Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Cash Out στο Στοίχημα

Τελευταία ενημέρωση: Saturday 10/7/2021, 17:34 • Κατηγορία: Θεωρία στοιχήματος
Cash Out στο Στοίχημα
Το Cash Out στο Στοίχημα θεωρείται από τις αγαπημένες επιλογές των παικτών στο Live betting. Ακόμη και τώρα, όμως, υπάρχουν ορισμένες γκρι ζώνες που χρειάζονται επεξήγηση, αλλά και εύλογες απορίες με υποκειμενικές απόψεις- απαντήσεις. Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες σκέψεις που έχεις κάνει ή θα κάνεις στο μέλλον για το live betting Cash Outκαι την επεξήγησή τους. 

Τι είναι το Cash Out

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά και την πιο κλασική ερώτηση όσων εκτεθούν πρώτη φορά στη συγκεκριμένη λειτουργία: Τι είναι το Cash Out; 

Το Cash Out ή αλλιώς, κλείσιμο στοιχήματος, είναι ένα εργαλείο που σου επιτρέπει να διευθετήσεις το δελτίο σου πριν την ολοκλήρωση των επιλεγμένων αθλητικών γεγονότων. Είναι μια κίνηση εξαγοράς του εν εξελίξει δελτίου σου. Το ποσό της επιστροφής που θα λάβεις εξαρτάται καποιους  βασικούς παράγοντες:

 • Σημαντικότερος παράγοντας είναι η τρέχουσα απόδοση του δελτίου σου. Οσο η απόδοση πέφτει σε σχέση με την αρχικά τοποθετημένη απόδοση, τόσο αυξάνεται το ποσό. Παρακάτω θα δούμε και τον υπολογισμό τoυ Cash Out.
 •  Τις ρεαλιστικές πιθανότητες επιβεβαίωσης του στοιχήματος
 • Τον χρόνο που απομένει για ολοκληρωθεί η αναμέτρηση.

Το κας άουτ  λοιπόν έχει άμεση σχέση με την απόδοση. Σε περιπτώσεις που οι στοιχηματικές σου επιλογές απέχουν πολύ απ’ την επιβεβαίωση, τότε σε πολλές περιπτώσεις η υπηρεσία του Cash Out παύει να είναι διαθέσιμη. 

Κανονισμοί του Cash Out

Οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν ένα κοινό μοντέλο λειτουργίας cash out, με συγκεκριμένους κανονισμούς. Από τους βασικότερους κανονισμούς του κας άουτ είναι ότι προσφέρεται σε μονά ή παρολί δελτία, τόσο στις βασικές Pregame και Live αγορές. Ωστόσο, ανά περίπτωση και εταιρία υπάρχουν και συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι που τις διαφοροποιούν. Για παράδειγμα, σε ορισμένες εταιρίες η λειτουργία του cash out είναι ενεργή σε δελτία με τη μορφή συστήματος, ενώ υπάρχουν και αυτές που δεν επιτρέπουν το συγκεκριμένο είδος. 

Ενδεχομένως να βρεις εταιρία που προσφέρει το κλείσιμο του στοιχήματος στους αγώνες με 0% γκανιότα, τη στιγμή που κάποια από τις ανταγωνίστριες έχει ενημερώσει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στα επιλεγμένα ματς. Με σωστή αναζήτηση και ανάλογα την ανάγκη σου, θα βρεις το ιδανικό – για εσένα- cash out.

Τα είδη του Cash Out

Η πετυχημένη εφαρμογή του Cash Out στην στοιχηματική δραστηριότητα του παίκτη «υποχρέωσε» τις στοιχηματικές εταιρίες – όπως σε κάθε πετυχημένο project- να αξιοποιήσει τη δημοφιλία της υπηρεσίας, εξελίσσοντάς την. Διανύουμε, λοιπόν, την περίοδο που λανσάρονται συνεχώς νέα είδη, το καθένα με τις δικές του ιδιαιτερότητες. Πάμε να δούμε τα πιο γνωστά:

 1. Partial Cash Out: Το Partial ή αλλιώς μερικό Cash Out σου δίνει τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις μέρος του στοιχήματός σου και να αφήσεις ενεργό το υπόλοιπο ποσό μέχρι την ολοκλήρωση των επιλεγμένων αγώνων. Για παράδειγμα από τα 20€ που σου προσφέρονται, μπορείς να «πουλήσεις» τα 15€ και να διατηρήσεις ενεργό το δελτίο σου με τα υπόλοιπα 5€.
 2. Αυτόματο Cash Out: Η υπηρεσία του αυτόματου Cash Out σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το ποσό που «κασάρεις». Υποθέτοντας, λοιπόν, ότι έχεις παίξει ένα δελτίο αξίας 50€ στο 3.00 της νίκης μιας ομάδας, μπορείς να ενεργοποιήσεις το αυτόματη διευθέτηση στα 100€. Εφόσον, λοιπόν, κατά τη διάρκεια του αγώνα πιάσει το προβλεπόμενο ποσό, το στοίχημά σου θα διευθετηθεί αυτόματα. 

Στοιχηματικές με Cash Out

Η υπηρεσία απέκτησε τέτοια δυναμική με το πέρας του χρόνου που όλες οι online στοιχηματικές εταιρίες έχουν φτάσει στο σημείο να την προσφέρουν στους πελάτες τους. Όπως γράψαμε και παραπάνω, μπορεί το μοντέλο λειτουργίας να είναι ίδιο, οι όροι και προϋποθέσεις ανά εταιρία όμως διαφέρουν. Το Cash out stoiximan ωστόσο είναι από τα δημοφιλέστερα.

Πως υπολογίζεται το Cash Out;

Ο υπολογισμός cash out γίνεται  με διαίρεση του μέγιστου κέρδους που θα έχεις από το δελτίο σου με την απόδοση που προσφέρεται τη στιγμή που θα το δεις στο Live.

Παράδειγμα:
Έστω ότι έριξες 20€ στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Άρσεναλ σε απόδοση 4.00 (άρα σου επιστρέφει 80€) και η Λίβερπουλ προηγείται στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Η νέα απόδοση για τη νίκη της Λίβερπουλ είναι 2.00, οπότε ένας τρόπος να το υπολογίσεις είναι ο εξής. 80/2.00= 40€, όμως δεδομένης της προμήθειας που βάζουν οι εταιρίες, το πιο πιθανό είναι να πάρεις πίσω περίπου 37-38€.  Η προμήθεια διαφέρει από εταιρία σε εταιρία. 

Αυτή είναι η απλή μορφή υπολογισμού.Υπάρχουν και άλλοι τύποι υπολογισμού όπως στο ασιατικό χάντικαπ και στο draw nobet, αλλά στο μυαλό σου να έχεις πάντα την τρέχουσα απόδοση ως μέσω υπολογισμού.

Πότε να κάνω Cash out

Ο τρόπος να κάνεις cash out είναι πολύ απλός. Εφόσον το δελτίο σου πληροί τις προϋποθέσεις της εκάστοτε στοιχηματικής εταιρίας και η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, θα σου εμφανιστεί το ειδικό κουμπί για το κλείσμο του στοιχήματος. Εφόσον είσαι ικανοποιημένος με το ποσό της προτεινόμενης επιστροφής, το πατάς και τα χρήματα επιστρέφουν στο λογαριασμό σου. 

Στην ερώτηση του «πότε» να κάνω cash out, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, ούτε… κατάλληλη στιγμή για να το επιλέξεις. Εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα, τις ανάγκες σου και φυσικά την πορεία των στοιχηματικών σου επιλογών. Εάν το παιχνίδι που περιμένεις για να κλείσεις δελτίο βρίσκεται σε καλό σημείο και υπάρχουν πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, σε συμφέρει να το αφήσεις ανοιχτό ως το τέλος. Σε περίπτωση που θεωρείς ότι δεν διάβασες καλά το ματς και θες να απαλλαγείς από το άγχος, τότε ναι σε συμφέρει να το «πουλήσεις». Πάντως στρατηγική που θα σου αποφέρει σίγουρο κέρδος δεν υπάρχει! 

Γιατί δεν μπορώ να κάνω Cash Out το στοίχημά μου

Κάθε εταιρία ακολουθεί τους δικούς της όρους και προϋποθέσεις ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της επιλογής του CashOut, συνεπώς ένας από τους βασικούς λόγους που δεν μπορείς να εκμεταλλευτείς την υπηρεσία ενδεχομένως να είναι και αυτός. Υπάρχουν ωστόσο και περιπτώσεις που το «κλείδωμα» του Cash Out επηρεάζεται αποκλειστικά από την έκβαση των αγώνων, συνδυαστικά με τις επιλογές του δελτίου σου. 

- Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με κάποιο σημαντικό γεγονός κατά τη διάρκεια του Live. Όταν για παράδειγμα σημειωθεί γκολ, δοθεί κόκκινη κάρτα και γενικότερα υπάρξει αναμονή για αποφάσεις που ενδέχεται να επηρεάσουν τη ροή του αγώνα, οι εταιρίες «κλειδώνουν» προσωρινά την υπηρεσία.

- Ένας επιπλέον λόγος που δεν μπορείς να κάνεις Cash Out είναι σε περιόδους που το δελτίο που έχεις ρίξει πηγαίνει στραβά. Λογικό αν το καλοσκεφτείς, καμία εταιρία δεν πρόκειται να σε… επιβραβεύσει στο ελάχιστο όταν είναι μαθηματικά βέβαιο ότι το δελτίο σου θα χαθεί. 

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Cash Out

Όπως όλες οι υπηρεσίες, σε όλους τους τομείς, έτσι και η χρήση του Cash Out παρουσιάζει ορισμένα θετικά και αρνητικά, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η όλη διαδικασία ενδέχεται να διαφέρει από παίκτη σε παίκτη. Ο καθένας έχει τα δικά του όρια, τις δικές του προσδοκίες από τις επιλογές του, αλλά και το δικό του στυλ παιχνιδιού που θεωρεί ότι του ταιριάζει. Ορισμένα basic ωστόσο σημεία αξίζει να τα αναφέρουμε, αφού βρίσκουν εφαρμογή στη μεγαλύτερη βάση των Ελλήνων παικτών του Online στοιχήματος. 

Θετικά:

 1. Η επιλογή να κλείσεις το στοίχημά σου αποτρέπει τις απώλειες ολόκληρου του ποσού, όπως αυτό ορίζεται από τον καθένα.
 2. Δίνει  έμμεσα τη δυνατότητα να… μετανιώσεις για τις επιλογές σου. Εάν για παράδειγμα ρίξεις ένα δελτίο και, μετά από περισσότερη σκέψη, καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι κακώς επέλεξες το Χ σημείο, μπορείς να το πάρεις πίσω, επιστρέφοντας στο λογαριασμό σου το μεγαλύτερο μέρος του πονταρίσματος (ποτέ ολόκληρο). 
 3. Η  μεταφορά του ποσού γίνεται άμεσα στο λογαριασμό σου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να επιστρέψεις στη στοιχηματική δράση, ποντάροντας σε άλλα σημεία ή γεγονότα. (αυτό βέβαια είναι και αρνητικό)
 4. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και από κινητό, συνεπώς μπορείς ανά πάσα στιγμή – όταν αυτή είναι ενεργή- να την επιλέξεις. 

Αρνητικά:

 1. Δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ, ακριβώς επειδή η έκβαση των αγώνων είναι αμφίρροπη, για το ποσό που θα μπορείς να πάρεις μελλοντικά κατά τη διάρκεια του event. Μέσα σε μια στιγμή το «χαμένο», στο μυαλό σου, ματς που κάσαρες, μπορεί να πάρει άλλη τροπή στην πορεία και να στερηθείς ένα πολύ πιο γενναιόδωρο ποσό. 
 2. Ποτέ το ποσό που θα προσφέρεται σε Cash Out δεν θα είναι αντίστοιχο της πραγματικής του αξίας. Για παράδειγμα σε ένα παρολί τριών αγώνων, με ποντάρισμα 10€ και αποδόσεις 3.00 – 4.00 και 2.00, εάν οι δύο πρώτες επιλογές επιβεβαιωθούν, αντί για 120€ που θα ήταν το πραγματικό κέρδος, η υπηρεσία θα σου δώσει λιγότερα 100-110€. 

ΟΠΑΠ Cash out

Ο τρόπος για να κάνεις cash out στον ΟΠΑΠ είναι πάρα πολύ απλός και χρειάζεται να έχεις στο smartphone σου την εφαρμογή “Cash out OPAPP”. Αφού τοποθετήσεις ένα στοίχημα σε δελτίο και πάρεις πίσω την απόδειξη με τα παιγμένα σημεία και το QR, ακολουθείς τα τρία εξής απλά βήματα. 

 • Σκανάρεις το QR του δελτίου σου σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ, στα ειδικά μηχανήματα όπου υπάρχουν, ανώνυμα.
 • Κλειδώνεις” το cash out όπου κι αν βρίσκεσαι μέσω της εφαρμογής “OPAPP Cash out”.
 • Πληρώνεσαι τα κέρδη σου από το cash out στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, επιδεικνύοντας το αποδεικτικό συμμετοχής.

Αξίζει το Cash Out;

Αν ακολουθείς κάποια συγκεκριμένη στρατηγική στοιχήματος με πονταρίσματα σε μονά τότε το Cash Out δεν αξίζει λόγω της επιπλέον προμήθειας. Το νέο «πέναλτι» σε συνδυασμό με τη γκανιότα θα κάνει τον τρόπο παιχνιδιού σου ασύμφορο μακροπρόθεσμα. Η δική μας συμβουλή λοιπόν είναι ξεκάθαρη για όσους παίζουν επαγγελματικά, πως δεν έχει καμία αξία. Αν πάλι έχεις παίξει ελάχιστα χρήματα σε ένα παρολί με τεράστιες επιστροφές, θα είναι κρίμα να αφήσεις ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Η τύχη είναι ήδη με το μέρος σου σε αυτή την περίπτωση, οπότε μην την κλωτσήσεις. Ειναι σημαντικό ωστόσο να θέσεις εξ’αρχής ένα ποσό που θα είσαι ικανοποιημένος να λάβεις ως επιστροφή. 


Θεωρία στοιχήματος

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

  €482.875,00

 • ΒΑΑΣΑ - ΚΟΥΟΠΙΟ

  €11.720,39

 • ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

  €8.807,00

 • ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΖΟΝΓΚΤΣ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑ

  €4.916,03

 • ΣΑΝΓΚΑΗ ΠΟΡΤ - ΤΣΕΝΓΚΝΤΟΥ ΡΟΝΓΚΤ

  €4.866,26

 • ΕΛΣΙΝΚΙ - ΓΝΙΝΣΤΑΝ

  €3.394,96

 • ΙΛΒΕΣ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

  €2.673,26

 • ΜΠΡΙΝΕ - ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ

  €2.338,98

 • ΕΣΤΕΡ - ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ

  €2.073,65

 • ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ - ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ

  €1.715,29

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος