Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Προγνωστικά Αγγλία : Πρέμιερ Λιγκ

Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Saturday 6/2
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ1 & G/G3,273-3200
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ1 & G/G3,273-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Το παλεύει η Έβερτον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλει να συνεχίσει με νίκες ώστε να μείνει μέσα στο κόλπο του τίτλου. Πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει, ωστόσο αναμένουμε να το παλέψει όσο δεν πάει.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ22,100-0200
ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ22,100-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Κρίνεται από την απόδοση της Γουέστ Χαμ

Σημαντική η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων με τη Γουέστ Χαμ να είναι πολύ καλύτερη από τη Φούλαμ. Το διπλό το βρίσκουμε σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού και το επιλέγουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ12,993-220+59,80
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ12,993-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +59,80

Διαχειρίζεται τη συντριβή η Σαουθάμπτον

Η Σαουθάμπτον ξέρει να διαχειρίζεται τόσο δύσκολες καταστάσεις όπως έδειξε μετά την περσινή εμπειρία, όμως όπως και να χει χρειάζεται λίγες μέρες για να ξεπεράσεις το σοκ μετά από μία τέτοια συντριβή. Βαθμολογικά είναι πολύ σημαντικό ματς για τη Νιουκάστλ η οποία θα τα δώσει όλα για το τρίποντο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝΧ3,171-120+63,40
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝΧ3,171-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +63,40

Η ισοπαλία κάνει και στους δύο

Η Μπράιτον μπορεί να βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, ωστόσο μία ισοπαλία στην έδρα δεν θα θεωρούνταν κακό αποτέλεσμα, όπως αντίστοιχα οι «κλάρετς» θα έπαιρναν το Χ αν τους δινόταν πριν το ματς. Βολική η ισοπαλία.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,850-240+403,27
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,850-2
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1X1,781-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1X1,781-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ11,782-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ11,782-0
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ11,723-0
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ11,723-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +403,27

Στο 10.08 με... μπετά: Πολύ προκλητική τετράδα για να μην την «αγοράσεις»

Αλόχα και καλό κουτσουρεμένο Σαββατοκύριακο. Τώρα τι θα πει κουτσουρεμένο; Εμ, από τις 18:00 σπίτι... Πώς αλλιώς να το περιγράψεις. Βάζω τελεία εδώ γιατί όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως άμα το ανοίξω δεν μαζεύομαι.

Πέρασε το Χ στο περασμένο δελτίο, δεν πέρασαν τα άλλα δύο, που έμειναν κι αυτά ισόπαλα και δεν μας επιβεβαίωσαν. Πήρα τα ρίσκα μου και δεν απέδωσαν, όμως δεν θα βάλω τις γάτες μου να κλάψουν. Ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, από το οποίο κρατάω μια τετράδα με πολύ δυνατές αποδόσεις για τα δεδομένα των αγώνων υπό ερώτηση.

Με λίγα λόγια, μοιάζουν για... μπετά, που ξεκινούν από το 1.72 και φτάνουν μέχρι το 1.85. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Γερμανίας

Παίζει να είναι το ματς που με φοβίζει περισσότερο, αλλά θα ξεκινήσω από αυτό μιας και παίζει πρώτο στην ημέρα. Η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει στην έδρα της προβληματικής αμυντικά Άουγκσμπουργκ με την δυνατότητα να πάρει ένα δυνατό διπλό σε μια εβδομάδα που είχε αρκετή κούραση για την ίδια εξαιτίας και του μεσοβδόμαδου ματς με την Σάλκε για το Κύπελλο. Γενικά έχει την παράδοση με το μέρος της και το πρόσφατο (04/10/20) 0-0 στην έδρα της με την σημερινή της αντίπαλο ήταν... αρκετό για φέτος. Στραβοπάτημα θα σήμαινε τεράστια βαθμολογική απώλεια στις λεπτές ισορροπίες των ομάδων που βρίσκονται από την 3η (Βόλφσμπουργκ) έως την 7η θέση με τις διαφορές να ξεκινούν από τους δύο και να φτάνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε 8-1 όπως το 2019, μας κάνει και το 0-1. Το 1.85 στο διπλό φτάνει και περισσεύει για να πάρουμε τα όποια ρίσκα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Με το μομέντουμ να είναι υπέρ της, η Μπράιτον πάει στην έδρα της Μπέρνλι με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη μετά τον άσο με την Τότεναμ και το διπλό με την Λίβερπουλ. Ωστόσο για την ομάδα του Σον Ντάις αυτά τα ματς είναι βούτυρο στο ψωμί της. Θεωρώ δεδομένο πως μόνο και μόνο το γόητρο του να μην επιτρέψει στους «γλάρους» να συνεχίσουν με τον ίδιο αέρα είναι αρκετό για εκείνη. Τρεις κολλητές νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ η Μπράιτον έχει να κάνει από τον Οκτώβρη του 2018, κερδίζοντας όλα αυτά τα ματς με σκορ 1-0. Ελπίζω να μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία, ειδικά από την στιγμή που παίζουν και αρκετές απουσίες στο σύνολό της με τις οποίες περιορίζονται οι λύσεις της. Τραβηγμένη η απόδοση στον άσο, παίρνω την Διπλή Ευκαιρία στο 1.78.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ο Ρονάλντο σκοράρει, τα ματς της πάνε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οπότε δεν βλέπω λόγους να μην ποντάρουμε στον άσο της Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα. Σίγουρα, θα είναι κρας τεστ για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, αλλά κόντρα σε ένα σύνολο που εκτός από μέτρια απόδοση (όσον αφορά τα κομβικά παιχνίδια) έχει εσωτερικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι στον μόλις έναν βαθμό, κάτι που σαφώς δίνει άλλη διάσταση στην αναμέτρηση. Θεωρώ πως είναι μια καλή περίοδος για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα... δωράκια γύρω από την Γιούβε, πριν αποδεχθεί σύντομα (εάν αποδειχθεί) πως έχει ρολάρει για τα καλά. Χωρίς γκανιότα στον Stoiximan η στήριξη της έδρας φτάνει στο 1.78. Είναι το προφανές ποντάρισμα...

Προγνωστικά Ισπανίας

Μόνο το άγχος, κάποιο ατομικό λάθος ή καμιά χτισμένη στην εστία της Χετάφε θα εμποδίσουν την Σεβίλλη από το να πάρει το τρίποντο στο τελευταίο ματς της ημέρας για την Λα Λίγκα, με τους Ανδαλουσιάνους να έχουν ιδανική ευκαιρία να ξεπεράσουν έστω την Μπαρτσελόνα για μερικές ώρες, κρατώντας ως δεδομένο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει νωρίτερα θα έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Ουέσκα (αν βεβαίως αυτό έρθει, αλλιώς τις περνάει και τις δύο). Δεν εντυπωσιάζει στα πιο πρόσφατα η ομάδα του Λοπετέγι, περισσότερο επαγγελματισμό δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αλίμονό της αν χάσει βαθμούς. Το 1.72 του άσου δεν είναι 1.55-1.60 για να το αφήσεις στην άκρη.

Πάω σε αρκετά δυνατό ποντάρισμα σε συνολική απόδοση 10.08. Πιθανά κέρδη θα μας εκτοξεύσουν. Η απώλεια θα μας πειράξει, αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα όσο το ταμείο είναι ακόμη σε θετικό πρόσημο. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε.

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,751-020+55,00
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,751-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +55,00

Φρεσκαρισμένη για το τρίποντο η Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα έβγαλε κούραση στις προηγούμενες αγωνιστικές , σήμερα όμως ο Ντιν Σμιθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του. Η Άρσεναλ έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα της και αυτό μπορεί να κοστίσει απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑOver 5,5 Κάρτες1,864500
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑOver 5,5 Κάρτες1,864
ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜOver 3,5 Κάρτες2,215
ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜOver 3,5 Κάρτες2,215
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Μάικ Ντιν & Ντανιέλε Ορσάτο στις κάρτες

Αγαπημένο μου ποντάρισμα στη 2η επιλογή της ημέρας.

Προγνωστικά στις Κάρτες

Στην Αγγλία, η Φούλαμ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και θα πάρω το Over 3,5 Κάρτες με απόδοση 2.21 στην Betshop. Υπάρχει και το ασιατικό Line στις 3 κάρτες σε κάποιες στοιχηματικές αλλά από τον την στιγμή που σήμερα σφυρίζει ο Μάικ Ντιν λέω να το εκμεταλλευτώ. Μιλάμε για τον ρέφερι που βγάζει ευκολότερα από οποιονδήποτε άλλο τις κάρτες από το τσεπάκι και η αναμέτρηση είναι τόσο μεγάλης σημασίας από πλευράς Φούλαμ που νομίζω ότι θα δούμε αρκετή ένταση.

Στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ρόμα, ο μέσος όρος των δύο ομάδων είναι πολύ πιο χαμηλά από το Line των 5,5 καρτών αλλά αυτό του Ντανιέλε Ορσάτο είναι πολύ πιο ψηλά. Ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε πρόσφατα το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης και δεν δυσκολεύτηκε στις κάρτες ενώ κάτι ανάλογο πιστεύω ότι θα συμβεί και απόψε. Η Ρόμα θέλει να διατηρήσει πίσω της την Γιουβέντους και με ένα γρήγορο γκολ για μια από τις δύο ομάδες νομίζω ότι η ένταση θα ξεφύγει στα μαρκαρίσματα.

Mister Cat
Mister CatΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1,681-150+144,48
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1,681-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝOver 2,51,723-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝOver 2,51,723-3
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: +144,48

Δυάδα στην Πρέμιερ Λιγκ

Προσπαθώντας να ανεβάσω το ταμείο στα επίπεδα που βρισκόταν τον περασμένο Οκτώβριο, ξεκινάω σήμερα με αγγλικό ποντάρισμα.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Ανήκουστο το 3.70 στον άσο της Μπέρνλι και καλύπτομαι πίσω από το 1Χ. Η Μπράιτον προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες επί των Τότεναμ και Λίβερπουλ όμως ας μην γελιόμαστε. Δεν είναι ομάδα που θα πρέπει να θεωρηθεί φαβορί για νίκη μέσα στο «Ταρφ Μουρ». Όταν κληθεί να κάνει παιχνίδι απέναντι στην σκληρή άμυνα της Μπέρνλι θα τα βρει σκούρα.

Οι γηπεδούχοι έχουν τον τρόπο να κλειδώσουν το επιθετικό παιχνίδι της Μπράιτον και να φτάσουν ακόμη και στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Στο Μάντσεστερ η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον και το Over 2,5 σε απόδοση 1.72 θα αποτελέσει την επιλογή μου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντυπωσιακό 9-0 επί της Σαουθάμπτον, το οποίο είναι κάπως παραπλανητικό αφού οι «Άγιοι» έμειναν από νωρίς με δέκα παίκτες. 

Η Έβερτον από την πλευρά της σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Λιντς και φυσικά πήρε τα πάνω της μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Λογικά ένα γκολ μπορεί να το σημειώσει κόντρα στην ομάδα του Σόλσκιερ.

Thursday 4/2
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΤΟΤΕΝΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ22,130-120+42,60
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ22,130-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +42,60

Με την ελπιδοφόρα, νέα Τσέλσι

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Τούχελ στην Τσέλσι είναι άκρως ενθαρρυντικά, απόψε όμως είναι το πρώτο μεγάλο τεστ για τον Γερμανό προπονητή. Η Τότεναμ ωστόσο είναι στη χειρότερη κατάσταση της τη φετινή χρονιά και χωρίς τον Κέιν χάνει πάρα πολλή από τη δυναμική της. Αν και θα το θέλαμε σε μεγαλύτερη απόδοση επιλέγουμε το διπλό.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Wednesday 3/2
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ12,221-3200
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ12,221-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Έχει αξία το 2.22

Αν και η Γουέστ Χαμ είναι από πάνω στη βαθμολογία, η Άστον Βίλα είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Πιστεύουμε πως ο άσος στο 2.22 έχει αξία και μπαίνει στις επιλογές μας.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1 & Over 2.52,000-1200
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1 & Over 2.52,000-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Συνεχίζει στις νίκες η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ παίζει και πάλι καλά και δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της κορυφής. Η Μπράιτον μπορεί να είναι φορμαρισμένη, όμως δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το οτιδήποτε από την αναμέτρηση του «Άνφιλντ».

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΦΟΥΛΑΜ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,890-2200
ΦΟΥΛΑΜ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,890-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Η απουσία του Βάρντι δίνει ελπίδα στη Φούλαμ

Η Λέστερ χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της χωρίς τον Βάρντι, ωστόσο ένα γκολ μπορεί να το βρει κόντρα στη Φούλαμ, όπως φυσικά και οι λονδρέζοι έχουν την ευκαιρία να χτυπήσουν τις αποδυναμωμένης «αλεπούδες».

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙUnder 3.51,500-2300
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙUnder 3.51,500-2
ΛΙΝΤΣ - ΕΒΕΡΤΟΝG/G1,541-2
ΛΙΝΤΣ - ΕΒΕΡΤΟΝG/G1,541-2
ΦΟΥΛΑΜ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,860-2
ΦΟΥΛΑΜ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,860-2
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Τριάδα από Πρέμιερ Λιγκ

Με μια τριάδα από την Πρέμιερ Λιγκ θα επιχειρήσουμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών, αφού οι Γερμανοί δεν μας έκαναν το χατίρι χθες. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Σίτι ταξιδεύει στο Μπέρνλι, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Ωστόσο, φέτος για να πετύχει τους στόχους τους, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια, βασίζεται πρωτίστως στην άμυνά της (καλύτερη του πρωταθλήματος), ενώ επιθετικά δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Από την άλλη, γκολ με το… στανιό σημειώνει η Μπέρνλι (13 σε 20 αγώνες). Το under 3.5 είναι η επιλογή μας εδώ.

Περισσότερο παραγωγικό παιχνίδι περιμένουμε στο «Ελαντ Ρόουντ», όπου οι Λιντς υποδέχεται την Εβερτον. Τα ματς των γηπεδούχων είναι γενικά «ανοιχτά» και δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση ούτε απόψε. Πάμε με το goal/goal εδώ.

Το σκοράρισμα εκατέρωθεν θα επιλέξουμε και στο Φούλαμ – Λέστερ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εντός έδρας και είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή. Μπορούν να βρουν γκολ, όμως η άμυνά τους δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Λέστερ, παρά την απουσία του σκόρερ Βάρντι.

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1 & OVER 1.51,700-1700
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1 & OVER 1.51,700-1
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Αρχίζει να... ξυπνάει

Γεια σας αδέλφια μου. Σίγουρα η Λίβερπουλ δεν αποτελεί ακόμη την... εγγύηση των προηγουμένων ετών και δεν εμπνέει σιγουριά και αξιοπιστία. Ωστόσο, παραμένει Λίβερπουλ και έχει το ίδιο ρόστερ. Φαίνεται πως αρχίζει να γυρίζει... πλευρά και να μας δείχνει το καλό της πρόσωπο. Μετά το εκτός έδρας 3-1 επί της Τότεναμ, ήρθε και το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ, αμφότερες νίκες εκτός έδρας και χωρίς να κινδυνέψει καθόλου στο ματς. Όχι μόνο το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και στα δύο ματς, αλλά ίσως να την αδικεί κι όλας. Απόψε στις 10:15 υποδέχεται μία ομάδα που παλεύει για την σωτηρία και λογικά θα κλειστεί πίσω. Για αυτό δεν θα επιλέξω το όβερ 2,5, αλλά θα προτιμήσω τη νίκη των γηπεδούχων με όβερ 1,5, αφού το 2-0 είναι αρκετά πιθανό. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα λήξει 1-0 το παιχνίδι, αφού κανένας αγώνας πρωταθλήματος δεν έχει λήξει φέτος με 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ. Στο 1.70 η απόδοση του άσο με όβερ 1.5 στην Bet365.
Mister Cat
Mister CatΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧGoal/Goal&Over 2,51,741-250+169,65
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧGoal/Goal&Over 2,51,741-2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜGoal/Goal&Over 2,51,951-3
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜGoal/Goal&Over 2,51,951-3
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: +169,65

Δυάδα με γκολ σε Γερμανία και Αγγλία

Πάω και για μια δυάδα στα γκολ από την Γερμανία και την Αγγλία, σε παιχνίδια που πιστεύω θα απολαύσουμε καλό θεάμα.

Προγνωστικά Κυπέλλου Γερμανίας

Με τον τρόπο που παίζει η Στουτγκάρδη σε οποιαδήποτε διοργάνωση, το να μην περιμένουμε γκολ είναι μάλλον ουτοπικό. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να συμβεί. Σίγουρα θα τύχει. Όμως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα είναι τέτοιος που σε παραπέμπει στα πολλά τέρματα. 

Η Γκλάντμπαχ είναι πιο συντηρητική στο παιχνίδι της όμως οι λιγοστές λύσεις που έχει στο ρόστερ της, την κάνουν λιγότερο συμπαγή όταν επιχειρεί rotation. Το να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε αυτή την άμυνα, επίσης θα είναι έκπληξη.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Η Άστον Βίλα πήρε μια σπουδαία και τυχερή νίκη απέναντι στην Σαουθάμπτον την περασμένη αγωνιστική στην Αγγλία. Ωστόσο με αυτό δεν μειώνω την μέχρι στιγμής προσπάθεια που έχει καταβάλει η ομάδα του Ντιν Σμιθ. 

Σήμερα υποδέχεται μια Γουέστ Χαμ, η οποία προέρχεται από φυσιολογική ήττα στο ματς με την Λίβερπουλ αλλά έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμη και τη νίκη. Άλλωστε το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόγιες πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει απόψε.

Tuesday 2/2
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝG/G1,799-0200
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝG/G1,799-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Δεν μπορεί να χάσει κι άλλο έδαφος

Ήδη έχει μείνει πίσω από τη Σίτι η Γιουνάιτεντ και γνωρίζει καλά πως σε περίπτωση που ανοίξει η διαφορά θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Το ματς με τη Σαουθάμπτον πάντως μόνο εύκολο δεν θα είναι. Εμείς πάμε με το αμφίσκορο που παραδοσιακά επιβεβαιώνεται μεταξύ τους.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΓΟΥΛΒΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ22,252-1200
ΓΟΥΛΒΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ22,252-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Συνεχίζει το θετικό σερί η Άρσεναλ

Πάντα όταν ποντάρουμε στην Άρσεναλ έχουμε δεύτερες σκέψεις, όμως κόντρα στη Γουλβς που προβληματίζει μπορεί να τα καταφέρει. Το διπλό είναι σε καλές τιμές και το επιλέγουμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΓΟΥΛΒΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ1 (+0.5 Α.Η)1,772-115+26,55
ΓΟΥΛΒΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ1 (+0.5 Α.Η)1,772-1
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +26,55

1.77 στο Μολινό

Γουλβς και Άρσεναλ αναμετρούνται στο Μολινό για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Έχουν γίνει σίγουρα λάθη στον φετινό σχεδιασμό της Γουλβς και επίσης είναι αναμφίβολα λάθος του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ότι δεν είχε plan B για την ομάδα του στην περίοδο που τα πράγματα δεν πάνε καλά. Παρόλα αυτά παραμένει μία ομάδα με δυνατό ρόστερ και πειθαρχία στο παιχνίδι της και το θεωρώ απίθανο να μπλέξει σε περιπέτειες. Διότι με 23 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές δεν μπορεί να αισθάνεται εντελώς ασφαλής, όμως η πεποίθησή μου είναι ότι θα αναρριχηθεί σύντομα στον βαθμολογικά πίνακα. Οι «λύκοι έχουν μπροστά τους τρία σερί εντός έδρας παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο, και τους δίνεται η δυνατότητα να χτίσουν θετικό σερί.

Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί το τελευταίο δίμηνο αλλά παραμένει ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ θεωρούνται αμφίβολοι απόψε για διαφορετικούς λόγους και φυσικά αν δεν τα καταφέρουν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους. Με τον άσο αρκετά ψηλά, θα κάνω παιχνίδι με την διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων.

Sunday 31/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜΧ Ημίχρονο2,081-0(1-0)200
ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΤΟΤΕΝΑΜΧ Ημίχρονο2,081-0(1-0)
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Άλλη ομάδα χωρίς Κέιν η Τότεναμ

Η αλήθεια είναι πως οι υψηλές αποδόσεις του διπλού είναι ελκυστικές, εμείς όμως θα πάμε στο Χ ημίχρονο. Η Τότεναμ χωρίς τον Κέιν θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματα της στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η Μπράιτον αναμένεται να μπει δυνατά από τα πρώτα λεπτά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛG/G & 23,331-320+66,60
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛG/G & 23,331-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +66,60

Παιχνίδι με μεγάλη σημασία για τη Λίβερπουλ

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, όμως η Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ θύμισε και πάλι τον καλό της εαυτό. Είναι κομβικής σημασίας για τους «κόκκινους» να πάρουν το τρίποντο και πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΡΕΣΤ - ΜΕΤΣΧ3,452-4200
ΜΠΡΕΣΤ - ΜΕΤΣΧ3,452-4
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛOver 1.5 @ΗΤ2,370-0
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛOver 1.5 @ΗΤ2,370-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Κυριακή χωρίς πολλά-πολλά αλλά με ελκυστικό 8.17

Τελικά τον δρόμο μας τον έδειξε η Β’ Γαλλίας και όχι η Πρέμιερ Λιγκ, αφού δεν πέρασε τίποτα στην δυάδα (πλην των τουλάχιστον 2 γκολ στο ματς της Έβερτον) αλλά πέρασαν κορδόνι και τα τέσσερα Goal/Goal. Επτά στο σύνολο στην αγωνιστική, παραπάνω από τα μισά ήταν στις επιλογές μου. Σημαντική ανάσα που μας επαναφέρει στα μισά των μονάδων που είχαμε μετά το προηγούμενο κακό διάστημα.

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ ή εάν το σημερινό κουπόνι στοιχήματος δεν εμπνέει και τόσο, αλλά διαβάζω το ένα, διαβάζω το άλλο και τίποτα δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση για στοιχηματισμό. Ωστόσο δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν κάπως στα μάτια μου. Ένα από την Πρέμιερ Λιγκ και ένα από την Ligue 1.

Χρονικά έρχεται πρώτο το Μπρεστ – Μετς. Σε πτώση οι γηπεδούχοι, που έχασαν την σπιρτάδα τους και στα τελευταία πέντε δεν έχουν παρά τρεις βαθμούς με μία νίκη. Λίγα πράγματα στο πιο πρόσφατο με την ανεβασμένη Ρεμς, ενώ είναι νωπές οι μνήμες και μετά από το πρώτο διπλό που δέχθηκε έπειτα από πέντε αήττητα ματς στο γήπεδό της. Θα ψάξει να κάνει την διαφορά σήμερα, χωρίς να έχει σημαντικά προβλήματα, αλλά πέφτει πάνω σε ένα σύνολο το οποίο ήταν το μοναδικό που κέρδισε πρόσφατα την Λυών και μαζί με αυτή τη νίκη μετράει δύο νίκες και μηδέν παθητικό στα δύο τελευταία ματς, 3/4 συνολικά μέσα στο νέο έτος. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο να κάνει τρεις νίκες, κάτι που δεν κατάφερε τις δύο προηγούμενες. Την μία έσπασε με σκορ 1-1 και την δεύτερη (πριν την αλλαγή του χρόνου) ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ρεν. Χαμηλή η ισοπαλία στο ημίχρονο κι επειδή δεν αποκλείω να δούμε έκαστη να κυριαρχεί σε 1/2 των 45λεπτων, επιλέγω το Χ μετά την συμπλήρωση των 90’.

Στην Πρέμιερ Λιγκ εντοπίζω τον δεύτερό μου αγώνα για σήμερα, με την Λίβερπουλ να βρίσκεται στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ, έχοντας πανηγυρίσει διπλό στην αγγλική πρωτεύουσα επί της Τότεναμ μόλις την περασμένη Πέμπτη. Μεγάλο αποτέλεσμα για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, με το οποίο μπήκε ένα τέλος στα πέντε ματς χωρίς νίκη και τα τέσσερα χωρίς γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με μόλις +2 από την σημερινή της αντίπαλο και το -7 από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη τα «σφυριά» είναι σε τρομερή κατάσταση και για την ώρα αποτελούν είτε ρυθμιστή των καυτών θέσεων της βαθμολογίας είτε θα πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η λογική λέει πως εκτός από δυνατές μονομαχίες θα δούμε και γκολ, και το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες πριν βγει το ημίχρονο τριγυρνάει αρκετά στο μυαλό μου. Άλλωστε, τα τρία τελευταία Goal/Goal τους, είχαν περάσει πριν πάνε στα αποδυτήρια για δεύτερη φορά. Παρόλα αυτά, από την στιγμή που δεν βρίσκω την απόδοση γύρω στο 4.00 αλλά κοντά στο 3.60, προτιμώ να πάω πιο safe και να πάρω τα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα -όπως κι αν αυτά έρθουν.

Δυαδούλα με την ουρά από το ταμείο μας, μόνο και μόνο γιατί ρεφάραμε λίγο χθες. Καλή τύχη σε ό,τι και να επιλέξετε. Τα λέμε στις 14:45 στον «αέρα» του ΘΕΜΑ Radio 104.6 και την εκπομπή «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» (...όπως και κάθε ΣΚ).

Καλή συνέχεια.

Saturday 30/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑG/G & Over 2.51,910-1200
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑG/G & Over 2.51,910-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Περιμένουμε ανοικτό ματς με γκολ

Αρκετά παραγωγικές οι επιθέσεις των δύο ομάδων, την ώρα που οι άμυνες τους είναι εύθραυστες. Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, όπως έγινε στον πρώτο γύρο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1DNB2,050-020+20,00
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1DNB2,050-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +20,00

Το μομέντουμ της Άρσεναλ

Η Άρσεναλ είναι πολύ ανεβασμένη τελευταία, ενώ σήμερα έχει και σύμμαχο την παράδοση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία προέρχεται από ένα αποτέλεσμα σοκ, αλλά και μία πολύ κακή εμφάνιση. Πάμε στον άσο, αλλά με κάλυψη.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Over 1.52,020-2500
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Over 1.52,020-2
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,800-0
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,800-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Η Πρέμιερ Λιγκ και το 3.63 δείχνουν τον δρόμο

Έχουμε φάει πολύ ξύλο τελευταία και το φρένο ήταν απαραίτητο. Λίγες ανάσες για να δούμε εάν μπορούμε να ανακάμψουμε, και το πρόγραμμα στο κουπόνι στοιχήματος του σαββατοκύριακου μοιάζει ιδανική ευκαιρία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Σε δυάδα η βασική μου επιλογή, με τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και το 3.54 να μου δείχνουν τον δρόμο.

Προγνωστικά Αγγλίας

Ευκαιρία να ξεσπάσει σε ένα εντός έδρας παιχνίδι και να πάρει τους βαθμούς που θα την «συμπληρώσουν» μετά το 1-1 με την Λέστερ έχει η Έβερτον, η οποία υποδέχεται την κάκιστη Νιούκαστλ στο «Γκούντισον Παρκ». Πήραν τον βαθμό οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι αλλά δεν μπορούσαν να ζητήσουν και πολλά περισσότερα, για να μείνουν για πέμπτο ματς στα επτά τελευταία εντός μακριά από τη νίκη. Σήμερα η ευκαιρία είναι ιδανική, με το ενδεχόμενο τρίποντο να τους φέρνει πάνω από την Γουέστ Χαμ που παίζει με την Λίβερπουλ και έστω και προσωρινά στην πεντάδα. Σε λογικά επίπεδα ο άσος για να παιχτεί και μόνος του σε ένα παρολί, μιας και δεν μιλάμε για ένα τέτοιο θα στραφώ στο combo με το Over 1.5 για να πλησιάσω σε επίπεδα διπλασιασμού (2.02).

Έχουν μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους, αλλά η χρονική περίοδος στην οποία κοντράρονται δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σε ένα ματς απαντήσεων για αμφότερες, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντιούνται στην έδρα της πρώτης, που από την πλευρά της είναι πολύ ανεβασμένη και παίρνει αποτελέσματα για να επαναφέρει σημαντικό μέρος από την χαμένη ηρεμία, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι»...ψάχνονται για ακριβώς αυτό μετά την ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το σύνολο του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό και με το ερώτημα εάν η προηγούμενη εμφάνιση ήταν μια παρένθεση ή εάν ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα διάστημα κατά το οποίο η απόδοση δεν θα είναι η ίδια με αυτή που μας είχε συνηθίσει τις περασμένες εβδομάδες. Όλα αυτά, στο χαρτί. Μου κάνει για Over 2.5, αφού φαντάζομαι πως δεν θα δούμε ματς σκοπιμότητας. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικές θα είναι οι δύο πλευρές. Αγοράζω το 1.80 για να μάθω.

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Under 2.53,640-2200
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Under 2.53,640-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Παραπαίει η Νιουκάστλ

Η Έβερτον του Αντσελότι είναι σοβαρή ομάδα σε αντίθεση με τη Νιουκάστλ που βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι. Θεωρούμε πως τα «ζαχαρωτά» αν κάνουν τα βασικά θα πάρουν τη νίκη, συνεπώς συνδυάζουμε άσο και Under 2.5 για μία μεγάλη απόδοση, ευελπιστώντας πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα σκοράρουν.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ11,610-2500
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ11,610-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ11,510-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ11,510-0
ΙΝΤΕΡ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ1 & OVER 1.51,354-0
ΙΝΤΕΡ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ1 & OVER 1.51,354-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Τριάδα με απόδοση 3.28

Γεια σας φίλοι μου ! Ξεκινάμε με τριάδα Σαββάτου. Στις 2.30 το μεσημέρι η Έβερτον αντιμετωπίζει στο "Γκούντισον Παρκ" τη Νιούκαστλ. Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι και ισχυροί στην έδρα τους, είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη χειρότερη ομάδα (αυτή τη περίοδο) της Πρέμιερ λιγκ. Πετάει από... ήττα σε ήττα (πέντε συνεχόμενες), ενώ δεν σκοράρει σε τέσσερα σερί εκτός έδρας ματς ! Είναι θέμα χρόνου να την περάσει και η Φούλαμ στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο και... τελευταίο λόγο.

Πανίσχυρο προβάδισμα και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί στις 19:30 τη Λαμία. Κέρδισε μεσοβδόμαδα και τον Βόλο εκτός έδρας, πήρε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και κράτησε το μηδέν στην άμυνα για έκτη σερί αγωνιστική! Η Λαμία λίγα πράγματα φέτος και κακή εκτός έδρας, δεν αναμένεται να βάλει δύσκολα στο "τριφύλλι".

Κλείνω την τριάδα με το ματς της Ίντερ κόντρα στην Μπενεβέντο στις 21:45. Σε φοβερή κατάσταση οι "νερατζούρι", κέρδισαν και την Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης για το κύπελλο Ιταλίας. Πολύ πιθανό σήμερα να βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αν η Μίλαν στραβοπατήσει στην Μπολόνια. Θα κατεβάσει πανίσχυρη ενδεκάδα με Βιδάλ, Γιανγκ, Μπρόζοβιτς και Χακίμι στο κέντρο, με τη δυάδα - φωτιά, Λουκάκου και Μαρτίνες στην επίθεση. Η Μπενεβέντο δεν κλείνεται στην άμυνά της κι αυτό βέβαια βολεύει τους οικοδεσπότες. Άσος με όβερ 1.5.

Σε απόδοση 3.28 η τριάδα στη Novibet και μην ξεχάσετε σήμερα στις 5 το απόγευμα τη δίωρη στοιχηματική εκπομπή μας με περισσότερες προβλέψεις και πολλά LIVE προγνωστικά. Στη σελίδα ANDRIKOPOULOS BET στο Facebook.

Mister Cat
Mister CatΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1&Over 2,52,500-2500
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1&Over 2,52,500-2
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ1&Over 2,52,473-1
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ1&Over 2,52,473-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Combo bet με άσο & Over 2,5

Ήταν σκληρό το τελευταίο χτύπημα αφού η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάλασε την δεύτερη δυάδα που είχα επιλέξει και η οποία θα ανέβαζε αρκετά το ταμείο μου. Εκτός από το προφανές όμως, θα χάριζε και ένα ψυχολογικό μπόνους ενόψει της συνέχειας, το οποίο ελπίζω να πάρω σήμερα.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στην Αγγλία, το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Έβερτον απέναντι στην Νιουκάστλ. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται η ομάδα του Στιβ Μπρους, η οποία αγνοεί τη νίκη και με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο, καταστρέφει όλο το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Η Έβερτον δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Λέστερ. Δεινοπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ ο Κάλβερτ Λιούιν έχασε μια μοναδική ευκαιρία στο φινάλε. Σε γενικές γραμμές όμως η ισοπαλία ήταν δίκαιη.

Το θέμα για την Εβερτον είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της σε παιχνίδια όπως το σημερινό ώστε να μπορέσει με τα δύο παιχνίδια που χρωστάει να πλησιάσει στην κορυφή. Κόντρα στις «καρακάξες» πιστεύω ότι θα σημειώσει μια εύκολη νίκη και γι' αυτό παίρνω τον άσο σε combo bet με το Over 2,5.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Στην Γερμανία, η Αϊντραχτ υποδέχεται την Χέρτα και θα πάρω και εδώ κάτι αντίστοιχο. Ασο & Over 2,5 σε απόδοση 2.47 από τον Stoiximan.

Η ομάδα του Βερολίνου μετά την τελευταία βαριά ήττα από την Βέρντερ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή αφού ο Λαμπαντία κρίθηκε ανεπαρκής για να δώσει σταθερότητα στην Χέρτα αλλά και να παρουσιάσει κάτι θετικό με τις πολλές και ακριβές μεταγραφές των τελευταίων μηνών.

Η Αϊντραχτ από την πλευρά της είναι σε καλό φεγγάρι, έχει βελτιώσει μάλιστα και τις αμυντικές της αδυναμίες, βρίσκοντας τρόπο να φτάνει στα θετικά αποτελέσματα. Υπό προϋποθέσεις, με νίκη σήμερα μπορεί να φτάσει και στην 3άδα.

Thursday 28/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛG/G1,651-320+33,00
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛG/G1,651-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +33,00

Μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο

Πριν από ενάμιση μήνα οι δύο ομάδες έπαιζαν ντέρμπι για την κορυφή και τώρα βρίσκονται στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί έκπληξη στην απίστευτη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Θα πάμε στο αμφίσκορο, καθώς η Λίβερπουλ θα μπει με μοναδικό στόχο τη νίκη, κάτι που όμως μπορεί να αφήσει ανοικτά τα μετόπισθεν και να δώσει την ευκαιρία στην Τότεναμ να σκοράρει.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Λάμπρος Λυριτζής
Λάμπρος ΛυριτζήςΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ1 (+0.5 Α.Η)1,761-3150
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ1 (+0.5 Α.Η)1,761-3
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Ευκαιρία να την προσπεράσει

Τότεναμ και Λίβερπουλ μονομαχούν στο Λονδίνο για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε βαθιά αγωνιστική κρίση η πρωταθλήτρια Αγγλίας! Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Μπέρνλι ήταν η πρώτη στο Άνφιλντ μετά τις 23 Απριλίου 2017, όταν και είχε ηττηθεί 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας! Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και τέταρτο διαδοχικό στο οποίο δεν βρίσκει δίχτυα! Πραγματικά απίστευτα πράγματα σε σύγκριση με όσα είδαμε και απολαύσαμε από την ομάδα του Κλοπ τα τελευταία χρόνια. Ακολούθησε μάλιστα και η εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμός από την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ στο Κύπελλο με 3-2, αποτέλεσμα που προκαλεί σοβαρό πλήγμα στην ψυχολογία των παικτών.

Μπορεί λοιπόν η Λίβερπουλ να προσφέρεται ως φαβορί απόψε στο Tottenham Hotspur Stadium, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι γηπεδούχοι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους να πάρουν την νίκη και να ξεπεράσουν την αντίπαλό τους στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα του Μουρίνιο πέρασε άνετα από τις έδρες των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουίκομ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα και εντός 2021 έχει απολογισμό πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις. Το μομέντουμ λοιπόν είναι ξεκάθαρα με το μέρος της και θα την στηρίξω με ασιατικό χάντικαπ.

Wednesday 27/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,821-120+36,40
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΕΣΤΕΡG/G1,821-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +36,40

Μάχη τετράδας στο «Γκούντισον Παρκ»

Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και το μεταξύ τους παιχνίδι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Η απουσία του Βάρντι ισορροπεί τα πράγματα, ωστόσο πιστεύουμε πως η Λέστερ έστω και χωρίς τον πρώτο της σκόρερ μπορεί να βρει δίχτυα, όπως φυσικά και η Έβερτον μέσα στην έδρα της.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1 Ημ./1 Τελ.1,691-2200
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1 Ημ./1 Τελ.1,691-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ασταμάτητοι οι γηπεδούχοι

Με την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία που βγάζει αυτή τη περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει ασταμάτητη και σίγουρα η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν θα είναι η ομάδα που θα την σταματήσει. Πάμε στην άνετη επικράτηση των γηπεδούχων από το ημίχρονο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΦΟΥΛΑΜΧ2 Διπλή 1,810-020+36,20
ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΦΟΥΛΑΜΧ2 Διπλή 1,810-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +36,20

Κρίσιμη μονομαχία παραμονής

Και για τις δύο ομάδες το αποψινό παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας, όμως αν μία καίγεται περισσότερο για το τρίποντο είναι η Φούλαμ η οποία βρίσκεται πιο χαμηλά. Θα πάμε προς τα δεξία, φυσικά με κάλυψη, στηριζόμενοι στο κίνητρο και τα φρέσκα πόδια των λονδρέζων, αλλά και την κάκιστη παρουσία της Μπράιτον στην έδρα της.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΛΒΣ11,610-0300
ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΛΒΣ11,610-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Οφείλουν να δώσουν απαντήσεις οι παίκτες της Τσέλσι

Είναι δεδομένο πως με μόνο μία ημέρα στο Λονδίνο και χωρίς καν να έχει κάνει προπόνηση με την ομάδα πως ο Τούχελ δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο. Από την άλλη όμως οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι πλέον οφείλουν να δώσουν απαντήσεις και να αποδείξουν πράγματα στους φίλους της ομάδας αλλά και τη διοίκηση. Συνήθως η αλλαγή προπονητή λειτουργεί σαν ηλεκτροσόκ σε έναν σύλλογο και ξυπνάει μία ομάδα και κάτι τέτοιο περιμένουμε να γίνει και σήμερα.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΠΕΡΝΛΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑG/G1,773-220+35,40
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑG/G1,773-2
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +35,40

Φορμαρισμένες και οι δύο

Η Άστον Βίλα είναι καλύτερη ομάδα, όμως η Μπέρνλι έχει πολύ ανεβασμένη ψυχολογία και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πάμε στο αμφίσκορο το οποίο συνήθως επιβεβαιώνεται στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο «Τερφ Μουρ».

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetNFC ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΧ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & UNDER 3.51,440-2500
NFC ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΧ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ & UNDER 3.51,440-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1& OVER 1.51,441-2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1& OVER 1.51,441-2
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Στο 2.07 η μικρή δυάδα

Γεια σας φίλοι μου! Εμβόλιμη αγωνιστική στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις 3 η ώρα ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, έχουν ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και δεν "καίγονται" σήμερα για τη νίκη. Δεν σκοράρουν εύκολα, αφού στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν πάνω από ένα γκολ σε κανένα από αυτά. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται γκολ για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα και αυτό αποτελεί ρεκόρ στα τελευταία χρόνια. Έχει ανέβει ψηλά στη βαθμολογία και κυνηγάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι σε καλό "μομέντουμ", με ψυχολογία στα ύψη και καλό κλίμα στην ομάδα μετά από καιρό. Εκτιμώ πως είναι το φαβορί για το τρίποντο, αλλά δεν μπορώ να υποτιμήσω το αξιόλογο συγκρότημα του Βόλου για αυτό θα προτείνω το Χ2 με under 3,5.

Στις 10 το βράδυ η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ παραμένει αήττητη σε πέντε σερί αγώνες και συνολικά έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (από την πρωτοπόρο Σίτι) στα δεκατρία πρόσφατα παιχνίδια της. Προέρχεται από νίκη στο κύπελλο επί της "μισητής" αντιπάλου Λίβερπουλ και η ομάδα βρίσκεται στα... δυνατά της. Αντίθετα, η Σέφιλντ είναι ουραγός και αντικειμενικά θέλει ένα θαύμα για να σωθεί. Με μόλις μία νίκη σε όλο το πρωτάθλημα (κόντρα στην επίσης... ανύπαρκτη Νιούκαστλ), δεν πας... πουθενά. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν κερδίσει η Γιουνάιτεντ με έστω δύο γκολ διαφορά. Παρόλα αυτά θα επιλέξω τον άσο με όβερ 1.5. Σε απόδοση 2.07 η δυάδα στην Bet365.

Mister Cat
Mister CatΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1&Over 2,51,771-2500
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1&Over 2,51,771-2
ΦΕΝΛΟ - ΦΙΤΕΣΕOver 2,51,544-1
ΦΕΝΛΟ - ΦΙΤΕΣΕOver 2,51,544-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Αγγλία και Ολλανδία στο Over 2,5

Παίρνω και μια δυάδα στα γκολ, όπου το ένα παιχνίδι αποτελείται από ένα combo bet.

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θα μιλάμε για μια έκπληξη μεγατόνων αν δεν καταφέρει να φτάσει στην επικράτηση. 

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση επί της Λίβερπουλ στο Κύπελλο και φυσικά η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι χθες έριξε προσωρινά την Γιουνάιτεντ από την κορυφή, εκεί όπου θέλει να επιστρέψει και μπορεί να το πετύχει με νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Δύσκολα θα μείνει το ματς στο Under 2,5 αφού η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ θα αναγκαστεί να πιέσει, να βγει μπροστά και να κυνηγήσει ένα γκολ αν θέλει να αποφύγει την ήττα. Εκεί ακριβώς θα την πληρώσει κιόλας.

Στην Ολλανδία, η Φίτεσε είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Φένλο ωστόσο εγώ δεν πιστεύω ότι το έργο της θα είναι τόσο εύκολο. Η Φένλο μπορεί να σκοράρει και να δημιουργήσει προβλήματα στους φιλοξενούμενους. Προτιμώ το Over 2,5 από το διπλό.

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1+OVER1,831-2500
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ1+OVER1,831-2
ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΛΒΣ11,620-0
ΤΣΕΛΣΙ - ΓΟΥΛΒΣ11,620-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Τον πρώτο λόγο Γιουνάιτεντ και Τσέλσι

Κακό «διάβασμα» στην χθεσινή πρόταση. Είχαμε αναφέρει πως επρόκειτο για δελτίο με σημαντικό ρίσκο, ήρθαν και τα πολύ γρήγορα γκολ που σημειώθηκαν σε «Σεντ Μέρις» και «Χόθορνς» για να μας ρίξουν στο οριστικά στο καναβάτσο. Προχωράμε.

Χωρίς πολλά λόγια, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην καταφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα και σούπερ ψυχολογικά, μετά τη νίκη - πρόκριση επί της Λίβερπουλ (3-2), στο Κύπελλο. Η φόρμα των «κόκκινων διαβόλων», σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει η – ούτως ή άλλως – υποδεέστερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, μας επιτρέπει να «παντρέψουμε» τον «άσο» με το over.

Μόνο τον «άσο» θα πάρουμε στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Γουλβς. Συνήθως, οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία σε πρώτη φάση έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στις ομάδες και η παρουσία του Τούχελ – ο οποίος αντικατέστησε τον Φρανκ Λάμπαρντ – στον πάγκο είναι ικανή να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους «μπλε».

Tuesday 26/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛG/G1,801-320+36,00
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛG/G1,801-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +36,00

Με οδηγό το ματς του Σαββάτου η Σαουθάμπτον

Η απόδοση του άσου σε τιμές άνω του 3.30 μας προκαλεί, ειδικά μετά από τη σαββατιάτικη νίκη της Σαουθάμπτον, εμείς όμως θα πάμε στο αμφίσκορο, το οποίο θεωρούμε αρκετά πιθανό να επιβεβαιωθεί με τις πολλές απουσίες στην άμυνα των γηπεδούχων.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜG/G1,971-320+39,40
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜG/G1,971-3
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +39,40

Σκοράρουν και οι δύο στο λονδρέζικο ντέρμπι

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση όμως η Κρίσταλ Πάλας είχε αρκετές μέρες να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις, κάτι που ισορροπεί τα πράγματα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι ανάλογο του πρώτου γύρου, αρκετά ισορροπημένο και με γκολ. 

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ2+Under 3.52,000-5700
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ2+Under 3.52,000-5
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛUnder 2.52,091-3
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛUnder 2.52,091-3
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Ψάχνοντας αξία στο under

Τη δυνατότητα να ανέβει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ – έστω για μερικές ώρες – έχει απόψε η Μάντσεστερ Σίτι, σε περίπτωση που καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Γουέστ Μπρόμιτς. Με… ανακατεμένη ενδεκάδα, οι «πολίτες» δυσκολεύτηκαν το Σάββατο στο Κύπελλο κόντρα στην Τσέλτεναμ (Λιγκ 2), ωστόσο ανεβάζοντας στροφές στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης επικράτησαν 3-1. Ετσι, έφτασαν στις 10 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και παράλληλα επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα 17 ματς. Απέναντί τους θα βρουν απόψε μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα τα καταφέρει, λόγω έλλειψης ποιότητας. Ξεκάθαρο φαβορί, λοιπόν, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, παρά την πρόσφατη απώλεια του Κέβιν Ντε Μπρούινε, αλλά και τη μακροχρόνια απουσία του Σέρχιο Αγουέρο. Πιστεύω πως η Σίτι πήρε το μάθημά της από το 1-1 του πρώτου γύρου με τη Γουέστ Μπρόμιτς και δεν θα την… πατήσει ξανά. Το «δίδυμο» Ντίαζ – Στόουνς στα στόπερ της δίνει πλέον την απαραίτητη σιγουριά, ενώ μπροστά υπάρχει η ποιότητα για να βρει γκολ, παρά τις απουσίες. Θα το «καθαρίσουν» το ματς οι «πολίτες», αλλά νομίζω πως το σκορ δεν θα ξεφύγει πολύ. Γι’ αυτό είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω σε ποντάρισμα στο «διπλό» συνδυαστικά με το ότι θα σημειωθούν λιγότερα από 3,5 τέρματα στο «Χόθορνς». Οι αγώνες διαδέχονται ο ένας τον άλλον, η κούραση είναι μεγάλη, κι αν κάποια στιγμή η Σίτι πάρει ένα ικανοποιητικό πλεονέκτημα απόψε, τύπου 2-0, δεν νομίζω ότι θα... σκιστεί για να βάλει 5 γκολ. Οψόμεθα..

Στο άλλο παιχνίδι της Πρέμιερ που ξεκινάει την ίδια ώρα (22:15) η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πριν λίγες μέρες στο «Σεντ Μέρις», για το Κύπελλο, με τους «άγιους» να επικρατούν 1-0. Οκτω σερί under σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Σαουθάμπτον, ενώ τα 7 από τα 8 πρόσφατα στην έδρα της ήταν no goal. Στον αντίποδα, η Αρσεναλ μετράει 6 στα 7 no goal εκτός, που γενικά δεν σκοράρει με ευκολία, ενώ σήμερα ίσως να μην παίξει εκ νέου ο Ομπαμεγιάνγκ. Αν σήμερα δεν σημειωθεί κάποιο γρήγορο γκολ, δεν αποκλείεται πάλι η μεταξύ τους αναμέτρηση να μην είναι... παραγωγική. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν μπορώ να αγνοήσω το 2.09 του under, ελπίζοντας πως δεν θα το μετανιώσω…

Και οι δύο σημερινές επιλογές έχουν... υψηλό βαθμό επικινδυνότητες, γι’ αυτό θα πάμε σε σχετικά χαμηλό ποντάρισμα.

Saturday 23/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Under 3.52,402-020+48,00
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Under 3.52,402-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +48,00

Επιστρέφει στις νίκες η Άστον Βίλα

Δεν υπάρχει συζήτηση πως η Άστον Βίλα είναι ανώτερη ομάδα από τη Νιουκάστλ και η λογική (αν υπάρχει λογική στο φετινό τρελό πρωτάθλημα) πως μπορεί να πάρει τη νίκη. Συνδυάζουμε τον άσο με το Under 3.5 για βελτιωμένη απόδοση.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Thursday 21/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ1 & Under 3.52,140-1200
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ1 & Under 3.52,140-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πιεσμένη για το τρίποντο η Λίβερπουλ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για τη Λίβερπουλ η οποία έχει χάσει έδαφος στη μάχη του τίτλου. Η νίκη απέναντι στη Μπέρνλι αποτελεί μονόδρομο και πιστεύουμε πως έστω και δύσκολα θα έρθει. Συνδυάζουμε άσο και Under 3.5, περιμένοντας το σκορ να κυμανθεί χαμηλά.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Andrikopoulos Bet
Andrikopoulos BetΕΪΜΠΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ2 & OVER 1.52,371-2250
ΕΪΜΠΑΡ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ2 & OVER 1.52,371-2
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ1 & OVER 2.51,700-1
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ1 & OVER 2.51,700-1
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Δυάδα με 4.03 απόδοση

Καλημέρα αδέρφια. Στις 10 το βράδυ η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπέρνλι. Προφανώς και δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη για την ομάδα του Κλοπ, πόσω μάλλον μετά τις χθεσινές νίκες των δύο ομάδων από το Μάντσεστερ. Η Λίβερπουλ περνάει μια μικρή κρίση προερχόμενη από τέσσερα ματς πρωταθλήματος χωρίς τρίποντο. Η Μπέρνλι (δύο σερί ήττες) είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για το ξέσπασμα των πρωταθλητών Αγγλίας και την επιστροφή στις νίκες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο "Άνφιλντ", η Μπέρνλι βρήκε δίχτυα. Προτείνω άσο με όβερ 2.5.

Μισή ώρα αργότερα η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Εϊμπάρ. Χωρίς αντίπαλο παίζει η ομάδα του Σιμεόνε, αφού Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται για το ποια θα κάνει τις περισσότερες γκέλες. Η Ατλέτικο πετάει από νίκη σε νίκη και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, χωρίς βέβαια να... λάμπει με την απόδοσή της. Μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες τη στιγμή που η Εϊμπάρ σκοράρει και στα τελευταία έξι ματς που έδωσε. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν πέντε φορές από τις έξι τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Εϊμπάρ και φέτος έχουν καλύτερη ομάδα. Επιλογή μου το διπλό με όβερ 1.5

Στο 4.03 η απόδοση της δυάδας στην Bet365.

Wednesday 20/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤΧ Ημίχρονο2,421-2(1-1)20+48,40
ΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤΧ Ημίχρονο2,421-2(1-1)
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +48,40

Για να διατηρηθούν στην κορυφή οι φιλοξενούμενοι στο Λονδίνο

Η Φούλαμ όπως το συνηθίζει στα παιχνίδια στην έδρα της θα μπει δυνατά στα πρώτα λεπτά, την ώρα που δεν είναι απίθανο οι φιλοξενούμενοι να βγάλουν κούραση μετά τα συνεχόμενα ματς. Θεωρούμε πως το πρώτο ημίχρονο έχει αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί ισόπαλο, ακόμα και χωρίς τέρματα και κάπου εκεί θα κυμανθούμε.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ1 & Over 2.51,702-0200
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ1 & Over 2.51,702-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη απ' όλους

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τη δεδομένη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της να το αποδεικνύουν. Από την άλλη μυστήριο είναι η κατάσταση της Άστον Βίλα που έχει μείνει τρεις εβδομάδες μακριά από επίσημες υποχρεώσεις. Πάντως ακόμα και να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο δύσκολα θα κοντράρει τη Σίτι. Πάμε στον άσο σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Γιάννης Καραγιάννης
Γιάννης ΚαραγιάννηςΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ2+Over 1,51,831-2100+183,00
ΦΟΥΛΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ2+Over 1,51,831-2
Ποντάρισμα: 100Επιστροφή: +183,00

Περνάει από το «Craven Cottage» η Γιουνάιτεντ

Με αμυντικό προσανατολισμό παρατάχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (0-0), περνώντας – έστω προσωρινά – στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Βέβαια, σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, θα μπορούσε να είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς, καθώς ήταν η ομάδα που έκανα τις σπουδαιότερες ευκαιρίες για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε έτσι τα 15 διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα και η λογική λέει πως σήμερα θα επεκτείνει το σερί της απέναντι στη Φούλαμ. Οι γηπεδούχοι έχουν σαφές έλλειμμα ποιότητας και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχουν καταφέρει ούτε καν να σκοράρουν στα τρία πρόσφατα παιχνίδια που έδωσαν στο «Craven Cottage». Το «διπλό» σε συνδυασμό με το να σημειωθούν περισσότερα από 1,5 τέρματα βρίσκεται στο 1.83 και θα το επιλέξουμε.

Tuesday 19/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΛΕΣΤΕΡ - ΤΣΕΛΣΙ12,912-020+58,20
ΛΕΣΤΕΡ - ΤΣΕΛΣΙ12,912-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +58,20

Παιχνίδι με μεγάλη κρισιμότητα στο «Κινγκ Πάουερ»

Η Λέστερ είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Τσέλσι και μας κάνει εντύπωση πως η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Θα πάμε με τη φόρμα των «αλεπούδων» θα στηρίξουμε τον άσο σε τιμές που αγγίζουν τον τριπλασιασμό.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜG/G1,972-120+39,40
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜG/G1,972-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +39,40

Φορμαρισμένη η Γουέστ Χαμ, το παλεύουν οι φιλοξενούμενοι

Η Γουέστ Χαμ είναι το φαβορί, όμως δεν αξίσει το ποντάρισμα σε τιμές κάτω του 1.60. Επιλογή μας είναι το αμφίσκορο, καθώς μετά την τελευταία νίκη η Γουέστ Μπρομ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και πηγαίνει στο Λονδίνο να παλέψει για το καλύτερο.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Mister Cat
Mister CatΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ1Χ&Under 2,52,222-1500
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ1Χ&Under 2,52,222-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Combo bet στο Λονδίνο

Έσπασε το αρνητικό σερί με την δυάδα της Κυριακής και λέω ότι μπορεί να τρέξει ένα καλό σερί έως το τέλος Ιανουαρίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μάχη θα κριθεί μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στο Λονδίνο η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Γουέστ Μπρόμιτς. Η νίκη της ομάδας του Σαμ Αλαρντάις επί της Γουλβς, προκάλεσε αίσθηση το Σάββατο αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για μια αφύπνιση των νεοφώτιστων. Παρακολουθώντας το παχνίδι περισσότερο μου φάνηκε ως μια καλή στιγμή την οποία εκμεταλλεύτηκε η Μπρόμιτς παρά ως ένα γεγονός το οποίο μπορεί να έχει και συνέχεια.

Η Γουέστ Χαμ από την πλευρά της, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες αποκτά μια συμπαγή εικόνα, η οποία δεν επιτρέπει πολλές φάσεις στους αντιπάλους της. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της κόντρα στην Μπρόμιτς αφού οι φιλοξενούμενοι θα βγάλουν ενθουσιασμό μετά την τελευταία νίκη τους αλλά εκεί ακριβώς σκέφτομαι ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός θα κάνει πιο προσεκτικούς τους παίκτες του.

Έχοντας μείνει μόνο με τον Αντόνιο στη θέση του σέντερ φορ και με τον Μόγιες να πραγματοποιεί ελάχιστες αλλαγές στην 11άδα του ανά παιχνίδι, ο ρυθμός της Γουέστ Χαμ, δεδομένα θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα και όχι σε υψηλό τέμπο. Το combo bet στο 2.22 της Betshop θα αποτελέσει τη μόνη επιλογή μου για σήμερα.

Sunday 17/1
Δημήτρης Γιγουρτσής
Δημήτρης ΓιγουρτσήςΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ11,940-0200
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ11,940-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ντέρμπι αποδείξεων στο «Άνφιλντ»

Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρονιά που το μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει τόσο μεγάλη κρισιμότητα και δεν είναι απλά μία μονομαχία γοήτρου. Η Λίβερπουλ θέλει να υπενθυμίσει στον εαυτό της και στους αντιπάλους της πως ακόμα παραμένει η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και από την άλλη η Γιουνάιτεντ χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στο «Άνφιλντ» για να δείξει πως είναι πραγματικά έτοιμη για να κατακτήσει τον τίτλο, Εμείς θα πάμε στον άσο καθώς οι «κόκκινοι» είναι σχεδόν πάντα συνεπείς στα μεγάλα ραντεβού, ενώ δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Διαβάστε όλη την ανάλυση

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΑΝΤΕΛΑΙΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙ - ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΙ

    €101.772,70

  • ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΤΣΑΒΕΣ

    €49.814,11

  • ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΙΤΙ - ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

    €31.236,56

  • ΚΑΝΤΙΘ - ΓΡΑΝΑΔΑ

    €30.345,57

  • ΛΙΛ - ΛΑΝΣ

    €20.535,43

  • ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΛΑΙΛ

    €13.813,65

  • ΜΠΑΡΟΟΥ - ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

    €12.641,97

  • ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

    €11.997,68

  • ΕΣΤΡΕΛΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ

    €10.066,71

  • ΑΔΕΛΑΙΔΑ ΓΙΟΥΝΑΙΤ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΖΕΤΣ (

    €7.345,86

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος