Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Στοίχημα Κόρνερ: Στρατηγικές κέρδους

Τελευταία ενημέρωση: Wednesday 28/7/2021, 15:06 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Στοίχημα Κόρνερ: Στρατηγικές κέρδους
Το στοίχημα κόρνερ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μπορεί για αρκετούς να θεωρείται fun bet για στοίχημα Live, αλλά η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες του στοιχήματος που βγάζουν κέρδος από το ποντάρισμα στα corner. Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο εξάλλου  δεν είναι μόνο ο νικητής αγώνα ή το Under/Over, αλλά οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κέρδος. Στο άρθρο αυτό θα δούμε κάποιες στρατηγικές για ποντάρισμα σε κόρνερ.

Κόρνερ over  under

Ας ξεκινήσουμε όμως με τα βασικά και τις απαντήσεις για το τι είναι το ποντάρισμα σε στοίχημα κόρνερ over under. Είναι τόσο απλό όσο ακούγεται , αφού αυτό που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε τον αριθμό των κόρνερ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι στοιχαματικές εταιρίες σας προσφέρουν αρκετές επιλογές , αρκετά Lines όπως ακριβώς συμβαίνει με τα γκολ. Βασίζονται σε μια βασική γραμμή , για παράδειγμα 8.5 και εσείς θα πρέπει να επιλέξετε αν θα γίνουν πάνω ή κάτω από 8.

Κόρνερ στοίχημα στρατηγική

Όπως κάθε στοίχημα έτσι και το στοίχημα σε κόρνερ θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με μελέτη. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να προσέξετε.

 • Ποντάρισμα μετά το 80’

Μια στρατηγική που έχει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, είναι να βρείτε ένα φαβορί το οποίο είτε έχει κολλήσει στην ισοπαλία, είτε χάνει. Αντί λοιπόν να ποντάρετε τα χρήματά σας σε ένα ακόμη γκολ, μπορείτε να επιλέξετε τα κόρνερ προς τη λήξη του αγώνα. Είναι συχνό φαινόμενο η ομάδα που κυνηγάει το σκορ και είναι φαβορί να κερδίζει τουλάχιστον δύο κόρνερ στην προσπάθεια της να πετύχει γκολ με σέντρες ή σουτ έξω από την περιοχή, κάτι που αγγίζει το 2.00 σε απόδοση και αρκετές φορές είναι value for money!

 • Κόρνερ πρώτου ημιχρόνου

Οι  στοιχηματικές εταιρίες  υπολογίζουν το συνολικό Line και στη συνέχεια το διαιρούν με το δύο, αφαιρώντας ένα κόρνερ τις περισσότερες φορές από το πρώτο ημίχρονο. Δηλαδή αν το συνολικό Line είναι 9.5, προσφέρουν 4.5 στο πρώτο 45λεπτο. Σε πρωταθλήματα με καλό μέσο όρο τερμάτων και καλό ρυθμό από το πρώτο 45λεπτό αξίζει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια θα έχουν ευκαιρίες, αλλά είναι ένα πρώτο κομμάτι που δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτο.

 • Χάντικαπ υπέρ του αουτσάιντερ

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσετε στον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες. Καλύτερη ομάδα δεν σημαίνει περισσότερα κόρνερ η καλύτερα δεν σημαίνει μεγάλη διαφορά κόρνερ και αυτό το έχουμε δει πάρα πολλές φορές. Υπάρχουν δυνατές ομάδες  που επιμένουν με ανάπτυξη από τον άξονα , έχουν καλό πάσινγκ γκέιμ και δεν προτιμούν το παιχνίδι από τα άκρα. Επειδή τα χάντικαπ  αφορούν τα γκολ που περιμένουν οι εταιρίες από κάθε ομάδα, το χάντικαπ των κόρνερ είναι συνήθως υψηλό οπότε αξίζει η κόντρα στο φαβορί.

 • Κατάσταση αγωνιστικού χώρου

Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρο και οι καιρικές συνθήκες  επηρεάζουν πολλούς τομείς σε ένα ματς και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστη την συγκεκριμένη στοιχηματική γορά στοίχημα (όπως φυσικά συμβαίνει και στα περισσότερα είδη στοιχήματος).

 • Λάθη εταιριών: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι διαλέξετε ομάδες, συνήθως φαβορί που παίζουν εντός έδρας και χρειάζονται τη νίκη. Μην ποντάρετε αν αυτές οι ομάδες προέρχονται από αγώνες Κυπέλλου ή ευρωπαϊκούς αγώνες. Ομάδες που έχουν μεγάλη ανάγκη για τη νίκη και είναι το φαβορί του αγώνα, θα μπουν δυνατά για τη νίκη και μπορούν να πληρώσουν σε στο χάντικαπ.

Στατιστικά κόρνερ ομάδων

Πολύ σημαντικό πριν κάνετε ποντάρισμα σε corner είναι βέβαια να τσεκάρετε τα στατιστικά κόρνερ ομάδων. Θα χρειαστεί ίσως να περιμένει λίγους αγώνες μέσα στη σεζόν για να έχετε ένα καλό δείγμα, αυτή είναι μια βασική προϋπόθεση. Σκανάρετε λοιπόν τις ομάδες, δείτε ποιος είναι ο μέσος όρος κόρνερ των ομάδων  - corner stats - για να γνωρίζετε ποιες αξίζει να ακολουθήσετε κατά την διάρκεια της σεζόν.

Στοίχημα Κόρνερ Live

Το στοίχημα κόρνερ γίνεται απείρως πιο συναρπαστικό στο Live betting. Στα κόρνερ live τα όρια μεταβάλλονται συνεχώς ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, με παράγοντες όπως η διακύμανση του σκορ, τις καιρικές συνθήκες κλπ, να επηρεάζουν καθοριστικά τη συγκεκριμένη αγορά. Ειδικά σε περιπτώσεις που το φαβορί κυνηγά το σκορ υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για  ποντάρισμα στο live στοίχημα.  Έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις, να υπάρχουν 3-5 ή καμιά φορά και παραπάνω κόρνερ στο τελευταίο τέταρτο ενός αγώνα, κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Χάντικαπ κόρνερ

Το χάντικαπ εφαρμόζεται στον τελικό αριθμό για κάθε ομάδα για να κριθεί ο νικητής. Τα στοιχήματα είναι άκυρα αν ο αγώνας διακοπεί. Δεν υπολογίζονται αυτά που καταλογίζονται, αλλά δεν εκτελούνται.
Το χάντικαπ λειτουργεί όπως και τα γκολ. Μπορεί να βρείτε διπλής επιλογής, δηλαδή over 8.5 / Under 8.5 αλλά και τριπλής επιλογής. Εκεί συνήθως υπάρχει ένα μπέρδεμα για τους παίκτες του στοιχήματος. Αφού όταν το line είναι για παράδειγμα στα 8, αν ποντάρετε πάνω από 8 και έρθουν ακριβώς 8, τότε δεν έχετε επιστροφή , αλλά χάνετε το στοίχημά σας.

Κανονισμοί  κόρνερ

Πριν ποντάρετε βέβαια όπως και σε κάθε αγορά έτσι και στα korner, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους κανονισμούς των εταιριών. Μια σημαντική διαφορά που υπάρχει από εταιρία σε εταιρία αφορά κυρίως το χρονικό σημείο.

Χρονικό Σημείο

Σε κάποιες εταιρίες το κόρνερ πιστώνεται στο χρονικό σημείο η μπάλα πέρασε από την τελική γραμμή  και σε άλλες στο χρονικό σημείο που εκτελέστηκε. Λίγα δευτερόλεπτα εδώ μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ κερδισμένου και χαμένου στοιχήματος.

Κανονική διάρκεια

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε επίσης, πως τα κόρνερ αφορούν την κανονική διάρκεια και τις καθυστερήσεις και όχι πιθανή παράταση. Τα στοιχήματα στον έξτρα χρόνο υπολογίζονται ξεχωριστά.

Εκτέλεση κόρνερ

Το κόρνερ επίσης θα πρέπει να εκτελεστεί για να μετρήσει. Αν η μπάλα βγει από την τελική γραμμή  δηλαδή και ο διαιτητής αποφασίσει να σφυρίξει για ημίχρονο ή το τέλος του αγώνα, τότε δεν θα καταμετρηθεί.

Ειδικά στοιχήματα κόρνερ

Εκτός από τις βασικές αγορές που αφορούν over under corner και χάντικαπ, υπάρχουν και άλλες αγορές για ειδικά στοιχήματα κόρνερ. Αυτές είναι οι παρακάτω.

 • Ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ H αγορά διευθετείται ανάλογα με την ομάδα που θα κερδίσει το πρώτο στον αγώνα.
 • Συνολικά Κόρνερ Ομάδας / Κόρνερ μεταξύ των λεπτών ΧΧ:XX - XX:XX Τα στοιχήματα διευθετούνται σύμφωνα με τον χρόνο καταλογισμού και όχι σύμφωνα με τον χρόνο εκτέλεσής του.
 • Πρώτη ομάδα στα Χ κόρνερ H αγορά διευθετείται ανάλογα με την ομάδα που θα φτάσει πρώτη τον αριθμό των κερδισμένων κόρνερ που αναφέρεται.

Η καλύτερη στρατηγική για στοίχημα κόρνερ

Αφού είδαμε λοιπόν κάποιες βασικές αρχές για το corner betting ας ανακεφαλαιώσουμε επιγραμματικά τις συμβουλές μας, η οποία αποτελεί και την καλύτερη στρατηγική για στοίχημα κόρνερ.

1.      Δώστε βάση στον μέσο όρο των ομάδων

2.      Τσεκάρετε αν ο μέσος όρος κόρνερ επηρεάζεται εντός και εκτός έδρας

3.      Βάλτε στο μυαλό σας το στυλ του παιχνιδιού των δύο ομάδων.

4.      Διαβάστε τα ρεπορτάζ για τις ενδεκάδες, αφού απουσίες παικτών στα άκρα μπορεί να επηρεάσουν.

5.      Δείτε αν υπάρχουν παίκτες στην επίθεση που σουτάρουν έξω από την περιοχή

6.      Βρείτε ομάδες που έχουν καλό μέσο όρο τερμάτων και κυρίως καλό μέσο όρο τελικών προσπαθειών

7.      Αποφύγετε ομάδες που μπορούν να έχουν μεγάλη κατοχή μπάλας.

Στοιχηματικές με κόρνερ

Αφού τα κάνετε όλα αυτά κάντε έλεγχο στις στοιχηματικές εταιρίες που παίζεται για τα καλύτερα διαθέσιμα Line. Ένα κόρνερ στην ίδια απόδοση μπορεί να αποδειχθεί value για την επιλογή σας. Επιλέξετε εταιρία που έχει αρκετές διαθέσιμες αγορές, όπως στοιχιμαν ή bet365, αφού είναι δύο από τις στοιχηματικές με τις περισσότερες επιλογές. 

Corner Cash Out

Δεν προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές cash out στα κόρνερ και αυτό γιατί δεν προσφέρουν πολλαπλά Line στον υπολογισμό του cash out. Το cash out corner θα πρέπει να το ψάξετε καλά, γιατί αν παίζετε σε υψηλές αποδόσεις μπορεί να σας δώσει κέρδος.

Διαβάστε αναλυτικά τον οδηγό μας για το Cash out


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

  €482.875,00

 • ΒΑΑΣΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ

  €11.720,39

 • ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

  €8.807,00

 • ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΖΟΝΓΚΤΣ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑ

  €4.916,03

 • ΣΑΝΓΚΑΗ ΠΟΡΤ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΡΟΝΓΚΤ

  €4.866,26

 • ΕΛΣΙΝΚΙ - ΓΝΙΝΣΤΑΝ

  €3.394,96

 • ΙΛΒΕΣ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

  €2.673,26

 • ΜΠΡΙΝΕ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

  €2.338,98

 • ΕΣΤΕΡ - ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

  €2.073,65

 • ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

  €1.715,29

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος