Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Στοίχημα: Ασιατικό Over/Under

Τελευταία ενημέρωση: Friday 26/3/2021, 10:01 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Στοίχημα: Ασιατικό Over/Under
Σε προηγούμενο άρθρο μας είδαμε αναλυτικά τι σημαίνει και πως παίζεται το ασιατικό χάντικαπ. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τι ισχύει με το Over/Under επίσης στην κατηγορία του ασιατικού στοιχήματος.

Όπως και στο ασιατικό χάντικαπ των σημείων νίκης, έτσι και στο ασιατικό Over/Under οι πιθανότητες αυξάνονται υπέρ του παίκτη, με την γκανιότα να είναι χαμηλότερη.

Δεν είναι λίγοι οι επαγγελματίες που το προτιμούν και οι οποίοι θεωρούν ότι μακροπρόθεσμα μπορούν να έχουν σταθερό κέρδος. 

Κέρδος με ασιατικό στοίχημα

Ουσιαστικά ανήκει στην ίδια κατηγορία με το ασιατικό χάντικαπ και αφορά το ασιατικό χάντικαπ τερμάτων. Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι διαθέσιμες κατηγορίες ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι οι περισσότερες νόμιμες στην Ελλάδα στοιχηματικές πλατφόρμες, προσφέρουν τη δυνατότητα για ασιατικό ποντάρισμα.

Ασιατικό Χάντικαπ Over 1.0/Under 1.0
Είναι η πιο απλή μορφή του. Σε περίπτωση που ποντάρουμε στο Over 1.0 γκολ τότε κερδίζουμε σε περίπτωση που στην αναμέτρηση επιτευχθούν δύο τέρματα ή παραπάνω. Αν σημειωθεί ένα γκολ, τότε έχουμε επιστροφή του πονταρίσματός μας ενώ αν δεν επιτευχθεί κανένα γκολ, τότε χάνουμε.

Γιατί αλλάζουν οι αποδόσεις στο στοίχημα

Αν ποντάρουμε στο Under 1.0 γκολ τότε κερδίζουμε σε περίπτωση στην αναμέτρηση δεν σημειωθεί γκολ. Αν σημειωθεί ένα τότε έχουμε επιστροφή πονταρίσματος ενώ αν σημειωθούν από δύο και πάνω τότε έχουμε χάσει το ποντάρισμά μας.

Ασιατικό χάντικαπ Over 1.5, 2.0/Under 1.5, 2.0
Εδώ πρόκειται ουσιαστικά για διπλό ποντάρισμα. Αν ποντάρουμε στο Over 1.5, 2.0 τότε κερδίζουμε ολόκληρο το στοίχημα σε περίπτωση που επιτευχθούν τρία γκολ. Σε περίπτωση που επιτευχθούν δύο τέρματα, τότε κερδίζουμε το Over 1.5 αλλά έχουμε επιστροφή στο Over 2.0 άρα έχουμε μισή νίκη, δηλαδή το ποντάρισμά μας επί τη μισή απόδοση στην οποία ήταν αρχικά προσφερόμενο το συγκεκριμένο στοίχημα. Σε περίπτωση που στην αναμέτρηση μπει ένα γκολ ή κανένα, τότε χάνουμε όλο το ποντάρισμα.

Αν ποντάρουμε τώρα στο Under 1.5, 2.0 κερδίζουμε ολόκληρο το στοίχημα σε περίπτωση που στην αναμέτρηση δεν μπει γκολ ή επιτευχθεί μέχρι ένα. Αν στο παιχνίδι επιτευχθούν δύο τέρματα, χάνουμε το μισό ποντάρισμά μας ενώ αν επιτευχθούν από τρία και πάνω τότε χάνουμε ολόκληρο το ποσό που στοιχηματίσαμε.

Ασιατικό χάντικαπ Over 2.0, 2.5/Under 2.0, 2.5
Σε αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες θα το συναντήσουμε και ως Over 2.25 ή αντίστοιχα Under 2.25. Κυνήγι ουσιαστικά του μισού γκολ από το κλασικό Over 2.5/Under 2.5 που έχουμε συνηθίσει.

Αν ποντάρουμε στο Over 2.0, 2.5 τότε κερδίζουμε όλο το ποντάρισμά μας σε περίπτωση που στην αναμέτρηση επιτευχθούν τρία ή παραπάνω τέρματα. Αν επιτευχθούν δύο, τότε έχουμε επιστροφή του μισού πονταρίσματος που κάναμε ενώ σε περίπωση που επιτευχθεί ένα γκολ ή κανένα, τότε χάνουμε όλο το ποντάρισμά μας.

Στοίχημα στο Under/Over - Πώς ποντάρουμε

Αν ποντάρουμε στο Under 2.0, 2.5 τότε κερδίζουμε όλο το ποντάρισμά μας σε περίπτωση που στην αναμέτρηση δεν επιτευχθεί γκολ ή σημειωθεί μέχρι ένα. Αν επιτευχθούν δύο γκολ τότε κερδίζουμε το μισό της απόδοσης ενώ αν επιτευχθούν τρία ή παραπάνω χάνουμε όλο το ποντάρισμά μας.

Ασιατικό χάντικαπ Over 2.5, 3.0/Under 2.5, 3.0
Σε αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες θα το συναντήσουμε και ως Over 2.75 ή αντίστοιχα Under 2.75. 

Αν ποντάρουμε στο Over 2.5, 3.0 τότε κερδίζουμε όλο το ποντάρισμά μας σε περίπτωση που στην αναμέτρηση επιτευχθούν τέσσερα ή περισσότερα τέρματα. Αν στην αναμέτρηση επιτευχθούν τρία τέρματα τότε κερδίζουμε το μισό της απόδοσης στην οποία προσφερόταν το στοίχημά μας ενώ σε περίπτωση που επιτευχθούν δύο ή λιγότερα τότε χάνουμε το ποντάρισμά μας.

Αν ποντάρουμε στο Under 2.5, 3.0 τότε κερδίζουμε όλο το ποντάρισμά μας σε περίπτωση που στην αναμέτρηση επιτευχθούν δύο ή λιγότερα τέρματα. Αν επιτευχθούν τρία τέρματα τότε έχουμε επιστροφή του μισού πονταρίσματος που κάναμε ενώ αν επιτευχθούν τέσσερα ή παραπάνω τότε χάνουμε όλο το ποντάρισμά μας.

Συστήματα στο στοίχημα: Κέρδος μέσω της ακολουθίας Fibonacci

Κάτι ανάλογο συμβαίνει όσο ανεβαίνει το Line στο όριο των τερμάτων. Συνήθως στο ασιατικά χάντικαπ τερμάτων θα συναντήσουμε προσφερόμενες αποδόσεις έως και το Over 3.25/Under 3.25 και το Over 3.75/Under 3.75.

Είναι μια επιλογή που σε μακροπρόθεσμο πλάνο, μπορεί να αποφέρει ένα σταθερό κέρδος και το προτιμούν οι περισσότεροι παίκτες στο στοίχημα.


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΟΝΤ

  €9.746,93

 • ΣΙΡΙΟΥΣ - ΜΑΛΜΕ

  €8.737,91

 • ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

  €5.052,12

 • ΑΑΡΧΟΥΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

  €3.620,99

 • ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙ

  €2.611,23

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

  €2.557,13

 • ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟ - FCSB

  €1.426,26

 • ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΥΣΖΚΑ ΝΙΕΠΟΛΟΜΙ

  €1.025,11

 • ΚΙΦΕΝ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

  €1.000,15

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙ - ΤΙΧΟΥΑΝΑ

  €884,12

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος