Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Γιώργος Σιάφας

Σεζόν
Ταμείο +1.000,00
Yield nan%
ROI 0,00%
30 ημέρες
Ταμείο 0,00
Yield nan%
ROI nan%
Προγνωστικά
Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Wednesday 16/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ22,051-1600
ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ22,051-1
ΛΥΩΝ - ΜΠΡΕΣΤGoal/Goal & Over 2.51,952-2
ΛΥΩΝ - ΜΠΡΕΣΤGoal/Goal & Over 2.51,952-2
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Δυάδα στο 3.99 με Ολυμπιακό και Λυών

Η Τσέλσι πρέπει να έστειλε αρκετό κόσμο στον κουβά χθες, ενώ στο Νανσί – Τρουά αποφάσισαν να το κάνουν goalfest και να με κρατήσουν μακριά στα γκολ. Μισή επιτυχία εκεί, μία με το διπλό με Over της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά με πορδές δεν βάφουν αυγά -σόρρυ κιόλας.

Πλήρες το πρόγραμμα στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να «παίζουν» εμβόλιμες. Από όλα τα γεγονότα κρατάω δύο, το ένα εξ’ αναβολής και το άλλο για την αγωνιστική-σφήνα στην Γαλλία.

Προγνωστικά Ελλάδας

Πρώτη στάση το γήπεδο που βλέπω απέναντί μου, το ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με το ματς να έχει αναβληθεί στην αρχή της σεζόν. Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα ο Ολυμπιακός, που θα πρέπει να είναι πολύ κακός για να μην φτάσει σε μια νίκη που πάντα έχει ιδιαίτερη σημασία, πέραν της βαθμολογικής. Για την Ένωση η κατάσταση μοιάζει σαν μετρημένα κουκιά. Μόνο αν έχει καμία τρομερή αναλαμπή θα πάρει αποτέλεσμα, εκτός κι αν πέσουμε σε καμιά γενικότερη σούπα, ήτοι κανένα 0-0.

Προγνωστικά Γαλλίας

Έχω κάπου κρατημένο ένα meme που γράφει «ημέρες χωρίς ατύχημα: 0», κάτω από το σήμα της Λυών. Όσοι διαβάζουν την στήλη ή/και με ξέρουν προσωπικά, γνωρίζουν ότι την υποστηρίζω την ομάδα. Μεγάλο διπλό στο Παρίσι για το σύνολο του Ρούντι Γκαρσιά, πέντε νίκες σερί και αήττητο από την τέταρτη αγωνιστική και μετά, άρα είναι λογικό να είναι το απόλυτο φαβορί στις αποδόσεις. Έλα όμως που άμα η Μπρεστ είναι σε επιθετικό οίστρο το γκολ το έχει καραμέλα... Πάει και για κόντρα το ματς, αλλά θα προτιμήσω το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 που φαντάζει η πιο λογική επιλογή, εκτός κι αν φάμε κάνα φτύσιμο.

Την βρίσκω αρκετά δελεαστική και με αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης την δυάδα μου και αυτό φαίνεται και από το ποντάρισμά μου. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε, και καλά κέρδη!

Tuesday 15/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ21,742-1300
ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΕΛΣΙ21,742-1
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ2 & Over 1.51,731-2
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ2 & Over 1.51,731-2
ΝΑΝΣΙ - ΤΡΟΥΑX2 & Under 3.51,652-3
ΝΑΝΣΙ - ΤΡΟΥΑX2 & Under 3.51,652-3
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Ζεσταίνοντας μηχανές στο 4.96

Καλημέρα στην παρέα. Μείναμε εκατοστά μακριά από το ταμείο την προηγούμενη φορά, πριν μία εβδομάδα (αλλάζουμε σπίτι οπότε καταλαβαίνετε), με την Τότεναμ να παίρνει καθαρή νίκη κόντρα στην Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι αλλά την Σεντ Ετιέν να μην μπορεί να φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Ντιζόν αν και είχε την πιο καθαρή ευκαιρία του ματς, με απόκρουση του τερματοφύλακα σε αντίθετο βηματισμό να στέλνει την μπάλα δοκάρι και κόρνερ. Ας είναι.

Προγνωστικά Αγγλίας

Σορτάρουν οι αποδόσεις στο παιχνίδι της Τσέλσι όσο πλησιάζει η ώρα για την σέντρα, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να πηγαίνει στην έδρα της Γουλβς μετά την ήττα από την Έβερτον με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες. Το τρίποντο φέρνει τους «μπλε» στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ έστω και προσωρινά και ο προπονητής τους γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στην Τσέλσι, δεν θα έχει και τον Μουτίνιο εκτός του σταθερά απόντα Χιμένες η Γουλβς, που θα περιμένει πίσω από την μπάλα ελπίζοντας πως θα χτυπήσει σε κάποια κόντρα. Εικάζω πως η δεδομένη υπεροχή των ταξιδιωτών στα ποσοστά κατοχής μπάλας, συνδυαστικά με την γενικά καλή αμυντική λειτουργία θα αποδώσει κάποια στιγμή στο 90λεπτο.

Προγνωστικά Γερμανίας

Προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί είχε επιλέξει να στηριχτεί στον Λουσιάν Φαβρ, που ναι μεν είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Γκλάντμπαχ πριν από περίπου μια οκταετία, ναι μεν παίζει ένα στυλ που ταιριάζει στην ομάδα, αλλά (στα μάτια μου) δεν μοιάζει ικανός να διαχειριστεί ομάδες τέτοιου μεγέθους. Η Ντόρτμουντ πάει στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης μετά το στραπάτσο από την Στουτγάρδη και το βαρύ 1-5 που οδήγησε στην απόλυση του Ελβετού κόουτς, έχοντας απουσίες αλλά και δεδομένη επιθυμία για επιστροφή στις νίκες. Στο 60% οι νίκες των Βεστφαλών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους «πράσινους» όσον αφορά το πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία, έστω και δύσκολα εικάζω πως θα περάσουν και σήμερα. Έκανα μια σκέψη για το Χ2 & Under 3.5 που είναι και κατά τι πιο ψηλά, αλλά η γενικότερη εικόνα της BVΒ μακριά από την Κοιλάδα του Ρουρ καθώς επίσης η πτωτική απόδοση των γηπεδούχων, πάντα σε συνδυασμό με την επιθυμία των φιλοξενούμενων για εξιλέωση, με στρέφουν στο 2 & Over 1.5.

Προγνωστικά Γαλλίας

Κλείνω με Γαλλία και το ένα εκ των τριών γεγονότων του προγράμματος στην Ligue 2. Επικίνδυνη έξοδος για την φιλόδοξη Τρουά στην έδρα της Νανσί, με την μία εκ των καλύτερων ομάδων στην κατηγορία να δοκιμάζεται απέναντι σε ένα σύνολο που βρίσκει τρόπο να παίρνει αποτελέσματα στο γήπεδό του. Ωστόσο η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι χαοτική όσον αφορά την διαχείριση της κατοχής και τον τρόπο ανάπτυξης, οπότε θεωρώ πως το πρώτο γκολ κάποια στιγμή θα έρθει για την ESTAC. Με τρομάζει το γεγονός πως στο ματσάρισμα τα διπλά είναι μετρημένα στα δάχτυλα, αλλά αν υπάρξει σκορ για τους εκ δεξιών δύσκολα θα δούμε ολοκληρωτική απώλεια για την θυγατρική της Μάντσεστερ Σίτι. Το αρκετά safe Χ2 & Under 3.5 νομίζω πως μας καλύπτει.

Αυτά για σήμερα. Πάμε να ζεστάνουμε μηχανές, ιδανικά με ταμείο, και τα ξανά λέμε σε πιο σταθερή βάση.

Sunday 6/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΙΖΟΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ22,200-0650
ΝΤΙΖΟΝ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ22,200-0
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,162-0
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,162-0
Ποντάρισμα: 65Επιστροφή: 0

Στο 4.75: Ο Μουρίνιο δεν γουστάρει να χάνει από την Άρσεναλ – Ή τώρα ή ποτέ για την Σεντ Ετιέν

Πληρώσαμε από ένα ημίχρονο στα δυο χθεσινά παιχνίδια, με την Παρί FC να δέχεται μεγάλη πίεση και δύο γκολ από την Τρουά στο πρώτο μέρος, αν και είχε την ευκαιρία να πληρώσει το Χ έχοντας μειώσει σε 2-1 και από την στιγμή που η αντίπαλός της δεν κλείδωνε το τρίποντο. Στο Μονπελιέ – Παρί εκεί που πηγαίναμε για ανατροπή του 0-1 πριν το ημίχρονο, η κακή ομάδα του Τόμας Τούχελ βελτιώθηκε στο δεύτερο και έφτασε στο τελικό 1-3, με το τρίτο γκολ να έρχεται από τον Μπαπέ (το 100ο του με τον σύλλογο) λίγο πριν το φινάλε. Και το λες και δεν το λες πλασματικό σκορ.

:

Τα πιάνω ανάποδα σήμερα όσον αφορά την προγραμματισμένη ώρα της σέντρας και ξεκινάω από το ματς στο οποίο πιστεύω πως προκύπτει ένα από τα πιο δυνατά σημεία της ημέρας.

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Αγγλία, με την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο να υποδέχεται την Άρσεναλ του Μικαέλ Αρτέτα με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη για να διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, ή έστω να την επαναφέρει εκεί από την στιγμή που η Τσέλσι κέρδισε χθες το βράδυ την Λιντς και έκανε την προσπέραση.

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο μεσοβδόμαδο με την ΛΑΣΚ και το τελικό 3-3 ο Πορτογάλος, τους έτριξε αμέσως τα δόντια για την συνέχεια και τώρα επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ θέλοντας να ξανά γυρίσει σε νικηφόρα μονοπάτια μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες σε Αγγλία και Ευρώπη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που κάθε άλλο παρά αγαπά. Οι Spurs είναι το τέλειο μέρος για να βγάλει το μίσος που έχει προς τους «κανονιέρηδες» ο Πορτογάλος, μετρώντας ήδη μία νίκη τον περασμένο Ιούλιο.

Περιμένω διαφορετικό ματς από εκείνο κατά το οποίο το σύνολό του έφτασε στο τελικό 2-1, αλλά χωρίς να παίξει με πρωτοβουλία κινήσεων περιμένοντας την Άρσεναλ και όντας απλώς πολύ αποτελεσματικό στην επίθεση και σφιχτό στην άμυνα. Το γενικότερο μομέντουμ τώρα ευνοεί την γηπεδούχο, με την επίθεση των «κανονιέρηδων» να προβληματίζει και να αποτελεί υπό φυσιολογικές συνθήκες βούτυρο στο ψωμί για την ανασταλτική λειτουργία της Τότεναμ.

Δύσκολα βλέπω να καταπολεμά τους Κέιν, Σον και λοιπούς η άμυνα των ταξιδιωτών, οπότε στρέφομαι στον άσο.

:

Πάμε και στο Ντιζόν, μια ομάδα που με έχει στείλει απίστευτο κουβά φέτος, αποκλειστικά για τις φορές που την στήριξα πιστεύοντας πως ήταν κοντά στην πρώτη της νίκη στην σεζόν. Τελικά το έπραξε την περασμένη αγωνιστική και ενώ με είχε ξενερώσει τόσο που δεν ξανά ασχολήθηκα μαζί της, αλλά σήμερα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, έστω και από την ανάποδη.

Στο γήπεδο των «ντιζονέ» ταξιδεύει σήμερα η Σεντ Ετιέν, μια Σεντ Ετιέν που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη μετά το καλό της ξεκίνημα. Εκτός των άλλων έχει και πρόβλημα χαρακτήρα, κάτι που προσπαθεί να διορθώσει με την επιστράτευση των πιο παλιών, όπως του Χαζρί που παίρνει χρόνο συμμετοχής τελευταία (βασικός στο προηγούμενο) ενώ νωρίτερα είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή του, Κλοντ Πιελ, ενώ σήμερα γίνεται και η επιστροφή του Ματιέ Ντεμπισί. Η παράδοση για την «Σεντέ» είναι 100% υπέρ της σε αυτό το γήπεδο με 5/5 όσον αφορά τους αγώνες πρωταθλήματος και θα είναι πολύ κρίμα για την ίδια να χάσει βαθμούς σήμερα.

Υπάρχει μια λογική πτώση στην απόδοση του διπλού όσο περνάνε οι ώρες για το ματς, αλλά από το 2.20 (και πάνω) παίζεται μια χαρά.

Έχω πίστη σε αμφότερα τα σημεία, οπότε θα κάνω άνοιγμα για σήμερα. Τα λέμε ενδεχομένως αύριο, αλλά πιο πιθανό από Τρίτη.

Saturday 5/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΤΡΟΥΑ - ΠΑΡΙX3,202-1100
ΤΡΟΥΑ - ΠΑΡΙX3,202-1
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ15,001-3
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ15,001-3
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Παριζιάνικο 16.00

Παράξενα τα περισσότερα αποτελέσματα στο Europa League, με μόλις 1/3 επιτυχίες στην τριάδα που επέλεξα. Τι να πεις για τον ΠΑΟΚ και τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη γενικότερα, δεν έδωσε συνέχεια η Νάπολι, αλλά ειλικρινά όπως έβλεπα το ματς του Δικεφάλου του Βορρά δεν ήλπιζα για τίποτα.

Υπάρχουν σίγουρα επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος για σήμερα, ωστόσο μου βγάζουν μια αίσθηση που δεν με ψήνει να ασχοληθώ ιδιαιτέρως. Γι’ αυτό θα πάω στο Παρίσι και θα πάρω τις μεγάλες αποδόσεις από τα ματς των δύο ομάδων της γαλλικής πρωτεύουσας στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες.

Στις 16:00 η Παρί FC πηγαίνει στην άχαστη φέτος έδρα της Τρουά με στόχο να αφήσει πίσω της τις μέτριες πρόσφατες εμφανίσεις. Τρία ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ, το παραδέχθηκε και ο Ρενέ Ζιράρ ότι υπάρχει ξεφούσκωμα, αλλά κόντρα στην... θυγατρική της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει περιθώρια ήττας μιας και θα επιτρέψει στην ESTAC να την πιάσει στην κορυφή, αλλά και στην Γκρενόμπλ να της κάνει προσπέρασμα στην κορυφή εφόσον κερδίσει το δικό της ματς με την Καέν. Βάσει φόρμας είναι σωστό το σετ, αλλά βάσει αξίας των δύο ομάδων το Χ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο 2.80. Έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές. Αν υπάρξει νικητής εικάζω πως θα αναδειχθεί στο νήμα.

:

Βγάζει μια αντίδραση η Μονπελιέ μετά από βαριές ήττες από την Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά όταν παίζει στο γήπεδό της, και μετά το 5-0 του περασμένου Γενάρη υποδέχεται τους πρωταθλητές θέλοντας να γευτεί την εκδίκηση. Δεν χρειάζεται συστάσεις για τα εντός έδρας παιχνίδια της, αλλά και γενικότερα για όσους παρακολουθούν γαλλικό ποδόσφαιρο, και σήμερα που θα βρει μια Παρί με αρκετές αλλαγές εικάζω πως μπορεί να της κάνει την ζημιά, ξεπερνώντας την σε αυτήν την περίπτωση σε βαθμούς. Δεδομένες οι δυσκολίες της αναμέτρησης, τις καταλαβαίνουμε όλοι, αλλά ο πενταπλασιασμός και το στρογγυλό 16.00, αξίζει το ρίσκο.

Αύριο, πιο ορθολογικά.

Thursday 3/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟΚ2 & Over 1.51,832-1350
ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟΚ2 & Over 1.51,832-1
ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝX2 & Under 4.51,700-1
ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝX2 & Under 4.51,700-1
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΝΑΠΟΛΙ21,801-1
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΝΑΠΟΛΙ21,801-1
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: 0

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ και το ντέρμπι Άλκμααρ – Νάπολι βγάζουν 5.59

Καλησπέρα στην παρέα. Σπουδαία επιτυχία η χθεσινή με την δυάδα που συνέθεσαν τα διπλά του Άρη στην Λάρισα και της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιτυχία που μας επανέφερε σε θετικό πρόσημο. Υπενθυμίζω πως λιγότερες από δύο εβδομάδες πριν μετρούσαμε απώλεια περίπου 300 μονάδων, αλλά έτσι είναι το στοίχημα.

Με καθυστέρηση σήμερα, αλλά προφανώς ποτέ δεν είναι αργά, οπότε πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε για σήμερα, σε μια τριάδα με προγραμματισμένη ώρα έναρξης τις 22:00.

:

Διπλό και άνετα καλείται να κάνει στην Κύπρο απέναντι στην αποκλεισμένη και ελλειπή Ομόνοια ο ΠΑΟΚ, που θα πρέπει να βάλει τα χέρια του και να βγάλει τα μάτια του για να μην εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Κάπως αδιάφορο το διπλό, αλλά αποκτά αξία με Over 1.5 θεωρώντας πως ο αγώνας μπορεί κάλλιστα να πάει στα επίπεδα το 0-2 ή και παραπάνω.

Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να του κάνουν τα αποτελέσματα στα άλλα τρία ματς, αυτό της Γκρανάδα με την PSV και τα δύο που θα μένουν για την 6η και τελευταία αγωνιστική, το εντός έδρας με τους Ισπανούς και το εντός των Ολλανδών με την Ομόνοια. Τα σενάρια πρόκρισης είναι πολλά, ωστόσο με βάση αυτό που πιστεύω για απόψε, ο Δικέφαλος του Βορρά πάει για τελικό με την ομάδα της Ανδαλουσίας. Κι αυτό γιατί είναι σε τέτοια κατάσταση η οποία επιτρέπει στην PSV να φύγει με βαθμούς ή βαθμό απόψε. Μου κάνει πολύ για Χ2 το ματς, θα του κολλήσω και το Under 4.5 για να βελτιώσω σημαντικά τον δεκαδικό μου.

:

Κλείνω με το ταξίδι της Νάπολι στην έδρα της Άλκμααρ. Από τα ματς της βραδιάς μιας και στον 6ο όμιλο γίνεται πανικός, με τους δύο μονομάχους να έχουν απόσταση δύο βαθμών. Πρώτοι οι Ναπολιτάνοι, κερδίζουν σήμερα και καθαρίζουν, έχοντας σαφέστατα πιο πλήρες (δεν εννοώ στο κομμάτι των αγωνιστικών νέων) και πιο ποιοτικό σύνολο από τους Ολλανδούς. Υπάρχει και η φόρα από το 4-0 με την Ρόμα, συνεπώς εικάζω πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να υποχρεώσουν τους γηπεδούχους σε μια σπάνια ήττα.

Άκρως τίμιο το 5.59, με τρώει το χέρι να κάνω άνοιγμα, αλλά θα μείνω σε μέση μίζα γιατί έρχεται και συνέχεια ήδη από αύριο.

Τα λέμε.

Wednesday 2/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑ.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ22,540-340+252,98
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ22,540-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ22,491-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ22,491-3
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +252,98

Ελληνικογαλλικό 6.32 μακριά από τις έδρες

Πήγαμε και πέσαμε στα τρία πέναλτι της χθεσινής ημέρας για να μην πάρουμε τίποτα από την δυάδα των αγώνων του Ολυμπιακού και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ούτε τα σημεία, ούτε τα ακριβή σκορ, με 3/3 εύστοχες εκτελέσεις να μας χαλάνε δυο αποτελέσματα που είχαν μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης με βάση το πως πήγαν μέχρι ένα σημείο αμφότερα τα ματς.

Μια δυαδούλα θα κρατήσω για σήμερα, με δύο παιχνίδια που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.

:

Ξεκινάω όπως πάντα, χρονικά, οπότε κάνω στάση στην Λάρισα εκεί όπου φιλοξενείται ο Άρης. Κακό αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό και μέτρια εμφάνιση για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θέλουν να ρεφάρουν την ήττα, όπως και έκαναν και τις προηγούμενες δύο φορές φέτος μετά από αποτυχία -τον αποκλεισμό από το Europa League και το 2-2 με τον ΠΑΣ. Δεν καταλαβαίνω ούτε γιατί άνοιξε τόσο ψηλά το διπλό, ούτε γιατί εξακολουθεί να παίζει μισή μονάδα πάνω από τον διπλασιασμό, από την στιγμή που η ΑΕΛ και κακή είναι και απουσίες έχει.

:

Από τα αλώνια, στα σαλόνια, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πηγαίνει σχεδόν πλήρης στην Αγγλία για να παίξει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας δύο κολλητές ήττες από τους «κόκκινους διαβόλους», μία στο φετινό τους ματς και μία πέρυσι όταν και την απέκλεισαν με τον Μάρκους Ράσφορντ στο φινάλε. Όμιλος-φωτιά (και) με βάση το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, με τους Παριζιάνους τρεις βαθμούς πίσω από την Γιουνάιτεντ, και την Λειψία στην τρίτη θέση να καραδοκεί για να πετάξει μία από τις δύο εκτός, υποδεχόμενη το σύνολο του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ την τελευταία αγωνιστική. Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά στο κεφάλι μου απόψε κερδίζει η Παρί και στις 8 του μήνα το ξανά συζητάμε με τα τεφτέρια ανά χείρας.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑ.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣΑκριβές σκορ: 0-16,450-350
Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣΑκριβές σκορ: 0-16,450-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝΑκριβές σκορ: 0-217,501-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝΑκριβές σκορ: 0-217,501-3
Ποντάρισμα: 5Επιστροφή: 0

Σούπερ απόδοση με δυο σκορ για το fun bet της ημέρας

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, θα κρατήσω τα δύο ματς από το βασικό μου ποντάρισμα για το fun bet της ημέρας.

Με την ευχή να μην πάθουμε τα χθεσινά και να έχουμε πληρωθεί με το βασικό, θα κυνηγήσω και τις νίκες των φιλοξενούμενων με λίγα γκολ και μηδέν παθητικό, ποντάροντας στο αγαπημένο σκορ του Άρη φέτος, αλλά και εκείνο με το οποίο είχε περάσει από το «Ολντ Τράφορντ» η Παρί.

:

Τραβηγμένο το δεύτερο, έχει βάσιμες πιθανότητες επιβεβαίωσης αν οι Παριζιάνοι πάνε το ματς σαν τα προηγούμενα που έπρεπε να δείξουν φουλ επαγγελματισμό, αυτός είναι και ο λόγος που παίρνουμε συνολική απόδοση 112.87.

Tuesday 1/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ12,001-1350
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ12,001-1
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ23,282-1
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ23,282-1
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: 0

Ερυθρόλευκο 6.58

Προδοθήκαμε από Τότεναμ και Τσέλσι που έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που έπρεπε να μπει ένα γκολ στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει περισσότερο. Σε τέτοια παιχνίδια ο χρόνος είναι σύμμαχος εάν έχουμε σκορ από νωρίς και εχθρός μας αν δεν έχει μπει κάποιο τέρμα. Μεγαλύτερη προδοσία στο Ρεάλ Σοθιεδάδ – Βιγιαρεάλ, με το 1-1 να μένει από νωρίς. Με πέναλτι τα δύο γκολ, τραγικές επιθετικά αμφότερες στην συνέχεια και έτσι το 50% της τετράδας (αέρας τα άλλα δύο) προφανώς δεν ήταν αρκετό για να μας πληρώσει.

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με τους τέσσερις ομίλους να είναι... φωτιά όσον αφορά τις προκρίσεις αλλά και την συνέχεια των ομάδων στο Europa League μέσω της τρίτης θέσης. Με εξαίρεση τις Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι καμία από τις υπόλοιπες δεν ξέρει για πόσο θα παίζει ακόμη στην Ευρώπη, με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές μεταξύ τους.

:

Μου την σπάει που θα ξέρουν ήδη το αποτέλεσμα του αγώνα της Λοκομοτίβ Μόσχας με την Ζάλτσμπουργκ στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, με το πρώτο ματς του Α’ ομίλου να έχει προγραμματισμένη σέντρα για τις 19:55 και τα δύο φαβορί του γκρουπ να παίζουν με τις υπόλοιπες το βράδυ. Είναι τέρμα λανθασμένη η επιλογή της UEFA, που κανονικά θα έπρεπε δεδομένου του διακυβεύματος να ορίσει την ίδια ώρα τα δύο ματς. Όπως και να ‘χει, η Ατλέτικο είναι σε εξαιρετική φόρμα και θα πρέπει να καθαρίσει το παιχνίδι σήμερα κόντρα στους ελλιπείς και επί της ουσίας αδιάφορους Βαυαρούς για να έχει το κεφάλι της ήσυχο. Προφανώς το κίνητρό της θα μεγαλώσει περισσότερο εφόσον έχει κερδίσει νωρίτερα η Λοκομοτίβ (με νίκη θα περάσει πάνω από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε), αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξει προσέγγιση ακόμη κι αν της κάνει το αποτέλεσμα του άλλου ματς. Ναι, οι Γερμανοί είναι Γερμανοί και σίγουρα θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους στο Champions League (σερί που κρατάει από πέρυσι), όμως οι Ατλέτι έχει όλα τα φόντα για να τους κάνει το... break.

:

Διπλό ανάλογο με αυτό του 2011-12 χάρη στο τρομερό γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη και την ακόμη πιο τρομερή ασίστ του Φραν Τζέστε (παίζει να ήταν και η μοναδική του συνεισφορά με την ερυθρόλευκη, αλλά τα είχε βγάλει τα λεφτά του μόνο και μόνο γι’ αυτήν μπαλιά) θα ψάξει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μαρσέιγ, μετά και το τρίτο διαδοχικό 1-0 υπέρ των Πειραιωτών ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πελατειακή η σχέση των πρωταθλητών Ελλάδας με την μοναδική γαλλική ομάδα που έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα ματς που σήμερα οφείλουν να μην το χάσουν, και ιδανικά να κερδίσουν. Η απουσία του Ματιέ Βαλμπουενά είναι καθοριστικής σημασίας, ωστόσο το σύνολο του Πέντρο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως είναι φτιαγμένο για τέτοια παιχνίδια, οπότε η απόδοση του διπλού μου κλείνει το μάτι. Σύμφωνος με την προσέγγιση του Διονύση Καππάτου στην ανάλυση του ματς, προφανώς και φαντάζει πιο σωστή η κάλυψη, αλλά θα κυνηγήσω το 3αρι.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝΑκριβές σκορ: 1-09,001-150
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΓΕΡΝΑκριβές σκορ: 1-09,001-1
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑκιρβές σκορ: 0-18,502-1
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑκιρβές σκορ: 0-18,502-1
Ποντάρισμα: 5Επιστροφή: 0

Fun bet με όλα κι όλα δύο γκολ σε απόδοση 76.50

Τα δύο ματς που διαλέγω από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση τα ξανά ταιριάζω με διαφορετική προσέγγιση, σε ένα δυνατό fun bet για απόψε.

Θεωρώ πως όσες ευκαιρίες και να υπάρξουν στα δύο παιχνίδια, το σκορ μπορεί να μείνει αρκετά χαμηλά. Με δεδομένο πως στηρίζω τους δύο «ερυθρόλευκους», πηγαίνω με το χαμηλότερο δυνατό σκορ σε αμφότερες τις αναμετρήσεις, το 1-0/0-1.

Τα λέμε αύριο.

Sunday 29/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,772-3200
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,772-3
ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜOver 2.51,780-0
ΤΣΕΛΣΙ - ΤΟΤΕΝΑΜOver 2.51,780-0
ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑOver 2.51,57
ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑOver 2.51,57
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛOver 2.51,87
ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛOver 2.51,87
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Τετράδα με Over 2.5 και στο 9.24

Πέρασε αέρας η Μάντσεστερ Σίτι, κράτησε από νωρίς η Γουέστ Μπρομ (δεν έχω εικόνα από ένα σημείο και μετά, το γκολ ήρθε κόντρα στην ροή του αγώνα) και Έβερτον – Λιντς πήγαν και πέταξαν στα σκουπίδια 37 τελικές (14 εντός στόχου) σκοράροντας ένα και μοναδικό τέρμα (0-1 οι φιλοξενούμενοι) σε ένα από τα συγκριτικά πιο χλιαρά σουτ που επιχειρήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ». Μείναμε τρία γκολ πίσω για το 17.69 και πραγματικά είναι να απορείς καμιά φορά με την τύχη σου.

Δεν είχαμε ελπίδα στην δυάδα με τους μπομπάτους άσσους, με το ματς να στραβώνει από νωρίς για την Σασσουόλο κόντρα στην Ίντερ και την Ατλέτικο Μαδρίτης να κερδίζει μόλις 1-0 στην έδρα της Βαλένθια αλλά να είναι και η ομάδα που το άξιζε περισσότερο βάσει της συνολικής εικόνας των δύο πλευρών από την αρχή μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Παιχνίδι στα γκολ και σήμερα, χωρίς σημείο στην τετράδα, με δύο αγγλικά ένα ιταλικό και ένα ισπανικό να τραβούν την προσοχή μου.

:

Πρώτη στάση στην Αγγλία, με την Σαουθάμπτον να φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πάει για 8 σερί νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η ομάδα του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ και αυτομάτως η αποστολή της γηπεδούχου καταλαβαίνει κανείς ότι γίνεται πολύ δύσκολη. Εξαιρετικοί, πάντως, οι «Άγιοι», που μέχρι τώρα απασχολούν τα πάνω στρώματα της βαθμολογίας έχοντας καταφέρει να σκοράρουν σε όλα τα ματς τους εκτός από εκείνο της πρεμιέρας. Πολύ επιρρεπής σε λάθη η άμυνα των φιλοξενούμενων, αδυνατώ να πιστέψω πως δεν θα μπει έστω ένα γκολ από εκείνη την μεριά. Βάλε και κανένα... πέναλτι που μπορεί να πάρουν οι «κόκκινοι διάβολοι», τι θέλουμε, άλλο ένα για το Over 2.5.

Τσέλσι – Τότεναμ στον ενδιάμεσο αγώνα πριν το Άρσεναλ – Γουλβς και το μυαλό μας πάει αμέσως στις κάρτες. Λογικό αφού τα τελευταία χρόνια περισσότερο παίζουν ξύλο παρά ποδόσφαιρο οι δύο συμπολίτισσες όταν κοντράρονται μεταξύ τους, αλλά όπως έδειξαν και στο πρόσφατό τους για το Carabao Cup (Λιγκ Καπ) φαίνεται να υπάρχει περισσότερη όρεξη για ποδόσφαιρο παρά για τσαμπουκάδες. Με εξαίρεση το πρώτο ανάμεσα σε Φρανκ Λάμπαρντ και Ζοσέ Μουρίνιο όπου βγήκαν αβέρτα οι κίτρινες και είχαμε και μία κόκκινη, στα άλλα δύο οι παρατηρήσεις ήταν μετρημένες στο ένα χέρι. Η σχέση των δύο προπονητών ευνοεί στο να μην ανάψουν τα αίματα, οπότε αν οι «μπλε» δεν αποδειχθούν άσφαιροι (το λέω αυτό γιατί είδαμε και με την Σίτι τι μπορεί να κάνει η άμυνα της Τότεναμ) τότε το Over 2.5 έχει όλα τα φόντα για να επιβεβαιωθεί.

Στις 21:45 στον απόηχο του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα η Νάπολι ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο «Σαν Πάολο» (που θα πάρει το όνομα του Μαραντόνα) την Ρόμα, με το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο να μην είναι στα καλύτερά του γενικά και πιο ειδικά να προέρχεται από δύο ήττες μπροστά στις άδειες εξέδρες του γηπέδου του. Απέναντί του θα είναι οι πρωτευουσιάνοι οι οποίοι έχουν επιστροφές, σε ένα ματσάρισμα που τα γκολ συνήθως... περισσεύουν. Με την καλή την έννοια. Είναι αρκετά χαμηλά για τα γούστα μου το 1.57 στο Over 2.5 αλλά όπως και να το κάνουμε είναι το πολύ λογικό σενάριο και κολλώντας το στο τέλος αυξάνει κατά πολύ την απόδοση που είχα από τα άλλα τρία.

:

Κλείνω με Ισπανία και το κατά πάσα πιθανότητα καλύτερο παιχνίδι για να καθίσεις να παρακολουθήσεις. Ψιλιασμένο το πρόγραμμα, φέρνει τις Ρεάλ Σοθιεδάδ και Βιγιαρεάλ αντιμέτωπες ένα τέταρτο μετά την σέντρα στην Ιταλία, σε ώρα prime time δηλαδή. Δεν είμαι ο προπονητής καμιάς εκ των δύο, αλλά κάθομαι και σκέφτομαι. Μιλάμε για την 1η και την 3η ομάδα της Λα Λίγκα, το πρωτάθλημα είναι ακόμη σε πολύ πρώιμη φάση και έχουν την ευκαιρία να το χαρούν για τους εαυτούς τους αλλά και για τους οπαδούς τους. Θα πάνε να παίξουν παιχνίδι σκοπιμότητας; Αλίμονό τους. Άλλωστε, τα ρόστερ, η χημεία -στοιχεία που είναι ήδη εκεί- αλλά και οι δηλώσεις των προπονητών πριν από το παιχνίδι δείχνουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ότι δηλαδή θα επιδιώξουν να παράξουν ποδόσφαιρο παρά να το κατακρεουργήσουν. Λογικά δεν θα παίξει ο Δαβίδ Σίλβα ο οποίος έχει μια μικρή ελπίδα, θα είναι δεδομένα εκτός ο Αλκάθερ για τους φιλοξενούμενους, αλλά και πάλι. Νομίζω πως θα μπουν κι εδώ.

4x3=12. Αρκετά γκολ, αλλά μπόλικο είναι και το 9.24. Με την ευχή πως θα μπουν όλα όσα δεν μπήκαν χθες στο Έβερτον – Λιντς. Καλή μας επιτυχία.

Saturday 28/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΕΡΝΛΙΜάντσεστερ Σίτι Over 3.52,655-0100
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΕΡΝΛΙΜάντσεστερ Σίτι Over 3.52,655-0
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΝΤΣOver 3.52,420-1
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΙΝΤΣOver 3.52,420-1
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ12,76
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ12,76
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Γκολ και σημείο συνθέτουν ένα όμορφο 17.69 στην Πρέμιερ Λιγκ

Δεν μας βγήκε το ρίσκο με τα Χ χθες, με επιβεβαίωση σε 1/3 από αυτά. Δεύτερο χαμένο... δεκάρικο στην σειρά, αλλά οι «σφαλιαρίτσες» δεν σημαίνουν τίποτα μπροστά στις αποδόσεις που παίζουμε.

Πρόσφατο παράδειγμα η μία νίκη στις... τόσες, που όχι μόνο ματς τα έφερε πίσω, αλλά κόλλησε και θετικό πρόσημο για να επιστρέψουμε από τα τάρταρα.

Ανάλογο παιχνίδι και για σήμερα, μιας και στα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αρκετά γκολ, αλλά και για έναν άσο ζωτικής σημασίας για την ομάδα σε αναφορά. Πάμε να τα δούμε.

:

Έχει τα Μέσα να ξεμπουκώσει η Σίτι

Με την μπάλα στα πόδια σε κάθε της παιχνίδι βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία από την αρχή της σεζόν δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα τρία τέρματα στο ενεργητικό της, φτάνοντας σε αυτά τα επίπεδα σε 5 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει από την αρχή της νέας σεζόν. Κόντρα στην Μπέρνλι οι «πολίτες» συνηθίζουν να σκοράρουν κατά ριπάς, και έχοντας βασικές επιστροφές για το σημερινό εικάζω πως μπορούν να το δουν ως μια καλή ευκαιρία για να ξεμπουκώσουν. Στο Over 3.5 το line για τον αγώνα, θα ρισκάρω λίγο περισσότερο και θα ψάξω τα τουλάχιστον τέσσερα γκολ των γηπεδούχων.

Δεν γίνεται να μην σκοράρουν

Μια καλή ευκαιρία για τέρματα έχουν τόσο η Έβερτον όσο και η Λιντς, οι οποίες θα τεθούν αντιμέτωπες στο «Γκούντισον Παρκ», σε μια αναμέτρηση από αυτές που λες πως δεν γίνεται να μην σκοράρουν. Κάνει καλή σεζόν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι αλλά δεν μπορεί να σταματήσει να δέχεται γκολ στα μετόπισθεν, αδυνατώντας να κρατήσει το μηδέν μετά τα δύο πρώτα ματς της σεζόν. Θα έλεγε κανείς πως κόντρα σε μια Λιντς που έχει αποδειχθεί αρκετά αναποτελεσματική έχει την δυνατότητα να ξαναβρεί ανάλογη εμφάνιση, όμως εικάζω πως θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ανοιχτό και εντυπωσιακό ματς που θα έχει αρκετά γκολ. Χαμηλά το Over 2.5, δεν αξίζει τόσο το ρίσκο να συνδυάσουμε το Over 3.5 με Goal/Goal, αν και κάπως έτσι περιμένω να επιβεβαιωθεί, οπότε θα το πάρω μόνο του.

:

Από τα γκολ, στο σημείο

Ματς κομβικής σημασίας το τελευταίο του προγράμματος της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Γουέστ Μπρομ να υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με φόντο ένα τρίποντο που θα δώσει σημαντική ανάσα τόσο στην μία όσο και στην άλλη. Μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων για ένα ζευγάρι που κάλλιστα μπορεί να μείνει στο 0-0, αλλά από τις δύο οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν δείξει πολλά περισσότερα θετικά στοιχεία από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Αν δεν λυγίσουν μπροστά στο βάρος της περίστασης, το 2.75 είναι τραβηγμένο για να το αφήσω στην άκρη.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ14,990-1100
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ14,990-1
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΙΝΤΕΡ14,700-3
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΙΝΤΕΡ14,700-3
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Δύο τραβηγμένοι άσοι σε Ιταλία και Ισπανία στο 23.45

Ένα ματς λιγότερο και μεγαλύτερη απόδοση μας προσφέρουν 1+1 ματς σε Λα Λίγκα και Σέριε Α, με τις στοιχηματικές εταιρίες να κάνουν ξεκάθαρο λάθος στην μοιρασιά των αποδόσεων, ακόμη κι αν πάνε τόσο τα ματς για τις φιλοξενούμενες και τελειώσουν με νίκες και μηδέν παθητικό.

Στην Βαλένθια χωρίς κλασικό φορ ταξιδεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους Ντιέγκο Κόστα και Λουίς Σουάρες να παραμένουν εκτός. Δεν νοείται ο άσος σε επίπεδα πενταπλασιασμού από την στιγμή που οι «νυχτερίδες» σκοράρουν με άνεση στο «Μεστάγια», αν και όλοι θα συμφωνήσουμε πως η ομάδα του Τσόλο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περιορίσει επιθετικά τους γηπεδούχους. Το έχει καταφέρει καλά στα τρία τελευταία της έχοντας κρατήσει απαραβίαστη την εστία της ισάριθμες φορές, όμως αξίζει να κυνηγήσουμε την δεδομένα λανθασμένη απόδοση του μπουκ.

:

Επίσης λανθασμένη βρίσκω και την απόδοση στον άσο της Σασουόλο κόντρα στην Ίντερ, μια ομάδα που βρίσκεται ούτε λίγο ούτε πολύ στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και έχει την δυνατότητα να βρεθεί ακόμα και πρώτη με το τρίποντο, ξεπερνώντας την συμπολίτισσα της αντιπάλου της, Μίλαν. Δεν θα είναι εύκολη αποστολή, αλλά έχετε δει την Ίντερ τελευταία; Συν τοις άλλοις, για τους γηπεδούχους έρχεται πολύ βαρύ πρόγραμμα και εάν δεν μπουν από τώρα σε mood συντήρησης θα ξέρουν καλά πως δεν θα τους δοθούν ανάλογες ευκαιρίες κόντρα στις παραδοσιακές δυνάμεις της Serie A. Με την απόδοση.

Καλό Σάββατο, θα τα πούμε και θα πούμε και αύριο.

Friday 27/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣX3,755-3100
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣX3,755-3
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛX3,330-2
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛX3,330-2
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,421-1
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΛΕΒΑΝΤΕX3,421-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Από ρίσκο σε ρίσκο – Τρεις ισοπαλίες στο 42.70

Καλημέρα και καλή Παρασκευή σε όλους.

Δεν απέδωσε το χθεσινό ρίσκο στα ματς του Europa League, με μοναδική επιτυχία της τριάδας το Χ ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Μπενφίκα, αλλά δεν πτοούμαστε. Σε ανάλογα επίπεδα απόδοσης θα κινηθώ και σήμερα, κρατώντας στην άκρη τρία παιχνίδια που εικάζω πως έχουν αρκετές πιθανότητες να μείνουν μοιρασμένα μετά το πέρας των 90 λεπτών.

:

Πρώτη σέντρα στις 21:30 και το Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ, δύο ομάδες που κάλλιστα μπορούν να αλληλοεξουδετερωθούν με βάση τον τρόπο παιχνιδιού τους, αλλά και της γενικότερης εικόνας τους το τελευταίο διάστημα. Στα 5 διαδοχικά 1-1 η Βέρντερ, στις 6 ισοπαλίες σε 8 αγωνιστικές η αποψινή γηπεδούχος, οπότε το Χ γίνεται αυτομάτως η προφανής επιλογή για την συνάντηση.

Κλειστό ματς είναι παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια και το Κρίσταλ Πάλας – Νιούκαστλ, με τις δύο πλευρές να βγάζουν αλλεργία στο γκολ όταν συναντιούνται. Αγπαημένο τους σκορ από το 2016 και μετά είναι το 1-0 (ασχέτως νικήτριας), με μόλις δύο ματς να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα, τελειώνοντας αμφότερα ισόπαλα 0-0 και 1-1. Είναι λογικό και το σενάριο του 0-1 γκολ, σύμφωνα και με την ανάλυση του Youbet και του Δημήτρη Γιγουρτσή, αλλά είπαμε. Από ρίσκο σε ρίσκο. Άλλο το 2.80 και άλλο το 3.33.

:

Κλείνω για σήμερα με το Βαγιαδολίδ – Λεβάντε. Διαφορετικό πρόσωπο από την γηπεδούχο που έκανε σπουδαίο διπλό μέσα στην Γκρανάδα, σύνολο που αρκείται σε ισοπαλίες οι φιλοξενούμενοι, με τις αποδόσεις να χαρακτηρίζουν φαβορί την έδρα κυρίως λόγω της αναγέννησης της Ρεάλ. Ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο θα φύγουν με άδεια χέρια οι Βαλενθιάνοι, αλλά να κερδίσουν το κόβω κομματάκι δύσκολο.

Τρία «χηνάρια» στο 42.70. Θα το τιμήσω το δεκαρικάκι, κι ας ευνοεί και για ακόμη μικρότερη μίζα η απόδοση της τριάδας. Κι αν δεν θέλετε καρφωτά, υπάρχουν πάντα και τα συστήματα. Άντε, με το καλό.

Thursday 26/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΟΛΝΤΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ1X & Over 1.52,920-3100
ΜΟΛΝΤΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ1X & Over 1.52,920-3
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑX3,732-2
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑX3,732-2
ΛΙΛ - ΜΙΛΑΝ22,801-1
ΛΙΛ - ΜΙΛΑΝ22,801-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Αν δεν ρισκάρεις, 30.49 δεν παίρνεις

Ταμείο μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες, με το υπόλοιπο της κάβας να αυξάνεται με το που μπήκε το τέταρτο γκολ στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Στις 227.70 μονάδες η επιστροφή μας, μεγαλύτερη επιτυχία μου στην 2η σεζόν του Youbet.gr, -55 λιγότερες από τις αρχικές μας και ενώ το προηγούμενο διάστημα υποφέραμε αρκετά.

Μόνο το διπλό της Πόρτο πέρασε από το μυαλό μου χθες, αλλά δεν ψήθηκα να ασχοληθώ με τα εναπομείναντα ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και είπα να περιμένω τα σημερινά, από τα οποία προκύπτουν πολλές περισσότερες επιλογές.

:

Στο 15.17 το βράδυ της Τρίτης, υπερδιπλάσια η απόδοσή μας για σήμερα, αλλά κοιτάω και ξανά κοιτάω τα ματς που κράτησα στην άκρη και μου φαίνεται πάρα πολύ μεγάλο το νούμερο σε συνάρτηση με τις πιθανότητες επιβεβαίωσης για να κάνω στην άκρη και να μην ρίξω έστω ένα... δεκαρικάκι (sic, τα λεφτά είναι λεφτά).

Σέντρα στις 19:55 στη Νορβηγία και το ματς ανάμεσα σε Μόλντε και Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να είναι το αφεντικό του ομίλου και να χρειάζονται ακόμη και έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο άλλο ματς η Νταλντάκ υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης και εάν δεν κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι θα έχει εξασφαλιστεί το εισιτήριο. Αν, ωστόσο, πάρουν το τρίποντο, φτάνουν την Μόλντε στους έξι βαθμούς εκτός και αν οι γηπεδούχοι πάρουν έστω τον βαθμό με τους Λονδρέζους για να παραμείνουν άπιαστοι και να παίξουν την πρόκριση στο επόμενο με την Νταλντάκ, ελπίζοντας πως η ομάδα του Μικαέλ Αρτέτα θα κάνει αυτό που πρέπει κόντρα στην Ραπίντ εντός έδρας. Το διπλό είναι η προφανής επιλογή, η Άρσεναλ έχει κερδίσει πολλές φορές τέτοια ματς, αλλά εικάζω πως μπορεί πολύ εύκολα να αποτελέσει το τρίτο πιθανό αποτέλεσμα κατά σειρά. Με πολύ ρίσκο, 1Χ & Over 2.5.

:

Αυξημένο θα είναι το ρίσκο και στην επιλογή για το ματς Ρέιντζερς – Μπενφίκα, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να φαντάζει το απόλυτο φαβορί με τον τρόπο που αγωνίζεται, αλλά τους Πορτογάλους να έχουν όση εμπειρία χρειάζεται από το ευρωπαϊκό στερέωμα ώστε να μην φύγουν χωρίς βαθμό από την Σκωτία. Είναι τα δύο φαβορί στον όμιλό τους, ισοβαθμούν στους επτά και έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση, πόσο δε μάλλον εάν δεν κερδίσει την Σταντάρ Λιέγης η Λεχ Πόζναν. Στο εντυπωσιακό 3-3 το πρώτο ματς, με την διακύμανση του σκορ να αποδεικνύει πως έκαστη χρειάζεται από ένα καλό διάστημα μέσα στον αγώνα για να πάρει αυτό που κυνηγάει. Λίγο το ένα λίγο το άλλο, θεωρώ πως αξίζει να τολμήσουμε σε νέα μοιρασιά στο νέο τους ραντεβού, με την ισοπαλία να είναι στον... Θεό.

Κλείνω με το δεύτερο παιχνίδι των Λιλ και Μίλαν, που συναντιούνται στην Γαλλία μετά το 0-3 της Ιταλίας. Χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς οι φιλοξενούμενοι, ο κύριος λόγος για τον οποίο δεν παίζω μονό και... φορτωμένο το διπλό των «ροσονέρι». Το κολλάω όμως στην τριάδα, περιμένοντας πως οι Μιλανέζοι θα πάρουν πίσω το τρίποντο που «παραχώρησαν» στους «λιλουά» με την κακή εμφάνιση του «Σαν Σίρο». Θα έχουμε νέο προσπέρασμα στην κορυφή του ομίλου εφόσον επιβεβαιωθεί η σκέψη μου, αλλά... κλάιν μάιν. Αυτό που θέλουν είναι να περάσουν αμφότερες. Κανονικά είναι ματς τριπλής, ωστόσο έχω μια αίσθηση που με κάνει να πάω δεξιά.

Λογικά τα λέμε και αύριο, πριν το γεμάτο ΣΚ.

Tuesday 24/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΡΕΝ - ΤΣΕΛΣΙGoal/Goal & Over 2.52,101-215+227,70
ΡΕΝ - ΤΣΕΛΣΙGoal/Goal & Over 2.52,101-2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖΕ. Χόλαντ: Να σκοράρει 2+ γκολ3,052
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖΕ. Χόλαντ: Να σκοράρει 2+ γκολ3,052
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡOver 3.52,374-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡOver 3.52,374-1
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +227,70

Γκολ... με το τσουβάλι, σε απόδοση 15.17

Το είπε ο φίλος Βασίλης Αναστασόπουλος στον αέρα του ΘΕΜΑ radio 104.6 την Κυριακή. «Αυτά που θα δώσει ο Σιάφας, να παίξουμε τα ανάποδα». Ομολογώ πως δεν έχω εικόνα ακόμα από το Ντιζόν – Λανς που κρίθηκε με ένα γκολ από το πρώτο μέρος, έπρεπε να σκοράρει πρώτη η Λέστερ στο «Άνφιλντ» για να έχει και να έχουμε ελπίδες κόντρα στην Λίβερπουλ. Έπαιξε και για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ο Διόσκουρος, Άντι Ρόμπερτσον, γενικά είχε τον απόλυτο έλεγχο στα μετόπισθεν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, και κοιτάμε ξανά παρακάτω. Τόσο χαμηλά δεν έχουμε ξανά πέσει από τότε που ξεκινήσαμε, δικαιολογίες σταματούν να υπάρχουν, πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από τα σημερινά.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Είναι πραγματικά κακή το τελευταίο διάστημα η Ρεν, που έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα πέντε τελευταία της παιχνίδια και λίγο-πολύ έχει μείνει εκτός στόχων σχεδόν εξ’ ολοκλήρου, και σήμερα παίζει στο replay με την Τσέλσι. Τώρα θα είναι εξ’ ορισμού replay, θα είναι restart... Άγνωστο. Ωστόσο περιθώρια δεν υπάρχουν και σήμερα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει έστω τον βαθμό. Θα το καταφέρει με ανέπαφη εστία κόντρα στην είτε εκρηκτική είτε πολύ αποτελεσματική ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ; Δύσκολο. Οπότε κάπως θα πρέπει να ψάξει ένα γκολ, κι αλίμονο του τού Ζουλιάν Στεφάν αν μπει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Η Ρεν είναι η Λιλ σε επανάληψη στις δύο σεζόν που πήρε την δεύτερη θέση και την επόμενη έπαιξε Ευρώπη. 1-2 το περσινό ματς των «λιλουά» με την Τσέλσι και πάλι στους ομίλους, αποτελεί κι αυτό ένα από τα πολλά σκορ που μας κάνουν για να πληρωθούμε στο τίμιο Goal/Goal & Over 2.5, που μάλλον είναι πάνω από το 2.00 μόνο και μόνο γιατί οι γηπεδούχοι ρίχνουν άσφαιρα.

Με το που τελειώνει αυτό το ματς ξεκινάνε τα άλλα δύο με τα οποία θα κλείσω την τριάδα μου.

Σέντρα στις 22:00 στο Μπορούσια Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ και είμαι σίγουρος πως εάν ο Έρλινγκ Χόλαντ δεν έχει γλιστρήσει στην μπανιέρα του το πρωί, θα μπει ορεξάτος (για να μην πω τίποτα άλλο) ώστε να δικαιώσει δευτερευόντως όλους εκείνους που θα περιμένουμε ακόμη μία παράστασή του στο UEFA Champions League και κυρίως τον ίδιο του τον εαυτό, αφού μια ζωή μεγάλωνε έχοντας το βλέμμα του στ’ αστέρια. Κυριολεκτικά, μεταφορικά, εντός, εκτός και επί τα αυτά. Σήμερα το σφραγίζω, είναι από τα αγαπημένα μου στοιχήματα τα βράδια Τρίτης/Τετάρτης στα οποία αγωνίζεται ο Νορβηγός φορ για τον σύλλογό του, κυκλώνοντας τα δύο γκολ του στην αναμέτρηση με τους Βέλγους. Τα ‘χει βάλει αλλού κι αλλού, αν του πάει το ματς, πάει και για χατ-τρικ.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Και πάμε στην Αγγλία, εκεί όπου την ίδια ώρα θα ξεκινάει το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Κάζο το ταξίδι της ομάδας του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Τουρκία για το ματς της 3ης αγωνιστικής, μια λέξη η οποία μπορεί κάλλιστα να περιγράψει τα εντός έδρας ευρωπαϊκά βράδια των «κόκκινων διαβόλων» στην διοργάνωση γενικότερα, με 5/8 να έχουν λήξει εις βάρος της και μόλις τρία υπέρ της, από τα τέλη του 2018 και μετά. Αν είχαν τον κόσμο τους νομίζω πως θα το καθάριζαν τόσο εύκολα όσο καθάρισαν και με την Λειψία, τώρα εικάζω πως και οι Τούρκοι θα είναι πιο υποψιασμένη από την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Και πάλι, συμφωνώ με το line στο Over 3.5, κι ας μου την έσπασε που είναι διαβασμένο. Θα το ποντάρω κανονικά, κι ας μην είναι στα επίπεδα που θα «όφειλε» από την στιγμή που ζητάμε τέσσερα τέρματα. Αλλά πιστεύω πως θα τα βάλουν, σε όποιες εστίες κι αν καταλήξει η μπάλα.

Λίγο πάνω από το 15.00 η απόδοσή μας, αυτή θα είναι και η μίζα μας. Καλή ευρωπαϊκή εβδομάδα.

Sunday 22/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΕΣΤΕΡ24,103-0300
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΛΕΣΤΕΡ24,103-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Από τις 23/04/17 στις 22/11/20 και το 4.10

Κακή μέρα γενικά χθες, μας πήρε και μας σήκωσε με τις επιλογές, αλλά κοιτάμε μπροστά.

Ήταν 23/04/17 όταν η Λίβερπουλ έχανε για τελευταία φορά μέσα στο «Άνφιλντ» σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, περίπου ενάμιση χρόνο από εκείνο το 2-2 με την Γουέστ Μπρομ και τα «όλε» μπροστά στο «ΚΟΡ».

:

Τότε πολλοί χλεύασαν τον Γιούργκεν Κλοπ και τους παίκτες του, αλλά δεν έπιασαν το βαθύτερο νόημα. Αυτό δεν είναι άλλο από την επιθυμία του Γερμανού για την δημιουργία ενός απόρθητου κάστρου, ή αλλιώς 63 εντός έδρας αήττητη για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μπροστά στο κοινό της, ή τις άδειες θέσεις τέλος πάντων έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τον τελευταίο χρόνο.

Σήμερα οι Reds υποδέχονται την Λέστερ του πρώην προπονητή τους, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα σύνολο άξιο για πρωταθλητισμό, όπως φαίνεται και από την κατάσταση στην βαθμολογία, με τις «αλεπούδες» να είναι στην τρίτη θέση μετά τα αποτελέσματα των Τότεναμ και Τσέλσι αλλά να έχουν την ευκαιρία για να προσπεράσουν και παράλληλα να κόψουν βαθμούς από την πρωταθλήτρια, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.

Πάρα πολλές οι απουσίες για τον Κλοπ, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας, σε ένα ματς που οφείλει να είναι... βούτυρο στο ψωμί της Λέστερ αλλά και η επιτομή αυτού που λέμε, αν δεν χάσει και σήμερα όλους τους βαθμούς στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ, δεν τους χάνει ποτέ.

:

Το διπλό δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων διαβασμένο και η απόδοσή του είναι σε αυτά τα επίπεδα μόνο και μόνο γιατί η LFC παίζει στο Μέρσεϊσαϊντ και γιατί διατηρεί τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας. Θεωρώ σωστό το ποντάρισμα στο διπλό, ακόμη κι αν το ματς λήξει 3-0 ή στο πιο ρεαλιστικό ενδεχόμενο της ισοπαλίας ακόμη και με τέρματα. Μοναδικός σημαντικός φόβος μου είναι να βγάλει και πάλι μάτια στο κέντρο της άμυνας ο Φαμπίνιο, αν και θεωρώ πως μόνο σε εκείνο το σημείο δράσης δεν θα κριθεί το ματς.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΙΖΟΝ - ΛΑΝΣ14,000-1300
ΝΤΙΖΟΝ - ΛΑΝΣ14,000-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Ντιζόν, σε ψάχνουμε

Ανάμεσα στα «μην» του στοιχήματος βρίσκεται και το «μην γίνεσαι εμμονικός». Αλλά όσοι είδαν το ματς της Ντιζόν με την Μετς ξέρουν πως θα έπρεπε να έχουμε πληρωθεί στο διπλό, αλλά ο πίνακας στο τέλος έγραψε 1-1.

Δείχνουν να έχουν αναπτύξει μομέντουμ οι «ντιζονέ» τον τελευταίο μήνα παρά το γεγονός ότι δεν κόβουν ούτε με βαλέ και τώρα απέναντί τους βρίσκουν την Λανς, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει παίξει ελάχιστα εξαιτίας του Covid-19.

:

Δεν έχω να πω πολλά, παρά το ότι υπολογίζω στην ανανέωση στον πάγκο (ανέλαβε ως μόνιμος ο βοηθός Λιναρές που ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά τον σύλλογο), στην θετική εντός έδρας παράδοση και στο μομέντουμ που ανέφερα παραπάνω.

Καλή υπόλοιπο Κυριακής.

Saturday 21/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΠαναθηναϊκός: Over 0.51,971-0300
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΠαναθηναϊκός: Over 0.51,971-0
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ21,882-0
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ21,882-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Γκολ για τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», απαντήσεις η Σίτι

Μετά τα σημαντικά νέα για το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παίξει το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό, αναζητώντας εκτός των άλλων κίνητρο για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα σε μια ιδιαίτερη σεζόν για τον ίδιο. Με τον Μπόλονι στον πάγκο, οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν από πίσω με στόχο να σκοράρουν μετά από τρία άσφαιρα μεταξύ τους ματς, για να βάλουν δύσκολα σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις στο επιθετικό κομμάτι, συν την απουσία του «υδραυλικού» Βαλμπουενά. Για νίκη του Παναθηναϊκού ούτε λόγος, με την τελευταία να έρχεται στα τέλη του 2017, αλλά άλλο το να πάρεις αποτέλεσμα και άλλο να μπεις με το μαχαίρι στα δόντια για να βρεις ένα και μόνο γκολ. Ντέρμπι, γαρ.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Πριν παίξει κι αυτή στο «Γ. Καραϊσκάκης», η Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται στην έδρα της Τότεναμ, σε μία ακόμη μάχη ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον Ζοσέ Μουρίνιο. Έχει επιστροφές ο Καταλανός (ο οποίος ανανέωσε και το συμβόλαιό του με τον σύλλογο), αυτές των Αγουέρο και Στέρλινγκ, και παρά την καλή περίοδο που διανύουν οι Spurs εικάζω πως η ποιότητα των «πολιτών» είναι αρκετή για να τους αποφέρει το τρίποντο. Το έχουν ανάγκη οι προηγούμενοι πρωταθλητές Αγγλίας, μιας και είναι 5 και 6 βαθμούς από 2η και 1η θέση -έχοντας και ματς λιγότερο. Θα είναι δυνατή «παράσταση», άλλωστε είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, αλλά αξίζει το 1.88.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΡΕΣΤ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ22,954-1200
ΜΠΡΕΣΤ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ22,954-1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ12,371-1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ12,371-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Δυάδα ούτε του... 7.00 στα γαλλικά γήπεδα

Δύο ακόμη παιχνίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά μου, κι αυτά έρχονται από την Γαλλία.

Το πρώτο είναι και το μοναδικό στο πρόγραμμα της ημέρας για την Ligue 1, με το Μαρσέιγ Νις να έχει αναβληθεί. Σε αυτό που θα γίνει, η κακή Σεντ Ετιέν πηγαίνει στην έδρα της Μπρεστ για να δει εάν μπορεί να σηκώσει κεφάλι μετά την διακοπή, έχοντας πάει στο break με την καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Λυών, το οποίο ωστόσο έχασε με ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Σε χαμηλά επίπεδα και φέτος οι «πράσινοι», αν και ξεκίνησαν καλά, έχουν μια ευκαιρία σήμερα να εκμεταλλευτούν το επιθετικό τους ταλέντο και να εκμεταλλευτούν την συνεχόμενη αστάθεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Είναι... βαρύ το 2.95 για τους πιτσιρικάδες του Κλοντ Πιελ.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Εκτός από την μεγάλη απόδοση στο ματς της ASSE, ικανοποιητικότατη είναι και αυτή του άσου της Βαλενσιέν απέναντι στην Ροντέζ, με την έδρα να έχει φέρει αποτελέσματα έως τώρα ακόμη και όταν οι εμφανίσεις δεν ήταν τόσο καλές για το σύνολο του Ολιβιέ Γκουεγκάν. Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν δούμε κάτι τρελό δηλαδή, η στήριξη στην VAFC μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και... δώρο σε αυτές τις τιμές. Στο προηγούμενο έβαλε πέντε στην Τουλούζ, αν και τα τέσσερα τα έβαλε ο δεξιός μπακ, και εικάζω πως θα θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα σε ένα γκρουπ παικτών που πρέπει να έχει αλλάξει πολλά πράγματα μέσα σε δυο βδομάδες για να πιέσει καταστάσεις.

Αυτά για σήμερα.

Sunday 15/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΒΕΛΓΙΟ - ΑΓΓΛΙΑX/27,252-0100
ΒΕΛΓΙΟ - ΑΓΓΛΙΑX/27,252-0
ΙΤΑΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑX/X4,702-0
ΙΤΑΛΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑX/X4,702-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

UEFA Nations League: Στο 34.07 με ημίχρονο/τελικό

Μικρά πονταρίσμα τα για πολλά, μεν, μια τρύπα στο νερό, δε. Κάπως έτσι μπορώ να περιγράψω την τελευταία φορά που τα είπαμε, πριν μία εβδομάδα.

:

Συνοπτικά, με τις εθνικές με ξέρετε. Σπάνια κινούμαι. Σήμερα που έχει και παρουσία στην εκπομπή «Οι τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» στον ΘΕΜΑ radio 104.6, βρίσκω ποντάρισμα, αλλά όχι... εξαναγκασμού, πόσο δε μάλλον όταν έχουμε να ακουμπήσουμε... στυλό εδώ και τόσες μέρες. Δείτε τα πονταρίσματα και θα καταλάβετε.

Ματς που κάνουν σέντρα στις 21:45, με το Βέλγιο να υποδέχεται την Αγγλία και την Ιταλία την Πολωνία, με φόντο τις πρώτες θέσεις στους ομίλους της League Α στο UEFA Nations League. Για να τα πάρουμε με σειρά... προτεραιότητας, οι Άγγλοι δεν έχουν περιθώρια μετά την ήττα από την Δανία την περασμένη αγωνιστική και επειδή είναι ένα σύνολο που τα τελευταία χρόνια κυνηγάει την διάκριση περιμένω πως θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Στην δεδομένη χρονική στιγμή και εκτός του «Άγγλου» Μίτσι Μπατσουαγί, τα «τρία λιοντάρια» μου φαίνονται ως πιο φορμαρισμένη ομάδα βάσει ατομικής απόδοσης των ποδοσφαιριστών τους και εφόσον δεν τους στραβώσει από την αρχή το ματς, εικάζω πως κάποια στιγμή μέχρι το φινάλε θα μπορέσουν να το κερδίσουν. Αουτσάιντερ το διπλό.

:

Στο Ιταλία – Πολωνία είδα το ρεπορτάζ και το μυαλό μου πήγε αυτομάτως στο διπλό, με την απόδοση να προκαλεί σε επίπεδα πενταπλασιασμού. Ωστόσο οι Ιταλοί παρά τα προβλήματά τους είναι σε καλό διάστημα και δεδομένα δεν θα επιτρέψουν στους Πολωνούς να αποκτήσουν τα ηνία του ματς. Άλλωστε, η παρέα του Ρόμπερτ Λεβανgoalσκι (τόση προσπάθεια έχει κάνει ο Τόμας Μίουλερ για να το περάσει, οπότε θα του το δώσουμε) δεν είναι καμία ομάδα που θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Μόνος του στο ξέφωτο ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, και βλέπουμε. Όλα θα ξεκινήσουν από την άμυνα, οπότε είναι πολύ πιθανό να χάσουμε το bet αυτομάτως στο ενδεχόμενο που θα σκοράρουν πρώτοι οι Ιταλοί. Αλλά αν κρατήσουν οι Πολωνοί, είτε σκοράρουν εκείνοι πρώτοι, θεωρώ πως είμαστε μέσα. Θα ήθελα 0-0 στο ημίχρονο γιατί αν μπει γκολ μάλλον θα μας κουβαδιάσει.

Με όσους μιλάμε για στοίχημα ξέρουν ότι το ημίχρονο/τελικό το λάτρευα, αλλά μετά... μεγάλωσα και σοβαρεύτηκα. Αλλά μια φορά στο τόσο δεν είναι κακό να παίρνεις το ρίσκο και να ζητάς τέσσερα σημεία σε περιορισμένο χρόνο.

:

Τα έβαλα σε δυάδα, και όχι σε τετράδα για να... κυκλοφορούν κανονικά, και «καλή μας τύχη». Όχι μόνο όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι...

Sunday 8/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΝΤΙΖΟΝ23,751-1100
ΜΕΤΣ - ΝΤΙΖΟΝ23,751-1
ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟΝα σκοράρει: Μπεν Γεντέρ2,751-2
ΝΙΣ - ΜΟΝΑΚΟΝα σκοράρει: Μπεν Γεντέρ2,751-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Δύο πονταρίσματα 10πλασιασμου

Ένα γκολ μακριά από το 14αρι χθες, με την Παρί να κρατάει το υπέρ της 0-1 μέχρι το τέλος και το Χ να μην επιβεβαιώνεται. Από την άλλη, πέρασε αέρας το 4.75 με το Over 3.5 στο Σοσό – Νιορ, οι οποίες έβαλαν και περισσότερα. Ένα γκολ μακριά μείναμε και στο μονό, με τον Έρλινγκ Χόλαντ να σκοράρει, αλλά μία και όχι δύο φορές που ήταν και το ζητούμενό μας.

Σήμερα δεν με ψήνουν πάρα πολύ τα γαλλικά παιχνίδια, αλλά θα κρατήσω δύο επιλογές από την Ligue 1, οι οποίες προέρχονται από το ματς της Μετς με την Ντιζόν και το ντερμπάκι ανάμεσα σε Νις και Μονακό.

Στο πρώτο είναι απλά τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποφέρουν στον βαθμολογικό πάτο. Την περιμένω μέρες τη νίκη τους και εάν δεν έρθει σήμερα δεν νομίζω να ξανά ασχοληθώ με την πάρτη τους, ωστόσο τώρα θα παίξουν με υπηρεσιακό αφού απομακρύνθηκε ο Στεφάν Ζομπάρ και είτε θα ξεδιπλωθούν γιατί ταλέντο έχουν, είτε θα συνεχίσουν έτσι... μίζερα με χαμένες ευκαιρίες, ατομικά λάθη στην άμυνα, και πάει λέγοντας. Υπάρχει μεγάλη πτώση στο διπλό συγκριτικά ακόμη και με το πρωί (4.20), αλλά και πάλι.

:

Σταθερή έχει μείνει η απόδοση για το ένα γκολ του Ουισάμ Μπεν Γεντέρ με τη φανέλα της Μονακό, με τον Γάλλο διεθνή να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνων για την ομάδα του Νίκο Κόβατς, αναλαμβάνοντας μεταξύ των άλλων να χτυπήσει και τα πέναλτι. Για τη Νις θα λείψει ο Ντάντε, που θα μείνει εκτός και για το μεγαλύτερο αν όχι το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν, οπότε αυτομάτως οι ισορροπίες στην άμυνα αλλάζουν. Αν το πάει όπως το πάει στα καλά της παιχνίδια η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά μπορεί να δούμε χαμηλό σκορ, όμως είναι ένα ρίσκο που θεωρώ πως αξίζει να πάρουμε.

Σε απόδοση 10.31 για το πρώτο bet, και πάμε να δούμε το δεύτερο.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΛΒΣ12,271-0100
ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΛΒΣ12,271-0
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ22,352-1
ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ22,352-1
ΜΙΛΑΝ - ΒΕΡΟΝΑ1 & Over 2.51,952-2
ΜΙΛΑΝ - ΒΕΡΟΝΑ1 & Over 2.51,952-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Με Ζλάταν, τους σπας τα μούτρα

Ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι, ξεφούσκωσε, αλλά έπιασε και πάλι υψηλά στάνταρντς απόδοσης για να κερδίσει Άρσεναλ και Λιντς μακριά από το γήπεδό της και να ξανά έρθει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς αποδεικνύει πως δύσκολα έχει αντίπαλο άμα βρεθεί στα φεγγάρια της και τώρα έχει την δυνατότητα να ματσάρει το σερί νικών της στην φετινή λίγκα (3) κόντρα σε μία Γουλβς που προβληματίζει αρκετά. Συνήθως τέτοια ματς είναι βούτυρο στο ψωμί για το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά δεν είναι ότι έχει περάσει και από το «King Power» από τότε που ξανά συναντήθηκαν σε υψηλό επίπεδο οι δύο πλευρές.

Ώρα να ξυπνήσει μακριά από την έδρα της η Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να μην έχουν καταφέρει παρά να κερδίσουν την Έιμπαρ (2-1), αδυνατώντας ακόμη και να σκοράρουν στα άλλα τρία ματς που έδωσαν «στον δρόμο». Απέναντί της είναι η κακή Βαγιαδολίδ, από την οποία έτσι κι αλλιώς πρέπει να χτίσει αποστάσεις, μέχρι και την 18η Ουέσκα να είναι σε απόσταση τριών βαθμών. Η Αθλέτικ έχει 2Ν στα 3 τελευταία της στο πρωτάθλημα, αμφότερες εντός έδρας, και μετά την ανατροπή απέναντι στην Σεβίλλη οφείλει να σεβαστεί τον εαυτό της για να επιβεβαιώσει πως έχει ορθοποδήσει.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την βαριά και απογοητευτική ήττα της απέναντι στην Λιλ θα ψάξει η Μίλαν, που υποδέχεται την Βερόνα στο «Σαν Σίρο» ευρισκόμενη στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχει και κόντρα στην αντίπαλό της κάποια απωθημένα από το περσινό 1-1, οι φιλοξενούμενοι μετρούν και κάποιες σημαντικές απουσίες σε άμυνα και κέντρο, οπότε νομίζω πως παρά την μαχητικότητά τους (η οποία ίσως τους αποφέρει και ένα γκολ) είναι μια καλή ευκαιρία να συνδυάσουμε τον άσο με Over 2.5 και να πάρουμε μια απόδοση στα όρια του διπλασιασμού. Άλλωστε, με Ζλάταν στο σύνολο όταν τρως σφαλιάρα δεν γυρνάς και το άλλο μάγουλο. Τους σπας τα μούτρα.

Αυτά για σήμερα, βλέπουμε τι θα γίνει από τη νέα εβδομάδα γιατί έρχονται και εθνικές. Τα λέμε.

Saturday 7/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΑΝΚΕΡΚ - ΠΑΡΙΧ3,100-1150
ΝΤΑΝΚΕΡΚ - ΠΑΡΙΧ3,100-1
ΣΟΣΟ - ΝΙΟΡOver 3.54,753-4
ΣΟΣΟ - ΝΙΟΡOver 3.54,753-4
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Μια πιστολιά στο 14.72

Δεν πέρασε τίποτα χθες. Τραγική η Νιούκαστλ, δεν έχω εικόνα από το ματς της Ουντινέζε που έμεινε στο 0-0, αλλά αν κρίνω από τα στατιστικά δεν είχε και πολλά πράγματα.

Πριν πάμε και πάλι σε διακοπή για εθνικές, στην Β’ Γαλλίας τραβούν την προσοχή μου δύο παιχνίδια, αυτό της Ντανκέρκ με την Παρί στην επιστροφή του Φαμπιάν Μερκαντάλ κόντρα στην πρώην ομάδα του, και το πολύ ενδιαφέρον Σοσό – Νιορ.

:

Στο πρώτο περιμένω κλειστή άμυνα από τους γηπεδούχους για ακόμη μία φορά και δεν αποκλείω ακόμη και το σενάριο του 0-0, με τον βαθμό να είναι έτσι κι αλλιώς βολικός για τις δύο πλευρές.

Αντιθέτως, στο άλλο θεωρώ πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δούμε πολλά γκολ ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να παράξουν ποδόσφαιρο και έχουν μεγάλους στόχους για φέτος. Το line στα γκολ είναι χαμηλά κι αυτό κάνει το Over 3.5 ακόμη πιο ελκυστικό.

Δεκάρικο.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Χόλαντ8,502-3150
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Χόλαντ8,502-3
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Αυτός που πρέπει να το πάρει πάνω του

Με έχει πληρώσει με ίδιο ποντάρισμα την μία φορά που τον επέλεξα σε ένα περσινό Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν, ευελπιστώ πως θα το κάνει και σήμερα.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που πρέπει να πάρει πάνω του το ντέρμπι ανάμεσα στην BVB και την Μπάγερν Μονάχου, αυτός είναι ο Έρλινγκ Χόλαντ.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Οι Βεστφαλοί δεν έχουν καταφέρει παρά να σκοράρουν ένα γκολ στα πέντε τελευταία κόντρα στην μεγάλη τους αντίπαλο, κι αυτά στο πιο πρόσφατο. Είναι επιτακτική η ανάγκη για γκολ απέναντι σε ένα τόσο ποιοτικό σύνολο που δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, κι αν υπάρχει ένας διάολος που μπορεί να κάνει την διαφορά αυτός είναι ο ψηλός στο κουτί.

Αμυντικά η Μπάγερν δεν είναι και στα καλύτερά της κι αν ο Μάνουελ Νόιερ δεν έχει τρελά κέφια, τότε έχουμε πιθανότητες.

Κλείσαμε για σήμερα.

Friday 6/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ24,072-0150
ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ24,072-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Κάνει ζημιές και το 4.07 μου κλείνει το μάτι

Μαγκιά της τής Λιλ χθες το βράδυ στο Μιλάνο, περιμένω ήδη την ρεβάνς στην Γαλλία για ίδιο ποντάρισμα εφόσον είναι σε επίπεδα σαν τα χθεσινά το διπλό. Στην ουσία θα περνάνε και οι δύο στην επόμενη φάση, λογικά δεν θα εγκλιματίσουν εκ νέου κατά του εαυτού τους οι στοιχηματικές εταιρίες, αλλά και πάλι πιστεύω πως ένα 2.00-2.50 θα το πάρουμε.

Ταμείο και στο άλλο χθεσινό ποντάρισμα, με την Βιγιαρεάλ να ολοκληρώνει την τριάδα παρά την βροχή και την καθυστέρηση για την έναρξη του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν άντεξα να το περιμένω, αλλά ξύπνησα με 152 κερδισμένες μονάδες, για να μπούμε στο παρασκευοσαββατοκύριακο με άλλη διάθεση.

Και πάλι συνετά ωστόσο, αφού ακόμα δεν επιστρέψαμε εκεί που έχω βάλει στόχο για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Δύο παιχνίδια στο πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ για σήμερα, με την Μπράιτον να φιλοξενεί την Μπέρνλι και τη Νιούκαστλ να πηγαίνει στην έδρα της Σαουθάμπτον. Ξεκάθαρο φαβορί στο πρώτο ματς οι «γλάροι», αλλά δεν είναι να μπλέξεις για έναν... απλό διπλασιασμό. Υπάρχουν στοιχεία που μπορείς να υποστηρίξεις πως πρόκειται για το δυνατό σημείο της ημέρας, αλλά μπορεί να στραβώσει πολύ εύκολα αν με κάποιον τρόπο βγάλουν αντίδραση οι παίκτες του Σον Ντάις.

Εκεί που θα σταθώ είναι το δεύτερο γεγονός, με τους «Αγίους» ναι μεν να είναι σε τρομερή κατάσταση, αλλά να μετρούν και κάποιες απουσίες με σημαντικότερη αυτή του Ντάνι Ινγκς, από τα πόδια του οποίου έχουν περάσει τα μισά γκολ της ομάδας, με πέντε γκολ και δύο ασίστ (7 συμμετοχές) σε σύνολο 14 τερμάτων. Πώς ερμηνεύεται αυτό: Με τον συντελεστή τερμάτων να είναι μόλις στο +2 (14 υπέρ, 12 κατά), η Σαουθάμπτον θα έχει πρόβλημα!

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Το αυτό μπορούμε πολύ εύκολα να συμπεράνουμε και από τις φετινές εκτός έδρας επιδόσεις των «καρακαξών», οι οποίες παραμένουν αήττητες παίρνοντας το τρίποντο στην έδρα της Γουέστ Χαμ και κρατώντας στο 1-1 τις Τότεναμ και Γουλβς, σκορ το οποίο πέρασε και στο δεύτερο ματς του Λιγκ Καπ στην έδρα της Νιούπορτ. Εκτός των άλλων, υπάρχει και ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα κόντρα στην ομάδα της Νότιας Ακτής (3Ν σερί), που δίνει άλλο ενδιαφέρον τόσο στον αγώνα όσο και στο ποντάρισμα.

Βρωμάει Χ η αναμέτρηση (ακόμη και με Goal/Goal), αφού και οι φιλοξενούμενοι καλούνται για ακόμη μία φορά να καλύψουν κάποια κενά στην ενδεκάδα τους, αλλά με εξιτάρει πολύ το διπλό για να το αφήσω να περάσει έτσι.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ23,400-0200
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ23,400-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Θες να σωθείς; Αρχικά επιβεβαιώνεις το 3.40

Παιχνίδι που έχει ομοιότητες με το πρώτο είναι και το δεύτερο που κρατάω από το κουπόνι, αφήνοντας εκτός το anytime score 1-1 στο Βέρντερ – Κολωνία, το οποίο προόριζα για δυάδα ή ακόμη και τριάδα με το ματς της Νιούκαστλ μόνο και μόνο για την απόδοση (31.33). Όποιος ψήθηκε, be my guest.

Σασουόλο – Ουντινέζε στο «ΜΑΡΕΙ», με τους γηπεδούχους να είναι στα καλύτερά τους και μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις τρεις βαθμούς μετά από έξι αγωνιστικές και είναι προτελευταίοι. Μεγάλη η βαθμολογική διαφορά των δύο πλευρών, αλλά έχουν και έναν κοινό παρονομαστή, που αποτελεί και το βασικό κίνητρο για να ποντάρω στο διπλό. Η μία παίρνει αποτελέσματα ακόμη κι αν δεν το αξίζει 100%, ενώ η δεύτερη δεν είχε ανάλογη τύχη έως τώρα.

:

Εξίσου σημαντικές είναι και οι απουσίες των γηπεδούχων, που μπορεί να έχουν και πάλι διαθέσιμο τον Μπεράρντι αλλά θα παίξουν χωρίς τους στόπερ τους, Ρομάνια και Κίρικες, μαζί και τον Τζούρισιτς στην επίθεση. Απουσίες έχουν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ένα κομμάτι κομβικής σημασίας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ίσως και κάπως αδιάφορος υπό αυτές τις συνθήκες. Για να εξηγηθώ, μοιάζει με ματς το οποίο μπορεί να κριθεί σε μία φάση, συνεπώς αυτό που θα έχει έτσι κι αλλιώς προτεραιότητα για την Ουντινέζε θα είναι να παραμείνει όσο πιο σφιχτή γίνεται στην άμυνα, και συνάμα όσο πιο αποτελεσματική γίνεται στα 3/3 του γηπέδου. Τις ευκαιρίες της θα τις έχει.

Αν δεν γίνει κάτι σημαντικό αύριο, θα τα ξαναπούμε άμεσα.

Thursday 5/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΟΚ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ1X & Over 1.51,904-115+104,74
ΠΑΟΚ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ1X & Over 1.51,904-1
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΓΑΝΔΗ11,752-1
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΓΑΝΔΗ11,752-1
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ1 & Over 2.52,104-0
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ1 & Over 2.52,104-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +104,74

Στο 6.98 σε Ελλάδα, Σερβία και Ισπανία

Το δεύτερό μου ποντάρισμα για σήμερα περιλαμβάνει μια τριάδα, από Ελλάδα, Σερβία και Ισπανία υπό την «στέγη» του Europa League.

Και χρονικά να το πάρεις, στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την PSV με στόχο να συνεχίσει με νέο θετικό αποτέλεσμα τόσο στην διοργάνωση όσο και με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο. Με τον πρώην ποδοσφαιριστή της στην ηγεσία, η ομάδα του Βορρά είκαζω πως θα επιδιώξει να πιάσει από τον λαιμό τους Ολλανδούς και να φέρει ένα αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να χτίσει ακόμη περισσότερη ψυχολογία. Έδειξαν επιθετικά στοιχεία οι Θεσσαλονικείς στο πρώτο δείγμα με τον Γκαρσία, η PSV έχει θέματα αλλά δεν έρχεται για τουρισμό, οπότε το 1Χ & Over 1.5 μπαίνει στις επιλογές μου.

:

Πιο μετά, στις 22:00, ο Ερυθρός Αστέρας οφείλει να χτίσει στην Σερβία και να κερδίσει την Γάνδη που δεν θα έχει μαζί της ούτε τον προπονητή της εξαιτίας του κορωνοϊού, αλλά και άλλα προβλήματα στο έμψυχο δυναμικό. Υπάρχει μια μικρή πτώση στον άσο, αλλά και πάλι.

Κλείνω με το γεγονός που διπλασιάζει την υπάρχουσα απόδοσή μου, με την Βιγιαρεάλ να φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Χαωτική η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε φόρμα το «κίτρινο υποβρύχιο», αδιάφορος ο άσος. Ωστόσο με Over 2.5 αποκτά ενδιαφέρον.

Κάπως συνοπτικά γιατί είμαστε στο τρέξιμο. Τα λέμε.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΙΛΑΝ - ΛΙΛ25,200-315+78,00
ΜΙΛΑΝ - ΛΙΛ25,200-3
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +78,00

Τα θυμάστε τα μπινελίκια των ΑΕΚτζήδων το 2006;

Ένα γκολ μακριά από το ταμείο με το ακριβές σκορ στο Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός μείναμε την Τρίτη, με τους «πολίτες» να έχουν την δυνατότητα να πετύχουν αρκετά τέρματα από νωρίς και να σβήσουν το ματς, αλλά να σκοράρουν μόλις μία φορά στο πρώτο ημίχρονο και να φτάνουν στο 3-0 στις καθυστερήσεις. Θα μπορούσε να είχε μπει γκολ και για τους Πειραιώτες, αλλά αν γινόταν νωρίτερα το 2-0 δεν νομίζω ότι θα βλέπαμε ίδιο ματς.

Δεν με έψησε κάτι χθες, αλλά περίμενα την σημερινή ημέρα κυρίως για το παιχνίδι της Μίλαν με την Λιλ στο «Σαν Σίρο», ένα γήπεδο στο οποίο οι «λιλουά» είχαν γίνει η πρώτη γαλλική ομάδα που είχαν κερδίσει τους Ιταλούς πριν περίπου μια 15ετία, το 2006. Σπουδαίο διπλό για κάποιους, ντροπή για κάποιους άλλους όπως οι οπαδοί και η εξαιρετική ΑΕΚ εκείνης της σεζόν. Πήγαν τα... γαμωσταυρίδια σύννεφο με το τελικό 0-2 που έστελνε την Λιλ αντί της Ένωσης στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, και δικαίως αφού σχεδόν κανείς δεν περίμενε εκείνο το αποτέλεσμα.

:

Τώρα οι δύο πλευρές συναντιούνται στην Ιταλία με φόντο τις θέσεις 1-2 στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης και την δεδομένη χρονική στιγμή οι γηπεδούχοι φαίνεται να είναι και πάλι το καλύτερο σύνολο. Ωστόσο η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν είναι καμία αμελητέα ποσότητα και οι αποδόσεις είναι προφανώς λανθασμένες, ακόμη κι αν βγουν τα πάντα σε Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και λοιπούς «ροσονέρι» και το ματς τελειώσει 3-0. Μία νίκη σε κάθε ματς του ζευγαριού είναι αρκετή για να βρεθούν αμφότερες στην επόμενη φάση και εικάζω πως θα επιδιώξουν να την πάρουν είτε σήμερα είτε στην «ρεβάνς» στις 26/11, μια περίοδο που αμφότερες θα έχουν πάρα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

:

Ξεκάθαρα για την απόδοση, αφού αγωνιστικά έχει αρκετές τύχες, ενώ που ξέρεις, μπορεί να ξανά... φτιάξουν τίποτα και τώρα, έτσι για να... θυμηθούν τα παλιά.

Με συντηρητικό ποντάρισμα, ωστόσο, δεν χρειάζονται ανοίγματα.

Tuesday 3/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑκριβές σκορ: 4-011,753-0150
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΑκριβές σκορ: 4-011,753-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Με το ακριβές σκορ στο Μάντσεστερ

Δεν κερδίσαμε την Κυριακή, αλλά τουλάχιστον το ΣΚ έκλεισε με θετικό πρόσημο και μας έδωσε λίγη σταθερότητα μετά την πρόσφατη κατρακύλα.

Κοιμήθηκα και ξύπνησα με μια σκέψη σήμερα, το ματς του Ολυμπιακού στο Μάντσεστερ απέναντι στην Σίτι.

Θα μπορούσαν καλύτερα με την Πόρτο οι παίκτες του Πέντρο Μαρτίνς αλλά ηττήθηκαν με σκορ 2-0 και πλέον είναι αντιμέτωποι με το 0/6 στα παιχνίδια με τους «πολίτες». Αυτό είναι, ας μην γελιόμαστε, το ρεαλιστικό σενάριο, με την προϋπόθεση πως το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα ξεφουσκώσει παρά τις κάποιες απουσίες και θα συνεχίσει σε αυτούς τους ρυμθούς ενόψει και του ντέρμπι με την Λίβερπουλ σε πέντε ημέρες και πάλι στο «Etihad», αλλά και μετά την επικείμενη διακοπή στην έδρα της Τότεναμ, πριν πάει στον Πειραιά για να τελειώσει την δουλειά.

:

Ο Ολυμπιακός είναι όντως μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ίσως καλύτερα δουλεμένη ακόμη και από την αμέσως προηγούμενη της σύγχρονης εποχής, αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε, και σίγουρα ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα εάν της το επιτρέψουν και οι συνθήκες. Εκτός έδρας έχουν γίνει σπουδαία βήματα στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά η Αγγλία γενικά είναι κρανίου τόπος. Ένα γκολ στην αρχή θα στείλει τον προγραμματισμό στον κάδο των αχρήστων και από εκεί και πέρα εικάζω πως θα είναι δύσκολο να μπει ένας μπούσουλας εφόσον οι προπέρσινοι πρωταθλητές Αγγλίας δεν σταματήσουν να παίζουν με στόχο να παράξουν.

Αυτό που μου κόλλησε, λοιπόν, στο μυαλό, είναι το ακριβές σκορ 4-0, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 11.75 στον Stoiximan, απόδοση σαφώς βελτιωμένη από άλλες στην αγορά.

Sunday 1/11
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΝΖΕ - ΝΙΣGoal/Goal1,840-3300
ΑΝΖΕ - ΝΙΣGoal/Goal1,840-3
ΡΕΜΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟOver 2.52,252-1
ΡΕΜΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟOver 2.52,252-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Ξανά με δυάδα υπερτετραπλασιασμού

Ανάσα από χθες και συνεχίζουμε. 3/4, 1/2 κερδισμένα δελτία, κι αν δεν είχαμε τις διαιτητικές αποφάσεις στο Παρί – Καέν μπορεί να ήταν και ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Παιχνίδι σε τρία γήπεδα της Ligue 1 για σήμερα, με ένα σημείο και μία δυάδα στα γκολ.

Ανζέ – Νις και Ρεμς – Στρασβούργο ρίχνονται στην μάχη στις 16:00 ώρα Ελλάδας, σε δύο αναμετρήσεις που αφήνουν υποσχέσεις για θέαμα.

Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο πλευρές δείχνουν να έχουν αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή τους και σήμερα θα ψάξουν για διαφορετικούς λόγους το τρίποντο. Όπως έγραψα και στην ανάλυση, θα μπορούσε ο αγώνας να κολλήσει πολύ χαμηλά, αλλά εικάζω πως εάν βρει δίχτυα η μία, τότε θα παρακινηθεί και η άλλη.

:

Από την άλλη, η Ρεμς κέρδισε πολύ μετά τη νίκη 4-0 στην έδρα της Μονπελιέ και άμα χτίσει πάνω σε αυτή μπορεί να βάλει δύσκολα στο αναγεννημένο Στρασβούργο. Τρέφω μεγάλη εκτίμηση για τον Ντιαλό τον οποίο απέκτησε από την Μετς, ο οποίος έχει δείξει με το «καλημέρα» πως μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος του κενού που είχαν στην ενδεκάδα τους οι Αλσατοί για να γίνουν αποτελεσματικοί. Περιμένω παραγωγικό ματς εδώ, και επιλέγω το Over 2.5.

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, βασίζομαι σε μια δυάδα που υπερτετραπλασιάζει.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΤΙΖΟΝ - ΛΟΡΙΑΝ13,110-0350
ΝΤΙΖΟΝ - ΛΟΡΙΑΝ13,110-0
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: 0

Ευκαιρία για την Ντιζόν

Δεν έχει κερδίσει ακόμη φέτος, και το σερί των 8 αγωνιστικών είναι από αυτά που συνήθως σπάνε έτσι κι αλλιώς τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, κάτι που φαίνεται και με μια ματιά στο πρόσφατο παρελθόν.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Προφανώς δεν είναι αυτός ο λόγος που αξίζει την στήριξή μας η Ντιζόν, που δείχνει ανεβασμένη και ικανή να εκμεταλλευτεί τα κενά που δημιουργούνται με μεγάλη ευκολία στην άμυνα της Λοριάν. Επίσης, αυτό που έχει σίγουρα σημασία από το κομμάτι της προϊστορίας είναι πως οι «ντιζονέ» βασίζονται πάρα πολύ στο γήπεδό τους για να εξασφαλίζουν την σωτηρία τους, ενώ έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που είχαν περισσότερα από τέσσερα ματς (όσα είναι τώρα) να πάρουν νίκη μπροστά στο κοινό τους, έστω και εν τη απουσία του σήμερα.

Παρατηρώ ότι από το πρωί δεν υπάρχει μεταβολή στην απόδοση του άσου, με το 3.11 να είναι απόδοση που σίγουρα με ελκύει να την ποντάρω.

Τα λέμε.

Saturday 31/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΑΝΣΙ - ΣΑΤΟΡΟΥ11,912-130+134,66
ΝΑΝΣΙ - ΣΑΤΟΡΟΥ11,912-1
ΧΑΒΡΗ - ΠΟ12,351-0
ΧΑΒΡΗ - ΠΟ12,351-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: +134,66

Με τις έδρες στο 4.48

Ίσως το κόλπο θα είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Βλέπουμε. Καλησπέρα και καλό σαββατοκύριακο σε όλους.

Δύο και δύο ματς από την Β’ Γαλλίας θα κρατήσω για σήμερα, με δύο έδρες να τραβούν το ενδιαφέρον μου, βλέποντας στο ένα ματς τον άσο να πέφτει και στο άλλο να έχει μικρή άνοδο, αλλά να συνθέτουν ένα 4.48 που δεν μπορώ να αγνοήσω εντελώς.

Έχοντας καεί από τον χυλό φυσάω και το γιαούρτι πλέον, οπότε συντηρητικά και όπως είπα και πάνω... βλέπουμε.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Πιο έτοιμη από κάθε άποψη η Νανσί κόντρα στην Μπερισόν Σατορού, θα πρέπει να κάνει τα πάντα λάθος για να μην κερδίσει το ματς. Ή να της πάνε όλα λάθος, ή τέλος πάντων καταλαβαίνετε. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε «ρεπό» γιατί στην Γκρενόμπλ γίνεται χαμός με τα κρούσματα, ενώ για τον ίδιο λόγο η Μπερί θα έχει δέκα απουσίες μαζί με τους τραυματίες. Στο 1.91 πλέον ο άσος, αλλά περνάει.

Άσο, ίσως μετά κόπων και βασάνων βλέπω, και στο Χάβρη – Πο, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα καλό παιχνίδι το προηγούμενο σαββατοκύριακο αλλά επ’ ουδενί σε επίπεδα 4-1. Εδώ ο άσος ανεβαίνει ίσως γιατί οι γηπεδούχοι έχουν θέματα στην άμυνα και ίσως οι νεοφώτιστοι δείξουν διάθεση να συνεχίσουν την φόρα που έχτισαν με την όπως και να την κάνουμε μεγάλη επαφή με τα δίχτυα. Σε αυτό το σενάριο και κόντρα σε σφιχτή άμυνα ίσως γίνει καμιά... κόμπλα. Αλλά και πάλι.

Πήγαινα για μέτρια μίζα, αλλά τελικά αποφάσισα να την τσιμπήσω λίγο.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΡΙ - ΚΑΕΝX3,003-1100
ΠΑΡΙ - ΚΑΕΝX3,003-1
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΣΟΣΟX3,100-0
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΣΟΣΟX3,100-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Τα Χ του 9.30

Ένα δεκάρικο θα ρίξω και σε δύο Χ από το πρόγραμμα και πάλι της Ligue 2.

Στις 16:00 η Καέν πάει στην έδρα της πρωτοπόρου Παρί, σε ένα ματς που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ανοίξει πολύ. Στο μυαλό μου, μπορεί να μείνει για... πάντα στο 0-0, είτε σε επίπεδα 1-1 από την στιγμή που έχουμε στα χέρια μας δυο σοβαρές ομάδες που σε νορμάλ μέρα είναι ικανές να διαχειριστούν ακόμη και προβάδισμα από την αντίπαλη πλευρά. Υπάρχουν σενάρια που ξεφεύγει από το Χ, αλλά θα διαλέξω την μοιρασιά.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Με την Καέν έπαιζε η Γκινγκάμπ που μέχρι το τέλος είχε στα χέρια της έναν βαθμό. Τον έχασε στο φινάλε με το εις βάρος της τελικό 1-0 και τώρα κόντρα στην παλιά γνώριμη του Μεσά Μπαζντάρεβιτς, Σοσό, θέλει να βγάλει αντίδραση. Καλοδουλεμένη ομάδα φέτος αυτή του Μοντμπελιάρ, με τον Ομάρ Νταφ να την βλέπει να παλεύει στα ίσα την Αμιάν από ένα σημείο και μετά αλλά να μην αποφεύγει την πρώτη ήττα στην σεζόν. Ιδανική δεν είναι για καμία η ισοπαλία, ίσως υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα για την έδρα, αλλά θα το ρισκάρω.

Sunday 25/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ12,002-0200
ΜΕΤΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ12,002-0
ΝΙΣ - ΛΙΛ13,651-1
ΝΙΣ - ΛΙΛ13,651-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ας μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο

Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους. Προειδοποιητικά, θα πλατιάσω.

Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα, με το 0/3 χθες να πέφτει βαρύ και να ρίχνει την στήλη σε επίπεδα που δεν έχει βρεθεί πολλές φορές από τότε που ξεκινήσαμε. Όσοι είναι τακτικοί «πελάτες» ξέρουν πως το πρόσημο μέσα σε 2-3 μέρες μπορεί να είναι ακόμη και θετικό, κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές με τις αποδόσεις και το πλάνο παιχνιδιού με τον οποίο στοιχηματίζω.

Οπότε, ας μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο πριν πάμε να δούμε τι κρατάμε σήμερα.

Η Ρεάλ εξέθεσε την Μπαρτσελόνα, σε ένα κλάσικο για το οποίο έκανα την εξής ερώτηση πριν ασχοληθώ. «Ποιο είναι το win condition της Ρεάλ;». Την απάντηση την έδωσα στην χθεσινή στήλη. Να της πάνε όλα. Ε, και της πήγαν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε την απόφαση να παίξει με τον Βαλβέρδε -πήρε γκολ. Ο Λιονέλ Μέσι ανετράπη από τον Κασεμίρο -δεν πήρε πέναλτι. Ο Σέρχιο Ράμος βούτηξε -ορθώς πήρε πέναλτι για το τράβηγμα στην φανέλα, αλλά η κρίση ενός άλλου διαιτητή ίσως και να τον οδηγούσε στο να αφήσει το ματς να παιχτεί.

:

Όσον αφορά τα πέναλτι, για μένα αν δίνεις το ένα πρέπει να έχεις δώσει και το άλλο. Αναφορικά με τα εγκληματικά λάθη του Ρόναλντ Κούμαν με την επιλογή της ενδεκάδας αλλά και αυτή (την επιλογή) να μην κάνει αλλαγές παρά στο τελευταίο δεκάλεπτο, προφανώς δεν μου πέφτει λόγος. Το ζητούμενο, όμως, είναι πως για τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορείς να το ξέρεις εάν δεν δεις το ματς. Αυτό είναι το κακό του pre-game, τι να κάνουμε τώρα. Μέχρι και πριν ακουστεί το πρώτο σφύριγμα, η λογική και το σωστό παίξιμο όσον αφορά το σημείο, έλεγε «άσος». Κι ας χάσαμε με κατεβασμένα χέρια.

Κλείνω λέγοντας πως προς το παρόν δεν έχω καθόλου εικόνα για το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν κι αυτό γιατί μπούχτισα όταν δεν πέρασε το Goal/Goal στο Λοριάν – Μαρσέιγ, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι αμέσως πριν δεχθού το 0-1 και στην συνέχεια να χάνουν κλασικότατες ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Το είπα και στην αρχή, θα πλατιάσω. Σταματάω εδώ και πάμε να δούμε με τι και εάν μπορούμε να ρεφάρουμε σήμερα, ακόμα κι αν σε τέτοιες καταστάσεις ίσως πρέπει να απέχεις. Από την άλλη, αυτό είναι το καλό του να έχεις κάβα για τον στοιχηματισμό σου. Σε παίρνει να ρισκάρεις και να πουσάρεις για να ορθοποδήσεις -μεταξύ άλλων.

Αλλάζω προσέγγιση για σήμερα και χαμηλώνω την συνολική μου μίζα, αφού ναι μεν κηνυγάω, αλλά δεν θέλω και να αδειάσω το υπόλοιπό μου.

Παιχνίδι στην Γαλλία για την βασική μου επιλογή για σήμερα, όπου θα στηρίξω δύο έδρες της Ligue 1.

:

Ξεκινάω από το ματς των 16:00 ανάμεσα σε Μετς και Σεντ Ετιέν στην Λωρραίνη. Οι γηπεδούχοι πέρασαν το δύσκολο τεστ στην έδρα της Ανζέ με το 1-1 της περασμένης αγωνιστικής και με συνολικά πολύ καλύτερη εμφάνιση από την αντίπαλό της, και τώρα πάνε για το δεύτερο παιχνίδι τους με τον... κανονικό τους προπονητή, Φρεντερίκ Αντονετί, ο οποίος υπενθυμίζω πως γύρισε για να ξανά πάρει το πόστο από τον Βενσάν Ονιόν. Από την άλλη έχουμε μια ASSE που γενικά παραπαίει και ειδικά έχει πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες στο αμυντικό κομμάτι. Αν δεν βγουν εντελώς αδιάφοροι επιθετικά οι παίκτες του Κορσικανού, όσα και να φάνε μπορούν να τα ανταποδώσουν και με το παραπάνω.

Με το που τελειώνει αυτό, και εάν δεν έχω σπάσει καμιά οθόνη με τα τρελά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, θα καθίσω να παρακολουθήσω το Νις – Λιλ, με τους «aiglons» να έχουν σαφές προβάδισμα στο ματσάρισμα και πολύ μεγάλο στόχο να αποζημειώσουν τον κόσμο τους για την εξάρα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα. Πλήρεις και οι δύο πλευρές. Η έκβαση του αγώνα θα κριθεί από τις επιλογές που θα κάνουν οι δύο προπονητές, με το ρεπορτάζ να λέει πως η Λιλ θα ανακατέψει λίγο την τράπουλα από την στιγμή που έχει ξεκινήσει με νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ γιατί θα θέλει να πιέσει ξανά μεσοβδόμαδα στον απαιτητικό όμιλό της. Τα βάζω στην ζυγαριά και κατά την γνώμη μου αξίζει το ρίσκο της επιλογής του άσου, σε μια αναμέτρηση στην οποία είναι έντονη η αίσθηση για ισόπαλη έκβαση. Δεν είναι να το αμελήσεις το 3.60.

Αντί επιλόγου, αισθητή η πτώση στον άσο από το πρωί, τσίμπησε λίγο το διπλό της Λιλ, ελάχιστα ο άσος της Νις.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡGoal/Goal @ HT3,750-0100
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡGoal/Goal @ HT3,750-0
ΛΥΩΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/Goal @ HT3,800-0
ΛΥΩΝ - ΜΟΝΑΚΟGoal/Goal @ HT3,800-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Μ’ αρέσει το 14.25... από ημίχρονο

Στις 20 μονάδες το βασικό ποντάρισμα, στις μισές το δεύτερο με το οποίο κλείνω για σήμερα. Κοινός παρονομαστής των δύο γεγονότων που «παντρεύω», τα γκολ στο ημίχρονο, ένα για κάθε πλευρά.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανοίξω το κείμενό μου και εδώ, μιας και τα ζευγάρια μιλούν από μόνα τους. Τόσο το Άρσεναλ – Λέστερ, όσο και το Λυών – Μονακό που ξεκινάει όταν θα τελειώνει το Α’ μέρος στο «Emirates» (21:15 το πρώτο, 22:00 το δεύτερο), χρειάζονται μια σπίθα για να πάρουν φωτιά από νωρίς.

:

Συνεπώς, και από την στιγμή που η συνολική μου απόδοση είναι διπλάσια, ένα δεκαρικάκι θα το τιμήσω. Αυτά, και βλέπουμε για τις επόμενες. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους.

Saturday 24/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ12,001-3600
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ12,001-3
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Οι διαφορές στο κλάσικο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης που με οδηγούν στον διπλασιασμό

Την πατήσαμε ξανά σε πρώτο ημίχρονο, με ένα απευθείας φάουλ να βάζει δύσκολα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, που βελτιώθηκε στο δεύτερο, ισοφάρισε, αλλά δεν μας πλήρωσε τον άσο. Δεν μας πήγε μέχρι τώρα καθόλου η εβδομάδα, αλλά πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για να ρεφάρουμε, αρχής γενομένης από σήμερα.

Ντέρμπι στην Ισπανία, Κλάσικο πιο σωστά, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα ματς κατά το οποίο καμία δεν είναι στα καλύτερά της.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Προβληματίζουν αμφότερες, με τους «μπλαουγκράνα» να φαίνεται πως έχουν ένα σχετικά σεβαστό προβάδισμα κόντρα στην μισητή αντίπαλο για να αποδώσουν καλύτερα και να πάρουν αποτέλεσμα, που θα τους φέρουν σε ισοβαθμία με το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν. Οι «μερένχες» πιάνουν κορυφή έστω και προσωρινά αν κερδίσουν, ενώ οι γηπεδούχοι ούτε για αστείο, ωστόσο δεν θέλουν να αφήσουν την ψαλίδα να ανοίξει κι άλλο.

Θα πρέπει να κάνει στροφή 180 μοιρών η «Βασίλισσα» για να πάρει το τρίποντο ή/και να της βγουν όλα για να αποφύγει έστω την ισοπαλία. Επίσης δεν πρέπει να αμελούμε ότι για τον Λιονέλ Μέσι ενδεχομένως να είναι το τελευταίο του Κλάσικο μέσα στο «Καμπ Νόου», οπότε περιμένω από τον Αργεντινό να τραβήξει κουπί, σκοράρει – δεν σκοράρει. Αυτά τα μικρά-μικρά, όπως η φόρα του Άνσου Φάτι όμοιο του οποίου δεν έχει την δεδομένη στιγμή η Ρεάλ, με στρέφουν στον άσο, τον οποίο συναντάμε με 0% γκανιότα* σε απόδοση διπλασιασμού στον Stoiximan.

Ποντάρω όσα και χθες, με στόχο να τα πάρω πίσω.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΟΡΙΑΝ - ΜΑΡΣΕΙΓGoal/Goal1,830-1400
ΛΟΡΙΑΝ - ΜΑΡΣΕΙΓGoal/Goal1,830-1
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΙΖΟΝGoal/Goal1,874-0
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΝΤΙΖΟΝGoal/Goal1,874-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Βγάζουν γκολ τα γαλλικά παιχνίδια

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα στην Α’ Γαλλίας για το Σάββατο, με τις Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν να παίζουν λίγες ημέρες μετά τις ήττες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και ενόψει των αγώνων που έρχονται για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η Μαρσέιγ ήταν κακή με τον Ολυμπιακό και τώρα πάει στην έδρα της Λοριάν, που μέχρι έναν βαθμό φαίνεται να ξυπνάει και να βγάζει αντίδραση. Αδυνατώ να πιστέψω πως θα δούμε 0-0 καθώς επίσης πως θα σκοράρει η μία, αλλά δεν θα το καταφέρει η άλλη. Από την πλευρά τους οι «μπακαλιάροι» πάνε με ίδια αποστολή και ενδεχομένως με ίδια ενδεκάδα με το προηγούμενο για να επιβεβαιώσουν (όπως λένε και οι Γάλλοι) τη νίκη 3-1 της περασμένης εβδομάδας, ενώ από την άλλη οι Μασσαλοί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν λύσεις στο πρωτάθλημα ακόμη κι ας μην κερδίζουν.

:

Εκεί που θα ήθελα λίγο πιο πάνω το Goal/Goal είναι το Παρί Σεν Ζερμέν – Ντιζόν, ένα ματσάρισμα στο οποίο τα τέρματα πέφτουν «βροχή», αλλά κυρίως για την πλευρά των σημερινών γηπεδούχων. Το στήνουν συχνά-πυκνά το παρτάκι τους με τους «ντιζονέ» οι σταθεροί πρωταθλητές των τελευταίων ετών, ωστόσο σήμερα θα πάνε με ενδεκάδα ανάγκης, ελάχιστες εναλλακτικές εξαιτίας των αρκετών απουσιών και έχοντας στο νου τους και το ματς που έρχεται για να ρεφάρουν την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το UCL. Δεν θεωρώ πως θα καταφέρουν να μείνουν συγκεντρωμένοι ή προσηλωμένοι σε όλο το 90λεπτο, οπότε κάπου μπορεί να έρθει ένα γκολ για τους ταξιδιώτες.

Κλείνω μ’ αυτά, ελπίζοντας για το 2/2, ή αλλιώς, το 3/3, αφού μας χρειάζεται μια δυνατή νίκη για να επιστρέψουμε θετικοί. Ταμείο, βέβαια, πάντα στο τέλος της σεζόν. Μέχρι τότε, δανεικά είναι όλα. Πάνε κι έρχονται.

Καλή τύχη, καλά να ‘μαστε.

Friday 23/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ12,001-1600
ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΝΤΕΡΜΠΙ12,001-1
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Αγγλικός διπλασιασμός και επιστροφή στις νίκες (για όλους)

Έγραψα στο τέλος της στήλης χθες πως δεν θέλουμε τύχη, αλλά να μην είμαστε άτυχοι. Ε, τελικά ήμασταν. Μπορεί ο Ολιβέιρα να έχανε ευκαιρίες, αλλά η ΑΕΚ όντως κατάρρευσε στην Μπράγκα, οπότε εκεί πάει κι έρχεται.

Στο Σπάρτα Πράγας – Λιλ, όλα ήταν κόντρα, με αποβολή για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, γκολ δευτερόλεπτα πριν βγει το ημίχρονο, από το πουθενά ισοφάριση η οποία μάλιστα ήρθε νωρίς στο δεύτερο και ξέσπασμα των φιλοξενούμενων για να σβήσουν από νωρίς το ματς. Δεν είναι μίρλα, έτσι έγιναν τα πράγματα και το 3/4 δεν ήταν αρκετό για να πάμε ένα σπουδαίο ταμείο.

Είμαστε 40 μονάδες χαμένοι, οπότε πρωταρχικός στόχος είναι να επιστρέψουμε στα λεφτά μας, και να τσιμπήσουμε και κάτι παραπάνω.

:

Παιχνίδι με ένα μονό για σήμερα, κι αυτό από την... παλιά αγαπημένη Τσάμπιονσιπ. Δεν παίζω συνέχεια σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να είσαι από πάνω για να έχεις πιθανότητες σταθερής επιβεβαίωσης, αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω το ντέρμπι των ανατολικών Μίντλαντς ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ντέρμπι. Ειδικά από την στιγμή που διπλασιάζει ο άσος.

Από το 2012 έχουμε να δούμε διπλό σε αυτήν την έδρα και η συγκυρία δεν μοιάζει καλή για τα «κριάρια» ώστε να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί απόψε, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει τα πάνω τους μετά την αντικατάσταση του Σαμπρί Λαμουσί με τον πιο ψημένο στο αγγλικό ποδόσφαιρο, Κρις Χιούτον. Προχώρησαν σε εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Μπλάκμπερν παίρνοντας την πρώτη τους νίκη φέτος και στην συνέχεια έμειναν στο 1-1 εντός έδρας με την Ρόδεραμ, για να παραμείνουν χωρίς επιτυχία στο γήπεδό τους. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει και κόντρα σε ένα σύνολο που θα αγωνιστεί εν τη απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ η ευκαιρία είναι τεράστια.

:

Από τις 960 μονάδες θα ποντάρω την «ουρά», για να έχουμε και ένα 20ρικο καβάτζα γι’ αύριο εφόσον επιβεβαιωθούμε. Καλή τύχη.

Thursday 22/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΟΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ1Χ & Under 3.51,501-1400
ΠΑΟΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ1Χ & Under 3.51,501-1
ΛΕΣΤΕΡ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ1 & Over 1.51,533-0
ΛΕΣΤΕΡ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ1 & Over 1.51,533-0
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΕΚ1X & Under 3.51,633-0
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΕΚ1X & Under 3.51,633-0
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΛX2 & Under 3.51,661-4
ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΛΙΛX2 & Under 3.51,661-4
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Τέσσερις στάσεις, καλύψεις και 6.20

Από την στιγμή που δεν μπήκε το γκολ για την Μαρσέιγ, βάσει εικόνας και στησίματος των δύο ομάδων, ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε το ματς κόντρα στους Μασσαλούς. Άρτιο στήσιμο από τον Πέντρο Μαρτίνς και αφού την γλίτωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου το ποντάρισμά μας δεν είχε ελπίδα.

Δεν είμαι φαν του Europa League αλλά είναι πρεμιέρα και εικάζω πως τα λογικά σενάρια είναι και αυτά που θα επιβεβαιωθούν στα περισσότερα παιχνίδια της ημέρας. Δεν φοβάμαι να παραδεχθώ ότι με... τρομάζει η διοργάνωση, όμως στο κουπόνι υπάρχουν γεγονότα που τραβούν την προσοχή μου.

Ανάμεσά τους και τα δύο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον. Πάμε να τα δούμε.

:

Στάση Θεσσαλονίκη: Την ξενέρα με την ήττα και τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ θέλει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Ομόνοια στην Θεσσαλονίκη σε ένα ματς που θα είναι έκπληξη το σενάριο να μπουν πολλά γκολ. Δεν θα πάνε για να παίξουν ποδόσφαιρο οι Κύπριοι, που θα έχουν το μυαλό τους σχεδόν αποκλειστικά στην άμυνα. Από την πλευρά της, την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα την περιμένω σοβαρή και κατά πάσα πιθανότητα να κερδίζει το ματς. Ωστόσο με φοβίζει λίγο το σενάριο να μην βρεθούν πολλοί διάδρομοι, οπότε θα πάω με κάλυψη όπως και στα υπόλοιπα ματς.

Στάση Αγγλία: Ξεφούσκωσε μετά την διπλάρα στην Μάντσεστερ Σίτι η Λέστερ, που δεν έχει σκοράρει εδώ και δύο παιχνίδια στην Αγγλία, υποχρεούμενη στο να μείνει μακριά από την συγκομιδή βαθμών, έχοντας παράλληλα να βρει δίχτυα σε τρία σερί εντός έδρας ματς. Δεν την παίρνει για άλλη γκέλα και η Ζόρια δεν είναι ούτε κανένα μεγαθήριο, ούτε σε καμιά τρομερή φόρμα. Βρίσκω λογική την προσέγγιση της ανάλυσης στο Youbet, αλλά θα ζητήσω ένα γκολ λιγότερο αφού γενικά θα είναι πολλά τα ζητούμενα στο δελτίο μας.

:

Στάση Πορτογαλία: Δέκα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει να... καταρρεύσει η ΑΕΚ, που θα δοκιμαστεί πολύ στην έδρα της Μπράγκα. Σε καλύτεροι κατάσταση οι Πορτογάλοι, ενώ στην Ένωση δεν λείπουν τα προβλήματα, με τον Μάσιμο Καρέρα να προσανατολίζεται για ακόμη μία φορά στο να παίξει με αμυντική τακτική και όπου βγει. Αποκλείω το σενάριο νίκης των φιλοξενούμενων, διχάζομαι λίγο στα γκολ, αλλά θεωρώ πως το 1Χ & Under 3.5 θα μας καλύψει.

Στάση Τσεχία: Στο άδειο γήπεδο της Σπάρτα ταξιδεύει η Λιλ, που με όπλο την άμυνά της και την επίθεση που ολοένα και ζεσταίνεται σκοπεύει στην χειρότερη να μην ηττηθεί. Έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Νις σε τρεις ημέρες η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, η οποία λογικά θα επιδιώξει να ελέγξει το τέμπο του αγώνα και εκμεταλλευόμενη και τα προβλήματα στους γηπεδούχους να κάνει ξεκίνημα με το δεξί. Δεν πιστεύω ότι θα πάει πιο αριστερά από Χ, ενώ λίγες πιθανότητες δίνω και στους «λιλουά» να σκοράρουν πολύ για δεύτερο συνεχόμενο μετά το 4-0 με την Λανς.

Δεν θέλουμε τύχη, θέλουμε να μην είμαστε άτυχοι. Τα λέμε και το ΠΣΚ.

Wednesday 21/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ23,851-0250
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ23,851-0
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Δεν υπάρχει πουθενά το 3.85 στο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ

Ναντ και Λιλ έβαλαν συνολικά επτά γκολ και πλήρωσαν την μία από τις δύο δυάδες που διάλεξα την Κυριακή από την Γαλλία, ενώ παράλληλα το Μονακό – Μονπελιέ και το Ανζέ – Μετς έμειναν στο 1-1 αν και είχαν τύχες επιβεβαίωσης στους δύο άσους.

Σημασία έχει πως το yield και το RΟΙ παραμένουν σε καλά επίπεδα τις τελευταίες 30 ημέρες (αλλά και από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, χωρίς βεβαίως το σημερινό ποντάρισμα), και το λέω αυτό γιατί με μόλις 1/4 κερδισμένα δελτία το ΠΣΚ είχαμε απώλεια της τάξης των πέντε (5) μονάδων. Μην ξανά αρχίσω για τα πινακάκια, τα έχουμε πει...

Δεν θα πάω μακριά απόψε, παρά μέχρι το άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μαρσέιγ μετά το 2011 αλλά και το 1994, ματς τα οποία είχαν πάρει οι Μασσαλοί με σκορ 0-1 και 1-2 αντιστοίχως.

Είναι σε πολύ μέτρια έως κακή κατάσταση οι Γάλλοι, αλλά την ποιότητα του ρόστερ τους καλώς ή κακώς δεν την διαθέτει ο Ολυμπιακός. Τοβάν και Παγιέ δεν έχει ο Πέντρο Μαρτίνς, όπως και να το κάνουμε. Χώρια από τους πιο γνωστούς, υπάρχει και ο πιτσιρικάς Μικαέλ Κουισάνς, ο οποίος πήρε εμπειρίες στην Γερμανία, άφησε την Μπάγερν Μονάχου και στο πρώτο του παιχνίδι ήταν εξαιρετικός διεκδικώντας και σήμερα μια θέση στο αρχικό σχήμα. Πιστεύω πως θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και γι’ αυτό το αναφέρω. Ένα το κρατούμενο.

:

Μιας και έκανα λόγο για τον Μαρτίνς, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος φαίνεται να διχάζεται για τις βασικές του επιλογές. Βέβαια, αποτελεί προπονητή που ξέρει να διαβάζει πολύ καλά καταστάσεις και να προσαρμόζεται σε αυτές, ενδεχομένως όμως να προχωρήσει σε κάποιες διαφοροποιήσεις (αναγκαστικές ή/και μη) που εν τέλει να επηρεάσουν την ομάδα του αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελε. Δύο τα κρατούμενα.

Με γνώμονα τα παραπάνω αλλά και τις αποδόσεις που ευνοούν πάρα πολύ τους Πειραιώτες, στρέφομαι στο ενισχυμένο διπλό της Novibet σε ένα ματς που μου κάνει για ακριβές σκορ 1-2. Περισσότερο από το αγωνιστικό, αφού πρεμιέρα είναι και όλα γίνονται όσον αφορά αυτό το κομμάτι, το μόνο που με σκαλώνει στο ποντάρισμα είναι ένα... χαζό στατιστικό που θέλει την Μαρσέιγ να μην έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της όταν προέρχεται από νίκη 3-1, σκορ που πέρασε στην αναμέτρησή της με την Μπορντό το σαββατοκύριακο. 0-0, 1-1, 1-1, 1-2, 4-0 τα αποτελέσματα από το πιο πρόσφατο μέχρι το πιο παλιό. Τελευταία φορά που προχώρησε με νίκη ήταν τον Μάρτιο του 2018.

Αυτά. Μπορεί να τα πούμε και αύριο. Καλή τύχη.

Sunday 18/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΝΖΕ - ΜΕΤΣ12,131-1500
ΑΝΖΕ - ΜΕΤΣ12,131-1
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ11,781-1
ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ11,781-1
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Το 3.64 μαζεύει τα σπασμένα

Χασούρα χθες, με την Παρί να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Πο αλλά την Χάβρη να μένει στο 1-1 με την Μπερισόν εντός έδρας από το πρώτο τέταρτο του ματς. Ήξερα πως κρύβει παγίδες το ματς αλλά θέλει και τύχη. Στο 71’ ακυρώθηκε γκολ και στα δύο ματς (ήταν στο 0-0 η Παρί) και στο τέλος χάθηκε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για το 2-1. Ας είναι.

Μ’ αρέσουν πολύ τα σημερινά ματς στην Α’ Γαλλίας μιας και πιστεύω ότι βγάζουν ποντάρισμα σχεδόν όλα όσα βρίσκονται στο κουπόνι στοιχήματος.

Ξεκινάω από την έδρα της Ανζέ, εκεί όπου ταξιδεύει η Μετς. Έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία οι φιλοξενούμενοι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά μου φαίνεται πως όλες οι συγκυρίες είναι εναντίον τους. Αρχικά, και για να ξεμπερδεύουμε με την Ανζέ, παίζει στο γήπεδό της όπου είναι σχεδόν άτρωτη, έχει στην πλάτη της το βαρύ 6-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει να ρεφάρει. Όσον αφορά τους γηπεδούχους, άλλαξαν αιφνιδίως προπονητή μιας και ο Φρεντερίκ Αντονετί ζήτησε να επιστρέψει μετά τα τέλη του 2018 όταν είχε αποχωρήσει για να σταθεί δίπλα στην άρρωστη γυναίκα του. Τότε τον είχε αντικαταστήσει ο Βενσάν Ονιόν, βοηθός του, τώρα δεν θέλησε να ξανά γυρίσει σε αυτό το πόστο. Εκτός αυτού, μένει εκτός σχεδόν για το υπόλοιπο της σεζόν ο πρώτος και μοναδικός σκόρερ της, Νιαν (6 γκολ), οπότε το κακό είναι διπλό. Νομίζω πως είναι one way παιχνίδι.

:

Κάπως έτσι, ίσως λίγο πιο δύσκολο, βλέπω και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μονακό και Μονπελιέ. Η Μονακό δεν είναι για πάρα πολλά πράγματα φέτος, αλλά δύσκολα θα λείψει από τις θέσεις 5-8 αφού ο Νίκο Κόβατς την δουλεύει καλά αμυντικά, ενώ επιθετικά όσο δεν υπάρχει κορεσμός στην τριάδα Φόλαντ – Γιόβετιτς – Μπεν Γεντέρ η λογική λέει πως τα γκολ θα είναι ασταμάτητα. Από την άλλη, το ρεπορτάζ της Μονπελιέ έλεγε πως 12 άτομα πέρασαν κορωνοϊό, ανάμεσά τους οκτώ ποδοσφαιριστές οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι ενδεκαδάτοι. Φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά της έμεινε η καραντίνα του προπονητή της, Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, και αυτή του αμυντικού Πέντρο Μέντες. Δεν το βρίσκεις παντού το ματς, μιας και κάποιες από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα αποφάσισαν να το αποσύρουν. Και λέω εγώ. Δεν είναι άσος;

Εικάζω πως έχουμε ένα 80-85% επιβεβαίωσης, αν όχι και λίγο παραπάνω. Δεν θα ξεφύγω πολύ, μόνο και μόνο γιατί δεν πήραμε τίποτα χθες.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΑΝΤ - ΜΠΡΕΣΤ12,153-140+164,26
ΝΑΝΤ - ΜΠΡΕΣΤ12,153-1
ΛΙΛ - ΛΑΝΣ11,914-0
ΛΙΛ - ΛΑΝΣ11,914-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +164,26

Βορειοδυτικό 4.10

Πάμε και σε μια νέα δυάδα, πάλι από την Ligue 1.

Νωρίς μέσα στην ημέρα η Ναντ υποδέχεται την Μπρεστ και βάσει των όσων έχουν δείξει οι δύο ομάδες η στήριξη στην φιλοξενούμενη δεν θα φάνταζε κακή επιλογή. Είτε καρφωτά, είτε με κάποια κάλυψη. Ωστόσο πιστεύω πως τα «καναρίνια» θα βρουν την αντίδραση που δεδομένα θα ψάξουν μετά το κακό ξεκίνημα να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο στο γήπεδό τους, εκεί όπου έχουν μία νίκη και μία ισοπαλία φέτος. Πέρυσι έκανε κάκιστο κλείσιμο μπροστά στον κόσμο της, αλλά εδώ και μια διετία χάνει βαθμούς σπάνια εκεί και χάνει γενικά ακόμη σπανιότερα. Υπερδιπλασιάζει ο άσος και αξίζει το ρίσκο του.

:

Κλείνω με το ντέρμπι του Βορρά ανάμεσα σε Λιλ και Λανς, δύο ομάδες που με τρίποντο περνούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ τόλμησε με το 4-4-2, του βγήκε και προχωράει ακάθεκτος στην άκρη του πάγκου των «λιλουά», αδιαφορώντας οριστικά για τις αποχωρήσεις των Γκάμπριελ και Οσιμέν μέσα στο καλοκαίρι. Αν, δε, αρχίσει να γίνεται και πιο παραγωγική η επίθεσή του, θα μιλάμε για έναν πολύ χαρούμενο άνθρωπο. Κι ας χαμογελάει σπανίως. Από την άλλη έχουμε την Λανς. Το έγραψα στην ανάλυση και θα το γράψω κι εδώ γιατί μ’ άρεσε. Και κυρίως γιατί ισχύει άπειρα. Αν έλεγες σε κάποιον οπαδό της Λανς πριν από δύο χρόνια ότι θα έπαιζε την κορυφή της Ligue 1 σε ντέρμπι με την Λιλ, παίζει και να σε βάραγε. Έλα όμως που ισχύει. Ωστόσο! Για τους φιλοξενούμενους θα λείπουν οι βασικές μονάδες Γκαναγκό και Μεδίνα. Κι αν ο πρώτος πάει κι έρχεται αφού υπάρχουν γενικά τρόποι να βρεθεί ένα γκολ, η απουσία του δεύτερου κατά πάσα πιθανότητα θα αναστατώσει την άμυνά της. Θα μπορούσε να τσιμπήσει πάνω από το 2.00 και σε αυτήν την περίπτωση ο άσος, αλλά μου κάνει και το 1.91.

Τα λέμε.

Saturday 17/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΡΙ - ΠΟ11,931-0700
ΠΑΡΙ - ΠΟ11,931-0
ΧΑΒΡΗ - ΣΑΤΟΡΟΥ12,001-1
ΧΑΒΡΗ - ΣΑΤΟΡΟΥ12,001-1
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Παιχνίδι σε έδρες της Β' Γαλλίας - Δυνατό ποντάρισμα σε δυάδα του 3.86

Μόνο 30 σουτ και τέσσερα γκολ μακριά μείναμε στο χθεσινό ποντάρισμα, με την γρήγορη κόκκινη της Νιμ και την όχι και τόσο ανεξήγητη όρεξη του Κιλιάν Μπαπέ (ήθελε να παίξει για έναν μικρό οπαδό της Παρί που μάχεται με τον καρκίνο και ήταν απλώς από άλλο πλανήτη) να μας καταδικάζουν στο χαμηλό bet στον άσο της Νιμ. Εξήγησα τους λόγους που το πόνταρα, δεν θα καθίσουμε να σκάσουμε κιόλας.

Στρέφομαι σε μια δυάδα στην Β’ Γαλλίας για σήμερα, με τις Παρί και Χάβρη να παίζουν εντός έδρας κόντρα σε Πο και Μπερισόν Σατορού με στόχο νέο τρίποντο, που θα διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας την πρώτη και θα φέρει πιο κοντά στην πεντάδα την δεύτερη.

Αναλυτικότερα, οι Παριζιάνοι υποδέχονται την Πο, η οποία για την ώρα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς ρεαλιστικά σημάδια πως μπορεί να φτάσει στην παραμονή. Είναι δικαιολογημένα το πρώτο φαβορί για κάθοδο αφού δεν σκοράρει και στην άμυνα πολλές φορές είναι τρικυμία. Την είδαμε και με τη Νανσί, που έπαιζε με παίκτη παραπάνω και στο τέλος πρέπει να λέει και ευχαριστώ που δεν έχασε. Θα πρέπει να είναι κάκιστοι οι γηπεδούχοι ή να το... στήσουν για να σπάσει ο άσος. Αυτήν την αίσθηση έχω, με το σύνολο του Ρενέ Ζιράρ να έχει δείξει πάρα πολύ έτοιμο σε όλες τις γραμμές. Το ζητούμενο είναι το κατά πόσο θα συνεχίσει με την ίδια φόρα, αλλά κυριολεκτικά δεν θα μπορούσε να παίξει με καλύτερη αντίπαλο.

:

Στο άλλο, η ομάδα του Πολ Λε Γκουέν πρέπει να αρχίσει να πείθει περισσότερο και η Μπερισόν ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να το πράξει. Θα έχουν απουσίες οι φιλοξενούμενοι, που από την πλευρά τους (όπως έγραψα και στην ανάλυση) έχουν DNA εκτός έδρας ομάδας αλλά μέχρι στιγμής έχουν κερδίσει μακριά από το γήπεδό τους μόνο την κάκιστη Αζαξιό. Τσίμπησε λίγο ο άσος και είναι λογικό αφού η HAC θα πρέπει να πατήσει το πόδι στο γκάζι και να σβήσει τα ερωτηματικά των προηγούμενων αγωνιστικών. Κι εδώ έχω την αίσθηση πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα δούμε την έδρα να φέρνει το αποτέλεσμα. Με φοβίζει λίγο το σενάριο του Χ, όμως και πάλι...

Στο 3.86 η δυάδα, θα την ποντάρω δυνατά και κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψω αύριο, όποια και αν είναι η έκβαση σήμερα. Μην ξεχνάτε πως μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά και στις αναλύσεις, που παίζουν από χθες το βράδυ.

Καλή μας τύχη. Τα λέμε.

Friday 16/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΙΜ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ17,450-4100
ΝΙΜ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ17,450-4
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Ξεκάθαρη αξία στο 7.45

Καλησπέρα στην παρέα. Δεν τα είπαμε στις εθνικές, αφού για όσους δεν είμαστε... διεθνείς είναι και για εμάς μια ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη. Άλλωστε, είπαμε, Mr. Cat και Andrikopoulos Bet τραβάνε κουπί και το τραβάνε μια χαρά.

Ξανά ξεκινάνε τα πρωταθλήματα, με -εκτάκτως- δύο παιχνίδια στην Α’ Γαλλίας και άλλο ένα στην Β’ Γαλλίας.

Αφήνω τα δύο στην άκρη και παίζω με την απόδοση στο Νιμ – Παρί Σεν Ζερμέν.

:

Προετοιμασία με τρεις outfield και τρεις τερματοφύλακες για το παιχνίδι οι Παριζιάνοι, που την ερχόμενη Τρίτη παίζουν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και δεδομένα έχουν πολύ περισσότερο στο μυαλό τους αυτό το παιχνίδι απ’ όσο το σημερινό. Νέιμαρ και Μπαπέ λογικά θα παίξουν, αλλά είναι και οι μοναδικοί από τα πολύ βαριά ονόματα της επίθεσης. Γενικά, η ενδεκάδα λίγο-πολύ είναι αναμενόμενη (βλ. ανάλυση) όμως αυτό που δεν ξέρουμε με σιγουριά είναι κατά πόσο θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά οι πρωταθλητές.

Από αυτά που έχω δει από τη Νιμ, πρόκειται για μια ομάδα που προοδεύει σωστά και σταθερά, και αν της βγει το ματς δεν αποκλείω καθόλου το ενδεχόμενο να κάνει την ζημιά στην Παρί. Δεδομένα, θα χρειαστούμε και αρκετή τύχη. Ποντάρισμα με ξεκάθαρο value, ακόμη και στο 7.45. Κι αυτό το λέω γιατί έπεσε σημαντικά η απόδοση με το που έγιναν οι συνεντεύξεις Τύπου, αφού ούτε 24 ώρες πριν έπαιζε στον δεκαπλασιασμό.

Ένα... δεκαρικάκι, για το καλό. Τα λέμε και το ΣΚ. Καλή τύχη.

Sunday 4/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΜ1 & Over 1.52,050-1700
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΜ1 & Over 1.52,050-1
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΝΤΙΖΟΝ11,703-0
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΝΤΙΖΟΝ11,703-0
Ποντάρισμα: 70Επιστροφή: 0

Περνάει από τις έδρες το 3.48

Τέλος στο θετικό ταμείο μετά από έξι συνεχόμενες «αγωνιστικές» αφού χθες στράβωσαν τα πάντα. Μόνο η Παρί πέρασε κι αυτή σε σπασμένη δυάδα, με την Τουλούζ να έχει χάσει νωρίτερα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ και να μην πληρώνει τον άσο. Δεν πιστεύω πως θα έμπαινε άλλο γκολ μετά.

Έσωσε την κατάσταση κάπως η Πο, αλλά κι αυτή για όσους cashάρανε, αφού ισοφαρίστηκε στο τέλος από τη Νανσί που έπαιζε με δέκα παίκτες. Άνετο τρίποντο με την Ροντέζ η Κλερμόν, αλλά πνίχτηκε και ένα πέναλτι στο 2-0 -αλλιώς θα μιλούσαμε στο φινάλε αν γινόταν 2-1. Όσον αφορά το cash out, προφανώς και το κάνεις στο Πο - Νανσί από την στιγμή που τα άλλα δεν βγαίνουν με τίποτα, κάτι που προφανώς δεν μπορεί να φανεί στην στήλη αλλά οφείλουμε πάντα να τονίσουμε.

Αυτό που είπα και πάνω. Όλα στραβά, αλλά χάσαμε μόνο ό,τι είχαμε πάρει την τελευταία (πλην της χθεσινής) φορά που τα είπαμε. Ομολογώ πως δεν παίζω με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αλλά δεν μου βγαίνει να καθίσω αμέτοχος μιας και βρίσκω ευκαιρίες και τα δύο ματς που επέλεξα για σήμερα.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας για σήμερα στην βασική στήλη, με πρώτο παιχνίδι αυτό που παίζει στις 14:00 ανάμεσα σε Μονπελιέ και Νιμ. Ντέρμπι με τα όλα του. Σε τρομερή κατάσταση εντός έδρας η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, η οποία έτσι κι αλλιώς βασίζεται στο «Μοσόν», πολύ καλή και διασκεδαστική και η Νιμ κι ας μην της έρχονται τα αποτελέσματα όπως τα θέλει. Ο πρώην Σαβανιέ κάνει παπάδες στην Μονπελιέ και θα αποτελέσει και σήμερα τον κινητήριο μοχλό, εκτός κι αν τον πάρουν τα ζουμιά κόντρα σε παλιούς γνώριμους, Λαμπόρντ και Ντελόρ συνεχίζουν να βρίσκονται με κλειστά μάτια, οπότε εικάζω πως 1-2 γκολ θα μπουν από αριστερά. Μου έκλεινε το μάτι το Over αλλά καταστάλαξα στον άσο.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Πάνω-κάτω σε ίδια απόδοση κυμαίνεται και ο άσος της Μπορντό στον Stoiximan, που υποδέχεται την τελευταία Ντιζόν με στόχο να πάρει το πρώτο τρίποντο εντός μετά από οκτώ ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ματσάρισμα που πάει στους Γιρονδίνους, που για μένα αποτελούν μία από τις ομάδες-κατάρες στο στοίχημα. Αλλά θεωρώ πως στο σημερινό μου δελτίο βρίσκουν χώρο αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη παράταση σε αυτό που ήδη έχουν αναβάλει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα λείψει ο Οτάβιο από τον χώρο του κέντρου αλλά γενικά είναι πλήρης και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο -κόντρα στην μικρή ανοδική πορεία των «ντιζονέ»- εικάζω πως θα το πάρει το τρίποντο η ομάδα του Ζαν-Λουί Γκασέ.

Παιχνίδι με ίδιες μονάδες με χθες, αλλά με διαφορετική προσέγγιση. Ας μας βγει σε καλό.

Saturday 3/10
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΤΟΥΛΟΥΖ - ΤΡΟΥΑ12,860-0150
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΤΡΟΥΑ12,860-0
ΠΑΡΙ - ΧΑΒΡΗ12,593-0
ΠΑΡΙ - ΧΑΒΡΗ12,593-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Τα παίρνουν κι οι δυο για το 7.41

Μείναμε στις 27 του προηγούμενου μήνα και στις έξι σερί ημέρες με θετικό ταμείο. Το χαίρομαι, αλλά δεν θέλω και να το πολυσυζητάω γιατί όλα είναι δανεικά στο στοίχημα. Θα πω μόνο πως πάμε καλά και εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσουμε αναλόγως.

Η βδομάδα που ολοκληρώνεται ήταν πολύ δύσκολη και δεν είχε πολύ χρόνο για στοιχηματισμό, που δεν είναι και κακό αφού χρειάζεται να καθαρίζει λίγο το κεφάλι. Τόσο – όσο, αφού η επιστροφή με ρίχνει πάνω σε μια δύσκολη αγωνιστική στα προγνωστικά Β’ Γαλλίας. Λογικά αποτελέσματα πάντα υπάρχουν, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

:

Σε φουλ πρόγραμμα με δέκα παιχνίδια, μιας και έπεται διακοπή για εθνικές, νομίζω πως εντόπισα κάποιες ευκαιρίες, οπότε θα πάρω τα κέρδη από την προηγούμενη (περί τις 70 μονάδες, όσες θα ποντάρω ακριβώς σήμερα) και θα τα μοιράσω όπως πιστεύω καλύτερα.

Παίζω κυρίως με μονά αφού δεν θεωρώ ότι μας παίρνει για παραπάνω, εκτός από την δυάδα με την οποία ανοίγω όρεξη για την συνέχεια.

Ξανά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου το ματς της Τουλούζ, η οποία υποδέχεται την Τρουά σε μια αναμέτρηση που θέλει να αποτελέσει συνέχεια της νίκης της την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Οσέρ. Με προβλήματα στην αποστολή οι φιλοξενούμενοι, θα πρέπει να βρουν να ψάξουν αρκετά για να βρουν λύσεις μακριά από την έδρα τους έχοντας αποδείξει μέχρι τώρα πως στον δρόμο δεν είναι το ίδιο με το γήπεδό τους. Τσίμπησε λίγο ο άσος τις τελευταίες ώρες και δεδομένα αξίζει για να μπει στο παιχνίδι μου.

Στο άλλο ματς, στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν έχει κερδίσει η φιλοξενούμενη, κάτι που πρέπει να γυρίσουμε στο 2017 για να το εντοπίσουμε. Ο λόγος για το Παρί – Χάβρη, δύο ομάδες με στόχο την άνοδο στην Ligue 1. Εξαιρετικοί οι Παριζιάνοι, ακροβατούν μεταξύ θετικών και αρνητικών εμφανίσεων οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους πρέπει να πάνε τα ματς για να πάρουν αποτέλεσμα. Στη Νανσί το έπραξαν με το στανιό, ενώ στο δείγμα που έχουμε από το ματς με την Τρουά (επίσης για την άνοδο) ήταν απογοητευτικοί. Έχω μια αίσθηση για κόκκινη κάρτα στο ματς, άλλωστε τις «τραβάει» η Χάβρη, αλλά θα πάω αριστερά με επιχείρημα πως οι πρωτευουσιάνοι είναι θελκτικοί και έχουν ταλέντο και ταχύτητα για να κερδίσουν προσωπικές μονομαχίες που θα τους βγάλουν μπροστά στο τέρμα.

:

Υ.Γ. Με το μοίρασμα στις μονάδες, ακόμα και μόνο μία επιτυχία να έχουμε (εκτός της δυάδας που θα μας καλύψει όπως και να ‘χει εάν περάσει), η απώλεια δεν θα είναι μεγάλη (κοντά στις 20 μονάδες). Αν, δε, κάνουμε έστω το 2/4, το πρόσημο θα είναι σίγουρα θετικό. Τα άλλα σενάρια, δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε. Ευνόητοι οι λόγοι.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΚΛΕΡΜΟΝ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝΧ3,213-0200
ΚΛΕΡΜΟΝ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝΧ3,213-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Όμορφό μου 3.21

Γίνεται πανικός στην αγωνιστική, αλλά αν μου άρεσε ένα σημείο από την αρχή αυτό είναι το Χ στο Κλερμόν – Ροντέζ.

Φιλικό ντέρμπι, όπως έγραψα και στην ανάλυση, με τις δύο πόλεις να είναι κοντά, κάτι που έχει ευνοήσει τους συλλόγους τα τελευταία χρόνια όσον αφορά την διοργάνωση φιλικών, με τρία μόλις από το 2018 και μετά όταν και ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες η φιλοξενούμενη.

Στο περσινό ματς η Ροντέζ έκανε το διπλό σε ένα παιχνίδι που ήταν ζωντανό και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γκολ και για τους γηπεδούχους, αλλά δεν έχουμε δεύτερο δείγμα (σ.σ. βοηθάει σε τέτοια ματσαρίσματα) για να δούμε αν θα... επιστρέφονταν οι βαθμοί. Άτιμε Covid-19. Αγωνιστικά, πάντως, εκείνο το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον και μόνο μιλημένο δεν το λες.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Στο δια ταύτα. Κάθε χρόνο έχουμε μια ομάδα η οποία φορτώνει τα αποτελέσματά της με Χ. Η Κλερμόν έχει ήδη 3/5 και στην παρούσα φάση μοιάζει να μην μπορεί εύκολα να ξεκολλήσει από αυτά. Η Ροντέζ μου γεμίζει αρκετά το μάτι γιατί βγάζει κυρίως μια ωραία αθλητικότητα. Η βαθμολογία δείχνει πως καμία δεν καίγεται πραγματικά για το τρίποντο και πως ένας βαθμός θα ήταν μια χαρά πριν από διακοπή.

Αν τυχόν δεν έχουν κάνει καμιά... κασκαρίκα για φέτος που λογικά θα τα βγάλουν και τα δύο παιχνίδια, ακόμη και την πονηριά να αφήσω εκτός, ο αγώνας μου φωνάζει Χ. Αυτά τα 1.91 – 1.93 σε τέτοιους άσους σπάνια επιβεβαιώνονται τόσο στην Β’ όσο και στην Α’ Γαλλίας. Θα το ποντάρω και αυτό στο pamestoixima.gr

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΓΚΡΕΝΟΜΠΛ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ23,402-0150
ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ23,402-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Και δεν πολυτραβάει, και με απουσίες, και 3.40 το διπλό

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν με πλήρωσε στην τριάδα γιατί μου την έσπασε η Αζαξιό, και δεν βρήκα ούτε τα κότσια να την ποντάρω έστω ως fun bet στο 7.20 για το ακριβές σκορ 1-0. Ωστόσο τούτη την εβδομάδα έχει τα φόντα για να το κάνει στην έδρα της Γκρενόμπλ.

Ο λόγος για την Βαλενσιέν, που δεν θα έχει τον Γκιγιόμ ως σημαντικότερη απουσία, αλλά πάει να παίξει κόντρα σε μια ομάδα που είχε εννέα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές και επιτελείο, ενώ έχει και άλλα προβλήματα με κύριο πως θα πρέπει να παρουσιάσει αλλαγμένη άμυνα εξαιτίας των απουσιών. Όλα αυτά, σε συνδυασμό πως εδώ και μερικές εβδομάδες φαινόταν από μακριά πως κέρδιζε ακόμη και κατά τύχη, αλλά βεβαίως και η πρώτη ήττα της περασμένης αγωνιστικής, με οδηγούν στο να ποντάρω ακόμη ένα μονό σε ένα σετ που δεν βγάζει καμία λογική.

Δεν αποκλείω καθόλου το σενάριο του Χ, όμως έχω την αίσθηση πως θα πρέπει να ποντάρω δεξιά κι ας χάσω.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΟ - ΝΑΝΣΙ12,701-1200
ΠΟ - ΝΑΝΣΙ12,701-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Πο, πω πω πω πω πω πω!

Οκ, τώρα το βλέπω κι εγώ. Είναι κακός ο τίτλος. Αλλά η ουσία είναι αλλού.

Πο – Νανσί σε μια σημαντική μάχη για την ουρά της βαθμολογίας στα προγνωστικά Β’ Γαλλίας, με αμφότερες τις ομάδες να είναι αντιμέτωπες με το φάσμα του υποβιβασμού από τώρα, με τη νεοφώτιστη να δείχνει πως δεν είναι στα επίπεδα της κατηγορίας και την φιλοξενούμενη να συνεχίζει να μεταφέρει τις εξωαγωνιστικές της παθογένειες και εντός των τεσσάρων γραμμών. Με προβλήματα στο σημερινό της ταξίδι η ομάδα της Λωρραίνης, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τον πρώην τεχνικό της, Ντιντιέ Τολό, στο να κυνηγήσει μέχρις εσχάτων το τρίποντο.

:

Πρόκειται για το πιο μοιρασμένο σετ της αγωνιστικής, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Στα άλλα υπάρχουν οφθαλμοφανή λάθη στις αποδόσεις, έτσι κι αλλιώς, οπότε αυτό δεν είναι κάτι που με τρομάζει.

Υπό τον φόβο να κολλήσει στο Χ, άσος.

Sunday 27/9
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΟΝΑΚΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ11,703-240+122,40
ΜΟΝΑΚΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ11,703-2
ΝΤΙΖΟΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕGoal/Goal1,802-2
ΝΤΙΖΟΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕGoal/Goal1,802-2
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +122,40

Δυάδα του 3.06 βγαλμένη από τον γαλλικό Νότο

Δεν φταίει κανείς, εγώ φταίω που έβγαλα 6/8 στις αναλύσεις της Β’ Γαλλίας και πήγα και έβαλα την Αζαξιό στην τριάδα με τους άσους της Βαλενσιέν και της Γκινγκάμπ. Προτάθηκε το ακριβές σκορ (1-0) στο πρώτο, πλήρωσε ως μονό το δεύτερο και κλείσαμε με θετικό ταμείο για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα.

Με Γαλλία θα παίξω και σήμερα, φτιάχνοντας δύο δελτία με περίπου ίδια απόδοση, το ένα αποτελούμενο από δυάδα και το άλλο με ένα μονό αποδεκτό.

:

Ξεκινάω από την δυάδα, με την Μονακό να υποδέχεται το Στρασβούργο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Ρεν, αλλά και να πάρει εκδίκηση για τις μαζεμένες σφαλιάρες από τους Αλσατούς τα τελευταία δύο χρόνια. Αρχίζει και δένει σιγά-σιγά η ομάδα του Νίκο Κόβατς, ο οποίος από την πλευρά του βρίσκει την δυνατή ενδεκάδα του, και με τους φιλοξενούμενους να προβληματίζουν γενικά, εικάζω πως ο άσος είναι λίγο-πολύ άσπαστος. Κέρδισε το Στρασβούργο στο τελευταίο του, αλλά δεν ήταν πειστικό και η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Έπεσε... αρκετούτσικα ο άσος, αλλά και πάλι.

Απόδοση που μου κάνει για την δυάδα είναι το 1.80 στο Goal/Goal της Μονπελιέ. Τρέχουν 11 σερί αμφίσκορα με την Ντιζόν σε Ligue 1 (10) και Ligue 2 (1) και σήμερα έχουν όλα τα φόντα για να σκοράρουν από μία φορά έκαστη. Ναι, όπως γράφω και στην ανάλυση, θα το ήθελα πάνω από τον διπλασιασμό το G/G δεδομένου ότι η Ντιζόν τα βάζει με το σταγονόμετρο, αλλά όπως και να το κάνουμε μοιάζει το επικρατέστερο σενάριο αφού με τον τρόπο που παίζει η Μονπελιέ η επίθεση είναι αυτή που δείχνει τον δρόμο, την ώρα που ίσως αφήσει κάποια κενά στα φτερά για τους γρήγορους ακραίους των «ντιζονέ».

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑ - ΑΟΥΡΟΡΑ

    €13.580,44

  • ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙ

    €13.420,64

  • ΝΤΟΥΓΚΟΠΟΛΖΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΑΒΑ

    €9.756,69

  • ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ

    €9.195,03

  • ΠΕΡΣΙΜΠ ΜΠΑΝΤΟΥΓΚ - ΜΠΑΓΙΑΝΚΑΡΑ

    €3.733,24

  • ΣΚΕΙΝΤ - ΚΤΖΕΛΣΑΣ

    €3.166,87

  • ΑΘΛΕΤΙΚΣ ΚΛΑΜΠ MG - ΠΟΥΣΟ ΑΛΕΓΚΡΕ

    €2.120,71

  • ΠΕΡΣΙΚ ΚΕΝΤΙΡΙ - ΠΣ ΤΙΡΑ

    €1.868,38

  • ΒΑΙΣΕ ΦΛΕΝΣΜΠΟΥΡΓ - ΝΤΡΟΧΤΕΡΣΕΝ-ΑΣΕΛ

    €1.630,22

  • ΦΣΒ 63 ΛΟΥΚΕΝΒΑΛΝ - ΝΤΙΝΑΜΟ

    €1.554,48

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος