Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Skrill: Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της νέας εποχής

Τελευταία ενημέρωση: Friday 28/2/2020, 18:13
Skrill: Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της νέας εποχής
Η Skrill υπάρχει στη ζωή μας πολύ περισσότερο απ’ όσο ο περισσότερος κόσμος νομίζει και αποτελεί ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που προσφέρει με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία μεταφορά χρημάτων τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας που κατοικείτε.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα πολλές φορές παρομοιάζεται με την PayPal ωστόσο είναι καλό να γνωρίζετε και να κατανοήσετε πλήρως πως δουλεύει και εξυπηρετεί.

Για το λόγο αυτό, το Υoubet δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό που θα σας λύσει όλες τις απορίες για τις μεθόδους κατάθεσης, την ασφάλεια, το πόσο φιλικό είναι με την χρήση κινητών τηλεφώνων και φυσικά τις αμοιβές της υπηρεσίας.

Κάνε εγγραφή στη Skrill και ξεκίνα να παίζεις

 

Ποια είναι η Skrill

Πάμε πίσω στο 2001, όπου Skrill (με την επωνυμία Moneybookers τότε)έγινε η πρώτη Online πλατφόρμα, το πρώτο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, που επέτρεπε τη μεταφορά χρημάτων μόνο με τη χρήση Internet. Ο βασικός σκοπός ενός κατόχου λογαριασμού Skrill είναι να μεταφέρει χρήματα σε έναν άλλο λογαριασμό Skrill. Αυτή ήταν και η πρώτη λειτουργία όμως στη συνέχεια εξελίχθηκε και πλέον δίνει τη δυνατότητα για έξτρα υπηρεσίες όπως μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό καθώς και κάρτα Prepaid.

H Moneybookers μετονομάστηκε το 2011 σε Skrill και πλέον έχει περισσότερους από 40 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως. Η πλατφόρμα της εξυπηρετεί 200 χώρες και περισσότερα από 40 νομίσματα.

Αν και η Skrill παραδοσιακά υποστήριζε τη μεταφορά χρημάτων, πλέον θεωρείται ως η πιο αξιόπιστη λύση για Online εμπόρους. Αν και μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε κάθε τομέα, αποτελεί την πρώτη λύση για τον Online τζόγο.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, είναι επειδή η PayPal τις περισσότερες φορές απαγορεύει την πρόσβαση σε Online Casinos που δεν έχουν χρόνια παρουσία στο χώρο. Πάμε όμως να δούμε πως ακριβώς μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό στην Skrill.

Ανοίξτε λογαριασμό

Πρώτο και κυριότερο, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό στην Skrill πηγαίνοντας στην πρώτη σελίδα πατώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, το email σας και φυσικά να επιλέξετε έναν ισχυρό και μυστικό κωδικό.  Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους, πριν πατήσετε «Εγγραφή Τώρα».

Στην επόμενη σελίδα, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη χώρα στην οποία κατοικείτε και το νόμισμα το οποίο προτιμάτε. Προσέξτε να επιλέξετε το νόμισμα το οποίο χρησιμοποιείται στη χώρα σας, ώστε να αποφύγετε έξτρα χρεώσεις.

Στην επόμενη σελίδα θα χρειαστεί να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμών που θέλετε ώστε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας. Από την στιγμή που θα το κάνετε, θα σας ζητηθούν κάποιες έξτρα πληροφορίες.

Σε αυτό το σημείο δεν χρειάζεται επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας, όσο θα κινείστε στα επιτρεπόμενα όρια του λογαριασμού σας. Αν θέλετε όμως να τα αυξήσετε, τότε θα χρειαστεί.

Ταυτοποίηση λογαριασμού

Προκειμένου να αυξήσετε τα όρια του λογαριασμού σας, θα πρέπει να πάτε στη σελίδα των ρυθμίσεων, στην οποία αποκτάτε πρόσβαση από τα αριστερά της σελίδας. Επιλέγετε την «Ταυτοποίηση»

Θα χρειαστεί να κάνετε Upload ένα αντίγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας. Αυτό μπορεί να είναι το διαβατήριο, το δίπλωμα οδήγησης ή η αστυνομική σας ταυτότητα.

Αν επιλέξετε να το κάνετε από το desktop του υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να ανεβάσετε το έγγραφο απευθείας από τη συσκευή σας. Αν επιλέξετε το κινητό σας τηλέφωνο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα για να τραβήξετε μια φωτογραφία του εγγράφου σας.

Ποιες μεθόδους πληρωμής υποστηρίζει η Skrill

Από την στιγμή που θα έχετε δημιουργήσει το νέο σας λογαριασμό, θα σας δοθούν οι επιλογές πληρωμών. Περιλαμβάνουν την κλασική τραπεζική μεταφορά, χρεωστική/πιστωτική κάρτα και μια σειρά άλλων μεθόδων όπως Bitcoin και Paysafecard.

Εδώ είναι η πλήρης λίστα επιλογών

 • Bank Transfer
 • Debit/credit card
 • Neteller
 • Bitcoin and Bitcoin Cash
 • Paysafecard
 • Trustly
 • Klarna

Τι χρεώσεις έχει η Skrill

Το σημείο στο οποίο θα κρίνετε αν ο λογαριασμός της Skrill είναι χρήσιμος για εσάς ή όχι, είναι αυτό των χρεώσεων. Εκεί δεν υπάρχει μια πάγια χρέωση αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το λογαριασμό, τα ποσά που χρησιμοποιείτε για την κατάθεση και την ανάληψη καθώς και από το νόμισμα.

Κάνε εγγραφή στη Skrill και ξεκίνα να παίζεις

 

Χρεώσεις καταθέσεων

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο πληρωμών που θα επιλέξετε, θα υπάρξει χρέωση. Όλες οι μέθοδοι έχουν χρεώση 1%. Αν καταθέσετε ένα ποσό των 500 ευρώ, τότε ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί με 5 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι στο λογαριασμό σας θα πιστωθεί το ποσό των 495 ευρώ.

Χρεώσεις αναλήψεων

Το καλό με την Skrill είναι πως μπορείτε να κάνετε ανάληψη με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήσατε για την κατάθεση. Αν για παράδειγμα θέλετε να στείλετε  χρήματα από τον Skrill λογαριασμό σας στην χρεωστική σας κάρτα, τότε η χρέωση είναι 7,5%.

Από Skrill σε Skrill

Ο κυριότερος λόγος για να έχετε βέβαια λογαριασμό Skrill είναι για να έχετε συναλλαγές με άλλους κατόχους λογαριασμών Skrill αλλά και επειδή υπάρχει η άμεση δυνατότητα για ανάληψη και κατάθεση σε στοιχηματικές πλατφόρμες.

Υπάρχει μια μικρή χρέωση όταν στέλνετε ένα ποσό σε άλλο χρήστη Skrill αλλά δεν υπάρχει καμία χρέωση όταν λαμβάνετε ένα ποσό από κάποιον άλλο λογαριασμό Skrill.

Η Pre-Paid κάρτα της Skrill

Έχοντας χρήματα μέσα στο λογαριασμό σας στην Skrill μπορείτε να κινείστε οπουδήποτε θέλετε, έχοντας την απαραίτητη κάρτα Skrill. Η κάρτα συνδέεται άμεσα με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε αναλήψεις από 2 εκατομμύρια ATM’s παγκοσμίως με χρέωση 1,75% επί του ποσού που σηκώνετε ενώ μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κανονικά σε όλα τα καταστήματα σαν να είναι μια κανονική χρεωστική κάρτα, χωρίς χρέωση!

Η κάρτα έχει κόστος 10 ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο αφαιρείται μια φορά το χρόνο από το λογαριασμό σας.

Skrill και στοιχηματικές πλατφόρμες

Τα τελευταία χρόνια, η Skrill έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων παικτών του στοιχήματος κυρίως λόγω της ταχύτητας στις συναλλαγές. Δεν υπάρχει καμία χρέωση σε κατάθεση ή ανάληψη από κάποια στοιχηματική πλατφόρμα. Η κατάθεση είναι στιγμιαία ενώ για τις αναλήψεις, οι περισσότερες και κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες αποστέλλουν τα χρήματα μέσα σε λίγες ώρες.

Το Mobile App της Skrill

Το App της Skrill υποστηρίζεται τόσο σε Andoid όσο και σε iOS συσκευές. Η εφαρμογή δίνει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό σας και ακριβώς σε όσες επιλογές σας δίνει και η ιστοσελίδα της Skrill.

Μπορείτε να ελέγξετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και να μεταφέρετε χρήματα καθώς και να δείτε το ιστορικό των συναλλαγών σας. Η πλοήγηση είναι πανεύκολη και το περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη.

Η ταυτοποίηση μέσω του App είναι πολύ πιο απλή και το μόνο που θα χρειαστείτε για να έχετε πρόσβαση είναι ένας 6ψήφιος κωδικός.

Κέντρο βοήθειας Skrill

Στην ιστοσελίδα της Skrill υπάρχουν οι πιο συχνές ερωτήσεις των χρηστών μαζί φυσικά με τις απαντήσεις όμως αν το επιθυμείτε, μπορείτε να έχετε απευθείας επικοινωνία με το κέντρο βοηθείας, όπου η απάντηση είναι σχεδόν άμεση μέσω αλληλογραφίας.

Είναι ασφαλής η Skrill?

Όσοι δεν είστε εξοικειωμένοι με τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια ίσως το βρείτε πολύπλοκο και να έχετε ανησυχίες. Ωστόσο πρέπει να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι εξουσιοδοτημένη από την UK’s Financial Conduct Authority υπό την Electronic Money Regulations 2011. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Κάνε εγγραφή στη Skrill και ξεκίνα να παίζεις

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
 • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
 • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
 • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
 • Πλούσιο πακέτο live streaming
 • 0% γκανιότα κάθε μέρα
  (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
 • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
 • Live Streaming σε μεγάλα ματς
 • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
 • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

 • ΚΑΝΑΔΑΣ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

  €98.297,00

 • ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

  €68.959,20

 • ΣΑΠΟΡΟ - ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

  €29.349,16

 • ΜΠΑΙΑ - ΚΟΥΙΑΜΠΑ

  €27.024,44

 • ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

  €11.278,19

 • ΚΙΝΓΚΝΤΑΟ ΖΟΝΓΚΤΣ - ΖΕΖΙΑΝΓΚ ΠΡΟΦΕΣΙΟ

  €10.785,07

 • ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ

  €9.612,29

 • ΣΕΝΤ ΛΟΥΙΣ ΣΙΤΙ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΙΤΚ

  €8.704,49

 • ΜΠΡΑΝ - ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

  €8.641,10

 • ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΕΡΘΚΟΥΕΪ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ

  €7.955,72

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος