Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Διαχείριση  Κεφαλαίου στο Στοίχημα 

Τελευταία ενημέρωση: Sunday 25/7/2021, 01:46 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Διαχείριση  Κεφαλαίου στο Στοίχημα 
Η διαχείριση κεφαλαίου στο στοίχημα ή αλλιώς το Bankroll management  θα πρέπει να αποτελέσει τον βασικότερο κανόνα στο στοιχηματικό σας πλάνο σας. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε τις κακές συνήθειες στοιχηματισμού.  Ελπίζουμε όσα διαβάσετε στο κείμενό μας να σας βοηθήσουν να  κατανοήσετε και να εφαρμόσετε τις βασικές αρχές διαχείρισης κεφαλαίου. 

Τι είναι η διαχείριση κεφαλαίου; 

Μπορεί το πιο σημαντικό κομμάτι για έναν επιτυχημένο παίκτη στοιχήματος να είναι η ικανότητα εύρεσης του value bet, αλλά τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς τη σωστή διαχείριση κεφαλαίου. Τι είναι όμως η διαχείριση κεφαλαίου; Για να του πούμε απλά,  τo Bankroll management είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει την τύχη του κεφαλαίου σας (στοιχηματική κάβα) στις ημέρες που οι επιλογές σας θα είναι ανεπιτυχείς αλλα και θα διασφαλίσει πως δεν θα είστε χαμένοι ακόμα και με καλά ποσοστά επιτυχία .

Ο τυπικός παίκτης στοιχήματος συνήθως ποντάρει χωρίς κανένα μακροπρόθεσμό πλάνο και χωρίς στρατηγική. Κάνει κατάθεση και ποντάρει ανάλογα με το πόσα λεφτά έχει κάθε μέρα. Αν κερδίσει κάποια χρήματα θα κάνει ανάληψη ή τις περισσότερες φορές θα ποντάρει μέχρι να χάσει τα χρήματά του.

Ο επαγγελματίας παίκτης στοιχήματος βλέπει το στοίχημα ως επένδυση και έχει βέβαια μια συγκεκριμένη κάβα. Θέτει στόχους και κάνει αναλήψεις μόνο όταν φτάσει σε αυτούς. Αυτός είναι και ένα από του λίγους τρόπους να νικήσετε τις στοιχηματικές εταιρίες. 

Bankroll management στοίχημα 

Ας δούμε τώρα πως μπορούμε να εφαρμόσουμε το Bankroll management στο στοίχημα. Ποιες είναι οι στρατηγικές που μπορούμε να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε πιο κοντά στο κέρδος.

Στρατηγικές διαχείρισης κεφαλαίου  

Υπάρχουν αρκετές στρατηγικές διαχείρισης κεφαλαίου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Κάθε μια από αυτές βέβαια έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τη και θα τις δούμε από την πιο απλή μέχρι την πιο σύνθετη.

Ποντάρισμα με ποσοστό  

Αρκετοί επαγγελματίες παίκτες στο στοίχημα ποντάρουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό της στοιχηματικής τους μπάνκας. Ενα ποσοστό που κινείται συνήθως από το 1 έως το 5%. Το 5% βεβαια είναι το μεγαλύτερο δυνατό και καλό θα ήταν να το αποφύγετε.
Ο συγκεκριμένος τρόπος έχει ένα φανερό αβαντάζ. Οσο μεγαλώνει η μπάνκα σας, τόσο μεγαλώνει και το ποσό πονταρίσματος. Αν όμως χάνετε, μειώνονται και τα στοιχήματα. Το γεγονός αυτό σας προστατεύει μέχρι να επιστρέψετε σε ένα νικηφόρο σερί. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεται τις γρήγορες απώλειες.

Σταθερό ποντάρισμα 
Ενας άλλος τρόπος στοιχηματισμού για την σωστή διαχείριση του κεφαλαίου σας είναι το σταθερό ποντάρισμα –flat bet. Αυτό σημαίνει πως ανάλογα με το κεφάλαιό σας θα πρέπει να κάνετε και τα στοιχήματα σας. Χωρίστε την κάβα σας σε μονάδες, για παράδειγμα 50 ή 100 μονάδες. Αν έχετε 1.000 ευρώ στην άκρη σημαίνει ότι θα πρέπει να ποντάρετε 10 ή 20 ευρώ το κάθε σας στοίχημα. Τα ποναρίσματα σε σχέση με το κεφάλαιό σας θα σας φανούν μικρά και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο κέρδους από το στοίχημα. Θυμηθείτε όμως, είναι προτιμότερο να βλέπετε μακροχρόνιο κέρδος, παρά να χάνετε γρήγορα τα λεφτά σας.

Kelly Criterion στοίχημα

Πηγαίνοντας σε πιο προχωρημένες στρατηγικής πονταρίσματος και διαχείρισης κεφαλαίου θα βρούμε το Kelly Criterion. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους. Προτάθηκε από τον JL Kelly, Jr, ερευνητή στο Bell Labs, το 1956. Είναι ένας μαθηματικός τύπος που θα σας δώσει μια ένδειξη για το πόσο πρέπει να στοιχηματίσετε, λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα να συμβεί κάτι σε σχέση με τις αποδόσεις που προσφέρονται σε αυτό. Για τον υπολογισμό των πονταρισμάτων διαβάστε το άρθρο μας Kelly Criterion.

Η μέθοδος Fibonacci

Η μέθοδος Φιμπονάτσι είναι μια μέθοδος διαχείρισης κεφαλαίου που βασίζεται στην ακολουθία  που επινοήθηκε τον 12ο αιώνα από έναν μαθηματικό με το ίδιο όνομα. Ο υπολογισμός της ακολουθίας και η χρήση του για στοίχημα είναι εύκολος. Ξεκινώντας από το 1 ως το μέγεθος του στοιχήματός σας, προχωράτε στο επόμενο βήμα κάθε φορά που κερδίζετε. Κάθε φορά που χάνετε, κατεβαίνετε δύο βήματα.

Η ακολουθία Fibonacci:

1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34,…

Για παράδειγμα:

Το πρώτο σας στοίχημα είναι 10€

Κερδίζετε το στοίχημά σας.

Το επόμενο στοίχημά σας είναι 20€.

Κερδίζετε το στοίχημά σας

Το επόμενο στοίχημά σας είναι 30€

Κερδίζετε το στοίχημά σας

Το επόμενο στοίχημά σας είναι 50€

Χάνετε το στοίχημά σας

Το επόμενο στοίχημά σας είναι πάλι 20€.

Αναμφίβολα μια επικίνδυνη στρατηγική, ειδικά επειδή δεν λαμβάνει υπόψη τις αποδόσεις ή την αξία. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένας πολύ δυναμικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα καλό κεφάλαιο.. 

Διαβάστε αναλυτικά πως λειτουργεί η ακολουθία Fibonacci στο άρθρο μας.

Αρχείο πονταρισμάτων

Αν ποντάρετε σωστά θα δείτε την μπάνκα σας να ανεβαίνει, αλλά μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πρέπει να παρακολουθείτε τα πονταρίσματά σας. Το αρχείο πονταρισμάτων και  αποτελεσμάτων σας είνα εξαιρετικά σημαντικό  ανεξάρτητα από το σύστημα που θα χρησιμοποιήσετε για καταλάβετε αν παίζετε σωστά. Η γνώση είναι δύναμη και η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας θα σας δώσει τις γνώσεις που χρειάζεστε για τον έλεγχο της απόδοσής σας.

Υπάρχουν ορισμένα αθλήματα ή κάποιες αγορές που κάνουν κακό στο bankroll σας; Θα χρειαστεί να τα βγάλετε από το παιχνίδι σας.  Αν τα πάτε καλύτερα σε συγκεκριμένες αγορές, ίσως χρειαστεί να επιμείνετε εκεί περισσότερα. Όλα αυτά τα δεδομένα μπορούν να εξακριβωθούν εύκολα παρακολουθώντας τα αποτελέσματά σας.  Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο για να παρακολουθείτε αυτά τα δεδομένα.

Συμπέραμα

Η διαχείριση κεφαλαίου  είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του να είσαι επιτυχημένος στο στοίχημα. Διασφαλίζει ότι προστατεύετε το κεφάλαιο σας μακροπρόθεσμα. Ο τρόπος που θα το διασφαλίσετε διαφέρει από παίκτη σε παίκτη. Θα χρειαστεί να διαβάσετε και να δοκιμάσετε τις καλύτερες για εσάς στρατηγικές. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όμως γιατί τότε μόνο η τύχη θα σας σώσει. 


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ - ΟΝΤ

  €9.770,71

 • ΣΙΡΙΟΥΣ - ΜΑΛΜΕ

  €8.962,24

 • ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

  €5.052,35

 • ΑΑΡΧΟΥΣ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

  €3.807,50

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ - ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ

  €2.641,79

 • ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙ

  €2.611,23

 • ΟΥΝΙΡΕΑ 04 ΣΛΟΜΠΟ - FCSB

  €1.454,03

 • ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ

  €1.083,32

 • ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΠΟΥΣΖΚΑ ΝΙΕΠΟΛΟΜΙ

  €1.025,11

 • ΚΙΦΕΝ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

  €1.000,15

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος