή αρνητικά ένα στοίχημα. Όχι το 90λεπτο, ούτε η ευστοχία ενός ποδοσφαιριστή, ούτε οι καιρικές συνθήκες που ίσως επηρεάσουν την έκβαση ενός αγώνα. Η μακροπρόθεσμη απόδοση του εκάστοτε παίκτη το καθορίζει αφού μόνο σε ένα χρονικό διάστημα κάποιων μηνών ή αν θέλετε και κάποιων ετών, ο παίκτης μπορεί να χαρακτηριστεί νικητής ή χαμένος.

Και ναι, καλά καταλάβατε.  Μόνο αν αντιμετωπίσει το στοίχημα με τέτοιο πλάνο, μπορεί να σε βάθος χρόνου να είναι κερδισμένος. Αντίθετα, σε one-off καταστάσεις, θα είναι σε πλειοψηφία, ο χαμένος της υπόθεσης!


Θεωρία στοιχήματος
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €1.337.725,90

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €93.345,00

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €77.483,13

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €51.990,40

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €45.285,05

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

  €8.840,49

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος