Pamestoixima αξιολόγηση

Αγορές
93%
Αποδόσεις
98%
Live στοίχημα
94%
Συναλλαγές
96%
Εξυπηρέτηση
98%
Προσφορές
91%
Κινητό/Tablet
97%
Συνολικά
95%

Γιατί να παίξω στο Pamestoixima.gr

 • Αποτελεί την παραδοσιακή στοιχηματική πλατφόρμα στην Ελλάδα
 • Επιλεγμένα παιχνίδια με 0% γκανιότα καθημερινά
 • Δυνατή πλατφόρμα για Live στοιχηματισμό
 • Έξτρα υπηρεσίες Pre Game στοιχηματισμού που δεν υπάρχουν στα επίγεια πρακτορεία
 • Διαρκώς αυξανόμενα τα παιχνίδια που προσφέρει σε Live Streaming
 • Προσφέρει απόλυτη αξιοπιστία και σιγουριά στους Έλληνες παίκτες
 • Εισαγωγή του Bet Builder για να μπορεί ο καθένας να συνδυάσει στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσει έτσι κατακόρυφα τις αποδόσεις του

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Pamestoixima.gr

 • Αποτελεί το πρώτο σκαλοπάτι στοιχηματισμού στην Ελλάδα
 • Τα τελευταία χρόνια βελτιώνεται διαρκώς η διαδικτυακή πλατφόρμα
 • Πιο γρήγορο, πιο εύκολη πλοήγηση και πιο φιλικό προς τον χρήστη
 • Ευρεία κοινωνική δράση
 • Πλούσια χορηγική δράση σε πολλούς αθλητικούς συλλόγους της Ελλάδας όπως φυσικά και στην ΕΠΟ
 • Το προϊόν προσφέρεται τόσο στην web έκδοση, όσο και σε Android & iOS μέσω εφαρμογής
 • Η σελίδα του είναι άμεσα προσαρμοσμένη στον Έλληνα παίκτη

Το Pamestoixima.gr με μια ματιά

Το Pamestoixima.gr αποτελεί την web εξέλιξη των επίγειων πρακτορείων μέσω των οποίων ήρθε νόμιμα το στοίχημα στην Ελλάδα. Πρόκειται για τον κορυφαίο ελληνικό πάροχο, με απόλυτη αξιοπιστία και λειτουργικότητα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, βελτιώνοντας το στοιχηματικό περιβάλλον προς τον παίκτη.

Ανάμεσα στα πολλά οφέλη που θα βρείτε στο Pamestoixima είναι το Cash Out, η μηδενική γκανιότα σε επιλεγμένες αναμετρήσεις καθημερινά σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, η εισαγωγή του Bet Builder, με την οποία μπορεί ο καθένας από εσάς να δημιουργήσει το δικό του δελτίο, το εξαιρετικό cash out αλλά και η μεγάλη ποικιλία σε combo στοιχήματα και μακροχρόνιες επιλογές .

Προσφέρει τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς σε όλα τα αθλήματα και γεγονότα ενώ με τη νέα του πλατφόρμα είναι πιο φιλικό για τον χρήστη έχοντας εξαιρετικά εύκολη και εύχρηστη πλοήγηση. Από τα δυνατά του στοιχεία είναι οι εξαιρετικές αποδόσεις στα combo στοιχήματα αλλά και στις μακροπρόθεσμες στοιχηματικές επιλογές.

Boost Νίκης και προγράμματα επιβράβευσης προς τους παίκτες*.

Ένα επίσης εξαιρετικό στοιχείο είναι τα καινούρια γραφικά με τα νέα ψηφιακά γηπεδάκια στο Live, τα οποία προσφέρουν μάλιστα και ασυναγώνιστα στατιστικά στοιχεία για κάθε αναμέτρηση. Το πρόγραμμα Boost Νίκης, αποτελεί ένα από τα καλύτερα προγράμματα επιβράβευσης για τους παίκτες. Στα αρνητικά μπορούμε να βάλουμε την απουσία του ασιατικού χάντικαπ

* Ισχύουν όροι και Προϋποθέσεις

Καταθέσεις και αναλήψεις

Το Pamestoixima.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο στοιχηματικό προϊόν και προσφέρει αρκετές μεθόδους συναλλαγής. Αναλυτικά:

 • Κατάθεση και Ανάληψη μέσω των καρτών Visa, Maestro και Mastercard
 • Κατάθεση και Ανάληψη μέσω Skrill
 • Κατάθεση από τράπεζα και επίγειο πρακτορείο ΟΠΑΠ
 • Ανάληψη μέσω IBAN

Τα όρια συναλλαγών κρίνονται άκρως ικανοποιητικά αφού ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε, κυμαίνονται για καταθέσεις έως και 70.000 μηνιαίως ενώ δεν υπάρχει όριο όσον αφορά τις αναλήψεις με οποιονδήποτε τρόπο επιλέξετε.

Σίγουρα, το Pamestoixima.gr έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά αυτή την στιγμή αποτελεί έναν ισάξιο παίκτη στην αγορά, ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ανταγωνιστές του.

Στατιστικά

Ένα από τα καθαρά πλεονεκτήματα του Pamestoixima είναι φυσικά η κατηγορία με τα Στατιστικά προς τα εγγεγραμμένα μέλη του.

Ένα ξεχωριστό section, το οποίο περιλαμβάνει στατιστικά για όλα τα παιχνίδια παγκοσμίως και τα οποία δεν περιορίζονται απλά στη βαθμολογία ή το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων.

Αφορά τα γκολ ανά ομάδα, ανά αγωνιστική, κάρτες ανά ομάδα, στατιστικά ποδοσφαιριστών και κάθε τι που θα μπορούσε να βοηθήσει για την απόφαση ενός πονταρίσματος.

Είναι σίγουρα μια κατηγορία, η οποία έρχεται ένα δώσει ένα ακόμη credit στον πλέον αξιόπιστο για τον Έλληνα παίκτη, στοιχηματικό πάροχο.

Το Pamestoixima έχει περάσει στη συνείδηση του Έλληνα ως η πλέον οικεία στοιχηματική πλατφόρμα, γεγονός που τον φέρνει και πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών. Αποτελεί την διαδικτυακή προέκταση του «Πάμε Στοίχημα» και η προσεγμένη κατηγοριοποίηση των αθλημάτων αλλά και των πρωταθλημάτων, αποτελούν ένα τεράστιο ατού.

Αυτή η εύκολη πλοήγηση σε συνδυασμό με τις προσφερόμενες αγορές σχεδόν για κάθε γεγονός στον πλανήτη, δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον που σίγουρα θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.