Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Προγνωστικά Γερμανία : Μπουντεσλίγκα

Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Saturday 19/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΣΑΛΚΕ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ12,300-1200
ΣΑΛΚΕ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ12,300-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με τον Χουμπ Στέφενς για το restart η Σάλκε

Σε κακή κατάσταση και οι δύο, ωστόσο η Σάλκε σήμερα επιβάλλεται να κερδίσει. Θέλει το αποψινό παιχνίδι να αποτελέσει η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά πράγματα για το συγκρότημα του Μπάουμ. Πιο έμπειρη η Σάλκε, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσει.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜGoal/Goal1,441-220+28,80
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜGoal/Goal1,441-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +28,80

Προσφέρουν θέαμα Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ

Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γκολ και στις δύο εστίες και πολλά τέρματα γενικά. Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το αμφίσκορο, καθώς η Χόφενχαϊμ δύσκολα θα μείνει για δεύτερο σερί παιχνίδι στο μηδέν.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΜΑΙΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal1,800-1500
ΜΑΙΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal1,800-1
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,570-2
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,570-2
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Γερμανικά Goal/Goal

Η αποχή είναι πολλές φορές χρήσιμη ακόμη και όταν το στοιχηματικό κουπόνι φαντάζει ευνοϊκό για ρεφάρισμα. Το καθάρισμα του μυαλού κανείς δεν μίσησε και έκανε χρήση αυτής της πολυτέλειας αφήνοντάς στα χέρια των υπολοίπων, οι οποίοι είναι On Fire.

Προγνωστικά Γερμανίας

Σήμερα ψάχνω ένα λογικό ποντάρισμα στην Μπουντεσλίγκα με μια δυάδα στα Goal/Goal. Η Άουγκσμπουργκ είνα αναμφίβολα μια ομάδα, η οποία δυσκολεύεται στο σκοράρισμα, ωστόσο αυτή που δεν δυσκολεύεται στο να δίνει ευκαιρίες στον αντίπαλο είναι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στο γήπεδό της παίζει η Άουγκσμπουργκ, οπότε θεωρώ ότι θα παρουσιάσει ένα πιο επιθετικό πρόσωπο από αυτό των τελευταίων αγωνιστικών.

Μάιντς και Βέρντερ Βρέμης γυροφέρνουν το 1-1 αλλά δεν θα μου προκαλέσει ουδεμία έκπληξη και αν βρουν νίκη. Η ομάδα της Βρέμης μετράει συνεχόμενες ήττες μετά από μια μακριά περίοδο όπου είχε κολλήσει στις ισοπαλίες. Η Μάιντς σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια, εκμεταλλεύεται μάλιστα τις στατικές φάσεις και δύσκολα θα μείνει στο μηδέν κόντρα σε τέτοια άμυνα. Ίσως να άξιζε και ο άσος αλλά τελευταία στιγμή τον άφησα στην άκρη.

Η δυάδα προσφέρεται σε απόδοση 2.82 από την Bet365.

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΛΕΙΨΙΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ1 & 1,51,500-0400
ΛΕΙΨΙΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ1 & 1,51,500-0
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΛΤΣΕ1 & 1.51,603-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΛΤΣΕ1 & 1.51,603-1
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Ισπανο-γερμανική δυάδα

Δεύτερη επιλογή μου για σήμερα Σάββατο μία δυάδα από Γερμανία και Ισπανία. Στη Μαδρίτη στις 3 το μεσημέρι η Ατλέτικο υποδέχεται την Έλτσε. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δίκαιη ήττα στο ντέρμπι με την Ρεάλ. Ωστόσο, παραμένουν μέσα στον εφικτό στόχο τους, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όχι τόσο επειδή η Ατλέτικο είναι ισχυρή ομάδα, αλλά επειδή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ φαίνεται πως φέτος θα συνεχίσουν τις... γκέλες. 

Αν όμως οι "ροχιμπλάνκος" θέλουν να πάρουν το πρωτάθλημα, προφανώς δεν μπορούν να χαρίζουν βαθμούς σε νεοφώτιστες, αδύναμες ομάδες όπως η Έλτσε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν με τα... ψέματα αρκετούς βαθμούς τις πρώτες αγωνιστικές, αλλά όποιος βλέπει τα παιχνίδια της ξέρει πως είναι ανάμεσα στις 2-3 χειρότερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι γηπεδούχοι έχουν επίθεση - φωτιά και ευελπιστώ πως θα σημειώσουν τουλάχιστον δύο γκολ για να δικαιωθεί ο άσος με όβερ 1.5.

Ίδιο ακριβώς προγνωστικό και πάνω - κάτω τα ίδια δεδομένα και στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Κολωνία. Οι Ανατολικογερμανοί έχουν ως κρυφό στόχο την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα κι ας μην το... φωνάζουν δυνατά. Άλλωστε, αν υπάρχουν 1-2 ομάδες που μπορούν να κλέψουν τον τίτλο από την Μπάγερν, μία από αυτές είναι η Λειψία. Το αποδεικνύει και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς λιγκ. Φέτος πιστεύω πως είναι ακόμη καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει βελτιωθεί πολύ στην άμυνα. Για του λόγου το αληθές, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 5 από τα 12 παιχνίδια πρωταθλήματος και έχει την καλύτερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα. Για αυτό και αποφεύγω να την προτείνω στο όβερ 2.5. Προτείνω κι εδώ άσο με όβερ 1.5. Στο 2.40 η απόδοση της δυάδας στην BET365.

Μην ξεχάσετε στις 5 το απόγευμα τη δίωρη στοιχηματική εκπομπή μας στη σελίδα ANDRIKOPOULOS BET στο Facebook. Περισσότερα προγνωστικά και πολλές "LIVE" προβλέψεις.

Friday 18/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤGoal/Goal1,712-120+34,20
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤGoal/Goal1,712-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,20

Κρατιέται καλά στο δύσκολο πρόγραμμα η Ουνιόν

Σε καλή κατάσταση και οι δύο, με τους φιλοξενούμενους να είναι ανεβασμένοι, ωστόσο τα αμυντικά τους κενά είναι αισθητά το τελευταίο διάστημα. Προβάδισμα στο αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΣΕΡ - ΠΟ11,802-115+236,16
ΟΣΕΡ - ΠΟ11,802-1
ΣΑΜΠΛΙ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,203-0
ΣΑΜΠΛΙ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,203-0
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΗμίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο Ημίχρονο1,930-0/2-1
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΗμίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο Ημίχρονο1,930-0/2-1
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΥΕΣΚΑ12,062-0
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΥΕΣΚΑ12,062-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +236,16

Τετράδα από τα γήπεδα της Ευρώπης που πετάει... φωτιές

Όπως έγραψα στην προηγούμενη στήλη, η Λυών δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι στα σερί της. Το 2-2 πλήρωσε εύκολα το Goal/Goal & Over 2.5, ειδικά από την στιγμή που στο ματς είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο κακός Ολυμπιακός δεν μας έκανε την χάρη στο ΟΑΚΑ.

Το στοίχημα δεν έχει ούτε ερυθρόλευκες ούτε κιτρινόμαυρες αποχρώσεις, και δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι που κάλυψαν το ματς πιο ας πούμε δημοσιογραφικά, αλλά στην Β’ Γαλλίας έχω δει πολλά περισσότερα καλά ματς από αυτό. Από το κλωτσοσκούφι του πρώτου ημιχρόνου, στο κατέβασμα της ταχύτητας από τον ΟΣΦΠ, το γενναίο ανέβασμα του Δικέφαλου εν μέσω ενός διαστήματος που η ομάδα γενικά παραπαίει, μέχρι και τα δύο γκολ από τραγικά αμυντικά λάθη περισσότερων από ενός ποδοσφαιριστών, καταριόμουν την ώρα και την στιγμή που έμπλεξα με το κακό ελληνικό πρωτάθλημα. Το διπλό, πάντως, μέχρι να γίνει η πρώτη σέντρα, ήταν ευκαιρία.

Παιχνίδι σε τέσσερα γήπεδα και τρεις χώρες για σήμερα, στο πρόγευμα του σαββατοκύριακου, και πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Προγνωστικά Γαλλίας

Πάμε Ligue 2 μιας και την αναφέραμε παραπάνω, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο και να θυμίζει τις Παρασκευές που ψάχναμε σημείο στις γαλλικές επαρχίες. Γενικά ψιλομπερδεμένα τα αποψινά, ειδικά από την στιγμή που το καλεντάρι είναι φορτωμένο με ματς, αλλά θεωρώ πως έχουμε δύο καλές ευκαιρίες.

Παίζει να είναι η 10η φορά που το σημειώνω, αλλά μ’ αρέσει ως προπονητής ο Ζαν-Μαρκ Φουρλάν και η ατάκα του πως η Οσέρ από τα τέλη Οκτώβρη – αρχές Νοέμβρη θα αρχίσει να αποδίδει κοντά στις πραγματικές της δυνατότητες, μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό. Την βλέπετε την Οσέρ; Τον κράτησε τον λόγο του ο άνθρωπος που έφερε την Μπρεστ στην Ligue 1 και μετά έμεινε στην Ligue 2 για να το ξανά κάνει. Απέναντί της η Πο, η οποία έχει ένα μομέντουμ τελευταία, δεν είναι στην επικίνδυνη ζώνη αλλά με μικρή διαφορά βαθμών, αλλά κόντρα σε ομάδες που σκοράρουν, εδώ και έναν μήνα έχει πρόβλημα. Με την Κλερμόν έφαγε τρία, με την Γκρενόμπλ δύο, ενώ «κατάφερε» να φάει και δύο από την Ντανκέρκ. Θα βασιστεί στην άμυνα, αλλά εικάζω πως στο τέλος θα φύγει με άδεια χέρια από το «Αμπέ Ντεσάν».

Το δεύτερο που σημειώνω είναι το Σαμπλί – Γκινγκάμπ, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν οκτώ ματς χωρίς νίκη και να επιδιώκουν απόψε να πάρουν το τρίποντο, κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μετά το εντυπωσιακό 1-5 με γηπεδούχο την σημερινή της αντίπαλο. 14Η η Γκινγκάμπ, τελευταία η Σαμπλί, που οφείλει στον εαυτό της να κυνηγήσει τις πιθανότητές της για το τρίποντο. Μαζεμένα τα αμυντικά κενά στην φιλοξενούμενη, ωστόσο ο Μεσά Μπαζντάρεβιτς περνάει ξεκάθαρο μήνυμα πως στόχο έχει μια άνετη νίκη αφού ποντάρει πολλά στα 3/3 του γηπέδου με το 1/3 της αποστολής του να απαρτίζεται από επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Αουτσάιντερ το Over; Καλό. Ακόμη και 0-0 να έρθει, για μένα είναι το σωστό (pregame) ποντάρισμα.

Προγνωστικά Γερμανίας

Μισή ώρα μετά την σέντρα στην Β’ Γαλλίας ξεκινάει το μοναδικό αποψινό παιχνίδι στην Μπούντεσλιγκα, ανάμεσα σε Ουνιόν και Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Βερολίνο. Δύσκολη έξοδος για την BVB, που πηγαίνει σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν μπόρεσε να περάσει ούτε η Μπάγερν Μονάχου. Μόνο η Άουγκσμπουργκ τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, εδώ που τα λέμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Βεστφαλοί δεν έχουν a priori πιθανότητες να κερδίσουν την αναμέτρηση. Αυτό που μου φαίνεται πιο λογικό είναι να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο παρά στο πρώτο, αν και 4/5 τελευταία σε αυτό το γήπεδο έχει συμβεί το ανάποδο, κυρίως γιατί η Ντόρτμουντ έχει δείξει μέχρι τώρα πως τον χρειάζεται τον χρόνο της για να βρει το βάθος της εστίας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κανένα τρελό 3-3 μέχρι το πέρας των πρώτων 45’.

Προγνωστικά Ισπανίας

Το φοβήθηκα πολύ το κόντρα ποντάρισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο προηγούμενο ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρέτρυνα έναν φίλο να κασάρει έχοντας 3/3 και περιμένοντας το τέλος του συγκεκριμένου ματς με ποσό περίπου ίδιο με αυτό που «σκόπευε» να κερδίσει, και όπως αποδείχθηκε καλά έκανα και δεν έμπλεξα. Δεν είναι το τελικό 3-1 υπέρ της «Βασίλισσας», αλλά ο τρόπος που ήρθε, με τους Βάσκους να αξίζουν πολλά περισσότερα από το... νάδα. Θα, σόρρυ κιόλας, γαμωσταύριζα δίχως αύριο. Εύχομαι να μην ακουστούν ετεροχρονισμένα τα γαλλικά μου, αφού βλέπω τον άσο της κόντρα στην Ουέσκα και δελεάζομαι. Με χαρακτήρα εξάποντου το παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα που δίνει έτσι κι αλλιώς, η ομάδα του Γκαίτσκα Γκαριτάνο έχει αρκετή από την φόρα που της χρειάζεται για να το πάρει έστω και με σκορ 1-0. Θα είναι η τέταρτη σερί νίκη στο ματσάρισμα εάν έρθει για την Αθλέτικ. Μπάμο, που λέμε και με μια ψυχή.

Στο 15.74 η σημερινή μας απόδοση. Καλά κέρδη.

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ2,202-135+77,00
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ1Χ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ2,202-1
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: +77,00

Βερολινέζικα... κανόνια

Ξεκινάμε από το δεδομένο: η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο όνομα, έχει "βαριά" φανέλα και μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Ωστόσο...

από την ημέρα που απουσιάζει το "βαρύ πυροβολικό", ο Νορβηγός επιθετικός, Χάαλαντ, έχει χάσει πολύ από τη δυναμική της κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζει καλά και σε ορισμένες φορές γνωρίζει ακόμη και τη συντριβή (1-5 από την Στουτγκάρδη). Απόψε στις 9:30 φιλοξενείται στο Βερολίνο από την Ουνιόν. Μέχρι στιγμής, οι γηπεδούχοι είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 ήττες σε 12 αγώνες και στην έδρα της παραμένει αήττητη σε 5 σερί αγωνιστικές. Στο Βερολίνο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε η Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμη κι όταν χάνει η Ουνιόν, χάνει στις λεπτομέρειες. Στο γήπεδό της αποκτά ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, ενώ η Ντόρτμουντ χωρίς τον Χάαλαντ (απουσιάζει και ο Αζάρ) είναι αναξιόπιστη. Αξίζει το ποντάρισμα στην κόντρα στην Μπορούσια, αφού η απόδοση στο 2.20 στην WINMASTERS είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Wednesday 16/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ21,740-420+34,80
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ21,740-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,80

Ασταμάτητο το... τρένο της Λεβερκούζεν

Ανεβασμένη η Κολωνία, όμως η Λεβερκούζεν έχει τον πρώτο λόγο. Το διπλό βρίσκεται σε καλή τιμή και θα το προτιμήσουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΣΑΛΚΕ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚGoal/Goal1,660-2200
ΣΑΛΚΕ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚGoal/Goal1,660-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με κανένα τρόπο δεν το γυρίζει η Σάλκε

Χωρίς περιθώρια η Σάλκε η οποία πρέπει να επιτεθεί, ενώ η Φράιμπουργκ είναι ικανή να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Το αμφίσκορο είναι η πιο προσιτή επιλογή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOVER+G/G2,050-4800
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOVER+G/G2,050-4
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΛΕΙΨΙΑOVER+G/G1,640-1
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΛΕΙΨΙΑOVER+G/G1,640-1
Ποντάρισμα: 80Επιστροφή: 0

Επιμένουμε με Γερμανία

Αναμενόμενα εξελίχθηκαν τα πράγματα χθες στην Μπουντεσλίγκα, με αποτέλεσμα να βρούμε τον δρόμο προς το ταμείο. Δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε… πεδίο βολής κι έτσι και σήμερα οι επιλογές μας θα είναι από τη Γερμανία. Η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν ταξιδεύει στην Κολωνία για να αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που στις τελευταίες επισκέψεις της έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες. Είναι το φαβορί, λόγω της ευχέρειας που εμφανίζει στο σκοράρισμα, ωστόσο οι καιροί είναι… περίεργοι, τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο και πολλές φορές σημειώνονται απρόοπτα. Γι’ αυτό θα αποφύγουμε ποντάρισμα στο «διπλό» και θα προτιμήσουμε ξανά να ασχοληθούμε με τα γκολ. Στο 2,05 ο συνδυασμός του over με το goal/goal είναι αρκετά καλός για να τον αγνοήσουμε. Το ίδιο – και σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό – ισχύει και στην αναμέτρηση της Χοφενχάιμ με τη Λειψία. Αναμενόμενα μικρότερη εδώ η απόδοση, λογικό όμως, καθώς οι δύο αντίπαλοι σημειώνουν και δέχονται γκολ με αρκετά μεγάλη συχνότητα. Over και goal/goal κι εδώ, λοιπόν, με την ελπίδα πως οι Γερμανοί θα σταθούν και πάλι στο ύψος τους...

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑΓΚΟΛ ΓΚΟΛ1,661-1300
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑΓΚΟΛ ΓΚΟΛ1,661-1
ΙΝΤΕΡ - ΝΑΠΟΛΙΓΚΟΛ ΓΚΟΛ1,571-0
ΙΝΤΕΡ - ΝΑΠΟΛΙΓΚΟΛ ΓΚΟΛ1,571-0
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOVER 2.51,700-4
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOVER 2.51,700-4
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ1 & OVER 1.51,502-1
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ1 & OVER 1.51,502-1
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ1 & OVER 1.5 1,302-0
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ1 & OVER 1.5 1,302-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Πεντάδα με απόδοση 8.67

Για σήμερα Τετάρτη, εκτός από το προγνωστικό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, θα δώσω και μια πεντάδα. Προφανώς, με μικρό ποντάρισμα, διότι όσο περισσότερα τα ματς, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες για ταμείο. Ωστόσο, κατέληξα σε αυτά τα παιχνίδια και εκτιμώ ότι έχουμε πιθανότητες να πανηγυρίσουμε. 

Στην Ιταλία, σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αταλάντα. Η "κυρία" έχει τα θεματάκια της στην άμυνα, τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί η εξαιρετική επιθετικά Αταλάντα και να μας πληρώσει το γκολ γκολ. Στο ίδιο πρωτάθλημα, άλλο ένα σπουδαίο ματς, με την Ίντερ να υποδέχεται τη Νάπολι στο Μιλάνο. Δύο ομάδες με εντυπωσιακές επιθετικές λειτουργίες που δημιουργούν φάσεις και σκοράρουν με ευκολία. Προτείνω κι εδώ το γκολ γκολ.

Στη Γερμανία, η Κολωνία φιλοξενεί τη φορμαρισμένη, Λεβερκούζεν. Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν κορυφή και μοιάζουν αχτύπητοι. Επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο από τις "ασπιρίνες", πιστεύω πως θα φέρουν ένα ακόμη όβερ 2.5. Η Μπάγερν Μονάχου εκτιμώ πως θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Βόλφσμπουργκ και θα το πετύχει σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ. Το ίδιο πιστεύω πως θα κάνει και η Παρί Σεν Ζερμέν, κερδίζοντας το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ήττα με την Λυών. Αντίπαλός της απόψε, η αδύναμη Λοριάν. Δεν αποκλείεται να αποτελέσει σάκο του... μποξ.  Η πεντάδα πληρώνει 8.64 στην BET365.

Tuesday 15/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΑΙΝΤΖOver 2,51,600-0200
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΑΙΝΤΖOver 2,51,600-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Βίοι αντίθετοι για Χέρτα και Μάιντζ

Σε καλύτερη κατάσταση η Χέρτα, η οποία έχει τον πρώτο λόγο. Αναγκασμένη να επιτεθεί η Μάιντζ, με τα δεδομένα αμυντικά κενά της. Το Over 2,5 είναι η πιο προσιτή επιλογή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGoal/Goal1,672-220+33,40
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGoal/Goal1,672-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +33,40

Σε εξαιρετική κατάσταση Στουτγάρδη και Ουνιόν

Αναμφίβολα πρόκειται για τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος, που μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στουτγάρδη και Ουνιόν παίζουν ανοικτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες. Πιστεύουμε πως κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει στην αποψινή αναμέτρηση και να μας οδηγήσει στο αμφίσκορο που μοιάζει μία αρκετά πιθανή εξέλιξη.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ21,591-220+31,80
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ21,591-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,80

Ψάχνει αντίδραση έπειτα από την απόλυση Φαβρ

Μπορεί να μη βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι απουσίες της να την επηρεάζουν, όμως τα περιθώρια έχουν στενέψει για τη Ντόρτμουντ και σήμερα αντιμετωπίζει μία ομάδα που δε δείχνει και κάτι το ιδιαίτερο. Ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOVER+G/G2,002-270+238,00
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOVER+G/G2,002-2
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤG/G1,701-2
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤG/G1,701-2
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: +238,00

Προοπτική για γκολ στην Μπουντεσλίγκα

Με το εντυπωσιακό 5-1 πέρασε από το Ντόρτμουντ η Στουτγκάρδη, επιβεβαίωσε ότι φέτος είναι ικανή να κάνει… πραγματάκια και ταυτόχρονα μας έστειλε… πανηγυρικά στον κουβά. Σήμερα, πάντως, θα ασχοληθούμε ξανά μαζί της, επειδή αντιμετωπίζει ακόμα μια ομάδα τα ματς της οποίας έχουν συχνά αρκετά τέρματα. Πρόκειται για την Ουνιόν, που την προηγούμενη αγωνιστική κράτησε στο 1-1  την Μπάγερν. Η ομάδα του Βερολίνου μετράει 5 over και goal/goal στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της στην Μπουντεσλίγκα. Από την πλευρά της η Στουτγκάρδη, στο ίδιο διάστημα έχει ακριβώς τον ίδιο απολογισμό. Ο συνδυασμός του over με το σκοράρισμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση βρίσκεται σε τιμές διπλασιασμού και θα τον επιλέξουμε.

Η Ντόρτμουντ, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια να βρει ξανά τον εαυτό της, χωρίς τον Φαβρ στον πάγκο, με τον τελευταίο να χάνει τη θέση του έπειτα από την εντός έδρας συντριβή στον αγώνα με την Κολονία (στον πάγκο θα συνεχίσει ο μέχρι πρότινος βοηθός Τέρζιτς). Με την εικόνα που εμφανίζει τελευταία,  δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Ωστόσο, με δεδομένο πως κι αυτή και η Βέρντερ έχουν από 5 ματς στα έξι τελευταία τους με σκοράρισμα εκατέρωθεν, θα πάω στο goal/goal.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ21,742-1300
ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ21,742-1
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ2 & Over 1.51,731-2
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ2 & Over 1.51,731-2
ΝΑΝΣΙ - ΤΡΟΥΑX2 & Under 3.51,652-3
ΝΑΝΣΙ - ΤΡΟΥΑX2 & Under 3.51,652-3
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Ζεσταίνοντας μηχανές στο 4.96

Καλημέρα στην παρέα. Μείναμε εκατοστά μακριά από το ταμείο την προηγούμενη φορά, πριν μία εβδομάδα (αλλάζουμε σπίτι οπότε καταλαβαίνετε), με την Τότεναμ να παίρνει καθαρή νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι αλλά την Σεντ Ετιέν να μην μπορεί να φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Ντιζόν αν και είχε την πιο καθαρή ευκαιρία του ματς, με απόκρουση του τερματοφύλακα σε αντίθετο βηματισμό να στέλνει την μπάλα δοκάρι και κόρνερ. Ας είναι.

Προγνωστικά Αγγλίας

Σορτάρουν οι αποδόσεις στο παιχνίδι της Τσέλσι όσο πλησιάζει η ώρα για την σέντρα, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να πηγαίνει στην έδρα της Γουλβς μετά την ήττα από την Έβερτον με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Το τρίποντο φέρνει τους «μπλε» στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ έστω και προσωρινά και ο προπονητής τους γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στην Τσέλσι, δεν θα έχει και τον Μουτίνιο εκτός του σταθερά απόντα Χιμένες η Γουλβς, που θα περιμένει πίσω από την μπάλα ελπίζοντας πως θα χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Εικάζω πως η δεδομένη υπεροχή των ταξιδιωτών στα ποσοστά κατοχής μπάλας, συνδυαστικά με την γενικά καλή αμυντική λειτουργία θα αποδώσει κάποια στιγμή στο 90λεπτο.

Προγνωστικά Γερμανίας

Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είχε επιλέξει να στηριχτεί στον Λουσιάν Φαβρ, που ναι μεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Γκλάντμπαχ πριν από περίπου μια οκταετία, ναι μεν παίζει ένα στυλ που ταιριάζει στην ομάδα, αλλά (στα μάτια μου) δεν μοιάζει ικανός να διαχειριστεί ομάδες τέτοιου μεγέθους. Η Ντόρτμουντ πάει στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης μετά το στραπάτσο από την Στουτγάρδη και το βαρύ 1-5 που οδήγησε στην απόλυση του Ελβετού κόουτς, έχοντας απουσίες αλλά και δεδομένη επιθυμία για επιστροφή στις νίκες. Στο 60% οι νίκες των Βεστφαλών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους «πράσινους» όσον αφορά το πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία, έστω και δύσκολα εικάζω πως θα περάσουν και σήμερα. Έκανα μια σκέψη για το Χ2 & Under 3.5 που είναι και κατά τι πιο ψηλά, αλλά η γενικότερη εικόνα της BVΒ μακριά από την Κοιλάδα του Ρουρ καθώς επίσης η πτωτική απόδοση των γηπεδούχων, πάντα σε συνδυασμό με την επιθυμία των φιλοξενούμενων για εξιλέωση, με στρέφουν στο 2 & Over 1.5.

Προγνωστικά Γαλλίας

Κλείνω με Γαλλία και το ένα εκ των τριών γεγονότων του προγράμματος στην Ligue 2. Επικίνδυνη έξοδος για την φιλόδοξη Τρουά στην έδρα της Νανσί, με την μία εκ των καλύτερων ομάδων στην κατηγορία να δοκιμάζεται απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στο γήπεδό του. Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι χαοτική όσον αφορά την διαχείριση της κατοχής και τον τρόπο ανάπτυξης, οπότε θεωρώ πως το πρώτο γκολ κάποια στιγμή θα έρθει για την ESTAC. Με τρομάζει το γεγονός πως στο ματσάρισμα τα διπλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα, αλλά αν υπάρξει σκορ για τους εκ δεξιών δύσκολα θα δούμε ολοκληρωτική απώλεια για την θυγατρική της Μάντσεστερ Σίτι. Το αρκετά safe Χ2 & Under 3.5 νομίζω πως μας καλύπτει.

Αυτά για σήμερα. Πάμε να ζεστάνουμε μηχανές, ιδανικά με ταμείο, και τα ξανά λέμε σε πιο σταθερή βάση.

Sunday 13/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜOver 3,52,104-120+42,00
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜOver 3,52,104-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +42,00

Γκολ και θέαμα στο Λεβερκούζεν

Σε καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες αγωνιστικά, τακτικά παρατάσσονται άκρως επιθετικά, ενώ έχουν και επιστροφές στις ενδεκάδες τους. Επιλογή μας το Over 3,5.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟOVER 2.51,553-2200
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΠΟΤΟΣΙ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟOVER 2.51,553-2
ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ2 & OVER 1.51,531-1
ΦΟΥΛΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ2 & OVER 1.51,531-1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜOVER 2.51,404-1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜOVER 2.51,404-1
ΚΑΛΙΑΡΙ - ΙΝΤΕΡ2 & OVER 1.51,551-3
ΚΑΛΙΑΡΙ - ΙΝΤΕΡ2 & OVER 1.51,551-3
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΟΛΝΤΕOVER 2.51,603-1
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΜΟΛΝΤΕOVER 2.51,603-1
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΤΣΚΑOVER 2.51,502-0
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΤΣΚΑOVER 2.51,502-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Εξάδα με 12.35 απόδοση

Κλείνω τα προγνωστικά μου για σήμερα Κυριακή με μία εξάδα με συνολική απόδοση 12.35 στην BET365.

Προφανώς, όσα περισσότερα τα ματς, τόσο μικρότερες οι πιθανότητες να πάμε ταμείο, για αυτό και θα ποντάρω μόλις 20 μονάδες.

Παρόλα αυτά, εκτιμώ πως και τα έξι ματς έχουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης και αν κάποιο παιχνίδι χαθεί, θα χαθεί στις λεπτομέρειες.

Στις 13:30 η Ίντερ είναι το μεγάλο φαβορί για επικράτηση μέσα στη Σαρδηνία επί της Κάλιαρι και πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα σημειωθεί μόλις ένα γκολ, για το λόγο αυτό θα προσθέσω το όβερ 1.5 στη νίκη των "νερατζούρι".

Το ίδιο προβλέπω και στην αναμέτρηση της Φούλαμ με την Λίβερπουλ στις 6:30 το απόγευμα. Οι "κόκκινοι" έχουν τον πρώτο λόγο για επικράτηση, απέναντι στη νεοφώτιστη και αδύναμη ομάδα του Λονδίνου. 

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας πολύ σπάνια δεν φέρνει όβερ. Συνήθως κερδίζει και το καταφέρνει με άνεση. Εκτός απροόπτου το ίδιο θα κάνει και σήμερα στις 6 το απόγευμα όταν θα υποδεχθεί την Μπάτσκα.

Στις 7 το απόγευμα κοντράρονται στη Γερμανία δύο ομάδες που παραδοσιακά φέρνουν όβερ, αφού από το κέντρο και μπροστά βγάζουν... φωτιές. Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ υπόσχονται θέαμα και γκολ. 

Την ίδια ώρα, η Ρόζενμποργκ φιλοξενεί τη Μόλντε για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Οι φιλοξενούμενοι συγκαταλέγονται φέτος ανάμεσα στις ομάδες με τα περισσότερα όβερ στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Τέλος, στις 9 βράδυ, η Ρεάλ Ποτόσι κοντράρεται με τη Σαν Χοσέ για το πρωτάθλημα της Βολιβίας. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα όβερ στα πέντε πρόσφατα εντός έδρας ματς. Με την ευχή να έρθει κι αυτό όβερ και να πανηγυρίσουμε ταμείο με απόδοση 12.35.

Saturday 12/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ11,802-020+36,00
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ11,802-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +36,00

Είναι πολλά τα εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Φράιμπουργκ

Αρκετά παιχνίδια χωρίς νίκη έχει μείνει η Φράιμπουργκ, η οποία είναι σαφώς ανώτερη από τη σημερινή της αντίπαλο και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στα τρίποντα.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ11,561-5200
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ11,561-5
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Προβληματίζει δίχως τον Χάαλαντ

Μπορεί η Στουτγκάρδη να είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ωστόσο τα περιθώρια έχουν στενέψει για τη Ντόρτμουντ και ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια της. Πολλές οι απουσίες των γηπεδούχων, όμως ο άσος βρίσκεται σε αρκετά προσιτή τιμή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ1+OVER1,911-5500
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ1+OVER1,911-5
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝOVER 6.5 κόρνερ Μπάγερν2,017
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΜΠΑΓΕΡΝOVER 6.5 κόρνερ Μπάγερν2,017
ΛΕΙΨΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣOVER 1.5 γκολ Λειψίας1,442-0
ΛΕΙΨΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣOVER 1.5 γκολ Λειψίας1,442-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Επιλογές από Μπουντεσλίγκα

Με απίθανο τρόπο χάθηκε το τελευταίο μας ποντάρισμα, αφού η Λίβερπουλ σκόραρε στο πρώτο λεπτό απέναντι στην αδύναμη Μίντιλαντ, αλλά παρότι είχε έναν ολόκληρο αγώνα μπροστά της δεν κατάφερε να βρει ένα δεύτερο γκολ, με την αναμέτρηση να τελειώνει στο 1-1.

Το ενδιαφέρον μας σήμερα επικεντρώνεται στη Γερμανία, βάζοντας στο «στόχαστρο» την πιθανή αντίδραση που θα έχουν Ντόρτμουντ και Μπάγερν μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαν στην προηγούμενη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ξεκινώντας από την Ντόρτμουντ, το 1-1 στην έδρα της Αϊντραχτ την άφησε τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή και είναι στο χέρι της να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στη Στουτγκάρδη, που ναι μεν έχει ξεκινήσει σχετικά καλά το πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της τα βρίσκει, γενικά, σκούρα. Στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η Ντόρτμουντ μετράει ισάριθμες νίκες, με τέρματα 18-3! Είναι εφικτό να φτάσει σε έβδομη διαδοχική και θα συνδυάσουμε τον «άσο» με το over.

Από την πλευρά της, η Μπάγερν προέρχεται από το εντός έδρας 3-3 με τη Λειψία, σ’ ένα ματς που είχε αρκετά κενά στην άμυνα. Ωστόσο, επειδή έτυχε να το παρακολουθήσω, είχε διαστήματα που πίεσε αρκετά, με αποτέλεσμα να περάσει εύκολα το line (7.5) των δικών της κόρνερ. Σήμερα, το να πάρει επτά απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, όπως η Ουνιόν, τον οποίο θα πιέσει από το ξεκίνημα, διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Λειψία – Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το 3-3 στο Μόναχο με την Μπάγερν, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισαν 3-2 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκρίθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως γίνεται κατανοητό, πρόβλημα στο σκοράρισμα δεν έχουν. Θα βρουν ευκαιρίες και απέναντι στην προβληματική άμυνα της Βέρντερ. Αν και η Λειψία μπορεί για τρίτο σερί ματς να σημειώσει τρία γκολ, θα πάμε λίγο πιο συντηρητικά, επιλέγοντας το over 1,5 στα τέρματα των γηπεδούχων.

Mister Cat
Mister CatΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ1&Over 2,51,911-5500
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ1&Over 2,51,911-5
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Νίκη με γκολ για την Ντόρτμουντ

Πρώτη στάση σε γερμανικό έδαφος σήμερα. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την ομάδα της γκέλας στην άμυνα, την Στουτγκάρδη. Οι Βεσφαλοί με πολλές απουσίες στα τελευταία ματς και ειδικά αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη δημιουργία και στο γκολ. 

Μεσοβδόμαδα ήρθε η νίκη απέναντι στην Ζενίτ με πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και αφού πρώτα για ένα ημίχρονο, η ομάδα δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Η εικόνα της δεν είναι αυτή που θα περιμέναμε ίσως αλλά το θέμα είναι και ποιον έχεις για αντίπαλο.

Η Στουτγκάρδη σκοράρει μεν και τρέχει αρκετά αλλά όταν πρέπει να μιλήσουμε για την ανασταλτική της λειτουργία, πρέπει να αλλάζουμε κουβέντα. Το ποντάρισμά μου πάει στο 1&Over 2,5 με την απόδοση στο 1.91 γιατί περιμένω μια άνετη νίκη των γηπεδούχων, με γκολ από το πρώτο ημίχρονο.

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ11,83ΑΝΑΒ450
ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ11,83ΑΝΑΒ
ΛΕΙΨΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣOVER 2.51,542-0
ΛΕΙΨΙΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣOVER 2.51,542-0
Ποντάρισμα: 45Επιστροφή: 0

Δυάδα από Γερμανία και Κύπρο

Δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή για σήμερα Σάββατο, μία δυάδα από Γερμανία και Κύπρο. Στις 4:30 το μεσημέρι, η Λειψία αντιμετωπίζει την Βέρντερ Βρέμης για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια, τα χρόνια δηλαδή που η Λειψία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία, τα τρία ματς έληξαν στο όβερ. Οβερ ήρθαν και τα 4 πιο πρόσφατα ματς των γηπεδούχων σε όλες τις διοργανώσεις, τη στιγμή που η Βέρντερ δέχεται γκολ για επτά σερί αγωνιστικές. Πολύ πιθανό να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες, αλλά θα προτιμήσω το όβερ 2,5, αφού η Λειψία είναι ικανή να πάει το παιχνίδι στο 3-0.

Στην Κύπρο, στις 7 το απόγευμα η ΑΕ Λεμεσού υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Σημαντική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και διαφορετικοί στόχοι, αφού οι γηπεδούχοι επιδιώκουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι φιλοξενούμενοι πρωτίστως την παραμονή και στη συνέχεια μια αξιοπρεπή πορεία. Σε εξαιρετική κατάσταση η ΑΕΛ, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Θα... τιμήσω τον άσο.

Στο 2.82 η απόδοση της δυάδας στην WINMASTERS τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μην ξεχνάτε πως στις 5 το απόγευμα έχουμε τη δίωρη "ζωντανή" στοιχηματική εκπομπή μας με περισσότερες προβλέψεις και πολλά LIVE προγνωστικά. Στη σελίδα μας ANDRIKOPOULOS BET στο Facebook.

Friday 11/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,542-120+30,80
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,542-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +30,80

Προτεραιότητα στα γκολ

Ομάδες που σκοράρουν και παράλληλα δέχονται εύκολα γκολ οι Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ. Αυτό περιμένουμε να συμβεί και στο μεταξύ τους παιχνίδι απόψε, γι' αυτό και η επιλογή μας θα είναι το αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Monday 7/12
Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚG/G1,513-130+119,48
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚG/G1,513-1
ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝG/G1,681-2
ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝG/G1,681-2
ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΦΟΛΕΝΤΑΜOVER + G/G1,572-3
ΕΞΕΛΣΙΟΡ - ΦΟΛΕΝΤΑΜOVER + G/G1,572-3
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: +119,48

Τριάδα με γκολ

Xαλαρή στοιχηματικά είναι η σημερινή ημέρα. Οι επιλογές δεν είναι πολλές (ούτε ιδιαίτερα καλές), ωστόσο υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια από τα οποία μπορούν να προκύψουν κάποια σημεία. Οπως το goal/goal στο Χοφενχάιμ – Αουγκσμπουργκ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνα σε εντός έδρας ματς (τα τρία είχαν και γκολ εκατέρωθεν), και την Αουγκσμπουργκ να έχει τρία ματς (στα τέσσερα) με τέρματα κι από τις δύο ομάδες, όταν ταξιδεύει. Αρκετά πιθανή είναι η εμφάνιση του goal/goal και στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Σαουθάμπτον. Οι «γλάροι» μετρούν οκτώ σερί αμφίσκορα, με τους «άγιους» να έχουν βρει δίχτυα σε τέσσερις από τις πέντε φετινές εξόδους τους. Ολοκληρώνουμε τις σημερινές επιλογές με την αναμέτρηση της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, ανάμεσα στην Εξέλσιορ και τη Φόλενταμ. Πρόκειται για δύο ομάδες που σκοράρουν σχετικά συχνά, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν και την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία. Εδώ επιλέγουμε το over, σε συνδυασμό με το goal/goal. Πάμε με σχετικά χαμηλό ποντάρισμα, καθώς τις ημέρες που ακολουθούν θα προκύψουν σαφώς περισσότερες, ενδεχομένως και πιο ενδιαφέρουσες, επιλογές.

Sunday 6/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗGoal/Goal1,571-220+31,40
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗGoal/Goal1,571-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,40

Βέρντερ και Στουτγκάρδη υπόσχονται γκολ

Πολύ καλές επιθετικά και οι δύο ομάδες, τη στιγμή που στην άμυνά τους έχουν αρκετά κενά. Περιμένουμε το αμφίσκορο να μας επιβεβαιώσει εύκολα.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 5/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΙΨΙΑ1 & Over 2,51,743-3200
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΛΕΙΨΙΑ1 & Over 2,51,743-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ξεκούραστη Μπάγερν, το μυαλό στην πρόκριση η Λειψία

Το γεγονός πως η μισή ενδεκάδα της Μπάγερν είναι ξεκούραστη απόψε κάνει πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων, τη στιγμή που η Λειψία κοιτάει το ερχόμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Χαμηλά ο άσος, γι' αυτό θα τον συνδυάσουμε με το Over 2,5.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧGoal/Goal1,572-220+31,40
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧGoal/Goal1,572-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,40

Η κουρασμένη Γκλάντμπαχ δίνει γκολ

Πιο ποιοτική η Γκλάντμπαχ, αλλά σαφώς και πιο κουρασμένη από τη Φράιμπουργκ λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, ενώ έρχεται ακόμα ένα σημαντικό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδέχεται να πραγματοποιήσουν αλλαγές οι φιλοξενούμενοι με το αμφίσκορο είναι η πιο προσιτή επιλογή μας.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤGoal/Goal1,521-120+30,40
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤGoal/Goal1,521-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +30,40

Δύσκολη έξοδος και χωρίς Χάαλαντ η Ντόρτμουντ

Χωρίς τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ χάνει πολύ από τη δύναμή της επιθετικά, ενώ από την άλλη το δίδυμο Αντρέ Σίλβα - Ντοστ τα πηγαίνουν περίφημα. Υψηλό το διπλό, ωστόσο πολύ πιο πιθανό το αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤG/G&Over 2,51,761-1500
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤG/G&Over 2,51,761-1
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣGoal/Goal1,660-1
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣGoal/Goal1,660-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Θα έχουν θέαμα Ντόρτμουντ και Ρεάλ

Είναι ένα μεγάλο ρίσκο να ακολουθείς στο ποντάρισμα ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τις υποχρεώσεις που είχαν μεσοβδόμαδα, ωστόσο πολλές φορές είναι αρκετή και η ποιότητα.

Στην Γερμανία η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ και θα ποντάρω στο συνδυασμό του Goal/Goal&Over 2,5 με απόδοση 1.76.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι ορισμός και φέτος, συνόλου που δέχεται αλλά και πετυχαίνει γκολ. Την περασμένη αγωνιστική απολαύσαμε το παιχνίδι με αντίπαλο την Ουνιόν στο Βερολίνο και σήμερα θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει την Ντόρτμουντ στις κόντρα επιθέσεις. Οι Βεστφαλοί μπορούν να πάρουν φυσικά τη νίκη αλλά για να το κάνουν θα πρέπει να σκοράρουν δύο φορές. Δύσκολα αυτό το ματς, με την συμπεριφορά που έχουν και οι δύο ομάδες θα μείνει στα λίγα γκολ.

Στην Ισπανία μένω στο Goal/Goal της αναμέτρησης Σεβίλλη-Ρεάλ επειδή φοβάμαι το 1-1. Δεν το αποκλείω μάλιστα και σαν τελικό σκορ. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πολύ πιθανό να βγει η κούραση από τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και η λογική της αυτοσυντήρησης να κυριαρχήσει.

Friday 4/12
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGoal/Goal1,623-120+32,40
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGoal/Goal1,623-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +32,40

Η προϊστορία δείχνει γκολ

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από θετικά αποτελέσματα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν βρει τη φόρμα τους την τελευταία εβδομάδα. Η Ουνιόν μας έχει συνηθίσει σε επιθετικό παιχνίδι, ενώ περιμένουμε και από τη Χέρτα να βρει δίχτυα. Το αμφίσκορο είναι η πρώτη μας επιλογή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOVER + G/G2,103-180+168,00
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOVER + G/G2,103-1
Ποντάρισμα: 80Επιστροφή: +168,00

Ντέρμπι με γκολ στο Βερολίνο

Η αδυναμία του ΠΑΟΚ να κάνει το… αυτονόητο απέναντι στην αδιάφορη Ομόνοια μας στέρησε ένα τρίτο διαδοχικό ταμείο, αλλά κι αυτά μέσα στη ζωή είναι. Η σημερινή προσπάθεια μας για επάνοδο στις επιτυχίες επικεντρώνεται στο ντέρμπι του Βερολίνου. Η Χέρτα υποδέχεται την Ουνιόν, που μέχρι στιγμής είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Σε καλύτερη κατάσταση oi φιλοξενούμενοι, οι οποίοι κατά μέσο όρο σκοράρουν περισσότερες από δυο φορές ανά αγώνα (στο τελευταίο παιχνίδι τους έμειναν στο 3-3 με την Αϊντραχτ. Χειρότερες οι επιδόσεις της Χέρτα στο σκοράρισμα, όμως μας… διευκολύνει ότι κατά μέσα όρο μαζεύει την μπάλα από την εστία της δυο φορές σε κάθε ματς, ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια τους στην Μπουντεσλίγκα, ως τώρα (3 στα 4 ήταν Goa/Goal). Αμφότερες, πάντως, συμμετέχουν σε αγώνες που σημειώνεται σημαντικός αριθμός τερμάτων. Στο 3.67 βρίσκεται ο μέσος όρος της Χέρτα και στο 3.56 της Ουνιόν. Με αυτά τα δεδομένα, το over 2.5 αποτελεί απόλυτα λογική επιλογή και μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με το σκοράρισμα εκατέρωθεν. Στο 2.10 βρίσκεται το σχετικό «ζευγάρωμα» και μοιάζει αρκετά πιθανό να επαληθευτεί.

Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGG1,663-115+24,90
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥGG1,663-1
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +24,90

Σε ρυθμούς Ουνιόν και όχι Χέρτα

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα ανοίγει με το ντέρμπι του Βερολίνου ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν.

Σαφώς και είναι η Ουνιόν αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Όπως και να το κάνουμε, αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών είναι σπουδαίο επίτευγμα για ένα σύλλογο με την δυναμική της Ουνιόν. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το σερί δεν έχει έρθει μέσα από καταστροφικό ποδόσφαιρο, αντι-ποδόσφαιρο όπως συνηθίζουμε να λέμε και όπως συνηθίζουν πολλές μικρομεσαίες ομάδες να παίζουν. Η ομάδα του Φίσερ έχει σημειώσει 21 γκολ σε 9 αγώνες, επίδοση που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη της κατηγορίας μετά βέβαια από αυτήν της Μπάγερν Μονάχου!

Η Χέρτα έχει συγκεντρώσει τους μισούς βαθμούς σε σύγκριση με την συμπολίτισσά της και μάλιστα οι επτά από τους οκτώ αφορούν εκτός έδρας αναμετρήσεις, όπως το πρόσφατο 0-0 στην Μπάι Αρένα κόντρα στην Λεβερκούζεν. Ως γηπεδούχος έχει ηττηθεί από Άιντραχτ, Στουτγάρδη και Ντόρτμουντ και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Βόλφσμπουργκ.

Η πίεση βρίσκεται στο πλευρό των γηπεδούχων και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα των φιλοξενούμενων. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο, πιστεύοντας ότι η αναμέτρηση θα κινηθεί σε ρυθμούς Ουνιόν και όχι Χέρτα.

Sunday 29/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΜΑΙΝΤΖ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ22,101-1200
ΜΑΙΝΤΖ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ22,101-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με τις επιστροφές ισχυροποιείται η Χόφενχαϊμ

Οποιαδήποτε κι αν είναι η βελτίωση της Μάιντζ, η διαφορά δυναμικότητας με την Χόφενχαϊμ είναι μεγάλη. Και πόσο μάλλον αν η αντίπαλός της αγωνιστεί με αρεκτές επιστροφές. Μας κάνει και η τιμή...

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 28/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΛΕΙΨΙΑ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ1/11,622-120+32,40
ΛΕΙΨΙΑ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ1/11,622-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +32,40

Με το μυαλό στην Ευρώπη η Λειψία

Η Λειψία ασφαλώς και είναι το φαβορί, αλλά ο Νάγκελσμαν αναμένεται να προβεί σε ροτέισον ενόψει και του Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε μία επαγγελματική νίκη για τη Λειψία η οποία θα έρθει από το πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,573-320+31,40
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣGoal/Goal1,573-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,40

Αήττητη στο Βερολίνο η Άιντραχτ

Μας έχουν συνηθίσει στο G/G οι δύο ομάδες τη φετινή χρονιά. Επιθετικά η Άιντραχτ είναι ιδιαίτερα ποιοτική και περιμένουμε να σκοράρει. Επιλογή μας το αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΟΛΩΝΙΑ1 & OVER 2.51,751-2500
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΟΛΩΝΙΑ1 & OVER 2.51,751-2
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΛΚΕ1 & OVER 2.51,864-1
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΣΑΛΚΕ1 & OVER 2.51,864-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Δυάδα από Μπουντεσλίγκα

Γεια σας και πάλι φίλοι μου ! Άλλη μία δυάδα για σήμερα Σάββατο, αυτή τη φορά από την Γερμανία. Στις 4:30 το μεσημέρι η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κολωνία. Σε εντελώς αντίθετες πορείες οι δύο ομάδες, η μεν Ντόρτμουντ πηγαίνει από νίκη σε νίκη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει στις τάξεις της έναν από τους δύο πιο φορμαρισμένους επιθετικούς στον κόσμο (Ιμπραχίμοβιτς ο άλλος), τον Χάαλαντ. H δε Κολωνία, δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Λογικός ο άσος, αλλά μικρός σε απόδοση για αυτό θα τον συνδυάσω με το όβερ 2.5. 

Ακριβώς την ίδια πρόβλεψη θα κάνω και για το ματς της Γκλάντμπαχ με την Σάλκε που θα ξεκινήσει στις 7:30 το απόγευμα. Το ίδιο κι εδώ, δύο ομάδες με διαμέτρου αντίθετες πορείες, την Γκλάντμπαχ να πηγαίνει... τρένο στο Τσάμπιονς Λιγκ σε έναν όμιλο με Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν νίκη στην Μπουντεσλίγκα με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλο φαβορί οι γηπεδούχοι, πολύ ανώτεροι ως ομάδα και με καλύτερη ψυχολογία, θα ποντάρω στον άσο με όβερ 2.5. Σε απόδοση 3.26 η απόδοση της δυάδας στην BET365 το πρωί του Σαββάτου.

Μην ξεχάσετε στις 5 το απόγευμα τη δίωρη στοιχηματική εκπομπή μας στη σελίδα ANDRIKOPOULOS BET στο FACEBOOK με περισσότερες προβλέψεις και "LIVE" προγνωστικά.

Mister Cat
Mister CatΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣOver 2,51,723-3500
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣOver 2,51,723-3
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚOver 2,51,801-1
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚOver 2,51,801-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Πρώτη στάση Γερμανία και Over 2,5

Μου άρεσε ο χθεσινός άσος της Βόλφσμπουργκ. Ξερό σημείο, με εντυπωσιακό σκορ και 5-3 στο φινάλε για να κλειδώσει η νίκη των γηπεδούχων και η πληρωμή.

Σήμερα ξεκινάω πάλι με Γερμανία αλλά με δύο σημεία στα γκολ. Οι αποδόσεις επιτρέπουν κάτι τέτοιο αφού στην πρώτη περίπτωση μάλλον υπάρχει μια δεύτερη σκέψη για το αμυντικογενές παιχνίδι της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία πάντως την περασμένη αγωνιστική σκόραρε δύο φορές εκτός έδρας για να πάρει τη νίκη.Η Χέρτα δεν είναι σε καλό φεγγάρι, ούτε αμυντικά αλλά ούτε και επιθετικά. Ωστόσο δεν έχει και μεγάλη άνεση για να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Χρειάζεται αποτέλεσμα σήμερα και θα σκοράρει για να το βρει

Η Άουγκσμπουργκ στο γήπεδό της μπορεί να παίξει καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Το θέμα κόντρα στην Φράιμπουργκ είναι να κάνει γκολ τις πρώτες δυο-τρεις φάσεις που θα δημιουργήσει. Αν το καταφέρει τότε θα αναγκάσει και την αντίπαλό της να βγει από το καβούκι της και θα παρακολουθήσουμε όμορφο παιχνίδι. Στο 1.80 το  Over 2,5 σε αυτή την αναμέτρηση, μάλλον είναι υπερβολή.

Friday 27/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal1,715-320+34,20
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal1,715-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,20

Τους πάει το... 1-1

Σε καλή κατάσταση οι δύο ομάδες και ιδιαίτερα οι επιθέσεις τους, τις οποίες περιμένουμε να παίξουν καθοριστικό ρόλο απόψε. Το αμφίσκορο θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ12,005-350+100,00
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ12,005-3
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: +100,00

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...

Κατάντησε αστείο πια αυτό με την Βέρντερ Βρέμης. Θα δει κάποιος το τελικό σκορ με την Μπάγερν και την ισοπαλία που απέσπασε και θα νομίζει ότι έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο μέσα στο Μόναχο. 

Δεν ήταν καλή η Μπάγερν όντως, αλλά της βγήκε στο 100% το παιχνίδι της Βέρντερ. Όπως της βγαίνουν όλα τα ματς εδώ και περίπου 1,5 μήνα. Ομάδα που δημιουργεί 2-3 καλές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα και βρίσκει σταθερά ένα γκολ. 

Παίρνει συνεχόμενες ισοπαλίες στο 1-1 αλλά πραγματικά σε όσα παιχνίδια την έχω παρακολουθήσει είναι μια μαγική εικόνα. Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να σκοράρει δύο φορές απόψε και να πληρώσει σε έναν άσο, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan,με την απόδοση στον διπλασιασμό.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣX3,755-3100
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣX3,755-3
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛX3,330-2
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛX3,330-2
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,421-1
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,421-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Από ρίσκο σε ρίσκο – Τρεις ισοπαλίες στο 42.70

Καλημέρα και καλή Παρασκευή σε όλους.

Δεν απέδωσε το χθεσινό ρίσκο στα ματς του Europa League, με μοναδική επιτυχία της τριάδας το Χ ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Μπενφίκα, αλλά δεν πτοούμαστε. Σε ανάλογα επίπεδα απόδοσης θα κινηθώ και σήμερα, κρατώντας στην άκρη τρία παιχνίδια που εικάζω πως έχουν αρκετές πιθανότητες να μείνουν μοιρασμένα μετά το πέρας των 90 λεπτών.

:

Πρώτη σέντρα στις 21:30 και το Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ, δύο ομάδες που κάλλιστα μπορούν να αλληλοεξουδετερωθούν με βάση τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά και της γενικότερης εικόνας τους το τελευταίο διάστημα. Στα 5 διαδοχικά 1-1 η Βέρντερ, στις 6 ισοπαλίες σε 8 αγωνιστικές η αποψινή γηπεδούχος, οπότε το Χ γίνεται αυτομάτως η προφανής επιλογή για την συνάντηση.

Κλειστό ματς είναι παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια και το Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ, με τις δύο πλευρές να βγάζουν αλλεργία στο γκολ όταν συναντιούνται. Αγπαημένο τους σκορ από το 2016 και μετά είναι το 1-0 (ασχέτως νικήτριας), με μόλις δύο ματς να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα, τελειώνοντας αμφότερα ισόπαλα 0-0 και 1-1. Είναι λογικό και το σενάριο του 0-1 γκολ, σύμφωνα και με την ανάλυση του Youbet και του Δημήτρη Γιγουρτσή, αλλά είπαμε. Από ρίσκο σε ρίσκο. Άλλο το 2.80 και άλλο το 3.33.

:

Κλείνω για σήμερα με το Βαγιαδολίδ – Λεβάντε. Διαφορετικό πρόσωπο από την γηπεδούχο που έκανε σπουδαίο διπλό μέσα στην Γκρανάδα, σύνολο που αρκείται σε ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι, με τις αποδόσεις να χαρακτηρίζουν φαβορί την έδρα κυρίως λόγω της αναγέννησης της Ρεάλ. Ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο θα φύγουν με άδεια χέρια οι Βαλενθιάνοι, αλλά να κερδίσουν το κόβω κομματάκι δύσκολο.

Τρία «χηνάρια» στο 42.70. Θα το τιμήσω το δεκαρικάκι, κι ας ευνοεί και για ακόμη μικρότερη μίζα η απόδοση της τριάδας. Κι αν δεν θέλετε καρφωτά, υπάρχουν πάντα και τα συστήματα. Άντε, με το καλό.

Sunday 22/11
Mister Cat
Mister CatΚΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOver 2,52,001-2500
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥOver 2,52,001-2
ΛΙΝΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛOver 2,51,660-0
ΛΙΝΤΣ - ΑΡΣΕΝΑΛOver 2,51,660-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Δυάδα με Πρέμιερ και Μπουντεσλίγκα

Θα ολοκληρώσω τις σημερινές επιλογές μου με ποντάρισμα σε μια δυάδα. Η Λιντς υποδέχεται την Άρσεναλ και το Over 2,5 σε απόδοση 1.66 από την winmasters περνάει.

Η ομάδα του Μαρσέλιο Μπιέλσα, προσπαθεί σε κάποια παιχνίδια να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής. Το ψάχνει ιδιαίτερα απέναντι σε μεγάλα ονόματα και νομίζω ότι αυτό έχει κάπου να κάνει με τον εγωκεντρισμό του προπονητή της, ο οποίος θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ δυνατό από μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Η Άρσεναλ δεν είναι καλά, έχει αστάθεια, την οποία καλείται να λύσει ο Αρτέτα. Ωστόσο στην κόντρα επίθεση είναι δυνατή γιατί έχει ταχύτητα. Οι δύο ομάδες θα σκοράρουν από ένα γκολ και πλέον το ζητούμενο θα είνα να μείνει για αρκετή ώρα ο υψηλός ρυθμός ώστε να δούμε και ένα τρίτο γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι που επιλέγω, έχουμε την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής που λέγεται Ουνιόν Βερολίνου. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κολωνία, η οποία θέλει πάση θυσία νίκη αφού έχει μείνει από νωρίς πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορεί να σκοράρει; Ναι μπορεί αλλά δεν ξέρω αν με τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει, μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Saturday 21/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤOver 2,51,572-520+31,40
ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤOver 2,51,572-5
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +31,40

Βγάζει αντίδραση η Ντόρτμουντ

Από τη μία η Ντόρτμουντ θέλει να βγάλει αντίδραση έπειτα από την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι, ενώ η Χέρτα προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση. Ευελπιστούμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς η Ντόρτμουντ θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να επιτεθεί από την αρχή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΛΕΙΨΙΑOver 2,51,501-1200
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΛΕΙΨΙΑOver 2,51,501-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Μας χαρίζουν γκολ Άιντραχτ και Λειψία

Οι επιθέσεις των δύο ομάδων, τα φετινά στατιστικά και η προϊστορία των αναμετρήσεών τους δείχνουν πως σήμερα θα δούμε πλούσιο θέαμα. Τα πολλά τέρματα έχουν τον πρώτο λόγο και θα τα τιμήσουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ11,531-1200
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ11,531-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Φαβορί και χωρίς τον Πλεά η Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ στην έδρα της είναι εξαιρετική, τη στιγμή που η Άουγκσμπουργκ βγάζει αμυντικά προβλήματα. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να επικρατήσουν και παρά τη χαμηλή τιμή θα πάμε στον άσο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal & Over 2,51,861-1200
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣGoal/Goal & Over 2,51,861-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Όπου Μπάγερν και... Over 2,5

Μπορούμε να κάνουμε αρκετούς συνδυασμούς με τα συνολικά τέρματα στο παιχνίδι. Σαφώς και περιμένουμε μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και στο ποντάρισμά μας θα έχει θέση και το αμφίσκορο. G/G λοιπόν σε συνδυασμό με το Over 2,5, το οποίο ανεβάζει την τιμή εκεί που τη θέλουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 8/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ4-6 συνολικά γκολ2,753-3200
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ4-6 συνολικά γκολ2,753-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Σε εξαιρετική κατάσταση και οι δύο, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι

Ναι μεν είναι κουρασμένες, αλλά από την άλλη σκοράρουν ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι γι' αυτό και θα ρισκάρουμε στα 4-6 συνολικά τέρματα στην αναμέτρηση.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜGoal/Goal1,472-120+29,40
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜGoal/Goal1,472-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +29,40

Βαρύ το κλίμα για τον Γκλάσνερ

Προβληματίζουν αμυντικά οι δύο ομάδες, ενώ επιθετικά τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Το αμφίσκορο είναι η βασική μας επιλογή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 7/11
Μάνος Μαρκάκης
Μάνος ΜαρκάκηςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΙσοπαλία με γκολ4,502-3200
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΙσοπαλία με γκολ4,502-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ένα διαφορετικό klassiker...

Αρκετά χαμηλή η τιμή του διπλού, με τη Ντόρτμουντ να είναι σαφώς μία κλάση κατώτερη αλλά όχι και για τιμές κοντά στον τετραπλασιασμό. Περιμένουμε μία δυνατή μονομαχία που αν κριθεί κάπου θα είναι στο γκολ. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με γκολ και στις δύο εστίες.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Χόλαντ8,502-3150
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Χόλαντ8,502-3
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Αυτός που πρέπει να το πάρει πάνω του

Με έχει πληρώσει με ίδιο ποντάρισμα την μία φορά που τον επέλεξα σε ένα περσινό Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, ευελπιστώ πως θα το κάνει και σήμερα.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που πρέπει να πάρει πάνω του το ντέρμπι ανάμεσα στην BVB και την Μπάγερν Μονάχου, αυτός είναι ο Έρλινγκ Χόλαντ.

:

Οι Βεστφαλοί δεν έχουν καταφέρει παρά να σκοράρουν ένα γκολ στα πέντε τελευταία κόντρα στην μεγάλη τους αντίπαλο, κι αυτά στο πιο πρόσφατο. Είναι επιτακτική η ανάγκη για γκολ απέναντι σε ένα τόσο ποιοτικό σύνολο που δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, κι αν υπάρχει ένας διάολος που μπορεί να κάνει την διαφορά αυτός είναι ο ψηλός στο κουτί.

Αμυντικά η Μπάγερν δεν είναι και στα καλύτερά της κι αν ο Μάνουελ Νόιερ δεν έχει τρελά κέφια, τότε έχουμε πιθανότητες.

Κλείσαμε για σήμερα.

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙ

    €105.024,20

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΑΒΕΣ

    €76.457,01

  • ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ

    €75.351,00

  • ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

    €40.030,57

  • ΛΙΛ - ΛΑΝΣ

    €37.382,29

  • ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

    €33.107,08

  • ΕΣΤΡΕΛΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ

    €21.858,87

  • ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

    €21.100,09

  • ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

    €19.638,41

  • ΤΟΚΙΟ ΒΕΡΝΤΙ - ΚΙΟΤΟ

    €19.065,20

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος