Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Προγνωστικά Γαλλία : 1η Κατηγορία

Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Sunday 11/4
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΡΕΣΤ - ΝΙΜOver 2.51,851-1100
ΜΠΡΕΣΤ - ΝΙΜOver 2.51,851-1
ΛΑΝΣ - ΛΟΡΙΑΝX3,354-1
ΛΑΝΣ - ΛΟΡΙΑΝX3,354-1
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡOver 2.51,853-2
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΕΣΤΕΡOver 2.51,853-2
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ2-3 γκολ1,952-2
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ2-3 γκολ1,952-2
ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣGoal/Goal ή Over 2.51,781-1
ΜΠΕΤΙΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣGoal/Goal ή Over 2.51,781-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Η... πεντάδα που περίσσεψε

Τις πιθανότητές μας να πιάσουμε ακόμη μία πεντάδα σε διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας θα δοκιμάσω με τα ματς που ακολουθούν:

Προγνωστικά Γαλλίας

Στις 16:00 η Μπρεστ υποδέχεται τη Νιμ. Έχουν σημαντικά θεματάκια οι δύο πλευρές, οι οποίες είναι σχεδόν δίπλα στην βαθμολογία. Κάπου έχουν μπερδευτεί οι γηπεδούχοι κι ενώ το γκολ το είχαν καραμέλα, τώρα δεν έχουν σκοράρει σε τέσσερα ματς. Από την άλλη, οι «κροκόδειλοι» εδώ και δυο μήνες αποδίδουν μια χαρά, και δη εκτός έδρας, οπότε εικάζω πως δεν θα δούμε βαρετό ματς. Στο 1.85 το απλό Over.

Λανς – Λοριάν. Το δεύτερο από τα τρία ματς που παίζουν στις 16:00, με τις δύο ομάδες να έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οριακά πάνω από την θέση των μπαράζ οι «μπακαλιάροι», θα δίνουν μάχη πεντάδας για καιρό οι «χρυσοκόκκινοι», που έχουν ως κύριο μέλημά τους να μην χάνουν βαθμούς δεξιά κι αριστερά. Σήμερα έχουν απουσίες σε όλες τις γραμμές, ή καλύτερα, έχουν σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές, οπότε θεωρώ πως το Χ θα γίνει αυτοσκοπός και αν έρθει κάτι περισσότερο, ήρθε. Με το 3.35 της ισοπαλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας

Πέντε λεπτά αργότερα στην Πρέμιερ Λιγκ θα κάνει σέντρα το Γουέστ Χαμ – Λέστερ. Στους τέσσερις βαθμούς διαφοράς οι δύο πλευρές, οι οποίες αρέσκονται σε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, τρόπο δηλαδή με τον οποίο περιμένω να παίξουν και σήμερα παρά τα κενά στις αποστολές τους. Γενικά δεν βαριέσαι στα ματς τους, και κάπως έτσι θεωρώ πως θα πάει και σήμερα. Αν δε οι δεδομένες ευκαιρίες γίνουν εύκολα γκολ, το Over 2.5 είναι παραπάνω από μια χαρά στο 1.85.

Προγνωστικά Ισπανίας

Μετά από μια έντονη εβδομάδα εξαιτίας του περιστατικού στο ματς με την Κάδιθ και την φημολογούμενη ρατσιστική επίθεση του Κάλα, η οποία ωστόσο φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται από πουθενά, η Βαλένθια υποδέχεται την Ρεάλ Σοθιεδάδ χωρίς να ξέρει ακριβώς τι κυνηγάει και πως να το πετύχει. Ίσως ο πιο ξεκάθαρος στόχος της είναι να συνεχίσει το αήττητο-νικηφόρο εντός έδρας σερί. Από την άλλη, οι Βάσκοι έχουν αρκετά προβλήματα, αλλά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το παλεύουν μια χαρά (εκτός από την κατάκτηση του περσινού Κυπέλλου), δίνοντας μεγάλη μάχη με Μπέτις και Βιγιαρεάλ για τις θέσεις 5-6. Αρχικά είχα σκεφτεί το Goal/Goal, αλλά νομίζω πως το 2-3 γκολ μου κάνει καλύτερα στο βελτιωμένο 1.95.

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στις 22:00 είμαι τρομερά περίεργος να δω πως θα παίξει η Ατλέτικο στο σημερινό εκτός έδρας μετά το κάζο με την Σεβίλλη. Άμα ήξερα ότι θα παίξει με αυτό το σύστημα-έκτρωμα, θα πήγαινα με τους γηπεδούχους. Και λίγο ήταν το 1-0. Κανονικά ήθελε τσο και λο. Και μιας και έδωσα καλή πάσα στον εαυτό μου... Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τον Τσόλο, το «τσολίσμο» και τ’ αρχίδια που έχει ο Αργεντινός. Άμα έχει αρχίδια να μας τα δείξει. Αλλιώς να πάει σπίτι του. Κούρασε με αυτό το αναχρονιστικό κάτι σαν ποδόσφαιρο που παίζει. Όταν τον ξεγύμνωναν στο χορτάρι και κρατούσε δάκρυα, πίστευα θα... σοβαρευτεί. Αλλά μέχρι εκεί μπορεί. Τα ‘πα και ξαλάφρωσα. Στοιχηματικά μου κάνει Goal/Goal ή Over 2.5 από τον Stoiximan.

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΡΕΝ - ΝΑΝΤGoal/goal2,081-0200
ΡΕΝ - ΝΑΝΤGoal/goal2,081-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Επικίνδυνη εκτός έδρας η Ναντ

Εξαιρετική εικόνα δείχνει μακριά από την έδρα της η Ναντ, ενώ η Ρεν δυσκολεύεται αρκετά στην έδρα της. Εγκυμονεί κινδύνους το παιχνίδι για τους γηπεδουχους. θα στραφούμε στο αμφίσκορο, που διαχρονικά επιβεβαιώνεται στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΡΕΝ - ΝΑΝΤGoal/Goal2,071-0500
ΡΕΝ - ΝΑΝΤGoal/Goal2,071-0
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1X&Over 1,52,021-3
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1X&Over 1,52,021-3
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Πάμε και στα γκολ

Δεύτερο ποντάρισμα για σήμερα, δεύτερη δυάδα στο πινακάκι.

Ρεν και Ναντ θα μας δώσουν εύκολα το γκολ νομίζω. Σκοράρουν οι δύο ομάδες και ειδικά τα παιχνίδια της Ναντ το τελευταίο διάστημα ανοίγουν σχετικά εύκολα. Η άμυνά της την οποία παρακολούθησα και κόντρα στην Νις, έχει αρκετά ζητήματα και δεν νομίζω ότι σήμερα θα αλλάξει σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να καταφέρει να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

Στο Λονδίνο, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνθέτουν το μεγάλο ζευγάρι της ημέρας. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ένα όπλο αυτή την στιγμή. Να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι ξεκούραστη, σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ, η οποία προέρχεται από ένα απαιτητικό παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Γρανάδα.

Πάω με το combo bet του Stoiximan στο 1Χ και Over 1,5.

Saturday 10/4
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝGoal/goal1,731-420+34,60
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝGoal/goal1,731-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,60

Με φόρα από το Μόναχο η Παρί

Μπορεί στο Champions League να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ωστόσο στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύεται, με το Στρασβούργο να αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά τους πρωταθλητές. Η προϊστορία δείχνει στα έξι τελευταία στην έδρα του Στρασβούργο το αμφίσκορο και θα το προτιμήσουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚΧ3,704-3100
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚΧ3,704-3
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝΧ2 & Under 3.51,751-4
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝΧ2 & Under 3.51,751-4
ΕΪΜΠΑΡ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,350-1
ΕΪΜΠΑΡ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,350-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Του... δεκάρικο το 21.69

Έψαξα αρκετά, διάβασα αρκετά ματς και κατέληξα σε μία τριάδα από τρεις χώρες της Ευρώπης, η οποία εμπεριέχει πολύ ρίσκο αλλά και ανάλογα φουσκωμένα ενδεχόμενα κέρδη.

Προγνωστικά Γερμανίας

Αν δεν το κανονίσουν να το πάρει η Άιντραχτ για να ξεφύγει από την Ντόρτμουντ, η ομάδα της Φρανκφούρτης και η Βόλφσμπουργκ έχουν όλα τα φόντα να μείνουν σε μια ισοπαλία που δεν χαλάει καμία από τις δύο. Αμφότερες στην τετράδα, με ένα +-4 ανάμεσά τους και τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ να μοιάζει παραπάνω από εφικτός από την στιγμή που η BVB δεν έπεισε ούτε τον εαυτό της φέτος. Μπακαλίστικα θα έλεγε κανείς αυτό που είπα και πάνω. Πως, δηλαδή, οι δυο ομάδες θα τα βρουν και θα... απομονώσουν τις καλές θέσεις. Ωστόσο χάνουν με το στανιό και ήδη η μία από τις συνολικά τρεις ήττες τους ήρθε στην τελευταία πεντάδα των αγώνων. Συν τοις άλλοις, στους δυο πάγκους κάθονται και δυο συμπατριωτάκια, Χίτερ και Γκλάσνερ. Μ’ αρέσει πάρα πολύ το ακριβές σκορ 1-1 στην ανάλυση του Μάνου Μαρκάκη, αλλά δεν χρειάζεται να το πουσάρω τόσο. Χ στο υπερτούμπανο 3.70.

Προγνωστικά Γαλλίας

Μία από τις δύσκολες εξόδους που κάνει τα τελευταία χρόνια έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πάει στην έδρα του Στρασβούργου με στόχο να παραμείνει κοντά στην πρωτοπόρο Λιλ που πέρασε από την Μετς χθες. Το μυαλό όλων είναι ξεκάθαρα στην Μπάγερν Μονάχου και το δεύτερο ματς που θα δώσουν σε λίγα 24ωρα, ως εκ τούτου η ενδεκάδα των Παριζιάνων θα έχει αρκετές αλλαγές. Ο Νέιμαρ απέφυγε έτσι κι αλλιώς το εχθρικό κλίμα αφού είναι τιμωρημένος (έχει φάει αρκετό ξύλο στο Στρασβούργο και μάλλον δεν ψηνόταν ξανά), και γενικά θα παίξει όποιος μπορεί να δώσει ανάσες στους... πολύ βασικούς. Χώρια οι απουσίες. Στο δια ταύτα, ακόμη και χωρίς κόσμο οι γηπεδούχοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να δυσκολέψουν τους πρωταθλητές. Το διπλό είναι ικανοποιητικό στο 1.70 όταν μιλάμε για Παρί και μονόπλευρο κίνητρο, αλλά επειδή μπάλα είναι και μπορεί να στραβώσει λέω να πάω σε κάλυψη. Το Χ2 & Under 3.5 είναι ακόμη υψηλότερο (1.75) και αν τα βάλουμε κάτω δύσκολα θα το δούμε να σπάει. Όποιος θέλει να ρισκάρει λίγο περισσότερο, μπορεί να πάει και στο Under 2.5. Μου κάνει πολύ για 0-1/0-2 αν δεν δούμε γκέλα με χαμηλό σκορ. Θεωρώ πως για να μας πετάξουν εκτός τα γκολ, θα πρέπει ό,τι σουτάρουν να πηγαίνει μέσα.

Προγνωστικά Ισπανίας

Από 11 ισοπαλίες στη φετινή σεζόν μετρούν Εϊμπάρ και Λεβάντε, οι οποίες κοντράρονται στις 19:30 στο «Ιπουρούα» με στόχο να βρουν μια σπάνια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Σε πολύ καλύτερη βαθμολογική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να παίξουν χωρίς άγχος μετά τα σπουδαία διπλά στην Μαδρίτη με Ρεάλ και Ατλέτικο, αλλά και τους βαθμούς που πήρε από πιο δυνατές από εκείνη ομάδες πριν αρχίσει να έχει καθοδική πορεία. Την λες ντεφορμέ, εν αντιθέσει με την Εϊμπάρ που μέχρι εκεί μπορεί, αγνοώντας τη νίκη από την τρίτη ημέρα του (νέου) χρόνου. Το κίνητρο γέρνει προς τα αριστερά, αλλά δεν θα παίζει ο Χιλ για τους γηπεδούχους και αυτό αλλάζει εντελώς τις ισορροπίες. Από την στιγμή που το σετ δεν είναι ανάποδα, δεν θα ποντάρω στον άσο. Η λογική λέει κι εδώ Χ και το 3.35 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Friday 9/4
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΕΤΣ - ΛΙΛ21,740-220+34,80
ΜΕΤΣ - ΛΙΛ21,740-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,80

Να παραμείνει στην κορυφή η Λιλ

Με την ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστεί η Λιλ κόντρα στο Μετς, ενώ οι γηπεδούχοι κουβαλούν έξτρα κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου, ενώ δεν βρίσκονται και σε καλή κατάσταση. Προβάδισμα στους πρωτοπόρους.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 4/4
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΙΜ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ13,200-2200
ΝΙΜ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ13,200-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με τον τρίτο τερματοφύλακα η Σεντ Ετιέν

Σε καταπληκτική κατάσταση βρίσκεται με τον Πλανκ στον πάγκο η Νιμ, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για την παραμονή. Η πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, δεν αντιπροσωπεύει το σετ των αποδόσεων, με την Νιμ να δείχνει ικανή για την νίκη και θα την εμπιστευτούμε, σε απόδοση άνω του τριπλασιασμού!

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ22,702-320+54,00
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ22,702-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +54,00

Τρομερή παράδοση στο Μπορντό οι φιλοξενούμενοι

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στα καλύτερα τους, με το Στρασβούργο ωστόσο να έχει ελαφρώς καλύτερη εικόνα τελευταία. Διατηρεί εξαιρετική παράδοση στο Μπορντό, με τρεις συνεχόμενες νίκες. Με ρίσκο στο διπλό, που πληρώνει εξαιρετικά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΑΝΤ - ΝΙΣ22,851-220+57,00
ΝΑΝΤ - ΝΙΣ22,851-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +57,00

Πέντε μήνες χωρίς νίκη εντός έδρας η Ναντ!

Τεράστια αδυναμία δείχνει στο γήπεδο της η Ναντ, με την Νις να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτόν τον παράγοντα για να παραμείνει στην μάχη της πρώτης εξάδας. Περισσότερες ποιοτικές μονάδες έχουν οι φιλοξενούμενοι και θα τους εμπιστευτούμε. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Saturday 3/4
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ21,861-1200
ΛΑΝΣ - ΛΥΩΝ21,861-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ψάχνει αντίδραση η Λυών

Μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερα της, ωστόσο η Λυών στα εκτός έδρας μεταμορφώνεται. Θέλει να παραμείνει στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων και θέλει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε απώλεια βαθμών των Παρί και Λιλ. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, επιλογή και το αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,710-1200
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,710-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ντέρμπι τίτλου στο Παρίσι

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει την νίκη για να βρεθεί μόνη στην κορυφή και να... κατευθυνθεί για έναν ακόμη τίτλο. Έχοντας ως σύμμαχο και την τρομερή παράδοση, θα επιλέξουμε την νίκη των Παριζιάνων.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,760-1700
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,760-1
ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ1Χ & Under 2.51,870-0
ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ1Χ & Under 2.51,870-0
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Στο 3.29 με τις έδρες για στήριγμα σε Γαλλία και Ισπανία

Κάπου θα μας έπαιρνε η μπάλα μετά την μαζεμένη ατυχία και θα κάναμε κακές επιλογές. Όπου «με», βάλτε εγώ. Μειώθηκαν σημαντικά οι κερδισμένες μονάδες μας το τελευταίο διάστημα αφού δεν μας έκαναν τη... χάρη έστω και μια φορά, αλλά κοιτάμε μπροστά.

Στην βασική δυάδα για σήμερα κρατάω ένα παιχνίδι από την Ligue 1, το ντέρμπι ανάμεσα στην 1η και την 2η, ενώ στην Ισπανία το τελευταίο ματς της ημέρας έχει όλα τα φόντα για να είναι... μετρημένο.

Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Γαλλίας

Ντέρμπι τίτλου το οποίο πρέπει να πάρουν πάνω τους οι μεγάλες προσωπικότητες της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτό κόντρα στην Λιλ. Μετά την πρόσφατη νίκη τους στο μεταξύ τους για το Κύπελλο Γαλλίας και πάλι στο «Παρκ Ντε Πρενς» (3-0), οι Παριζιάνοι θέλουν να πάρουν και το ματς του πρωταθλήματος για να αποσπαστούν στην κορυφή με διαφορά τριών βαθμών και να βρεθούν μόνοι πρώτοι μετά από πολύ καιρό. Σήμερα παίζει και η Λυών, που είναι στο -3, οπότε καταλαβαίνει κανείς εύκολα τις συνθήκες... συνωστισμού που δημιουργούνται στην κορυφή της Ligue 1. Υπάρχουν απουσίες για το σύνολο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αλλά αν οι Μπαπέ και Νέιμαρ είναι στις καλές τους νομίζω πως θα είναι και αυτοί που θα κρίνουν την αναμέτρηση. Ο Μπαπέ μας το χρωστάει και από την εθνική, με τις εμφανίσεις του εκεί να έχουν δεχθεί έτσι κι αλλιώς σκληρή κριτική. Χωρίς γκανιότα στο ανεβασμένο 1.76 ο άσος.

Προγνωστικά Ισπανίας

Μια εύκολη αποστολή μετά την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων μπορούν να έχουν Οσασούνα και Χετάφε, που κοντράρονται στην έδρα της πρώτης έχοντας κοινό στόχο το να προσθέσουν έστω έναν βαθμό στην συγκομιδή τους. Μια νίκη θα ήταν ιδανική τόσο για τη μία όσο και για την άλλη, αλλά δεν θεωρώ πως θα... βγάλουν τα μάτια τους για να την πετύχουν. Βάσει πρόσφατης παράδοσης στο ματσάρισμα και στο γήπεδο της Οσασούνα, το πράγμα δείχνει πως δεν θα μπουν πολλά γκολ και πως αν υπάρξει νικητής, αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το πράξουν είναι οι γηπεδούχοι. Το 1Χ & Under 2.5 είναι στο συμπαθέστατο 1.87. Χαρακτηριστικό για το χαμηλό σκορ που περιμένουν οι εταιρίες είναι και το line στο Over/Under 1.5, με το απλό Under να κυμαίνεται σε αποδόσεις στο εύρος του 1.40.

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΟΝΑΚΟ - ΜΕΤΣ1 και over 1,51,734-020+34,60
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΕΤΣ1 και over 1,51,734-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,60

Σε τροχιά τίτλου η Μονακό

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Μονακό, η οποία θέλει να παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου και κόντρα στην Μετς αναμένεται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Θα συνδυάσουμε την νίκη των γηπεδούχων με το over 1,5 για καλύτερη απόδοση.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,720-1700
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΛΙΛ11,720-1
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Για την μοναξιά της κορυφής

Σπουδαίο ματς στο Παρίσι στην 6 το απόγευμα. Ντέρμπι κορυφής στην Γαλλία. Όποιος κερδίσει, μένει πρώτος στην κορυφή, αφού Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ ισοβαθμούν με 63 βαθμούς. 

Οι Παριζιάνοι έχουν αρχίσει να παίρνουν... μπρος και συνέτριψαν την περασμένη αγωνιστική με 4-2 εκτός έδρας την Λυών, η οποία κυνηγάει και αυτή με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Μετά από πολύ καιρό επέστρεψε ο Νεϊμάρ και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει βασικός. Η τριάδα Εμ Μπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, δεν θα πιάνεται! Μήπως ήρθε η ώρα της... κοιλιάς για την Λιλ; Την τελευταία αγωνιστική, γνώρισε την εντός έδρας ήττα - έκπληξη από τη Νιμ (τρίτη από το τέλος). Πολύ ανώτερο το ρόστερ της Παρί, αλλά το πιο σπουδαίο είναι πως πλέον δείχνει τα... δόντια της. Αξιόλογη η Λιλ, αλλά αν οι γηπεδούχοι πιάσουν ρυθμό και παίξουν το παιχνίδι τους, τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τους φιλοξενούμενους. Έχω πίστη στην Παρί. Ο άσος στο 1.72 στην Stoiximan. 

Μην ξεχάσετε στις 5 ακριβώς τη δίωρη στοιχηματική εκπομπή μας, με πολλές λάιβ προβλέψεις. Στη σελίδα ANDRIKOPOULOS BET στο Facebook.

Sunday 21/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝGoal/goal και over 2,51,712-420+34,20
ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝGoal/goal και over 2,51,712-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,20

Ο χαμένος... χάνεται!

Στο μεγάλο ντέρμπι της 30ης αγωνιστικής, Λυών και Παρί θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι της κορυφής. Αστάθεια παρουσιάζει η Παρί, όμως στις εξόδους της μεταμορφώνεται. Παρά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και γκολ όπως διαχρονικά σημειώνονται στα μεταξύ τους παιχνίδια. Επιλογή το goal/goal και over 2,5.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΙΛ - ΝΙΜ1 και over 2,52,001-2200
ΛΙΛ - ΝΙΜ1 και over 2,52,001-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Εύκολο έργο για την Λιλ

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει η Λιλ, η οποία εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την νίκη. Οι αποδόσεις του άσου δεν έχουν καμία στοιχηματική αξία, θα τον ενισχύσουμε με το over 2,5, με την Νιμ να μπορεί να συνεισφέρει στο... σκοράρισμα. Ικανή να σκοράρει και τρία τέρματα είναι η Λιλ.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ12,351-1200
ΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ12,351-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με φορά από το Παρίσι η Ναντ

Με φόρα από την τεράστια νίκη στο Παρίσι θα αντιμετωπίσει η Ναντ την Λοριάν, με την αντίπαλο της να μην πατάει καθόλου καλά εκτός έδρας, ενώ έχει και αρνητική προϊστορία. Ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Ναντ μετά τον Οκτώβρη εντός έδρας και θα την εμπιστευτούμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ12,301-1100
ΝΑΝΤ - ΛΟΡΙΑΝ12,301-1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΟΡΝΤΟ12,153-1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΜΠΟΡΝΤΟ12,153-1
ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ13,162-4
ΛΥΩΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ13,162-4
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Τρεις άσοι στην Α' Γαλλίας και 15.62

Πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε και από το γαλλικό πρόγραμμα, στο χαλαρό ποντάρισμά μας για σήμερα.

Προγνωστικά Γαλλίας

Τα μαντάτα για τον Ντι Μαρία φαίνεται πως άνοιξαν τον δρόμο στη Ναντ να κάνει την ανατροπή στην Παρί, με τον Κομπουαρέ να παίρνει ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στην πρώην ομάδα του (παίκτης αλλά και προπονητής). Τώρα καλείται να συνεχίσει την τρομακτικά θετική παράδοση με τη Λοριάν και να πάρει νέο τρίποντο που θα φέρει την ομάδα του πάνω από την σημερινή της αντίπαλο. Το 2.30 στον άσο θα μπορούσε να είναι 2.65, αλλά το βγάζω στην άκρη. Ώρα να κερδίσει σε εντός μετά τον περασμένο Οκτώβριο...

Την ίδια ώρα η Μονπελιέ θα φιλοξενεί την Μπορντό. Χωρίς τον Μπεν Αρφά και χωρίς κίνητρο, αν οι Γιρονδίνοι δεχθούν ένα γκολ δεν νομίζω πως έχουν τύχες για να πάρουν κάτι από την συνάντηση. Σε καλό δρόμο η Μονπελιέ, που ακόμη πληρώνει ένα παρατεταμένα κακό διάστημα το οποίο ωστόσο δείχνει να αφήνει πίσω της. Την χωρίζουν τέσσερις θέσεις από την Μαρσέιγ, με τις Λανς, Ρεν και Μετς να είναι ενδιάμεσά τους. Στο -4 από την πεντάδα, κερδίζει σήμερα και κάνει κάτι παραπάνω από αποφασιστικό βήμα για Ευρώπη. Εν τοιαύτη περιπτώσει, το 2.15 είναι κάτι παραπάνω από fair.

Βδομάδα κατά την οποία αναπνέουν για τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στην Λυών. Με το βλέμμα στραμμένο εδώ και πολλές μέρες μιας και δεν υπάρχουν και υποχρεώσεις για την Ευρώπη, ο Γκαρσιά και οι συνεργάτες του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, έχοντας ίσως στον νου τους την πρόσφατη μαεστρική εμφάνιση της Μονακό κόντρα στους Παριζιάνους. Αν δεν δούμε κακά σφυρίγματα, κάποια αποβολή ή κάποιο πέναλτι ίσως, θεωρώ πως ο αγώνας θα παιχτεί στα ίσα, μέχρι να πεταχτεί ο Καντεβερέ και να βάλει 1-2 γκολ (από το πρωί τριγυρνάει στο μυαλό μου ο πιτσιρικάς, πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Ligue 2). Προφανώς θα είναι δύσκολο, αλλά πάω με το 3.16.

Saturday 20/3
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΙΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ2 (0 Α.Η)1,773-0600
ΝΙΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ2 (0 Α.Η)1,773-0
ΣΠΕΤΣΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ2 (0 Α.Η)1,952-1
ΣΠΕΤΣΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ2 (0 Α.Η)1,952-1
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Βαρβάτο 3.45 με καλύψεις στα ματς των Κάλιαρι - Μαρσέιγ

Ταμείο με την ανατροπή της Τορίνο επί της Σασσουόλο αλλά και το 2-0 της Σεβίλλης επίσης λίγο πριν το φινάλε, με την επιστροφή μας στο δελτίο της Τετάρτης να μας βάζει back on track, επαναφέροντας σχεδόν όλες τις μονάδες που είχαμε χάσει τις προηγούμενες ημέρες. Στο +438 η στήλη πριν τα σημερινά μου πονταρίσματα, οπότε πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε με την ελπίδα πως θα αυξήσουμε την συγκομιδή μας φτάνοντας σε επίπεδα κορυφής για φέτος (+618 το ανώτερο ταμείο μας).

Το θετικό σερί που έχει χτίσει με τη Νις τόσο στα εκτός έδρας όσο και γενικότερα από το 2017 και μετά απ' όταν μετράει μόνο νίκες στα μεταξύ τους θέλει να συνεχίσει η Μαρσέιγ, μπας και καταφέρει να βγει Ευρώπη τώρα που πορεύεται με τον Σαμπάολι. Ντέρμπι στον γαλλικό Νότο αλλά με μονόπλευρο κίνητρο, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν από νωρίς μακριά από τα περσινά και τα προπέρσινά τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην γυρίσει η Γη ανάποδα και υποβιβαστούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι για την ώρα στην 5η θέση αλλά έχουν πολύ δρόμο ακόμη. Συν του ότι οι της Νις ρυθμό δεν έχουν αν και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν μείνει για τρία ματς αήττητοι. Θεωρώ πως δεν θα δούμε ποδοσφαιρική πανδαισία και πως οι Μασσαλοί θα χάσουν όλους τους βαθμούς μόνο με κάποιου είδους ατύχημα. Το ασιατικό χάντικαπ 0 στο 1.77 είναι αρκετό για να μπει ανάμεσα στις επιλογές μου.

Με δύο συν μία απουσίες θα δοκιμάσει να σταματήσει την Κάλιαρι η Σπέτσια, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί και να τις ενώνει το άγχος για σωτηρία της σεζόν το οποίο ακόμα καλά κρατεί. Από την πλευρά τους οι Kαλιαριτάνοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ρογκ αλλά γενικά είναι πλήρεις (σ.σ κομβικές οι απουσίες στους γηπεδούχους). Είναι λογικό το σετ των αποδόσεων να είναι εντελώς μοιρασμένο λόγω της φύσης του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος, ωστόσο η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει προς την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν 2/2 αήττητα εκτός έδρας και μόλις μία ήττα από την Γιουβέντους από τότε που ανέλαβε ο Σέμπλιτσι. Με βρίσκει απολύτως σύμφωνο ως προς την προσέγγιση της αναμέτρησης ο Λάμπρος Λυριτζής από τον οποίο «δανείζομαι» το ποντάρισμα με το ασιατικό χάντικαπ 0 που είναι κάπως καλύτερο από το Draw No Bet ακόμη κι αν έχουν τον ίδιο σκοπό. Στο 1.95 το διπλό, εν τοιαύτη περιπτώσει, μονάδα αν οι δύο πλευρές μείνουν στο Χ.

Στο 3.45 η δυάδα, στην οποία όποιος επιθυμεί μπορεί να κολλήσει και πάλι ασιατικό χάντικαπ 0 στην Μπερισόν Σατορού που φιλοξενεί την Καέν. Μόνο αν αποφασίσουν να πληρωθούν όλοι μαζί στο διπλό βλέπω να σπάει το ματς, με τις δύο πλευρές να έχουν καλές σχέσεις. Η Καέν πήγαινε για πολλά αλλά έχει συμβιβαστεί με τα λίγα. Στην Μπερί ψάχνουν ένα μίνι θαύμα για να μην πέσουν. Αν ήμουν τόσο σίγουρος όσο για εκείνο το 2-1 που είχαν κάνει πέρυσι τέτοιον καιρό (06/03/20 η ημερομηνία, σε ετεροχρονισμένα... πανηγύρια για τους γηπεδούχους και ύποπτο γκολ στο φινάλε), θα το έπαιζα και μόνο του. Αλλά επειδή οι διαφορές στον πίνακα δεν καλύπτονται και τόσο εύκολα, δεν είναι δηλαδή ότι θα πάρουν τον άσο και θα σωθούν, ίσως... διαλέξουν άλλη προσέγγιση. Το κρατάω για... την απόδοση στην Β' Γαλλίας.

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΕΤΣ - ΡΕΝΧ3,051-3200
ΜΕΤΣ - ΡΕΝΧ3,051-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης

Προσεκτικά θα προσεγγίσουν το παιχνίδι οι δύο προπονητές, με τις δύο ομάδες να θέλουν να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα, με την προϊστορία να αποτυπώνει πως δύσκολα θα ανοίξει το παιχνίδι. 6/8 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Μετς έχουν λήξει ισόπαλα και θα την επιλέξουμε και σε αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Friday 19/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/goal1,810-4200
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/goal1,810-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Δύσκολο έργο για την Μονακό

Εξαιρετική παράδοη διατηρεί απέναντι στην Μονακό η Σεντ Ετιέν, ωστόσο φέτος οι δύο ομάδες έχουν μεγάλες διαφορές. Επικίνδυνο παιχνίδι για την Μονακό, θα στραφούμε στα γκολ, με το αμφίσκορο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 14/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΑΝΤ1 και over 3,52,501-2200
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΑΝΤ1 και over 3,52,501-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Άνετη νίκη για την Παρί

Τρομερή προϊστορία έχει η Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Ναντ, όμως οι αποδόσεις του άσου δεν έχουν καμία στοιχηματική αξία. Θα τον συνδυάσουμε με το over 3,5, περιμένοντας μια άνετη επικράτηση των Παριζιάνων, με την Ναντ να είναι ικανή να βοηθήσει στην... έκταση του σκορ.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ12,500-0200
ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛ12,500-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι του τίτλου η Μονακό

Τεράστια ευκαιρία να μπει για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου έχει η Μονακό, με την Λιλ το τελευταίο διάστημα να παρουσιάζει προβλήματα στην άμυνα. Σε εξαιρετική απόδοση η τιμή του άσου και θα τον προτιμήσουμε. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΑΝΣ - ΜΕΤΣ11,932-2200
ΛΑΝΣ - ΜΕΤΣ11,932-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πολλές απουσίες στην Μετς

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Λανς, με τον αποκλεισμό στο κύπελλο να μην αναμένεται να την επηρεάσει. Πολλές απουσίες βασικών παικτών έχουν οι φιλοξενούμενοι, με την σοβαρή φέτος Λανς να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛGoal/Goal&Over 2,52,470-0500
ΜΟΝΑΚΟ - ΛΙΛGoal/Goal&Over 2,52,470-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Μάχη τίτλου με γκολ

Βάζω και ένα μονό ποντάρισμα στο σημερινό μενού. Από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Μονακό-Λιλ στοίχημα

Την ευκαιρία να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου έχει η Μονακό, η οποία υποδέχεται απόψε την πρωτοπόρο Λιλ. Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φιλοδοξούν με νίκη απόψε να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή αλλά κυρίως να εκμεταλλευτούν το στραβοπάτημα της Λιόν για να την πλησιάσουν. Μεγαλύτερος στόχος βέβαια παραμένει η πρώτη θέση και ειδικά με τα τελευταία αποτελέσματα, είναι λογικό η αυτοπεποίθηση να είναι στα ύψη.

Η Λιλ από την πλευρά της είναι στο +2 από την Παρί Σεν Ζερμέν που την καταδιώκει και στο κάπως πιο ασφαλές +7 από την Μονακό. Εκτός έδρας σκοράρει αλλά το θέμα είναι πως θα καταφέρει να κρατήσει την Μονακό μακριά από το γκολ.

Το combo bet που ακολουθώ στο Goal/Goal&Over 2,5 έχει να κάνει κυρίως με την φιλοσοφία και τη συμπεριφορά της Μονακό.

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΙΝΤΕΠΕΝΔΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟOVER 2.51,5790+221,84
ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΙΝΤΕΠΕΝΔΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟOVER 2.51,57
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΑΝΤOVER 2.51,571-2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΑΝΤOVER 2.51,571-2
Ποντάρισμα: 90Επιστροφή: +221,84

Εμ Μπαπέ και Βολιβιανά πολυβόλα

Καλημέρα παιχταράδες μου ! Αρχή με μία δυάδα με γκολ για σήμερα Κυριακή. Στις 10 το βράδυ η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ναντ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα, αλλά μόνο χάρη στον γκολκίπερ, Νάβας απέφυγαν το μέγα... κάζο. Ήταν κάκιστοι στη ρεβάνς και απλά κατέβηκαν για να διαφυλάξουν το υπέρ τους 4-1 του πρώτου αγώνα. Απόψε τους περιμένω πολύ βελτιωμένους και τον Εμ Μπαπέ να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και να σκοράρει. Η αδύναμη Ναντ συγκεντρώνει όλα τα... φόντα για να συμβούν τα παραπάνω. "Βλέπω" όβερ 2.5.

Ίδια πρόβλεψη και στην Βολιβία στις 01:30 στην αναμέτρηση της Μπλούμινγκ με την Πετρολέρο. Σε ένα πρωτάθλημα όπου παραδοσιακά σημειώνονται πολλά γκολ, οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί και αναμένεται να επικρατήσουν εύκολα και άνετα. Με τέσσερα συνεχόμενα όβερ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η Μπλούμινγκ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με την Ιντεπεντιέντε Πετρολέρο που φέτος ανέβηκε στα "μεγάλα σαλόνια". Στο 2.47 η απόδοση της δυάδας στην Bet365.

Saturday 13/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΡΕΣΤ12,073-120+41,40
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΜΠΡΕΣΤ12,073-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +41,40

Πετυχημένο ντεμπούτο Σαμπαόλι

Μεγάλη αστάθεια παρουσιάζει εκτός έδρας η Μπρεστ, με την Μαρσέιγ να θέλει την δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη, για να χτίσει σερί και να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα. Τον πρώτο λόγο δίνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις στους γηπεδούχους και θα τους εμπιστευτούμε, σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Wednesday 10/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΑΡΣΕΙΓ - ΡΕΝGoal/goal2,021-0200
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΡΕΝGoal/goal2,021-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ντεμπούτο Σαμπαόλι και Γκενέσιο στο

Ένα απόλυτο ισορροπημένο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ρεν, όπως δείχνει ξεκάθαρα και το σετ των αποδόσεων. Απογοητεύουν και οι δύο το τελευταίο διάστημα, δεν βγαίνει κάποιο ξεκάθαρο σημείο, στροφή στο αμφίσκορο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να θέλουν να αποδείξουν την... ικανότητα τους στους νέους προπονητές τους.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Wednesday 3/3
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΟΝΑΚΟ21,891-0200
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΟΝΑΚΟ21,891-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Στο παιχνίδι του τίτλου η Μονακό!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μονακό, η οποία έχει μπει γερά στο παιχνίδι του τίτλου. Ανεβασμένο το Στρασβούργο τελευταία, όμως η Μονακό εύκολα ή δύσκολα θα πάρει ακόμη μια νίκη.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 και over 1,51,730-1200
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 και over 1,51,730-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Χωρίς Μπαπέ και Νεϊμάρ στο Μπορντό

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία παρά τις απουσίες των Νεϊμάρ και Μπαπέ, έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Θα την ενισχύσουμε με το over 1,5 για καλύτερη απόδοση. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΙΛ - ΜΑΡΣΕΙΓGoal/goal 2,202-0200
ΛΙΛ - ΜΑΡΣΕΙΓGoal/goal 2,202-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Κρύβει παγίδες για την Λιλ

Στην κορυφή θέλει να παραμείνει η Λιλ, η οποία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Κρύβει παγίδες το παιχνίδι, στροφή στο αμφίσκορο, με την Μαρσέιγ να δείχνει καλή εικόνα τελευταία επιθετικά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΑΝΤ - ΡΕΜΣX3,001-2200
ΝΑΝΤ - ΡΕΜΣX3,001-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πιθανή η ισοπαλία

Δύο ομάδες οι οποίες... λατρεύουν τις ισοπαλίες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους θα αναμετρηθούν, με το "Χ" να εμφανίζει αρκετές πιθανότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν μεγάλες διαφορές.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΥΩΝ - ΡΕΝ1 και over 1,51,831-0200
ΛΥΩΝ - ΡΕΝ1 και over 1,51,831-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Τέλος ο Στεφάν από την Ρεν

Να σπάσει την πρόσφατη παράδοση με την Ρεν θέλει η Λυών, η οποία θέλει να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. Πολλά προβλήματα έχουν οι φιλοξενούμενοι, θα αγωνιστούν με υπηρεσιακό προπονητή, με τους "Λιονέ" να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Θα την ενισχύσουμε με το over 1,5 για καλύτερη απόδοση.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΛΥΩΝ - ΡΕΝ1 & OVER 1.51,851-0400
ΛΥΩΝ - ΡΕΝ1 & OVER 1.51,851-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Προβάδισμα στη Λυών

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Γαλλία και στις 20:00 η Λυών υποδέχεται την Ρεν. Σκόνταψαν στη Μασσαλία οι γηπεδούχοι και το τελευταίο που θέλουν είναι μία ακόμη γκέλα που θα τους αφήσει μακριά από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και επτά συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Επιπλέον, έφυγε μετά από δυόμισι χρόνια ο προπονητής τους. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς που έδωσε, η Λυών έχασε από την Μονπελιέ. Πολύ δύσκολα θα κάνει δεύτερη σερί εντός έδρας απώλεια βαθμών και ακόμη πιο δύσκολα να μείνει μόνο στο 1-0. Πάμε στον άσο με όβερ 1.5 στην Bet365.
Sunday 28/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΥΩΝGoal/goal 1,701-120+34,00
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΥΩΝGoal/goal 1,701-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +34,00

Εποχή Σαμπαόλι στην Μαρσέιγ

Μεγάλο ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του γαλλικού πρωταθλήματος, με την Λυών να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο είναι πολύ χαμηλά το διπλό για να το προτιμήσουμε. Θα στραφούμε στα γκολ, με το αμφίσκορο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΙΛ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ1 και over 1,52,251-1200
ΛΙΛ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ1 και over 1,52,251-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Στρέφει το μυαλό στα εντός συνόρων η Λιλ

Στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της στρέφει το μυαλό της η Λιλ, η οποία έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο Στρασβούργο για την νίκη. Θα την επιλέξουμε με το συνδυαστικό over 1,5, περιμένοντας τουλάχιστον δύο τέρματα από τους πρωτοπόρους.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΡΕΣΤ1 και over 2,52,002-0200
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΡΕΣΤ1 και over 2,52,002-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με φόρα από το Παρίσι η Μονακό

Καμία από τις δύο ομάδες δεν ενθουσιάζει ανασταλτικά, περιμένοντας για ακόμη μια αγωνιστική να προσφέρει σκορ και θέαμα η τρομερή φέτος Μονακό. Η Μπρεστ είναι ικανή να βρει ένα τέρμα στο Πριγκηπάτο, ωστόσο η εικόνα της Μονακό στο Παρίσι αμυντικά μπορεί να παίξει τον ρόλο της. Θα επιλέξουμε 1 και over 2,5 σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚOVER 2.51,582-1550
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚOVER 2.51,582-1
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΡΕΣΤOVER 2.51,502-0
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΠΡΕΣΤOVER 2.51,502-0
Ποντάρισμα: 55Επιστροφή: 0

Δυάδα στο 2.37

Γεια σας αδέλφια. Ξεκινάω με μία δυάδα για σήμερα Κυριακή. Στις 2 το μεσημέρι η Μονακό υποδέχεται την Μπρεστ. Το φοβερό σερί των εννέα όβερ κόπηκε την περασμένη αγωνιστική για τους γηπεδούχους, αλλά για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους εκτός έδρας απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα πάντως δεν αποκλείεται να δεχθεί η Μονακό δύο γκολ από την Μπρεστ... Η αξιοπιστία στην άμυνα είναι το... συνώνυμό της.. Μόλις τρία Under τις 12 τελευταίες αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατέχουν την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος της Γαλλίας. Βλέπω όβερ 2.5.

Στην Αυστρία στις 6 το απόγευμα η Στουρμ Γκρατς αντιμετωπίζει την Σάλτσμπουργκ. Οι πρωτοπόροι προέρχονται από ευρωπαϊκό παιχνίδι και αποκλεισμό από το Γιουρόπα λιγκ με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα έχει συνέλθει μέσα στο 2021 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ την περασμένη αγωνιστική έκανε... πλάκα στο ντέρμπι κορυφής με την Ραπίντ (3-0). Στο πρωτάθλημα μετράει πέντε συνεχόμενα όβερ. Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου και πλέον μοναδικός ορατός στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου. Εκεί, η Στουρμ θα αντιμετωπίσει ξανά την Σάλτσμπουργκ και λογικά θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στο ματς κυπέλλου. Προέρχεται κι αυτή από πέντε όβερ στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι είναι μία από τις πλέον επιθετικές ομάδες της Ευρώπης και φιλοξενείται από έναν αντίπαλο που έχει εύκολο το γκολ. Επιλογή μου ξανά το όβερ 2.5. Σε απόδοση 2.37 η δυάδα στην Bet365.

Saturday 27/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 και over 3,52,100-420+42,00
ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 και over 3,52,100-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +42,00

Νίκη με πολλά γκολ για την Παρί

Αναμένεται να επιστρέψει στις νίκες η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Ντιζόν. Περιμένουμε ξέσπασμα των Παριζιάνων, για αυτό θα επιλέξουμε νίκη της Παρί με over 3,5, που όπως δείχνει και η παράδοση επιβεβαιώνεται πολύ συχνά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Wednesday 24/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΙΜ - ΛΟΡΙΑΝGoal/goal 1,761-0200
ΝΙΜ - ΛΟΡΙΑΝGoal/goal 1,761-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πολλά γκολ στο ντέρμπι παραμονής

Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία κοντράρονται με φόντο την νίκη που θα τις απομακρύνει από την ζώνη του υποβιβασμού. Αρκετά βελτιωμένες επιθετικά το τελευταίο διάστημα και παρά την κρισιμότητα του αγώνα, το αμφίσκορο είναι αρκετά πιθανό. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 21/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ1 και goal/goal2,880-2200
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ1 και goal/goal2,880-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Στον αστερισμό του Μπαπέ!

Έχει βρει τα πατήματα της η Παρί, η οποία προέρχεται από τον θρίαμβο της Βαρκελώνης και με εξασφαλισμένη κατά 99% την πρόκριση επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρομερή ποιότητα επιθετικά και μπορούν να σκοράρουν. Θα επιλέξουμε την νίκη της Παρί και το αμφίσκορο που πληρώνει εξαιρετικά!

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ1X1,901-4200
ΛΟΡΙΑΝ - ΛΙΛ1X1,901-4
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Άκρως επικίνδυνη η Λοριάν

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Λοριάν, η οποία έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και απέναντι στην Λιλ θέλει να προκαλέσει ακόμη μια έκπληξη. Απογοητευμένοι οι φιλοξενούμενοι, θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές λόγω της ρεβανς με τον Άγιαξ, με την Λοριάν να δείχνει ικανή ακόμα και για νίκη. Ματιές στον άσο, επιλογή με κάλυψη στην ισοπαλία.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΝΙΣ - ΜΕΤΣGoal/goal 1,941-220+38,80
ΝΙΣ - ΜΕΤΣGoal/goal 1,941-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +38,80

Εξαιρετική παράδοση η Νις

Την αντίδραση θα αναζητήσουν Νις και Μετς, με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Εξαιρετική στα εκτός έδρας η Μετς, προβληματίζει η άμυνα της Νις, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετές πιθανότητες να σκοράρουν.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕGoal/Goal&Over 2,52,103-1500
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΦΙΤΕΣΕGoal/Goal&Over 2,52,103-1
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/Goal&Over 2,51,720-2
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/Goal&Over 2,51,720-2
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Δυάδα σε combo γκολ

Ολοκληρώνω τη δράση από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι με μια δυάδα σε combo bets που αφορούν τα γκολ.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Ομάδα που να δέχεται γκολ από δικό της κερδισμένο πέναλτι, είχαμε μία την Λάρισα τις τελευταίες μέρες και άλλη μία την PSV Αϊντχόφεν. Η ολλανδική ομάδα έδωσε μια ακόμη παράσταση κακής άμυνας μεσοβδόμαδο κόντρα στον Ολυμπιακό. Επιθετικά βέβαια είναι μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα και νομίζω ότι θα παρασύρει την Φίτεσε στον δικό της ρυθμό παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι ειδικά στα τελευταία ματς έχουν μια τάση στα Under 2,5.

Προγνωστικά Γαλλίας

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό κοντράρονται στο γαλλικό πρωτάθλημα, με την αναμέτρηση να αποτελεί το ντέρμπι της αγωνιστικής. Οι Μονεγάσκοι θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την καλή τους επιθετική γραμμή ενώ το θεωρώ δύσκολο και για την Παρί Σεν Ζερμέν να μην βρει δίχτυα. Ουσιαστικά το ζητούμενό μας εδώ είναι να σκοράρει η Μονακό, κάτι το οποίο πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα συμβεί.

Saturday 20/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΜΣ12,201-1200
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΡΕΜΣ12,201-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Τελευταία νίκη στο Ζοφρουά-Γκισάρ το 1959 για την Ρεμς!

Η Σεντ Ετιέν έχει τον τρόπο να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Ρεμς, ενώ από την πλευρά της είναι ικανή να σκοράρει λόγω και των απουσιών στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Πρώτος λόγος στους γηπεδούχους σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Wednesday 17/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣGoal/goal 1,803-220+36,00
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΝΙΣGoal/goal 1,803-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +36,00

Σαράντα μέρες χωρίς νίκη η Μαρσέιγ

Εξαιρετική παράδοση έχει τελευταία η Μαρσέιγ απέναντι στην Νις, ωστόσο οι πολλές απουσίες σημαντικών παικτών κάνουν δύσκολο το έργο της. Και η Νις ωστόσο έχει προβλήματα σημαντικών απουσιών και αποτελεί ερωτηματικό η εικόνα των δύο ομάδων στο "Βελοντρόμ". Όλα ανοιχτά για την νίκη, προτιμότερο να στραφούμε στα γκολ και στο αμφίσκορο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Sunday 14/2
Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ1X και over 1,51,870-0200
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ1X και over 1,51,870-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

44 χρόνια αήττητη εντός έδρας η Μπορντό από την Μαρσέιγ!

Απίστευτη προϊστορία έχει η Μπορντό απέναντι στην Μαρσέιγ, με την εικόνα πάντως των δύο ομάδων να μην ενθουσιάζει. Η Μπορντό έχει την ικανότητα στην έδρα της να ανακάπτει και περιμένουμε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στους Μασσαλούς. Θα πάμε με το συνδυαστικό 1Χ και over 1,5, περιμένοντας την Μπορντό τουλάχιστον να μην χάσει.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Αλέξανδρος Πόθος
Αλέξανδρος ΠόθοςΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ1 και under 3,52,200-0200
ΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ1 και under 3,52,200-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Σε τρομερή κατάσταση η Λιλ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Λιλ, η οποία θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη απέναντι στην Μπρεστ. Εξαιρετική αμυντική λειτουργία έχουν οι πρωτοπόροι, με την Μπρεστ αναμένεται να τα βρει σκούρα απέναντι στην κλειστή άμυνα των γηπεδούχων. Θα επιλέξουμε την νίκη της Λιλ και under 3,5, με την Λιλ παράλληλα να μην εντυπωσιάζει επιθετικά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧ3,472-1300
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧ3,472-1
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,500-0
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,500-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Αγαπηθείτε: Στο 8.67 για βασικό ποντάρισμα

Δεν πέρασε τίποτα χθες, με την Γιουβέντους να χάνει από τη Νάπολι και την Λυών να γνωρίζει δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά την πρόσφατη από την Μετς.

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πάμε να... αγαπηθούμε με μια πάρα πολύ δυνατή απόδοση όπως αυτή προκύπτει από την σημερινή μας τριάδα.

Προγνωστικά Ελλάδας

Ξεκίνημα με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο κάνει σέντρα στις 19:30. Ξεκούραστοι οι «πράσινοι» μιας και δεν έπαιξαν με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο (παρά την γενική τους ταλαιπωρία), στα... ίδια οι Πειραιώτες, που λογικά όλο και κάποιον θα ανανεώνουν όσο γράφω αυτήν εδώ την στήλη. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τις ομάδες και προφανώς ούτε για τον χαρακτήρα του ματς. Πρώτη σκέψη ήταν η κόντρα στον ΟΣΦΠ, αλλά δεν πάει με ευκολία στον άσο το χέρι. Πιο εύκολα πάει στο καλοπληρωμένο και χωρίς γκανιότα Χ στον Stoiximan.

Προγνωστικά Γαλλίας

Λίγο αργότερα γίνεται σέντρα στο Μπορντό – Μαρσέιγ, με τους γηπεδούχους να έχουν να ηττηθούν σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 44 χρόνια όσον αφορά τις συναντήσεις σε αυτό το γήπεδο. Η σεζόν της Μαρσέιγ είναι τόσο αλλοπρόσαλλη που δεν θα μου έκανε έκπληξη το διπλό. Ωστόσο οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές και εφόσον οι Γιρονδίνοι δεν κινηθούν για ακόμη μία φορά στην μετριότητα, θεωρώ πως μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Πήγα να βάλω και τον άσο της Έβερτον για τριάδα, αλλά κάτι με κράτησε. Καλά είναι κι αυτά για το σημερινό βασικό μας ποντάρισμα.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ12,951-2100
ΜΕΤΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ12,951-2
ΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ26,500-0
ΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ26,500-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Μπαμ και μπουμ στην Α’ Γαλλίας για το 19.17

Θα πάρω και μια δυάδα, έτσι χαλαρά, κυρίως γιατί μου καρφώθηκε στο μυαλό.

Με την Μετς να έχει δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη το ντέρμπι με το Στρασβούργο φαντάζει ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει σε αυτές. Δεν είναι στα καλά τους οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία και για το σύνολο του Αντονετί το ματς πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στην πεντάδα. Οι αποδόσεις μαρτυρούν την δυσκολία του αγώνα, αλλά ο άσος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν πως στην καλή τους μέρα δεν χαρίζουν κάστανα στην φωτιά. Με το 2.95.

Σε χαμηλό τέμπο θα θελήσει να πάει την αναμέτρηση με την Μπρεστ η Λιλ, έχοντας στον νου της την ήττα στον πρώτο γύρο αλλά και το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα παίζει με τον Άγιαξ για το Europa League. Βεβαίως αν κριθεί δυνατό θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμούς μετά και την ήττα της Λυών χθες από την Μονπελιέ, έχοντας στο μυαλό της πως στην πρώτη θέση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την δικιά της επιτυχία χθες. Ωστόσο κάτι μου λέει πως θα δυσκολευτεί στην πορεία, και η Μπρεστ είναι σίγουρα μια μεγάλη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες. Προφανώς και μιλάμε για την «μπόμπα» των επιλογών μου, το διπλό στην τρομερή απόδοση του 6.50 στον Stoiximan.

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙ

    €70.156,10

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΑΒΕΣ

    €48.956,83

  • ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ

    €28.823,30

  • ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

    €26.787,35

  • ΛΙΛ - ΛΑΝΣ

    €17.535,86

  • ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

    €12.983,86

  • ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

    €12.408,98

  • ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

    €11.514,99

  • ΕΣΤΡΕΛΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ

    €8.457,69

  • ΑΔΕΛΑΙΔΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ (

    €7.345,86

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος