Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Live Στοίχημα Στρατηγική

Τελευταία ενημέρωση: Thursday 9/9/2021, 10:30 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Live Στοίχημα Στρατηγική
Το Live στοίχημα βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας του στοιχηματισμού. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι στοιχηματικές εταιρίες αυξάνουν διαρκώς τις αγορές στο live betting. 

Το γεγονός αυτό ωστόσο αν κάποιοι θεωρούν πως ευνοεί τους παίκτες του στοιχήματος, συνήθως αποδεικνύεται ο πιο εύκολος τρόπος να χάσεις στο στοίχημα.
Αναμφίβολα το ζωντανό στοίχημα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με αποδόσεις που ποικίλλουν ανάλογα με την πρόοδο του παιχνιδιού, αλλά εκτός από τις ευκαιρίες που είναι λίγες, να είστε σίγουροι πως οι παγίδες είναι περισσότερες.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Live betting. Ποιες στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσουμε στο Live στοίχημα αν θέλουμε να βγάλουμε κέρδος και βέβαια τι πρέπει να αποφύγουμε. 

Στοίχημα Live Πλεονεκτήματα

Ποια είναι όμως το πλεονεκτήματα στο live stoixima; Γιατί ο παίκτης πιστεύει πως είναι πιο εύκολο να πληρωθεί παίζοντας στο λάιβ. Αν και η αλήθεια είναι πως τα μειονεκτήματα είναι περισσότερα πάμε να δούμε αρχικά κάποια από τα θετικά.

 Μονά στοιχήματα
Το πρώτο και βασικότερο στοιχείο του Live betting είναι πως επειδή ο συνδυασμός στοιχημάτων δεν είναι τόσο απλός, αρκετοί παίκτες ποντάρουν σε μονά στοιχήματα στο Live με αποτέλεσμα να αυξάνουν τις πιθανότητες τους για επιστροφή. Δεν χρησιμοποιούμε την λέξη κέρδος ακόμα αλλά τις επιστροφές.

Αποδόσεις με αξία
Οι επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν τους αλγόριθμους των στοιχηματικών και να βρουν καλύτερες αποδόσεις σε αρκετές αγορές. Δεν είναι απόδοση με αξία το 1.40 που σου 20 λεπτά αγώνα έγινε 1.60, καθώς στα μεγάλα ματς οι trader εξετάζουν πολλά περισσότερα από την πάροδο του χρόνου. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις αγορών όπως οι κάρτες, τα κόρνερ και αρκετές άλλες οι οποίες λειτουργούν αυτοματοποιημένα και είναι εύκολο αν βλέπεις το παιχνίδι να βρεις τα λάθη.

Κάλυψη στοιχημάτων
Ένα ακόμα θετικό  του Live στοιχήματος είναι η ευκαιρία που αποκτά ο παίκτης να καλύψει τα στοιχήματά του. Στοιχήματα που τοποθέτησε πριν την έναρξη των αγώνων ή ακόμα και κατά την διάρκεια. Υπάρχουν τρόποι κάλυψης μάλιστα που μπορούν να επιβεβαιώσουν και τα δύο στοιχήματα.

Ποντάρισμα επιλογής
Οι στοιχηματικές επιλογές των εταιριών έχουν αυξηθεί σημαντικά στο Pre-game. Οι αποδόσεις είναι συνήθως καλές, αλλά το Live Στοίχημα σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις στο χρονικό σημείο που επιθυμείς. Μπορεί δηλαδή να αποφύγεις ένα over 2.5 πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά αν δεις τον ρυθμό του αγώνα να ανεβαίνει στο Live να ποντάρεις στο over 1.5 ακόμα και σε καλύτερη απόδοση, αν δεν έχει μπει γκολ μέχρι εκείνο το σημείο.

Live Στοίχημα συμβουλές

Αφού είδαμε κάποια από τα πλεονεκτήματα , πάμε και σε κάποιες συμβουλές για το Live στοίχημα. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε ένα πλάνο, γιατί αν ποντάρουμε διαρκώς ακόμα και σε στοιχήματα που πιστεύουμε , το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το επιθυμητό.

Μείνετε ψύχραιμοι
Δύο σερί κερδισμένα πονταρίσματα στο Live δεν σας κάνουν επαγγελματίες, ούτε βέβαια δύο χαμένα άτυχος. Θα πρέπει να δουλέψετε στο μυαλό σας πως η νίκη και η ήττα είναι μέρος της διαδικασίας του στοιχηματισμού. Αν δεν μείνετε ψύχραιμοι μετά από ένα θετικό ή ένα αρνητικό σερί είναι δεδομένο πως είτε θα κάνετε λανθασμένο ποντάρισμα ή λάθος στο ύψος του πονταρίσματος.

Βάλτε όριο
Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε πότε θα αποχωρήσετε από μια στοιχηματική πλατφόρμα. Αυτό μπορείτε να το ορίσετε είτε χρονικά, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων εκείνη την ώρα, είτε με όριο πονταρίσματος. Κάθε φορά που βάζουμε όρια στο παιχνίδι μας γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε πότε να σταματήσουμε και δεν αφήνουμε τον εαυτό να μας να επηρεαστεί από τον τζόγο.

Ανάλυση Αγώνων
Το τυφλό ποντάρισμα στο Live στοίχημα είναι μια πάρα πολύ κακή συνήθεια. Πριν παίξετε στο Live έναν αγώνα καλό θα ήταν να τον μελετήσετε καλά πριν την έναρξη του και να περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε ποντάρισμα στο λάιβ.

Σκεφτείτε λογικά
Η ανάγκη κάποιων να ποντάρουν την ώρα που ανοίγουν την πλατφόρμα τους οδηγεί σε σημαντικά λάθη. Πολλές φορές πείθουν τον εαυτό τους ότι η απόδοση που βλέπουν μπροστά τους είναι value, ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ποντάρουν. Αξιολογήστε καλά τα παιχνίδι και δεν βρεθεί ευκαιρία μην ασχοληθείτε καθόλου. Το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ…

Στρατηγικές Live Betting

Ας δούμε τώρα ποια μπορεί να είναι η καλύτερη στρατηγική στο Live Betting, αφού τονίσουμε πως προέχει πάντα η απόδοση. Ακόμα και αν πιστεύουμε πολύ ένα σημείο, αν δεν είναι στην απόδοση που πρέπει, δεν υπάρχει λόγος να ποντάρουμε σε αυτή, αφού μακροχρόνια λόγω γκανιότας θα φάμε το κεφάλι μας.

Μην φοβάστε την απόδοση
Παρακολουθώντας τις αποδόσεις σε ένα παιχνίδι live πολλές φορές διαπιστώνουμε το εξής. Επειδή η νίκη του δέχεται τζίρο οι αποδόσεις για νίκη ή επόμενο γκολ μένουν χαμηλά. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις για το αουτσάιντερ να είναι σε value επίπεδα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα ποντάρουμε στη Λεγανιές να σκοράρει πρώτη στο Καμπ Νουμ (γιατί όχι), αλλά αυτό που πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας είναι πως μια μεγάλη απόδοση δεν πρέπει να σας τρομάζει και να σας επηρεάζει. Αν θεωρείτε πως υπάρχει αξία βάσει των πιθανοτήτων κάντε το ποντάρισμά σας.

Ποντάρισμα σε ανατροπή
Κάντε έναν καλό έλεγχο των αποδόσεων στα παιχνίδια που παίζουν στο Live και κάντε ένα πλάνο για πιθανά σενάρια ανατροπών για τα φαβορί που μένουν πίσω στο σκορ. Πολλές φορές οι αποδόσεις βέβαια δεν έχουν αξία, αλλά μια απόδοση του 1.60 , μπορεί να μετατραπεί εύκολα στο 2.70. Μην μπερδεύεται την ανατροπή ως Pre game σημείο γιατί θα τρομάξετε και δεν θα ποντάρετε. Η ανατροπή μπορεί να ξεκινήσει άμεσα μετά το γκολ του αουτσάιντερ.

Ποντάρισμα  στα Under
Εχουμε γράψει σε αρκετά άρθρα πως οι εταιρίες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσφέρουν υψηλές αποδόσεις στα Under. Ειδικά μάλιστα στο Live που το Over παίρνει ακόμα μεγαλύτερο τζίρο, τα λίγα γκολ είναι αυτά που κρύβουν την αξία. Δυστυχώς λίγος κόσμος το βλέπει ή ακόμα και αν το βλέπει σπάνια πάει με αυτή την επιλογή.
Αν μάλιστα ένα παιχνίδι ξεκινήσει με 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είναι σπάνιο να συνεχιστεί και στο 2ο ημίχρονο ο ίδιος ρυθμός αγώνα ή ίδια αποτελεσματικότητα των ομάδων. Σε τέτοιες περιπτώσεις αξίζει να ποντάρετε στο Under 4.5 γκολ.


Late Goals
Μια από τις δημοφιλέστερες στρατηγικές των παικτών του στοιχήματος στο Live Betting είναι τα late goals. Τα late goals στο live τείνουν να είναι κερδοφόρα, όταν οι παίκτες έχουν υπομονή και μπορούν να διακρίνουν τις ευκαιρίες. Με τον όρο Late goals εννοούμε το ποντάρισμα που κάναμε σε ένα τουλάχιστον γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων, με τις αποδόσεις σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα.
Για τη συγκεκριμένη στρατηγική μπορείς να διαβάσεις το άρθρο μας για τα Late Goals.

Πως μπορώ να κερδίσω στο Live

Αφού διαβάσατε όλα τα παραπάνω, πάμε στο συμπέρασμά μας.  Τo ερώτημα πως να κερδίσω στο Live, όπως θα έχετε καταλάβει δεν έχει εύκολη απάντηση. Γνωρίζοντας τα ριπορτ των στοιχηματικών μπορούμε εύκολα να πούμε, πως όσο μεγαλύτερη ασχολία έχετε με το Live Betting τόσο θα μειώνετε τις ελπίδες σας για μακροχρόνιο κέρδος. Το Live στοίχημα μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες , αλλά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά ως κομμάτι του στοιχηματισμού. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε όπλο σας, τότε πολύ απλά θα χάνετε περισσότερα λεφτά.  Η επιλεκτικότητα των αγώνων που ποντάρετε και το Value των αποδόσεων είναι για μια ακόμα φορά το μυστικό.

Το άρθρο μας Πως να κερδίσω στο στοίχημα  θα σας βοηθήσει σημαντικά να κατανοήσετε τους βασικούς κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε και στο Live. 


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

  €944.429,00

 • ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

  €531.754,00

 • ΡΟΜΑ - ΜΙΛΑΝ

  €433.633,00

 • ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

  €204.543,10

 • ΠΑΟΚ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

  €200.056,20

 • ΛΙΛ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

  €192.770,60

 • ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

  €125.478,50

 • ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  €99.361,30

 • ΠΑΤΡΙΟΤΑΣ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

  €81.762,70

 • ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕ

  €75.108,70

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος