Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Late goals στο στοίχημα

Τελευταία ενημέρωση: Sunday 6/2/2022, 12:32 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Late goals στο στοίχημα
Μια από της δημοφιλέστερες στρατηγικές του Live betting είναι τα late goals. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε πιο κοντά στη δημοφιλή αυτή μέθοδο πονταρίσματος.  

Γνωρίζετε και εσείς βέβαια πως συνήθως τα τελευταία 15-20 λεπτά είναι και τα πιο συναρπαστικά σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμό, σκοράρουν και δεν είναι λίγες οι φορές που χαλάνε τα δελτία των παικτών. Τις περισσότερες φορές μάλιστα τα γκολ στα τελευταία λεπτά δεν είναι υπέρ μας. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η στρατηγική των late goals για να φέρουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας στο live στοίχημα.

Τι είναι το Late Goal

Ας δούμε αρχικά τι είναι τα Late goals; Η ακριβής μετάφραση είναι ο ορισμός αυτού του τρόπου πονταρίσματος. Γκολ δηλαδή στο φινάλε των αγώνων. Το διάστημα 75-90 είναι θεωρητικά το ωφέλιμο διάστημα που βάσει απόδοσης αξίζει να κυνηγήσουμε ένα ή ακόμα ένα γκολ στους αγώνες.
Για αρκετούς επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος θεωρείται ως ένας ιδανικός τρόπος παιχνιδιού. Για όσους όμως επιλέγουν να παίξουν Late goal μόνο και μόνο επειδή άνοιξαν το Live betting, τα αποτελέσματα μόνο καλά δεν είναι.  Ας δούμε κάποιους σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να γνωρίζετε.

Στατιστικά late goals

Τα στατιστικά Late goals είναι απαραίτητα για να μπορέσετε να κατανοήσετε την αξία του στοιχήματος και τις αποδόσεις. Στο youbet θα βρείτε αναλυτικά στατιστικά για ομάδες και πρωταθλήματα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε μια πρώτη αξιολόγηση. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και πιο εξελιγμένα εργαλεία με πολλές παραμέτρους. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αξιολογήσετε την απόδοση βάσει του χρόνου που απομένει.

Ας  δούμε τη συμπεριφορά των ομάδων στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της σεζόν 2020/21. Όπως θα δείτε το διάστημα 76-90 είναι το πιο παραγωγικό με το ποσοστό μεταξύ έξι 15λεπτων να υπερβαίνει το 21%. Πέρσι η Γαλλία μάλιστα έφτασε σε ποσοστό το 23.4%. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως σε κάθε αγώνα μπαίνει γκολ μετά το 75’, αφού σε αρκετούς αγώνες σημειώνονται περισσότερα από ένα γκολ.

Γκολ στο διάστημα 76-90  τη σεζόν 2020/21

Premier League          217      21.2% (το υψηλότερο ποσοστό)
Primera Division          213      22.4% (το υψηλότερο ποσοστό)
Bundesliga                  204      22.0% (το υψηλότερο ποσοστό)
Serie A                        244      21.0% (το υψηλότερο ποσοστό)
Ligue 1                        245      23.4% (το υψηλότερο ποσοστό)

Στρατηγικές  Late Goals

Ματς με μεγάλα φαβορί
Εκτός από τις στατιστικές πιθανότητες το ερώτημα που προκύπτει είναι πόντε να ποντάρω στα Late goals.   Τα φαβορί των αγώνων συνήθως είναι αυτά που στατιστικά μπορούν να πληρώσουν τις περισσότερες φορές. Είτε γιατί πιέζουν για γκολ νίκης , είτε γιατί σκόραραν και ανάγκασαν τα αουτσάιντερ να ανοιχτεί, βρίσκοντας περισσότερους ελεύθερους χώρους στο φινάλε των αγώνων.

Βρείτε τις… μελλοθάνατες
Στατιστικά 2 στις 3 ομάδες των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που υποβιβάζονται, είναι αυτές που δέχονται και τα περισσότερα γκολ στο τελευταίο15 λεπτό των αγώνων. Σκανάρετε λοιπόν τις υποψήφιες για υποβιβασμό και όταν αγωνίζονται έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ποντάρισμα αν υπάρχει αξία.

Νοκ-αουτ αγώνες
Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν τους νοκ άουτ αγώνες στήριγμα για τα late goals. Η αλήθεια είναι πως τα γκολ έρχονται αρκετά συχνά, αλλά οι αποδόσεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι σαφώς πιο χαμηλές και πολλές φορές είναι απίθανο να βρούμε αξία.

Τελευταίες αγωνιστικές
Όπως ακριβώς στους νοκ άουτ αγώνες, έτσι και στην κατηγορία αυτή των τελευταίων αγωνιστικών πιθανότατα θα βρούμε γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, αλλά δεν θα βρούμε αποδόσεις με αξία.

Επιθετικές ομάδες
Ψέξτε για ομάδες που διατηρούν επιθετικό  προσανατολισμό και που φυσικά σκοράρουν Τέτοιες ομάδες έχουν ως βασικό στόχο να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και δε σταματάν να ψάχνουν το γκολ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ακόμα και ως “fun bet”, το στοίχημα στο Late Goal είναι μια επιλογή που μπορεί να σας οδηγήσει σε μεγάλο κέρδος ενόσω απολαμβάνετε το θέαμα!

Late Goals ημιχρόνου

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ποντάρουν και στα Late goals ημιχρόνου. Το διάστημα 30-45  για γκολ είναι συνήθως το δεύτερο σε ποσοστό με τα περισσότερα τέρματα. Σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν όμως όταν ποντάρουμε στον αγώνα, όταν πρόκειται για ποντάρισμα ημιχρόνου καλό θα ήταν να ποντάρετε μόνο αν μέχρι το 30’ δεν υπάρχει γκολ. Αν το σκορ δηλαδή είναι 0-0 μέχρι το 30΄ συνήθως προκύπτει αξία στο γκολ. Αν έχει σημειωθεί ήδη ένα ή χειρότερα δύο γκολ δεν χρειάζεται να μπείτε στον πειρασμό.  Τα γκολ του πρώτου ημιχρόνου είναι πάντα λιγότερα από αυτά του δευτέρου, οπότε αν έχει ανοίξει το σκορ, στατιστικά δεν θα βγείτε κερδισμένοι, ποντάροντας σε Late goals.

Late Goals τι να προσέξεις

To late goal δεν πρέπει να το θεωρείτε δεδομένο, ούτε εύκολη υπόθεση. Ούτε το απλό  γκολ δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεχτικοί στις επιλογές σας. Δώστε προσοχή λοιπόν σε κάποιες παραμέτρους.

Απόδοση
Πρώτος και καλύτερος παράγοντας όπως αναφέραμε και πιο πάνω στο άρθρο είναι η απόδοση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ποντάρεις σε αποδόσεις που δεν έχουν αξία. Ακόμα και αν πιάσεις αρκετά στοιχήματα, αν ποντάρεις σε αποδόσεις του 1.60, 1.70 είναι απίθανο μακροχρόνια να είσαι κερδισμένος. Σκέψου μόνο πως το 1.60 προσφέρεται με  γκανιότα πάνω από 8% εκείνη τη στιγμή στο live. Αν πιστεύεις βέβαια πως τα ποσοστά σου είναι πάνω από 75% σε τέτοια πονταρίσματα τότε….πάσο. Μαθηματικά μιλώντας πάντως αυτός είναι σίγουρος τρόπος για κουβά.

Τελειωμένα παιχνίδια
Με το σκορ στο 3-0, ή 4-0 υπέρ μιας ομάδας μέχρι το 75ο λεπτό, οι πιθανότητες για ένα ακόμα γκολ είναι λίγες. Αρχικά αυτό προκύπτει στατιστικά, αφού τα over 4.5 στα πρωταθλήματα κατέχουν μικρό ποσοστό. Ένα τόσο μεγάλο σκορ εκείνη τη στιγμή μάλιστα δείχνει πως το ματς έχει τελειώσει. Αυτός που προηγείται λογικά θα κάνει συντήρηση, αυτός που χάνει είναι ζόρικο να βρει δυνάμεις να επανέλθει στο ματς και ψυχολογικά.

Προσοχή στα στατιστικά
Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που βλέπουν απλά τα στατιστικά σε ένα τράκερ (πινακάκι στατιστικών στις στοιχηματικές εταιρίες) και θεωρούν πως έχουν πλήρη εικόνα του αγώνα. Επηρεάζονται από τον αριθμό των επικίνδυνων επιθέσεων που βλέπουν χωρίς καν να γνωρίζουν πως επικίνδυνη επίθεση θεωρείται αυτόματα, όταν η μπάλα περάσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου.

Απουσίες
Πριν μπείτε στη μάχη του late goal να έχετε καλή ενημέρωση για τα αγωνιστικά νέα. Αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες στην επίθεση καλό θα ήταν να το έχετε στο μυαλό σας. Αντίθετα αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας, ίσως βρείτε σύμμαχο. Καλό θα είναι λοιπόν να βλέπουμε τουλάχιστον τις 11άδες των αγώνων και ποιοι αγωνίζονται την ώρα που θέλουμε να ποντάρουμε.

Συμπέρασμα

Τα late goals μπορούν να φέρουν κέρδη αρκεί ο τρόπος στοιχηματισμού να αντιμετωπιστεί επαγγελματικά. Να ποντάρεις, αφού πρώτα έχεις μελετήσει όλες τις σωστές παραμέτρους και αυτό πάντα σε συνδυασμό με την απόδοση. Αυτό είναι το κομμάτι που θα κάνει τη διαφορά μεταξύ κέρδους και χασούρας.  
Το τελικό στάδιο λοιπόν που αφορά την απόδοση και είναι και το πιο σημαντικό, χρειάζεται και τις κατάλληλες στοιχηματικές εταιρίες για το live στοίχημα. Θα πρέπει να είσαι ενημερωμένος για τη γκανιότα στο Live betting των στοιχηματικών εταιριών στη συγκεκριμένη αγορά.

Η γκανιότα στον stoiximan για παράδειγμα είναι άκρως ικανοποιητική για να παίξεις τα Late goals.


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

  €482.875,00

 • ΒΑΑΣΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ

  €11.720,39

 • ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

  €8.807,00

 • ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΖΟΝΓΚΤΣ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑ

  €4.916,03

 • ΣΑΝΓΚΑΗ ΠΟΡΤ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΡΟΝΓΚΤ

  €4.866,26

 • ΕΛΣΙΝΚΙ - ΓΝΙΝΣΤΑΝ

  €3.394,96

 • ΙΛΒΕΣ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

  €2.673,26

 • ΜΠΡΙΝΕ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

  €2.338,98

 • ΕΣΤΕΡ - ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

  €2.073,65

 • ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

  €1.715,29

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος