Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Προγνωστικά Λευκορωσία : Πρέμιερ Λιγκ

Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Friday 17/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΣΛΑΤΣΚG/G2,321-220+46,40
ΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΣΛΑΤΣΚG/G2,321-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +46,40

Πλεονέκτημα στη Σόλιγκορσκ

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η Σόλιγκορσκ, ωστόσο παραμένει το φαβορί κόντρα στην ανεβασμένη Σλουτσκ. Οι τιμές του άσου είναι πολύ χαμηλές, συνεπώς επιλέγουμε το αμφίσκορο που περιμένουμε να μας πληρώσει.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Thursday 16/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟUnder 2.51,572-020+31,40
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟUnder 2.51,572-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,40

Προβληματίζει η Ντιναμό Μινσκ

Σίγουρα η Ντιναμό Μινσκ φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά δεν πείθει με τις εμφανίσεις της φέτος. Πολύ κακές οι επιθετικές επιδόσεις και των δύο, θα πάμε στη λογική επιλογή του Under 2.5, καθώς περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ - ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ11,830-1200
ΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ - ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ11,830-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Ενερτζέτικ Μινσκ

Μετά την απώλεια στο τελευταίο παιχνίδι η Ενερτζέτικ Μινσκ θέλει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών και να διατηρηθεί στην κορυφή. Κόντρα στην Γκοροντέγια και με την δύναμη της έδρας της έχει τη δυνατότητα, συνεπώς στηρίζουμε τον άσο της.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ1Χ&Under 2.51,832-010+18,30
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ - ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ1Χ&Under 2.51,832-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +18,30

Combo πολλών σεναρίων

Η Ντινάμο Μινσκ υποδέχεται την Νέμαν Γκρόντνο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας

Πολύ κακό το ξεκίνημα της Ντινάμο Μινσκ στο φετινό πρωτάθλημα. Η εκτός έδρας ήττα με 0-1 από την Γκοροντέγια το προηγούμενο Σάββατο ήταν η τρίτη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Μοναδική επιτυχία έως τώρα η εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τορπέντο Ζόντινο, με το περίεργο βέβαια να είναι ότι αυτή ήταν η μοναδική ήττα της συγκεκριμένης ομάδας φετινό πρωτάθλημα!

Η Νέμαν Γκρόντνο από την πλευρά της έχει ήδη συγκεντρώσει πέντε βαθμούς, επίδοση που θεωρείται ικανοποιητική για έναν σύλλογο με χαμηλές φιλοδοξίες. Την περασμένη Παρασκευή ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Μπέλσινα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ισοπαλία ενώ κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι το Under 2.5 επιβεβαιώθηκε σε όλα τα παιχνίδια της.

Οι γηπεδούχοι θεωρούνται φαβορί λόγω φανέλας. Στην πραγματικότητα δεν πείθουν και οι φιλοξενούμενοι με σφιχτή άμυνα μπορούν να πάρουν την ισοπαλία. Ρίχνοντας μία ματιά στην παράδοση διαπίστωσα ότι μετρούν 6 σερί Under 2.5 ΚΑΙ 13 στις 14 πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις! Το συγκεκριμένο σημείο βέβαια συναντάται σε χαμηλή απόδοση, οπότε θα πάρω τον συνδυασμό 1Χ&Under 2.5, ο οποίος εκτιμώ ότι καλύπτει πολλά πιθανά σενάρια στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Monday 13/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ - ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ12,120-0200
ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ - ΡΟΥΧ ΜΠΡΕΣΤ12,120-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Έρχεται με φόρα η Σλάβια Μοζίρ

Η Σλάβια Μοζίρ έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, ενώ η μεγάλη νίκη στο Κύπελλο σίγουρα της έδωσε μεγαλύτερη ώθηση. Θα πάμε στον άσο που μας προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές άνω του διπλασιασμού.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 12/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΙΣΛΟΧ11,663-120+33,20
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΙΣΛΟΧ11,663-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +33,20

Στο χέρι της Ντιναμό Μπρεστ

Μουδιασμένα έχει ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου της η Ντιναμό, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναιρείται η ποιότητα και το ρόστερ. Πιστεύομε πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Ίσλοχ, συνεπώς ποντάρουμε στον άσο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΙΝΣΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ22,070-320+41,40
ΜΙΝΣΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ22,070-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +41,40

Έχει την ποιότητα η Μπάτε

Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η Μπάτε, ωστόσο διαθέτει την ποιότητα για να ανακάμψει. Ποντάρουμε στο διπλό της σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 11/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ21,831-0200
ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ21,831-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

«Ξύπνησε» η Ντιναμό Μινσκ

Σιγά - σιγά δείχνει πως επανέρχεται στα συνηθισμένα επίπεδα  η Ντιναμό Μινσκ. Πιστεύουμε πως αν είναι σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκοροντέγια, συνεπώς ποντάρουμε στο διπλό σε αποδόσεις άνω του 1.80.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΣΛΑΤΣΚ - ΒΙΤΕΜΠΣΚG/G2,101-120+42,00
ΣΛΑΤΣΚ - ΒΙΤΕΜΠΣΚG/G2,101-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +42,00

Έχουν δείξει καλά στοιχεία και οι δύο

Δύσκολο να προσεγγίσεις μία τόσο αμφίρροπη αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει παρόμοια δυναμική στις πρώτες αγωνιστικές, με τους γηπεδούχους να έχουν έφεση στο σκοράρισμα και την Βίτεσμπσκ να είναι εξαιρετική αμυντικά. Θα πάμε στο αμφίσκορο μίας και το θεωρούμε αρκετά πιθανό σενάριο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Friday 10/4
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ - ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ12,121-1200
ΝΕΜΑΝ ΓΚΡΟΝΤΝΟ - ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ12,121-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Έχουν μπει καλύτερα οι γηπεδούχοι

Καλύτερα στοιχεία έχει δείξει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Νέμαν Γκρόντνο, ενώ απόψε έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Ποντρουμε στον άσο της σε εξαιρετική τιμή άνω του 2.10.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 4/4
Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡOver 2.52,001-210+20,00
ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ - ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡOver 2.52,001-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +20,00

Το στυλ της Σλάβια Μόζιρ δίνει αξία στο 2.00

Δυνατή αναμέτρηση στο Μπρεστ ανάμεσα στην Ντινάμο και την Σλάβια Μόζιρ

Μετά την γκέλα της πρεμιέρας και το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Σμόλεβιτσι, η Ντινάμο Μπρεστ πανηγύρισε διπλό με 1-0 επί της Σλουτσκ. Η πρωταθλήτρια Λευκορωσίας δείχνει ότι δεν είναι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έχει την ποιότητα για να πάρει αρκετές νίκες ακόμα και αυτήν την περίοδο. Έχει ήδη δώσει εξάλλου πέντε επίσημους αγώνες, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στην  Σαχτιόρ και την αγχώδη πρόκριση στο Κύπελλο με αντίπαλο την Ίσλοκ. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση μάλιστα θα υποδεχθεί την ερχόμενη Τετάρτη την Σαχτιόρ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά.

Την ίδια ημέρα, δηλαδή την ερχόμενη Τετάρτη, θα έχει υποχρεώσεις στο Κύπλλο και η Σλάβια Μόζιρ που θα φιλοξενήσει την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοβ. Την ομάδα δηλαδή που νίκησε 2-1 εντός έδρας το προηγούμενο  Σάββατο και μάλιστα με ανατροπή. Έχοντας ως δείγμα και τα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με την Ντνιάπρ για τα προημιτελικά μπορούμε να πούμε πως η Σλάβια Μόζιρ είναι ομάδα που ποντάρει στο επιθετικό ποδόσφαιρο, με τέσσερα σερί Over 2.5. Έχει βέβαια και θέματα να λύσει στην άμυνα, θέματα που απόψε μπορεί να φανούν περισσότερο.

Λογικο φαβορί η Ντινάμο Μπρεστ αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή ψυχολογία και με το επιθετικό στυλ τους μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Σε υψηλή απόδοση το Over 2.5, το οποίο επιβεβαιώθηκε στις τέσσερις από τις πέντε πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Friday 3/4
Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ - ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑΧ3,050-1100
ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ - ΓΚΟΡΟΝΤΕΓΙΑΧ3,050-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Πρώτος βαθμός με 3.05

Μπέλσινα και Γκοροντέγια διεκδικούν σήμερα τον πρώτο βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα.

Με δύο ήττες ξεκίνησε την νέα σεζόν η Μπέλσινα. Αρχικά ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας από την Μινσκ και ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα με 0-1 από την Τορπέντο Ζόντινο. Είναι από τις ομάδες που αναμένεται να δώσουν μάχη για την παραμονή και χρειάζεται άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην δημιουργηθεί ψυχολογικό πρόβλημα.

Κακό το ξεκίνημα και της Γκοροντέγια. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 0-1 εκτός έδρας από την Βίτεμπσκ και το προηγούμενο Σάββατο έχασε 0-2 ως γηπεδούχος από την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ, ούσα εντελώς ακίνδυνη επιθετικά. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι τις επόμενες εβδομάδες, σε πρώτη φάση θα προσπαθήσει να πάρει κάτι με πολυπρόσωπη άμυνα.

Ομάδες μικρής δυναμικότητες και οι δύο. Αγώνας λεπτομερειών, η ισοπαλία θα αποτελέσει θετικό αποτέλεσμα για αμφότερες.

Saturday 28/3
Γιώργος Κωνσταντινομανωλάκης
Γιώργος ΚωνσταντινομανωλάκηςΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ21,402-1200
ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ21,402-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Επιστρέφει στις νίκες η Μπάτε

Η Μπάτε θα ψάξει απαντήσεις για την ''βαριά'' ήττα της πρώτης αγωνιστικής και είναι λογικό να είναι το μεγάλο φαβορί της αποψινής αναμέτρησης. Πολλά τα αμυντικά κενά της Σλάβια και απέναντι στην ποιοτική Μπάτε θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Διπλό.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΜΙΝΣΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚGG2,043-210+20,40
ΜΙΝΣΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚGG2,043-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +20,40

Περιμένω 2.04 στο ντέρμπι

Τοπικό ντέρμπι το απόγευμα στο Μινσκ ανάμεσα στην ΦΚ Μινσκ και την Ντινάμο Μινσκ, ένας αγώνας που θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Η γηπεδούχος ξεκίνησε εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 εκτός έδρας της Μπέλσινα. Βρέθηκε 0-1 πίσω στο σκορ στο ημίχρονο αλλά είχε εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο μέρος και φάνηκε ότι διαθέτει καλύτερη φυσική κατάσταση από την αντίπαλό της.

Η Ντινάμο Μινσκ απογοήτευσε στην πρεμιέρα, όταν και ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Ρουχ Μπρεστ. Βάσει εμφάνισης μπορούσε άνετα να έχει πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά αυτό δεν συνέβη και η γκρίνια μεγάλωσε, αφού είχαν προηγηθεί δύο ήττες και αποκλεισμός στο Κύπελλο από την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοβ. Ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι αναζητούν σήμερα το αποτέλεσμα που θα δώσει τέλος στο αρνητικό σερί και θα επαναφέρει το καλό κλίμα. Έχουν μαζί τους την παράδοση καθώς στους 14 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες με την ΦΚ Μινσκ μετρούν 6 νίκες και 8 ισοπαλίες!

Περιμένω γκολ εκατέρωθεν στο ντέρμπι αυτό με την γηπεδούχο να παίρνει ώθηση από την νίκη της πρεμιέρας και την φιλοξενούμενη να χρησιμοποιεί την ανωτερότητα που της προσδίδει η φανέλα και η παράδοση.

Friday 27/3
Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ - ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ2 (+1)1,781-010+10,00
ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ - ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ2 (+1)1,781-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: +10,00

Σπανίζει ο άσος σε αυτό το ζευγάρι

Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Λευκορωσίας με την Τορπέντο Ζόντινο να υποδέχεται την Μπέλσινα.

Η γηπεδούχος μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Έχοντας πάρει το μάθημά της στο Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε πρόσφατα με δύο ήττες από την Σαχτιόρ, πανηγύρισε διπλό επί της συγκεκριμένης αντιπάλου της με σκορ 1-0. Αντίθετα η σημερινή φιλοξενούμενη ηττήθηκε 1-3 εντός έδρας από την Μινσκ. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και ήταν καλύτερη, κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος.

Η Τορπέντο προσφέρεται ως φαβορί διότι θεωρείται ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική και φυσικά είχε θετικό ξεκίνημα. Ωστόσο υπάρχει μία περίεργη παράδοση στο συγκεκριμένο ζευγάρι που με ωθεί σε διαφορετικό σημείο. Συγκεκριμένα στις 16 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις έχει σημειωθεί μόλις ένας άσος, αυτός της Μπέλσινα τον Οκτώβριο του 2015! Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Τορπέντο ήταν τον  Ιούνιο του 2004!

Με το διπλό αρκετά ψηλά, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε ποντάρισμα σε ασιατικό χάντικαπ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Thursday 19/3
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ11,502200
ΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ11,502
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Της έχει πάρει τον... αέρα η Σόλιγκορσκ

Της έχει πάρει τον... αέρα η Σόλιγκοργκ στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, δείχνοντας πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Επιλέγουμε το μομέντουμ, την ποιότητα και την αγωνιστική φόρμα των γηπεδούχων.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Κωνσταντινομανωλάκης
Γιώργος ΚωνσταντινομανωλάκηςΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ2/21,751/1200
ΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ2/21,751/1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα εν μέσω Κοροναϊού

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα δύο ρόστερ, αφού οι στόχοι των δύο ομάδων διαφέρουν εξ αρχής. Η γηπεδούχους Ζβέζντα Μινσκ θα ''παλέψει'' για ακόμα μία χρονιά να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπάτε επιθυμεί να επιστρέψει στους τίτλους μετά την περυσινή αποτυχία. Το παιχνίδι θα κριθεί από τις ''ορέξεις'' των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θα θέλουν να ''καθαρίσουν'' νωρίς το ματς και έχουν την ποιότητα να το πετύχουν.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙ

    €105.024,20

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΑΒΕΣ

    €51.600,12

  • ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ

    €32.319,09

  • ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

    €31.715,14

  • ΛΙΛ - ΛΑΝΣ

    €21.375,57

  • ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

    €14.808,38

  • ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

    €12.978,42

  • ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

    €12.372,81

  • ΕΣΤΡΕΛΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ

    €10.337,90

  • ΑΔΕΛΑΙΔΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ (

    €7.345,86

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος