Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Προγνωστικά Προκριματικά Euro

Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Saturday 12/10
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ2-3 Goal2,002-020+40,00
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ2-3 Goal2,002-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +40,00

Ανανέωσης συνέχεια στην Εθνική, για το απόλυτο η Ιταλία

Δύσκολα θα καταφέρει η Εθνική μας ομάδα να ασκήσει αντίσταση σ' αυτήν την Ιταλία, με τη "Σκουάτρα Ατζούρα" να αναμένεται να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο... σακούλι. Χαμηλός ο άσος, αρκετά χαμηλό και το N/G που ήταν οι πρώτες μας επιλογές, άρα επιλέγουμε τα 2-3 τέρματα που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Τάσος Καπετανάκος
Τάσος ΚαπετανάκοςΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ5,50ΝΑΙ10+55,00
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ5,50ΝΑΙ
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +55,00

Γκολ από τα 11 μέτρα

Πήγαμε ταμείο στην πρώτη ημέρα προγνωστικών μας και... συνεχίζουμε για τον ίδιο στόχο.

Απόψε η Ιταλία έχει το σαφές προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα. Aλλά οι αποδόσεις είναι μικρές, πολύ μικρές για προβάδισμα. Η Ιταλία θα δημιουργήσει πολύ, θα κάνει ξανά πολλές φάσεις. Και συνήθως εντός έδρας πατά πολύ περιοχή. Εκεί θα ποντάρω με την πειραματική 11αδα και άμυνα της Εθνικής ένα πέναλτι. Το οποίο αν κάνει γκολ η Ιταλία θα μας δώσει 5.50

Μανώλης Μουσουράκης
Μανώλης ΜουσουράκηςΔΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑOver 2,52,251-0200
ΔΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑOver 2,52,251-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Μόνο για τη νίκη Δανία και Ελβετία

Το λιγότερο... προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόδοση του Over 2,5, όταν έχει προηγηθεί ένα 3-3 μεταξύ των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο των προκριματικών. Δεδομένου, μάλιστα, ότι αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη σήμερα, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το προτιμήσουμε. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
Δημήτρης ΣπηλιόπουλοςΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑOver 2.51,801-1150
ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑOver 2.51,801-1
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑOver 2.51,802-0
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑOver 2.51,802-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Με τις... απόλυτες

Νορβηγία - Ισπανία 

Μετά από 6 αγωνιστικές στα προκριματικά του Euro δεν έχει βρεθεί ομάδα να κόψει βαθμούς από την Ισπανία. Μάλιστα στις 5 από τις 6 περιπτώσεις η νίκη της ομάδας του Ρομπέρτο Μορενο συνδυάστηκε με το over 2.5. Στην επιλογή μου συνηγορεί και το γεγονός πως οι Νορβηγοί έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και δεν περιμένω να κλειστουν.

Ιταλία - Ελλάδα

Όπως οι Ισπανοί έτσι και οι Ιταλοί έχουν το απόλυτο των βαθμών στον δικό τους όμιλο. Η σκουαντρα ατζουρα βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι και υποδέχεται στη Ρώμη τη χειρότερη Εθνική Ελλάδας που θυμάμαι προσωπικά, η οποία επιπλέον θα εμφανιστεί με αρκετά νέα πρόσωπα και έναν προπονητή που ακόμα ψάχνεται. Έχω την αίσθηση πως η ομάδα του Μαντσίνι μπορεί να επιβεβαιώσει από μόνη της το σημείο. 

Mister Cat
Mister CatΔΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑGoal/Goal1,951-0250
ΔΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑGoal/Goal1,951-0
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑOver 2,51,802-0
ΙΤΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑOver 2,51,802-0
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Η σταθερή δυάδα στα γκολ

Δεν θα μείνω και σήμερα μακριά από την αγαπημένη μου δυάδα με τα γκολ. 

Δανία-Ελβετία
Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εκείνο το 3-0 που έγινε 3-3 στο τελευταίο 10λεπτο, επειδή απλά και μόνο οι Ελβετοί πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει. Δεν ξέρω σήμερα αν θα επαναληφθεί ένα τόσο εντυπωσιακό παιχνίδι αλλά σίγουρα τα νεύρα θα είναι τεντωμένα.

Η Ελβετία βρίσκεται στην 3η θέση, έχει ματς λιγότερο αλλά χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία. Η Δανία, έχει το αβαντάζ της έδρας, δεν την βολεύει η ισοπαλία αφού σε περίπτωση που οι Ελβετοί κάνουν νίκη στο ματς που χρωστάνε, τότε θα βρεθεί από κάτω. 

Η λογική λέει ότι οι δύο ομάδες έχοντας στο μυαλό τους πως αν πάνε για τα λίγα θα χάσουν και τα πολλά, θα μπουν με γνώμονα να πετύχουν ένα γκολ. Αυτό θέλω και εγώ, να σκοράρουν έστω από μια φορά.

Ιταλία-Ελλάδα
Στο «Ολύμπικο» της Ρώμης, η Ιταλία φορά σήμερα τη νέα της εμφάνιση (πανέμορφη) και υποδέχεται την Ελλάδα σε ένα ματς όπου θέλει να συνδυάσει γκολ και θέαμα πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020. 

Η Εθνική μας με πολλά νέα πρόσωπα, φοβάμαι ότι θα γίνει σάκος του μποξ αν οι Ιταλοί πιάσουν καλό ρυθμό και θελήσουν να κερδίσουν ένα απλόχερο χειροκρότημα στο φινάλε του αγώνα από τον κόσμο. 

Από την άλλη σκέφτομαι ότι τα πιτσιρίκια του Φαν Σ'χιπ ίσως μπουν με άγνοια κινδύνου στον αγωνιστικό χώρο και καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Το Over 2,5 προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση, από την στιγμή ειδικά που η «Σκουάντρα Ατζούρα» δείχνει να αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία στα τελευταία ματς.

Mister Cat
Mister CatΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑOver 4,5 Κάρτες1,80525+45,00
ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑOver 4,5 Κάρτες1,805
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: +45,00

Θα έχει «ξύλο» στην Ζένιτσα

Το ποντάρισμά μου στηρίζεται σε ένα σενάριο. Όπως άλλωστε οι περισσότερες στοιχηματικές επιλογές μας. Το παιχνίδι στη Ζένιτσα ανάμεσα στην Βοσνία και την Φινλανδία δίνει εκτός απροόπτου το εισιτήριο στους φιλοξενούμενους σε περίπτωση που φύγουν έστω αήττητοι από το γήπεδο και ελπίδα στους γηπεδούχους σε περίπτωση που πάρουν τη νίκη.

Τι θέλω λοιπόν για να πάρω το ποντάρισμά μου. Λέω ότι θα κάνει καλό ένα γρήγορο γκολ των Βόσνιων στο παιχνίδι. Για να αναγκάσει τους Φινλανδούς να παίξουν με υψηλή ένταση και τους γηπεδούχους να βγάλουν ένα αίσθημα προστασίας στο προβάδισμα.

Το όριο των 4,5 καρτών είναι φυσιολογικό αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο. Διαιτητής είναι ο Ιβάν Κρούζλιακ. Νεαρός, ο οποίος στα περισσότερα ευρωπαϊκά του παιχνίδια θέλοντας να προστατέψει κυρίως τον εαυτό του από το να ξεφύγει το ματς, βγάζει τις κάρτες αρκετά εύκολα. 

Θα γνωρίζουμε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ...

Mister Cat
Mister CatΓΕΩΡΓΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ22,620-0250
ΓΕΩΡΓΙΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ22,620-0
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Στο χέρι των Ιρλανδών η πρόκριση

Το γκολ της Τουρκίας χθες στις καθυστερήσεις έσωσε την παρτίδα και έδωσε ένα δυνατό ταμείο στην στήλη, ανεβάζοντας αρκετά τα ποσοστά μου για μια ακόμη ημέρα. Ελπίζω τα προκριματικά να συνεχίσουν έτσι όπως ξεκίνησαν, αν και σήμερα θα ρισκάρω λίγο παραπάνω.

Στην Τιφλίδα, έχουμε ένα παιχνίδι αρκετά νωρίς. Η Γεωργία υποδέχεται την Ιρλανδία και το διπλό στο 2.62 από την Betshop θα αποτελέσει την πρώτη πρόταση της ημέρας. Οι Ιρλανδοί σώθηκαν την τελευταία στιγμή κόντρα στους Ελβετούς στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους. Σκόραραν στο φινάλε και πήραν την ισοπαλία, με την οποία διατήρησαν την πρώτη θέση και μια απόσταση μικρή μεν, σημαντική δε.

Η Γεωργία δεν είναι αντίπαλος που τρομάζει σίγουρα αλλά το παιχνίδι των Ιρλανδών είναι τόσο προβλέψιμο σε κάποιες περιπτώσεις που συχνά εγκλωβίζονται μόνοι τους. Οι Γεωργιανοί θα ρίξουν το βάρος στην άμυνά τους όμως εδώ μιλάμε και για κίνητρο. Είναι τεράστιο για τους Ιρλανδούς, οι οποίοι με νίκη θα αδιαφορούν για το τι θα συμβεί λίγη ώρα αργότερα στο Δανία-Ελβετία, κρατώντας την πρώτη θέση και αυτή τη μικρή απόσταση ασφαλείας, έχοντας και ένα ματς παραπάνω βέβαια από την Ελβετία.

Στηρίζομαι στο γεγονός ότι η Ιρλανδία έχει την καλύτερη άμυνα του γκρουπ και από την στιγμή που θα καταφέρει και σήμερα να κρατήσει το μηδέν, τότε ένα γκολ στο 90λεπτο νομίζω ότι μπορεί να το βρει...

Friday 11/10
Νίκος Τσώτας
Νίκος ΤσώταςΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑOver 2.52,121-0200
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑOver 2.52,121-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Έδρα από «ατσάλι»

Η Τουρκία έχει δημιουργήσει πραγματικά μια πανίσχυρη έδρα και σε κάθε ματς βρίσκει τον τρόπο να σημειώνει γκολ και να διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη η Αλβανία μπορεί να μην φοβίζει μακριά από την έδρα της αλλά στις τελευταίες αναμετρήσεις της ρισκάρει με αποτέλεσμα να δέχεται αλλά να σημειώνει γκολ και πρόκειται να επιδιώξει το ίδιο απόψε. Οπότε θα καταλήξουμε στην επιλογή του Οver 2.5 που το βρίσκουμε σε καλή απόδοση.
 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Χρήστος Παπαζώης
Χρήστος ΠαπαζώηςΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑOver 2.51,752-120+35,00
ΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑOver 2.51,752-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +35,00

Φουλ του over Τσεχία και Αγγλία

Φαβορί για τη νίκη είναι η Αγγλία, αλλά το 1.50 στο «διπλό» δεν έχει στοιχηματική αξία. Γι' αυτό θα πάμε στο over 2.5 που δίνει περίπου 1.80, μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν ακατάπαυστα και σε όλα τα παιχνίδια τους. Θυμίζουμε πως το πρώτο ματς μεταξύ τους στο «Γουέμπλεϊ» είχε λήξει 5-0 για τους Άγγλους.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
Δημήτρης ΣπηλιόπουλοςΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ2 & Over 2.52,402-1200
ΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ2 & Over 2.52,402-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Το «τρένο» περνάει από τη Πράγα

Μετράει 14 συνεχόμενες νίκες σε προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στα 13 εξ αυτών σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ και θέλει στη Πράγα να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση του 2020. Η ομάδα του Σαουθγκειτ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στην πειραματική άμυνα των Τσεχων περιμένω να έχει ένα εύκολο βράδυ. Τα γκολ σε συνδυασμό με το σημείο μας δίνουν μια αρκετά καλή απόδοση. 
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑGoal/Goal & Over 3.53,202-1150
ΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑGoal/Goal & Over 3.53,202-1
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Μια... πιστολιά για τα καλωσορίσματα

Το είχα πει πως αυτές οι μέρες θα κυλήσουν με χαλαρούς ρυθμούς, αφού τις προηγούμενες κάθε μέρα με κάτι ασχολούμασταν και έτσι δεν γίνεται δουλειά. Άλλωστε... πολλαπλασιαστήκαμε πλέον και οι επιλογές θα είναι πολύ περισσότερες.

Τρεις ημέρες πριν κλείσουμε τον πρώτο μας μήνα στον «αέρα», το youbet.gr βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να εντάξει τους Τάσο Καπετανάκο και Δημήτρη Σπηλιόπουλο στο ρόστερ του, οι οποίοι σας συστήθηκαν με διπλό ταμείο με 4/4 επιλογές στα παιχνίδια τους. Γνωστός υπερβολικός, ας πάρω λοιπόν το «γκάνι» μου για τα καλωσορίσματα.

Πηγαίνω στο Τσεχία – Αγγλία, και τον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro, εκεί όπου τα «τρία λιοντάρια» είναι στην κορυφή και απόψε θα έχουν την ευκαιρία να κλειδώσουν την πρωτιά. Προφανώς και δεν θα το πράξουν μαθηματικά αφού για την ώρα είναι αδύνατο, ωστόσο εφόσον κάνουν το 5/5 επί της ουσίας θα επιβεβαιώσουν από τώρα τα προγνωστικά που τους ήθελαν να πιάνουν κορυφή σε έναν τέρμα βατό όμιλο.

Τρεις πεντάρες και μια τεσσάρα μετράει στα παιχνίδια για το γκρουπ το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που φτάνει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα με την εκρηκτικότητα και το ταλέντο μπροστά σε συνδυασμό με την εμπειρία του άξονα και κάπως έτσι περιμένω να πάει και σήμερα το πράγμα παρά την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι γηπεδούχοι για να κρατήσουν την αναμέτρηση όσο πιο κοντά γίνεται μπας και μείνουν πάνω από το Κόσοβο που ακολουθεί με οκτώ βαθμούς (έναντι εννέα). Αν δεχθούν το πρώτο γκολ τότε εικάζω πως ο αγώνας θα αποκτήσει πολύ καλύτερο ρυθμό, ειδικά εάν το εν λόγω τέρμα έρθει νωρίς.

Θα την ρίξω, λοιπόν, την πιστολιά μου, τόσο για τα καλωσορίσματα αλλά και για προθέρμανση αφού έρχονται γεμάτες στοιχηματικές ημέρες.

Mister Cat
Mister CatΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑOver 2,51,702-125+60,35
ΤΣΕΧΙΑ - ΑΓΓΛΙΑOver 2,51,702-1
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ11,421-0
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ11,421-0
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: +60,35

Εδώ που έφτασαν οι Τούρκοι...

Ενα γκολ χθες στην Τρνάβα, θα έκανε τη μεγάλη διαφορά στο ταμείο μου, αφού Καζάκοι και Κύπριοι είχαν φροντίσει από νωρίς να δώσουν πίσω όλο το κεφάλαιο της ημέρας. Σλοβακία και Ουαλία όμως κόλλησαν στο 1-1, το Over 2,5 δεν επιβεβαιώθηκε και κάπως έτσι η μέρα μου έκλεισε με ελάχιστο κέρδος ενώ υπήρχαν οι προϋποθέσεις για κάτι πολύ καλύτερο.

Επειδή βλέπω ότι ο ανταγωνισμός αυξάνεται με αυτούς που μου κουβάλησαν από κάτω, πάω γρήγορα στη σημερινή επιλογή μου και αφήνω στην άκρη τα πολλά λόγια.

Τσεχία-Αγγλία
Η Αγγλία σε αυτή την προκριματική σειρά είνα η χαρά του ποδοσφαίρου. Απελευθερωμένη από άγχος και πίεση, πήρε μαζί της την καλή πορεία από το Μουντιάλ του 2018, την μετέφερε στο Nations League και τώρα το κάνει ξανά. Η συνέπεια με το σκοράρισμα είναι αυτή που μας έχει σκλαβώσει και αυτή που με οδηγεί στο Over 2,5 σήμερα κόντρα στην Τσεχία. 

Οι γηπεδούχοι καίγονται έστω για ένα βαθμό. Αν καταφέρουν να τον πάρουν θα είναι μια σημαντική επιτυχία και ένα ακόμη λιθαράκι στη μάχη κατάκτησης της 2ης θέσης. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν αλλά για να το πετύχουν πρέπει να σκοράρουν, αφού δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Τουρκία-Αλβανία
Ασος κολώνα. Η Τουρκία έχει κάνει τη μισή δουλειά και σήμερα πρέπει να ευχαριστήσει την Αλβανία για το δώρο που της έκανε την τελευταία αγωνιστική νικώντας την Ισλανδία. Οι Τούρκοι οφείλουν να πάρουν τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στην κορυφή του ομίλου ελάχιστες στροφές πριν το φινάλε. 

Δύσκολα θα τα χαλάσουν τώρα, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία εκτός έδρας δεν μπορεί να παίξει σύμφωνα με αυτά που μπορεί και σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει στο γήπεδό της.

Thursday 10/10
Μανώλης Μουσουράκης
Μανώλης ΜουσουράκηςΒΕΛΓΙΟ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟΣκορ Πολλαπλών Επιλογών: 4-0, 5-0 ή 6-03,209-0200
ΒΕΛΓΙΟ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟΣκορ Πολλαπλών Επιλογών: 4-0, 5-0 ή 6-03,209-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Το ενδιαφέρον στο που θα κάτσει η «μπίλια» στο Βέλγιο-Σαν Μαρίνο

Δεδομένου του ότι το Σαν Μαρίνο δεν έχει σκοράρει εδώ και 14 αγώνες, είναι λογικό να σκεφτόμαστε κάποιο ακριβές σκορ για το αποψινό ματς (με «κουλουράκι» στα γκολ του Σαν Μαρίνο). Είναι πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε μη βασικούς ο Μαρτίνεθ (αν και δεν υπάρχουν τέτοιοι κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο). Βασιζόμενοι στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου παιχνιδιού των δύο ομάδων, θεωρούμε ότι το Βέλγιο θα πετύχει 4-6 γκολ.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Νίκος Τσώτας
Νίκος ΤσώταςΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ1 & Over 2.52,003-120+40,00
ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ1 & Over 2.52,003-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +40,00

«Γυαλίζει» το μάτι της Αυστρίας

Η Αυστρία στην έδρα της έχει αποδείξει ότι δύσκολα μπορεί να χάσει και της αρέσει να παρασέρνει τον αντίπαλο στο γρήγορο ρυθμό της. Αντίθετα το Ισραήλ μακριά από την έδρα της δεν αποτελεί φόβητρο αλλά συχνά προκαλεί ζημιές και ρισκάρει αρκετά. Οπότε θα καταλήξουμε στην επιλογή του 1 & Οver 2.5 που το βρίσκουμε σε καλή απόδοση.
 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Χρήστος Παπαζώης
Χρήστος ΠαπαζώηςΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΑΛΙΑUnder 2.51,551-120+31,00
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΑΛΙΑUnder 2.51,551-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,00

Κρίνονται πολλά στην Τρνάβα

Η Ουαλία συνήθως κρατάει χαμηλό σκορ στα παιχνίδια της και το αποψινό παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό, λόγω και της αναπόφευκτης σκοπιμότητας που θα υπάρχει καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν τη 2η θέση που δίνει πρόκριση στα τελικά του Euro.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
Δημήτρης ΣπηλιόπουλοςΚΡΟΑΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑOver 2.51,753-010+28,88
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑOver 2.51,753-0
ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΣΡΑΗΛOver 2.51,653-1
ΑΥΣΤΡΙΑ - ΙΣΡΑΗΛOver 2.51,653-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +28,88

Παιχνίδι με τα γκολ

"Τελικός" στο Σπλιτ

Για τον 5ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020 κοντράρονται οι Εθνικές ομάδες της Κροατίας και της Ουγγαρίας σε ενα ματς που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ισοπαλία, μάλλον, δε βολεύει κανέναν και περιμένω ανοιχτό ματς. Σαφώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά οι αμυντικές τους επιδόσεις είναι αποτρεπτικές για τον άσο. Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έχει δεχθεί και στα 5 τελευταία παιχνίδια της, ένα σερί που δύσκολα δεν θα συνεχιστεί απέναντι σε μία ομάδα με ικανότατη επιθετική γραμμή και πολύ ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια.

Αρναούτοβιτς Vs Ζάχαβι

Ο κακός χαμός γίνεται και στον 7ο όμιλο, εκεί όπου κοντράρονται η Αυστρία με το Ισραήλ. Οι δύο ομάδες έχουν τους δύο πρώτους σκόρερ όλης της προκριματικής σειράς, τον Ζάχαβι των 9 γκολ και τον Αρναύτοβιτς των 6, ενώ το τελευταίο μεταξύ τους ματς, τον Μάρτιο,έληξε με 4-2 υπέρ της ομάδας του Χέρτζοκ. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάρκο Φόντα, δήλωσε ανοιχτά πριν το ματς πως περιμένει πολύ γρήγορο ρυθμό, ενώ στην επιλογή μου συνηγορεί και το γεγονός πως το Ισραήλ μετράει 5 συνεχόμενα οβερ 2,5 εκτός έδρας.

Mister Cat
Mister CatΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΚΥΠΡΟΣGoal/Goal2,021-225+50,50
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ - ΚΥΠΡΟΣGoal/Goal2,021-2
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: +50,50

Καζακστάν-Κύπρος όπως και στο ΓΣΠ

Παρακολούθησα το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ανάμεσα στην Κύπρο και το Καζακστάν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, στο οποίο οι τακτικές και οι σκοπιμότητες είχαν πάει περίπατο από ένα σημείο και μετά, κυρίως λόγω της ιδιαίτερα επιθετικής διάθεσης που έβγαλε η Κύπρος.

Το ματς τελικά έμεινε στο 1-1, με κάμποσες χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ενώ και οι Καζάκοι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν κάποιες από τις δικές τους καλές στιγμές.

Τώρα, κοντράρονται ξανά αυτή την φορά στην έδρα της Αστάνα και νομίζω ότι θα παρακολουθήσουμε ένα σχεδόν ίδιο ματς. Ο συνθετικός χλοοτάπητας θα βοηθήσει τους γηπεδούχους να πάρουν το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι να προσαρμοστούν οι Κύπριοι νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα.

Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει κάποια βαθμολογική σκοπιμότητα στην αναμέτρηση, κρίνω ότι θα δούμε ξανά ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και δεν συμφωνώ απόλυτα με την απόδοση αουτσάιντερ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Mister Cat
Mister CatΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΑΛΙΑGoal/Goal & Over 2,52,751-1250
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΟΥΑΛΙΑGoal/Goal & Over 2,52,751-1
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Αίμα και άμμος στην Σλοβακία

Προκριματικά EURO λοιπόν. Σκέφτομαι από τώρα το καλοκαίρι που έρχεται και τον τρόπο με τον οποίο θα απολαμβάνω την γατοτροφή μου παρακολουθώντας τα συναρπαστικά παιχνίδια στα γήπεδα της Ευρώπης. 

Βέβαια μέχρι να φτάσουμε εκεί έχουμε ακόμη δρόμο και κυρίως έχουμε μια στοιχηματική απόσταση να καλύψουμε προκειμένου να έχουμε και στην άκρη γι' αυτή τη ρημάδα την γατοτροφή. 

Πρώτο ματς σήμερα, αυτό που διεξάγεται στην Τρνάβα, με την Σλοβακία να υποδέχεται την Ουαλία. Αίμα κι άμμος γράφω στον τίτλο και δεν περιμένω τίποτα λιγότερο στο ματς. Οι Σλοβάκοι ισοβαθμούν με τους Ούγγρους και μαζί είναι πίσω από τους Κροάτες στον ένα βαθμό.

Ακολουθεί η Ουαλία στο -3 από την σημερινή αντίπαλό της αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Εύκολα λοιπόν μπορείτε να καταλάβετε πως πλέον κάθε βαθμός, κάθε αποτέλεσμα, κάθε γκολ, κρίνει πολλά. 

Σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο με τον οποίο αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει γκολ. Η ισοπαλία θεωρητικά κάνει στους Σλοβάκους όμως δεν νομίζω ότι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με αυτή την ψυχολογία. Αν η Ουαλία καταφέρει να σκοράρει πρώτη, τότε το ματς θα αποκτήσει άλλο ρυθμό και νομίζω ότι τα τρία γκολ που ζητάω και από τις δύο ομάδες, θα έρθουν αρκετά εύκολα. 

Η ισοπαλία δεν κάνει στους Ουαλούς και για το λόγο αυτό περιμένω μια επιθετική προσέγγιση. Η ήττα αφαιρεί το πλεονέκτημα που ήδη έχουν οι Σλοβάκοι. Το ματς αν πάει στο 1-1, θα ανοίξει και τότε είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, θα έρθει το τρίτο γκολ.

 

Wednesday 9/10
Τάσος Καπετανάκος
Τάσος ΚαπετανάκοςΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑOVER 2.51,573-125+78,50
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑOVER 2.51,573-1
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑG/G2,002-1
ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑG/G2,002-1
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: +78,50

Πολλά γκολ στο Ρότερνταμ, G/G στα Σκόπια

Καλή αρχή να έχουμε.

Σε μια νέα φιλόδοξη προσπάθεια που έρχεται να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό διαδίκτυο, να καλύψει τον πελάτη, αλλά και παράλληλα να συμπληρώσει τα κενά στην ενημέρωση και στα προγνωστικά. Στο youbet.gr θα πάμε με προτάσεις που πρωτίστως θα ποντάρουμε και εμείς εδώ. Δηλαδή, εγώ… Αρα αντιλαμβάνεστε ότι θα είναι στο μέγιστο δυνατό επιλογές για… ταμείο. Αυτή θα είναι η πρόθεση (μου).

Ξεκινάμε από το ματς της Ολλανδίας με την Βόρεια Ιρλανδία. Οι «οράνιε» καίγονται για νίκη για να πιάσουν τους Γερμανούς και τους ΒορειοΙρλανδούς στους 12 βαθμούς. Εχει βρει ρυθμό η Ολλανδία και στο Ρότερνταμ πάει να πιάσει ξανά το υψηλό στάνταρ απόδοσης που έχει τελευταία. Άρα και… γκολ. Για αυτό θα πάμε με το over 2,5 που πληρώνει τίμια. Αλλωστε έρχεται από 6/7 over 2,5 ανεξαρτήτου έδρας. Και εμείς θα την στηρίξουμε.

Πάμε τώρα στο Βόρεια Μακεδονία-Σλοβενία. Mετρούν οι γηπεδούχοι 4/6 G/G σερί. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν πολύ για να κερδίσουν. Για να περάσουν. Οι Σκοπιανοί δεν έχουν πολλές ελπίδες πρόκρισης. Πάμε με το γκολ και από τους δύο, με 2.00 απόδοση.

Η δυάδα έχει 3.14 απόδοση. Και είναι εξαιρετική επιλογή για αρχή... 

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙ

    €79.953,10

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΑΒΕΣ

    €49.042,11

  • ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

    €31.080,90

  • ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ

    €30.199,10

  • ΛΙΛ - ΛΑΝΣ

    €20.074,90

  • ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

    €13.486,78

  • ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

    €12.615,65

  • ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

    €11.948,50

  • ΕΣΤΡΕΛΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ

    €9.124,90

  • ΑΔΕΛΑΙΔΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ (

    €7.345,86

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος