Προγνωστικά στοιχήματος

Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Top 10 προγνωστικών

Βαθμολογίες - Στατιστικά

Γιώργος Σιάφας

Σεζόν
Ταμείο +1.000,00
Yield nan%
ROI 0,00%
30 ημέρες
Ταμείο 0,00
Yield nan%
ROI nan%
Προγνωστικά
Tipster Αγώνας Επιλογή Αποδ Αποτ Ποντ Επιστρ Bookmaker
Saturday 27/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΣΕΡ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝOver 2.52,300-1100
ΟΣΕΡ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝOver 2.52,300-1
ΣΑΤΟΡΟΥ - ΝΑΝΣΙOver 2.52,401-4
ΣΑΤΟΡΟΥ - ΝΑΝΣΙOver 2.52,401-4
ΚΛΕΡΜΟΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝOver 2.51,704-0
ΚΛΕΡΜΟΝ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝOver 2.51,704-0
ΣΟΣΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠGoal/Goal2,000-0
ΣΟΣΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠGoal/Goal2,000-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Β’ Γαλλίας: Από τα σημεία, στα γκολ

Μετά τα σημεία παραπάνω, πάμε να κρατήσουμε και μια τετράδα με γκολ. Με πολλά γκολ, για την ακρίβεια.

Το βασικό της όπλο για να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για πεντάδα θα χρησιμοποιήσει η Οσέρ κόντρα στην Ροντέζ, το οποίο δεν είναι άλλο από την έδρα της. Συνήθως ανοιχτά παιχνίδια στο «Αμπέ Ντεσάν» ανεξαρτήτως αντιπάλου κι αν μπει σχετικά νωρίς το πρώτο γκολ τότε εικάζω πως θα περάσει το Over -κατά πάσα πιθανότητα με συνεισφορά και από τις δύο.

Τεράστια ανάγκη για τρίποντο έχει η Μπερισόν Σατορού, που φιλοξενεί την κάπως καλύτερη Νανσί. Αν το ματσάρισμα ήταν ανάποδα, στην έδρα της Νανσί, το Over 2.5 θα «έφευγε» χωρίς σκέψη. Αλλά ακόμη και στο γήπεδο της «Μπερί» έχει αρκετές τύχες. Κι αυτό γιατί οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια να μην κυνηγήσουν σκορ. Από την άλλη η Νανσί δεν είναι ότι αισθάνεται ασφάλεια και το στυλ της τής επιτρέπει να παραμείνει εντός διεκδίκησης βαθμού ακόμη κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν δεν ξεκολλήσει στο 85’ το 0-0, τότε υπάρχουν τύχες.

Έχοντας βρει δίχτυα στο εντός με την Τρουά, η Βαλενσιέν θέλει να εκμεταλλευτεί τον γενικότερο καλό αέρα της στα εκτός έδρας και να δυσκολέψει την Κλερμόν που πάει για άνοδο. Για τους γηπεδούχους δεν έχω κρύψει ποτέ την συμπάθειά μου και ούτε θα το κάνω. Τρομερά καλοδουλεμένη ομάδα, που σήμερα θα κληθεί εκτός του να βρει σκορ, ενδεχομένως και να απαντήσει στους ταξιδιώτες. Σε νορμάλ επίπεδο τα τρία γκολ, που στο πιο δύσκολο σενάριο μπορούν να έρθουν και από την μία πλευρά.

Κλείνω με το Σοσό – Γκινγκάμπ, με τις δύο πλευρές να ζουν δυο διαφορετικές πραγματικότητες. Από την μία η ομάδα του Ομάρ Νταφ παραμένει σε τροχιά πλέι οφ, αλλά από σήμερα και για το επόμενο διάστημα δεν πρέπει να χάσει ούτε... μισό βαθμό αν θέλει να το πετύχει. Από την άλλη η Γκινγκάμπ ξανά άλλαξε προπονητή μπας και δεν πέσει στα τοπικά και το κλίμα δείχνει να είναι καλό τουλάχιστον σε αυτές τις πρώτες εβδομάδες. Είναι καθαρά θέμα της ημέρας στην οποία θα βρίσκονται οι δύο πλευρές, αλλά θεωρώ πως ένα γκολ έκαστη το έχουν στο 90λεπτο και γι’ αυτό συμπεριλαμβάνω και το καλοπληρωμένο 2.00 για να φτάσω στο συνολικό 18.76 στον Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε. Θα τα πούμε και στον αέρα του ΘΕΜΑ Radio 104.6 και την εκπομπή «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» στις 14:45.

Thursday 25/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ1X & Under 3.51,935-2300
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ1X & Under 3.51,935-2
ΑΓΙΑΞ - ΛΙΛOver 2.51,702-1
ΑΓΙΑΞ - ΛΙΛOver 2.51,702-1
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ1X & Over 1.51,800-1
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ1X & Over 1.51,800-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Τετράδα... made in Europa League: Από το 1.70 μέχρι και το 1.93

Ωραία η κόκκινη στην Αταλάντα, ρε. Ό,τι έπρεπε για την (καλύτερη στην συνέχεια) Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να πάρει το ματς στο φινάλε και να μας στείλει για νέα φορά στον κουβά. Σταδιάλα... Ημέρα που δεν έχω πολλά να γράψω, για διάφορους λόγους, ημέρα Europa League ωστόσο, κατά την οποία βγαίνουν κάποια ενδιαφέροντα πονταρίσματα. Πάμε να τα δούμε

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

-Άμυνες για γέλια στο πρώτο μεταξύ τους ματς, με το σκορ να κλείνει στο 3-4 ενώ θα μπορούσε να είχε πάει και ακόμη πιο ψηλά. Ρέιντζερς και Αντβέρπη κοντράρονται στο «Άιμπροξ» και εικάζω πως ο Στίβεν Τζέραρντ θα έχει καταστήσει σαφές στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να εκμεταλλευτούν ακόμη μία φορά την έδρα τους. Μόνο σπάνιο δεν είναι το μηδέν παθητικό εκεί φέτος, και θεωρώ πως το 1Χ & Under 3.5 στο ικανοποιητικότατο 1.93 καλύπτει τα δεδομένα της συνάντησης.

-Δύο No Goal & Under 2.5 στο Champions League, μήπως δύο Goal/Goal & Over 2.5 στο Europa League; Άγιαξ και Λιλ έχουν αφήσει τα πάντα ανοιχτά στο πιο δυνατό ζευγάρι της φάσης των «32», με τον Αίαντα να έχει προβάδισμα χάρη στο 1-2 του πρώτου αγώνα. Έδειξαν μεγάλη όρεξη κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ οι Ολλανδοί, κατάφεραν και έβαλαν τέσσερα στην Λοριάν οι «λιλουά», οπότε εικάζω πως το μομέντουμ και η κρισιμότητα του αγώνα θα οδηγήσει τις δύο μονομάχους και πάλι σε ένα παραγωγικό αγώνα. Με το λογικό 1.70 στο Over 2.5.

-Αν τα πάμε καλά στα απογευματιοβραδινά, το 1/2 από αυτά που θα περιμένουμε είναι το Κλαμπ Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου που φέρνει τους Βέλγους απέναντι στον μονόδρομο της επικράτησής τους . Με σκορ 1-1 το πρώτο ματς που ναι μεν δίνει ελπίδες στους Ουκρανούς αλλά θα τους φέρει αντιμέτωπους με μεγάλη πίεση. Με τον τρόπο που αγωνίζεται εντός έδρας η Μπριζ, και με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται έτσι κι αλλιώς ένα γκολ για να μην μείνουν εκτός, θεωρώ δύσκολο το ενδεχόμενο να δούμε 0-0 ή 1-0. Με φοβίζει λίγο το σενάριο του 1-1, οπότε στρέφομαι στο αξιοσέβαστο για τα δεδομένα του, 1Χ & Over 1.5 (1.80).

-Σίγουρη πως δεν θα πάθει ζημιά πρέπει να είναι η Λέστερ, που μετά το 0-0 με την Σλάβια στην Πράγα οφείλει να είναι σίγουρη πως δεν θα χάσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια. Κι επειδή ατυχήματα γίνονται, εικάζω πως το 2-0 είναι το σκορ από το οποίο ξεκινάει το ματς ακόμη κι αν μέχρι τότε έχει... σκοράρει η Σλάβια. Είμαι βέβαιος πως ο Μπρένταν Ρότζερς θέτει ως κύριο στόχο μια καθαρή νίκη. Είναι λογικό να βρίσκεται χαμηλά ο άσος, ωστόσο σε συνδυασμό με Over 1.5 αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο 1.87.

Στο συνολικό 11.04 για σήμερα, με μέσο ποντάρισμα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε από το πλούσιο κουπόνι στοιχήματος.

Wednesday 24/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ12,470-1650
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ12,470-1
Ποντάρισμα: 65Επιστροφή: 0

Μια επιλογή με δυνατό ποντάρισμα για το Τσάμπιονς Λιγκ

Από τις κακές ημέρες η χθεσινή, με την Μπάγερν Μονάχου να κάνει πλάκα στην Λάτσιο και την Τσέλσι να περνάει από την Ατλέτικο Μαδρίτης χάρη στο νέο τρελό γκολ του Ολιβιέ Ζιρού τον οποίο προσωπικά εκτιμώ αρκετά, έτσι για την ιστορία. Πιάσαμε τα γκολ, δεν πιάσαμε τα σημεία με τις διπλές, αλλά προφανώς κι αυτά στο πρόγραμμα είναι.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Δεν πρόκειται για κάποια σπουδαία ανακάλυψη, περισσότερο για public bet. Αλλά τι να το κάνεις; Είναι μία από αυτές τις ημέρες που λέμε, είτε θα τους τα πάρουμε όλοι μαζί, είτε θα μας τα πάρουν απ’ όλους.

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης το ζευγάρι, σε ένα ματς που έχει πολλά σημεία για να σταθείς, με τους Ιταλούς να επιστρέφουν στην φάση των «16» για δεύτερη σερί σεζόν μετά την σπουδαία πρόκριση που είχαν πάρει πέρυσι επίσης κόντρα σε Ισπανούς, την ομάδα της Βαλένθια. Βέβαια, το πρώτο παιχνίδι έμεινε για άλλους λόγους στην ιστορία, αφού από εκεί φαίνεται να ξεκινήσε η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στο Μπέργκαμο, μέρος που πλήρωσε όσο λίγα μέσα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο της Covid-19.

Στο παρόν, και σίγουρα με τους συντελεστές να έχουν το μυαλό τους και στα προαναφερθέντα δεδομένα, η Αταλάντα καλείται να κερδίσει μια ελλειπέστατη Ρεάλ , οι απουσίες της οποίας δεν επηρεάζουν όσο θα έπρεπε τις αποδόσεις. Ακόμη και για τέτοια ώρα (14:00 συγκεκριμένα) το 2.47 στον άσο είναι ό,τι πρέπει για να το ποντάρεις μόνο του. Ράμος-Μιλιτάο, Καρμπαχάλ, Οντριοθόλα, Μαρσέλο, Βαλβέρδε, Ροδρίγο και Μπενζεμά είναι αυτοί που τέθηκαν εκτός, ενώ οι επιλογές στον πάγκο είναι μετρημένες. Με λίγα λόγια, οι Μαδριλένοι έχουν μια ενδεκάδα και τον Ίσκο στον πάγκο, για να συμπληρώσουν την υπόλοιπη αποστολή με πιτσιρίκια.

Σε αυτό το επίπεδο 100% δεν είναι τίποτα σίγουρο. Δεν μπορεί κανείς, παραδείγματος χάρη, να μας εγγυηθεί ότι ο Μόντριτς δεν θα πεισμώσει και θα βγάλει κανονικά το 90λεπτο παρά την κούραση, ούτε ότι ο Κασεμίρο δεν θα (ξανά) παίξει σαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στα prime του, ούτε ότι δεν θα κάνει το ξεπέταγμά του κανένα... άγνωστο πιτσιρίκι για να θυμάται για πάντα την εμφάνισή του στο Μπέργκαμο.

Ωστόσο. Η Αταλάντα δείχνει γενικά πανέτοιμη. Λύσεις έχει, πνευμόνια έχει, αρχίδια έχει. Θα το κυνηγήσει όσο δεν πάει το ματς, λογικά τρέχοντας την Ρεάλ από την αρχή μέχρι το τέλος και όπως είπα και πάνω το 2.47 μου είναι υπεραρκετό για να συμμετέχω κι εγώ στο... public bet.

Tuesday 23/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ1X & Over 2.53,801-4350
ΛΑΤΣΙΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ1X & Over 2.53,801-4
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ1X & Under 2.52,170-1
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ1X & Under 2.52,170-1
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: 0

Τσάμπιονς Λιγκ: Ποντάρισμα στο συνδυαστικό 8.24

Ε, σε πιάνει μια αηδία όταν περιμένεις να πας ταμείο με (τουλάχιστον) δύο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, γίνεται το 0-1 από το 2’ και το ματς μένει εκεί. Κεφαλιά Στέρλινγκ και η μπάλα στα δίχτυα, δηλαδή ούτε ένα... κανονικό γκολ στην αναμέτρηση, πόσο μάλλον δεύτερο...

Είναι τόσο κοντά η εκτίναξη της μπάνκας τις τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά κάποιες μικρές (σημαντικές ωστόσο) λεπτομέρειες δεν μας έχουν επιτρέψει να γράψουμε +800 στο ταμείο μας. Βεβαίως παραμένουμε σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, ειδικά για την εποχή, οπότε συνεχίζουμε δυναμικά για να φτάσουμε επιτέλους στον πρώτο στόχο. Δεν θα κρύψω ότι θέλω διακαώς να... γράψει χιλιάρικο μέχρι να τελειώσει η (στοιχηματική) σεζόν, αλλά καλύτερα να πάμε στις πράξεις και να αφήσω τα πολλά-πολλά.

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με την Λάτσιο να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου και τις Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι να ταξιδεύουν στο Βουκουρέστι για να δώσουν σε ουδέτερο έδαφος -εξαιτίας του κορωνοϊού- το πρώτο τους παιχνίδι για την φάση των «16».

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Στιγμή που περιμένε από την στιγμή που άρχισε το τρέχον πρότζεκτ της, αλλά και γενικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι η αποψινή για την Λάτσιο, η οποία θα ανοίξει τις πύλες του «Ολίμπικο» για να υποδεχθεί την τρόπον τινά αποδεκατισμένη Μπάγερν Μονάχου. Τεράστιο, προφανώς, το ενδιαφέρον, με τους Ιταλούς να αποτελούν μία από τις καλύτερα οργανωμένες ομάδες της Ευρώπης και τους Βαυαρούς να θέλουν να συνεχίσουν να υπερασπίζονται τον ευρωπαϊκό τους τίτλο. Θεωρώ πως θα δούμε μια πάρα πολύ δυνατή μάχη στην οποία η τακτική θα περισσεύει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δούμε και τέρματα. Εικάζω πως η Μπάγερν θα ψάξει ένα γκολ ακόμη και με τις περιορισμένες λύσεις επιθετικά, για να μπορεί να διεκδικήσει από άλλη βάση την πρόκριση, την ίδια ώρα που οι «λατσιάλι» θα επιδιώξουν να φτάσουν σε επίπεδα σκοραρίσματος ανάλογα με αυτά των τριών εντός αγώνων που έχουν δώσει μέχρι τώρα στο φετινό UCL. Με λίγα λόγια, δεν είναι τυχαία αήττητη στην αρένα της Ρώμης, τα γκολ μπήκαν και με το παραπάνω, οπότε το 1Χ & Over 2.5, ειδικά στην τρομερή απόδοση του 3.80. Αρχική σκέψη ήταν το Goal/Goal & Over 2.5, για όποιον θέλει μια εναλλακτική.

Στο άλλο ματς έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που έχει όλα τα φόντα να μείνει χαμηλά όσον αφορά το σκοράρισμα, με την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε να μην θέλει ιδιαίτερες συστάσεις και την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ να έχει μεταμορφωθεί όσον αφορά την ανασταλτική της λειτουργία. Προφανώς επηρεασμένη από το σημερινό παιχνίδι, αλλά και εκείνο που είχαν δώσει οι δύο πλευρές πριν τρεις ημέρες, η Ατλέτι ηττήθηκε από την Λεβάντε εντός έδρας, κάτι που είχε να συμβεί στο γήπεδό της από τις 01/12/19 και το 0-1 της Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό σαφώς δεν αλλάζει την φιλοσοφία της ακόμη και σε μια περίοδο που παρατηρείται μια μικρή κάμψη στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη, η Τσέλσι είναι σε μια περίοδο που δεν χάνει με τίποτα, ακόμη και όταν δεν παίζει καλά, όπως έγινε και στο πιο πρόσφατό της. Η απουσία του Τιάγκο Σίλβα σίγουρα θα επηρεάσει τα μετόπισθεν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μπάζουν από παντού, κάτι το οποίο οφείλω να τονίσω και για την πλευρά των γηπεδούχων που ομοίως έχουν απουσίες στην αμυντική γραμμή. Γενικά, και εάν δεν μας εκπλήξουν δυσάρεστα με την παραγωγικότητά τους, θεωρώ πως το προβάδισμα πάειστους τύποις γηπεδούχους, έστω και για λίγο. Το & Under 3.5 είναι στο πολύ καλό 1.80, αλλά θα τολμήσω λίγο παραπάνω και θα επιλέξω το combo με Under 2.5 στο τσιμπημένο 2.17. Γενικά... κόντρα σε αυτή που ήταν η τελευταία ήττα της Ατλέτικο ως γηπεδούχος στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την Τσέλσι στις 27/09/19.

Μπάμο.

Sunday 21/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡΧ2 & Over 2.52,300-3400
ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡΧ2 & Over 2.52,300-3
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ2 & Over 1.51,750-1
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ2 & Over 1.51,750-1
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ11,874-2
ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΝΑΠΟΛΙ11,874-2
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Ένα 7.52 που σε... τρώει να το κυνηγήσεις

Πέρασε το Χ ημίχρονο χθες στο Αζαξιό – Κλερμόν αλλά δεν μας έκαναν την χάρη στην Ιταλία και την Γερμανία να πετύχουν και οι Σαμπντόρια – Κολωνία ένα τέρμα για να περάσουν τα Goal/Goal που είχα επιλέξει γι’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Κυριακή σήμερα, με το στοιχηματικό κουπόνι να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και οι σημαντικές αναμετρήσεις σε Ιταλία και Αγγλία.

Προγνωστικά Ιταλίας – Σούπερ ντέρμπι στην Serie A

Σούπερ ντέρμπι στην Ιταλία, με τις Μίλαν και Ίντερ να μάχονται αμφότερες για την κορυφή μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σήμερα οι δύο ομάδες του Μιλάνου τίθενται αντιμέτωπες με γηπεδούχους τους «ροσονέρι», οι οποίοι μεσοβδόμαδα πήγαν στην Σερβία για να παίξουν με τον Ερυθρό Αστέρα έχοντας πιο γεμάτο πρόγραμμα από την πρώην ομάδα του προπονητή τους, Στέφανο Πιόλι. Φαντάζει φαβορί κάθε φορά που έρχεται το ντέρμπι η Ίντερ, έχοντας καταφέρει να πάρει τα 5/6 τελευταία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τους «ροσονέρι» βέβαια να γνωρίζουν πως σήμερα η όλη φάση είναι διαφορετική αφού διακυβεύεται η πρωτιά. Φαβορί και δικαίως το διπλό, αλλά σε τέτοια ματς πολλές φορές οι ισορροπίες μπορεί να ανατραπούν. Σκέφτηκα να πάω στο πολύ safe X2 & Over 1.5 με το οποίο καλύπτεται και το 1-1, το θεωρώ όμως σχεδόν απίθανο να υπάρξει ένα γκολ, να υπάρξει αντίδραση και το σκορ να μείνει εκεί. Εκτός και αν αργήσουν πάρα πολύ να βρουν δίχτυα. Αλλά είναι τέτοια τα ονόματα στο γρασίδι, τέτοια η σημασία του αγώνα, που θα ήταν παράξενο να δούμε ένα χαμηλής παραγωγικότητας ματς. Πάω στο σαφώς βελτιωμένο Χ2 & Over 2.5 που πληρώνει και σε μια ισοπαλία με πολλά τέρματα την οποία θεωρώ και ως πιθανότερο σενάριο εάν δεν είναι να κερδίσει η Ίντερ.

Προγνωστικά Αγγλίας – Δεν υπάρχουν φιλίες όταν μιλάμε για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ

Ένα βήμα πιο κοντά στην στέψη της στην Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή της στην θέση που δικαιωματικά της ανήκει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τα τελευταία χρόνια (όσον αφορά την διάρκεια) είναι έτοιμη να βρεθεί η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα την Άρσεναλ του εγκάρδιου φίλου του, Μικέλ Αρτέτα. Ενώ η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ έχει θεωρητικά πολύ εύκολο έργο με τη Νιούκαστλ, οι «πολίτες» σίγουρα θα συναντήσουν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, έχουν ωστόσο μαζί τους και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που μπορεί να σου βρει λύσεις μέσα σε σπιρτόκουτο και έναν Φιλ Φόντεν στα καλύτερά του (και που ‘σαι ακόμα). Λογικό να παίζει χαμηλά το διπλό, αλλά με Over 1.5 είναι σαφώς βελτιωμένο. Η αρχική μου σκέψη αφορούσε το combo με περισσότερα γκολ, ωστόσο λέω να μην ρισκάρω πολύ αφού η Σίτι μπορεί να είναι εντελώς επαγγελματική (άλλωστε έχει όπως και η Άρσεναλ ευρωπαϊκό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα) και να διατηρήσει την διαφορά από τους διώκτες της χωρίς να σπάσει κάποιο ρεκόρ. Λογικά, τα δύο γκολ τα έχουμε στο νερό.

Προγνωστικά Ιταλίας – Τρίποντο που πρέπει να πάρει από τα... αποδυτήρια

Άσος – κέρασμα μοιάζει να είναι αυτός της Αταλάντα κόντρα στη Νάπολι, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να έχει την αναλαμπή κόντρα στην Γιουβέντους (μαντέψτε σε ποιον έμοιαζε τρομερή ευκαιρία το διπλό, και ναι ήταν, νταξ είμαστε;) αλλά γενικά να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι σήμερα κόντρα σε ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει και μπορεί εύκολα να το κατακτήσει. Στους 40 βαθμούς οι δύο ομάδες, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδιά όσον αφορά την διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα. Λίγο η κούραση των Ναπολιτάνων από τα διαδοχικά παιχνίδια, λίγο οι απουσίες των Οσπίνα, Μανωλά, Μέρτενς, Λοσάνο αλλά ακόμη και του Πετάνια που δίνει κάποιες λύσεις μπροστά, λίγο το ότι η Αταλάντα μυρίζεται αίμα στο επερχόμενο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει να ζεστάνει μηχανές, το 1.86 του άσου αποκτάει άλλο νόημα, ειδικά δίπλα σε άλλες επιλογές.

Saturday 20/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑGoal/Goal1,801-0450
ΛΑΤΣΙΟ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑGoal/Goal1,801-0
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗGoal/Goal1,600-1
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗGoal/Goal1,600-1
ΑΖΑΞΙΟ - ΚΛΕΡΜΟΝX @ HT2,000-2 (0-0)
ΑΖΑΞΙΟ - ΚΛΕΡΜΟΝX @ HT2,000-2 (0-0)
Ποντάρισμα: 45Επιστροφή: 0

Με το 5.76 σε Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία

Παραλίγο να συνεχίσουμε με νέο ταμείο χθες, αλλά η Ορλεάν είχε άνετο πέρασμα από την Σπόρτινγκ Λυών και δεν μας το επέτρεψε.

Περίεργη ημέρα σήμερα, με κανένα από τα ματς στα μεγάλα πρωταθλήματα να τραβάει με... δύναμη την προσοχή μου, αλλά τρία από αυτά να βγάζουν επιλογές που μαζί συνθέτουν ένα πάρα πολύ τίμιο 5.76.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ξεκίνημα από την Ρώμη και το «Ολίμπικο», εκεί όπου η Λάτσιο θα υποδεχθεί την Σαμπντόρια έχοντας προβλήματα στην άμυνα αλλά και το μυαλό της στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου που ακολουθεί σε τρία 24ωρα. Το κίνητρο είναι λίγο-πολύ μονόπλευρο μιας και οι «λατσιάλι» μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις σε κάποια από τις ευρωπαϊκές θέσεις, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν κυνηγούν κάτι ουσιαστικό. Αν λάβουμε υπόψιν τα δεδομένα του αγώνα, το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η «Σαμπ» κέρδισε με το άνετο 3-0, το... εύκολο ποντάρισμα που βγαίνει είναι το αμφίσκορο. Είναι μια χαρά το 1.80, αλλά παρατηρώ ότι κάθε φορά που πέρασαν το Goal/Goal πέρασαν και το Over, τουλάχιστον από το 2015 και το τελευταίο μεταξύ τους 1-1. Αυτό προς σημείωση όσων θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω.

Προγνωστικά Γερμανίας

Μια έφεση να σκοράρουν πολύ η μία απέναντι στην άλλη έχουν οι Κολωνία και Στουτγάρδη, οι οποίες κοντράρονται στην έδρα της πρώτης. Βαθμολογικά είναι αρκετά κοντά, με τους γηπεδούχους να έχουν πιο άμεσο πρόβλημα όσον αφορά τον υποβιβασμό μιας και απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τις επικίνδυνες θέσεις. Αγωνιστικά είναι επίσης αρκετά κοντά μιας και λίγα πράγματα δείχνουν να αποδίδουν στο παιχνίδι τους. Στις 16:30 η σέντρα, που λογικά θα βρει τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν λίγο περισσότερο το να βρουν δίχτυα και τους γηπεδούχους να κρατούν περισσότερο στάση υπομονής. Από την άλλη, μου περνάει και η σκέψη πως ενδεχομένως να το δουν σαν ευκαιρία για κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα. Αν και τα 1.60 τα φοβάμαι, με το 1.60 σε αυτήν την περίπτωση.

Προγνωστικά Γαλλίας

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από την Β’ Γαλλίας είναι αυτή στην Κορσική ανάμεσα σε Αζαξιό και Κλερμόν, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ρεφάρουν την πρόσφατη ήττα τους από την Τουλούζ, η οποία ακολούθησε τον βαρύ αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Λυών. Δεν ήταν για να χάσουν οι νησιώτες αλλά αντ’ αυτού δέχθηκαν με το τσουβάλι και τώρα θέλουν να βγάλουν το άχτι τους στην ομάδα του Γκαστιάν, η οποία από την πλευρά της έχει σημαντικές βλέψεις για άνοδο. Το ματς μπορεί να μείνει ακόμη και στο 0-0 αν δούμε μια ανάλογη εμφάνιση από την Κλερμόν όσον αφορά τα εκτός έδρας της, στα οποία δεν δείχνει τις αρετές που δεδομένα έχει ως ομάδα. Αν δεν γίνει η μία φάση νωρίς, με την οποία είναι αρκετά συνηθισμένο (τουλάχιστον για μένα) να σπάνε τα Χ ημίχρονο της Κλερμόν, νομίζω ότι το 2αράκι αποτελεί ευκαιρία.

Αυτά για σήμερα. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Friday 19/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΥΩΝ ΝΤΟΥΣΕΡ - ΟΡΛΕΑΝ12,751-3300
ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΣΕΡ - ΟΡΛΕΑΝ12,751-3
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,670-3
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,670-3
ΜΠΕΤΙΣ - ΧΕΤΑΦΕ12,171-0
ΜΠΕΤΙΣ - ΧΕΤΑΦΕ12,171-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Απ’ το ταμείο, σε τρεις γωνιές της Ευρώπης για το 9.69

Καλησπέρα στην παρέα. Καλά τα πήγαμε χθες, ε; Αλλά έναν (μεγάλο) καημό για το Match Combo στο ματς του Ολυμπιακού, το έχω.

Αντιγράφω από την χθεσινή στήλη (2/2):

«Λογικά, τόσο το σύνολο του Μαρτίνς όσο και η PSV θα ψάξουν τις ευκαιρίες τους από την αρχή και ευστοχήσουν δεν ευστοχήσουν είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να είναι μοιρασμένο το πρώτο μισό, όπως συνέβη και στα δύο ματς του 2020 με Άρσεναλ και Γουλβς. Κι αν πήγαμε κάπως πιο συντηρητικά παραπάνω, εδώ θα κυνηγήσω τη νίκη των «ερυθρόλευκων» αναζητώντας και τον έναν από αυτούς που θα πρέπει να σκοράρουν για να πάει το σενάριο όπως το θέλουμε.

Από το μυαλό μου πέρασαν κυρίως τα ονόματα των Μασούρα, Βαλμπουενά και Μπρούμα, ακόμα και του Κένι Λαλά, ωστόσο λέω να στηρίξω αυτόν που δεδομένα θα ψάξει δίχτυα περισσότερο απ’ όλους, τον Ελ Αραμπί.

Αν τα ρίξεις στο... μπλέντερ φτάνουν στο συνολικό 16.50. Αν, δε, κάποιος θέλει να το τραβήξει και παραπάνω, για σκόρερ θα κρατούσα και τον Μασούρα (πάει στο 36.00 η απόδοση)».

Κι ελάτε τώρα να μου πείτε ότι δεν μας scam-άρανε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης»... Ωστόσο, και για να είμαστε δίκαιοι, χρειάστηκε υπερβολική τύχη για να πάμε ταμείο και να φτάσουμε στα πιο υψηλά επίπεδα από καταβολής του Youbet όσον αφορά την δικιά μου στήλη, με την Ρέιντζερς να γλιτώνει τρεις φορές το 4-3 κι ενώ μόλις είχε ισοφαρίσει την Αντβέρπη. Αντιθέτως, ήταν αυτή που ευτύχισε να πετύχει το 7ο τέρμα της συνάντησης, σφραγίζοντας το 3/3 στην τριάδα με τα ματς του Ολυμπιακού και της Γιουνγκ Μπόις. Για την ιστορία, μπήκαν 20 γκολ σε αυτά τα τρία παιχνίδια. Οκ, αν το σκεφτείς με καθαρό μυαλό, δεν πρέπει να είσαι αχάριστος. Λίγο ήθελε και θα τις χάναμε και τις 50 μονάδες.

Αλλά... είμαστε στις 617.83 μονάδες πάνω από την αρχική μας κάβα, και πάμε να δούμε τι μπορούμε να ποντάρουμε από αυτά πριν γεμίσει το κουπόνι στοιχήματος για το σαββατοκύριακο.

 

Προγνωστικά Γαλλίας

Σπάνια παίζω στην γαλλική Νασιονάλ, αλλά το ματς της Σπόρτινγκ Λυών (Λυών Ντισέρ) κόντρα στην Ορλεάν τράβηξε αμέσως την προσοχή μου. Για την ακρίβεια, ήταν το πρώτο ματς που παρατήρησα από όλο το κουπόνι. Με προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, από ένα σε καθεμία από τις τρεις γραμμές, ενώ και στο ψυχολογικό κομμάτι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Γαλλίας. «Είπαμε διάφορα», είπε ο προπονητής για τις προηγούμενες προπονήσεις, τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για ένταση, ενώ και το πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα είναι φορτωμένο. Τελείως μοιρασμένο το σετ, με ένα μικρό προβάδισμα για την Σπόρτινγκ, την οποία και θα στηρίξω. Τεράστιο το βαθμολογικό της κίνητρο, θα ψάξει την δεύτερη νίκη της εντός έδρας μετά την μοναδική της φέτος κόντρα στην πρωτοπόρο Μπαστιά. Δυνατό το 2.75.

Προγνωστικά Γερμανίας

Ευκαιρία να πιάσει στον ύπνο την Αρμίνια Μπίλεφελντ έχει η Βόλφσμπουργκ, μία από τις πιο σταθερές ομάδες της Μπούντεσλιγκα, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Για τους γηπεδούχους προηγείται το σπουδαίο αποτέλεσμα με την Μπάγερν Μονάχου, ένα 3-3 ενώ κάλλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν υπέρ της, αλλά κόντρα σε ένα πιο συμπαγές σύνολο ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσει τα πλάνα της. Δεν θεωρώ πως θα μείνει πίσω, βγάζοντας άλλωστε αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, ενώ εικάζω πως δεδομένα θα επιχειρήσει να βγει από το καβούκι της εάν δεχθεί ένα γκολ σχετικά νωρίς. Συν τοις άλλοις έχουμε και μια πολύ προϊστορία για την Βόλφσμπουργκ στο Μπίλεφελντ, την οποία δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Σεβαστό το διπλό, είπα να το ταιριάξω με το Over 1.5 για να φτάσουμε σε επίπεδα διπλασιασμού, αλλά το ξανα σκέφτομαι κι αφού δεν έχουμε να κάνουμε με κανένα 1.55, μου κάνει το... απλό 1.67.

Προγνωστικά Ισπανίας

Σχεδόν ιδανικό 2021 κάνει μέχρι στιγμής η Ρεάλ Μπέτις του Μανουέλ Πελεγκρίνι, η οποία θα πρέπει να πέσει από μόνη της στο κενό για να μην πάρει το τρίποντο κόντρα στην Χετάφε, ματς που θα κλείσει την τριάδα μας για σήμερα. Στις 22:00 η σέντρα, με τους γηπεδούχους να πάνε ξανά για κολλητές νίκες μετά το τρίποντο κόντρα στην Βιγιαρεάλ το οποίο ακολούθησε την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα. Εκτός της πολύ καλής κατάστασης της Μπέτις, οι φιλοξενούμενοι περνάνε τεράστια κρίση και δεν αποκλείεται να έχουν δραματικές εξελίξεις όσον αφορά τον Μπορδαλάς εάν δεν καταφέρουν ούτε τώρα να βελτιωθούν. Ένα γκολ στα πέντε τελευταία, έχει να κάνει 2-3 αγωνιστικές τελική εντός εστίας και αυτομάτως ο άσος φαντάζει ευκαιρία. Αυτοχειρία ή μεγάλο τσαφ είναι λογικά τα δύο πράγματα που μπορούν να σπάσουν τον άσο. Με το 2.17.

Thursday 18/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ1Χ & Goal/Goal2,324-240+303,27
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ1Χ & Goal/Goal2,324-2
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOver 2.5 & Goal/Goal1,904-3
ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝOver 2.5 & Goal/Goal1,904-3
ΑΝΤΒΕΡΠ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣΧ2 & Over 1.51,723-4
ΑΝΤΒΕΡΠ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣΧ2 & Over 1.51,723-4
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +303,27

Τριάδα με καλύψεις και γκολ από το Europa League

Μια τρύπα στο νερό με τις χθεσινές επιλογές, με τα ματς να στραβώνουν εντελώς από το ημίχρονο κιόλας -και στην περίπτωση της Γιουβέντους μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό συνολικά και στα δύο μέρη.

Ημέρα με Europa League η σημερινή, με το πλούσιο πρόγραμμα στο στοιχηματικό κουπόνι να βγάζει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές προς στοιχηματισμό.

Τα μάτια όλων στην Ελλάδα στρέφονται στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην PSV θέλοντας να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην φάση των «16». Μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του αλλά υπάρχει η αίσθηση πως στον Πειραιά ζουν και αναπνέουν αποκλειστικά γι’ αυτή την σειρά αγώνων, κάτι που φάνηκε και με τις επιλογές στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα για την ομάδα του Πέντρο Μαρτίνς εντοπίζεται κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, με την διαθεσιμότητα του Εμβιλά να είναι και αυτή που θα επηρεάσει το σύστημα το οποίο θα επιλέξει ο κόουτς Μαρτίνς. Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί έχουν θεματάκια στην επίθεση, ωστόσο εκεί επικεντρώνεται η φιλοσοφία τους και δεδομένα θα ψάξουν ένα γκολ στο Φάληρο για να αποκτήσουν προβάδισμα σίγουρα όσον αφορά την διαχείρηση του δεύτερου αγώνα. Εικάζω πως οι δύο πλευρές έχουν ίσες πιθανότητες να σκοράρουν, ίσως 55-45 για τον Ολυμπιακό που έχει και μεγαλύτερη εμπειρία στις γραμμές του. Θεωρώ πως το 1Χ & Goal/Goal του 2.32 καλύπτει τα δεδομένα του ματς.

Αναμέτρηση για γκολ είναι αυτή ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Λεβερκούζεν στην Ελβετία, με τους γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν την φόρμα τους αλλά και τις δυναμικές εντός έδρας παρουσίες στην Ευρώπη. Σε μίνι κρίση οι Γερμανοί, την οποία δείχνουν να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μέσω της επίθεσής τους στα δύο τελευταία, σκοράροντας συνολικά επτά φορές (5+2), δεχόμενοι ωστόσο στην πορεία συνολικά τέσσερα γκολ (2+2). Για τους γηπεδούχους λείπει ο Ενσαμέ που το γκολ το έχει καραμέλα, αλλά και ο στόπερ Καμαρά, με αμφότερους τους ποδοσφαιριστές να είναι τιμωρημένοι. Είναι προκλητική η απόδοση του άσου, και κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει επιλογή, αλλά τα γκολ είναι αυτά που φαντάζουν τουλάχιστον στο δικό μου κεφάλι πιο εύκολα να περάσουν. Το combo του Over 2.5 με το Goal/Goal φτάνει στο πολύ τίμιο 1.90.

Αγώνας που είτε θα είναι παγίδα είτε πολύ άνετος αποτελεί αυτός για την Ρέιντζερς στην έδρα της Αντβέρπ, η οποία πάει ως το αουτσάιντερ στο ματσάρισμα. Και δικαίως αν αναλογιστούμε την φόρμα της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ και την γενικότερη συμπεριφορά της φέτος, με τους ποδοσφαιριστές του πρώην αρχηγού της Λίβερπουλ να έχουν μετατρέψει σε περίπατο την υπόθεση της πρωτιάς στην Σκωτία και όπως είναι λογικό να στρέφουν την προσοχή τους και στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Βέλγοι δεν θα παίξουν για την καυλάντα τους, κάτι που έχουν αποδείξει με τα εντός έδρας ματς τους στην διοργάνωση, οπότε το ποντάρισμα στο διπλό δεν μπορεί να μου βγει τόσο αβίαστα. Θεωρώ προτιμότερο bet το Χ2 & Over 1.5 στο 1.72, με το οποίο καλύπτουμε και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας με ζυγό αριθμό συνολικών τερμάτων.

Αν τα αθροίσουμε παίρνουμε το ωραιότατο 7.58, που θα αποτελέσει και το βασικό ποντάρισμα της ημέρας. Η συνέχεια παρακάτω.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝMatch Combo: Χ/1 & Goal/Goal & Σκόρερ: Ελ Αραμπί16,504-2 (3-2)100
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝMatch Combo: Χ/1 & Goal/Goal & Σκόρερ: Ελ Αραμπί16,504-2 (3-2)
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Το «Γ. Καραϊσκάκης» βγάζει διψήφια απόδοση

Για το ματς του Ολυμπιακού τα είπαμε και παραπάνω, αλλά θα προσπαθήσω να εμβαθύνω και να ψάξω μια πολύ δυνατή απόδοση μέσα από το Match Combo του Stoiximan.

Από το 2018 και μετά οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει μόλις τέσσερα εντός έδρας ματς για το Europa League σε σύνολο εννέα αγώνων, με πιο πρόσφατες επιτυχίες τις νίκες κόντρα σε Μπέρνλι. Ντουντελάνζ και Μίλαν. Στους δύο ακριανούς, αυτούς δηλαδή και με έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο, τα πράγματα ήταν μοιρασμένα μετά τα πρώτα 45’ και το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε στο δεύτερο μέρος.

Λογικά, τόσο το σύνολο του Μαρτίνς όσο και η PSV θα ψάξουν τις ευκαιρίες τους από την αρχή και ευστοχήσουν δεν ευστοχήσουν είναι αρκετά πιθανό το σενάριο να είναι μοιρασμένο το πρώτο μισό, όπως συνέβη και στα δύο ματς του 2020 με Άρσεναλ και Γουλβς. Κι αν πήγαμε κάπως πιο συντηρητικά παραπάνω, εδώ θα κυνηγήσω τη νίκη των «ερυθρόλευκων» αναζητώντας και τον έναν από αυτούς που θα πρέπει να σκοράρουν για να πάει το σενάριο όπως το θέλουμε.

Από το μυαλό μου πέρασαν κυρίως τα ονόματα των Μασούρα, Βαλμπουενά και Μπρούμα, ακόμα και του Κένι Λαλά, ωστόσο λέω να στηρίξω αυτόν που δεδομένα θα ψάξει δίχτυα περισσότερο απ’ όλους, τον Ελ Αραμπί.

Αν τα ρίξεις στο... μπλέντερ φτάνουν στο συνολικό 16.50. Αν, δε, κάποιος θέλει να το τραβήξει και παραπάνω, για σκόρερ θα κρατούσα και τον Μασούρα (πάει στο 36.00 η απόδοση).

Wednesday 17/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ12,502-3450
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ12,502-3
ΠΟΡΤΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ22,042-1
ΠΟΡΤΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ22,042-1
Ποντάρισμα: 45Επιστροφή: 0

Champions League: Σε Σεβίλλη και Πόρτο για το 5.10

Όσο καλό ήταν το προηγούμενο σαββατοκύριακο, τόσο κακό ήταν το πιο πρόσφατο. Τα γυροφέραμε, αλλά νάδα.

Την πρώτη μέρα του Τσάμπιονς Λιγκ την άφησα και πέρασε, αλλά δεν θα κάνω το ίδιο και σήμερα.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αμφότερα τα αποψινά, με την Σεβίλλη να υποδέχεται την προβληματική Ντόρτμουντ και την Πόρτο την πωρωμένη για διάκριση, Γιουβέντους.

Στο πρώτο, οι Σεβιγιάνοι παίρνουν με μεγάλη σταθερότητα τα παιχνίδια τους το τελευταίο διάστημα και ευελπιστούν πως θα κάνουν το πρώτο βήμα κόντρα στους Γερμανούς για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, γιατί όχι και από τον πρώτο γύρο. Αν το ζευγάρι ήταν ανάποδα, να το συζητούσαμε και λίγο. Ωστόσο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εικάζω πως οι Ισπανοί θα είναι αυτοί που θα έχουν το πάνω χέρι στο ματσάρισμα.

Στο δεύτερο, η Γιουβέντους -που μας την έκανε κόντρα στην ελλειπή Νάπολι- ξέρει πολύ καλά πως δεν γίνεται να επιτρέψει στην Πόρτο να θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή της στο Champions League, πόσο δε μάλλον από την στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει στα... τελειώματα και κάθε χρόνο μέχρι το φινάλε θα επιδιώκει να φτάσει στην κούπα. Παίζει και στην Πορτογαλία απόψε, οπότε το κίνητρο είναι διπλό, μην πω και τριπλό.

Στο 5.10 η συνολική μας απόδοση, που σηκώνει και ένα αρκετά δυνατό ποντάρισμα.

Με τρώει πάρα πολύ το χέρι να συμπεριλάβω και τον άσο της Μαρσέιγ στο ντέρμπι με τη Νις στο εξ’ αναβολής για την 11η αγωνιστική της Ligue 1, αλλά παρά τα προβλήματα των φιλοξενούμενων με τις απουσίες στην άμυνα, δεν θέλω να μπλέξω. Αν κάποιος πείθεται από το 2.25-2.30, μπορεί να το προσθέσει και να φτάσει την απόδοσή του σε διψήφιο νούμερο.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤMatch Combo: Νίκη Σεβίλλης + Να σκοράρουν Γκόμες & Χόλαντ15,002-3150
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤMatch Combo: Νίκη Σεβίλλης + Να σκοράρουν Γκόμες & Χόλαντ15,002-3
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: 0

Με MatchCombo το fun bet της ημέρας: Στην Σεβίλλη έχει... ψωμάκι

Για τον άσο, τα είπα και παραπάνω. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θεωρώ πως θα επιβεβαιωθεί εάν δεν δούμε κάποια δραματική αλλαγή από την πλευρά της Ντόρτμουντ.

Αλλά αν εμβαθύνουμε, δεν είναι η μοναδική επιλογή που μπορούμε να κρατήσουμε από την συνάντηση. Την δικιά μου προσοχή τραβάνε δύο πρόσωπα. Ο Πάπου Γκόμες και ο Έρλινγκ Χόλαντ.

Για τον δεύτερο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, με τα στατιστικά του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση να μιλούν από μόνα τους. Από την άλλη, ο Αργεντινός πήγε... τσάμπα στην Σεβίγια μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα για εκείνον στην Αταλάντα και ήδη μετράει ένα γκολ με τη φανέλα της, στο ευρύ 3-0 κόντρα στην Χετάφε το οποίο ήταν και το ματς που μας έστειλε στο τελευταίο μας ταμείο. Θα ήθελα να κυνηγήσω το ενδεχόμενο να ντεμπουτάρει με γκολ και στο UCL φορώντας τα χρώματα των Ισπανών.

Αν τα πάρουμε όλα μαζί και τα ρίξουμε στο MatchCombo του Stoiximan, παίρνουμε ένα πάρα πολύ ωραίο 15αρι για το fun bet της ημέρας. Εγώ θα το τσιμπήσω λίγο παραπάνω το ποντάρισμα, αλλά ο καθένας... το πορτοφόλι του.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε για σήμερα.

Sunday 14/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧ3,472-1300
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧ3,472-1
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,500-0
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,500-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Αγαπηθείτε: Στο 8.67 για βασικό ποντάρισμα

Δεν πέρασε τίποτα χθες, με την Γιουβέντους να χάνει από τη Νάπολι και την Λυών να γνωρίζει δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά την πρόσφατη από την Μετς.

Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και πάμε να... αγαπηθούμε με μια πάρα πολύ δυνατή απόδοση όπως αυτή προκύπτει από την σημερινή μας τριάδα.

Προγνωστικά Ελλάδας

Ξεκίνημα με το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, το οποίο κάνει σέντρα στις 19:30. Ξεκούραστοι οι «πράσινοι» μιας και δεν έπαιξαν με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο (παρά την γενική τους ταλαιπωρία), στα... ίδια οι Πειραιώτες, που λογικά όλο και κάποιον θα ανανεώνουν όσο γράφω αυτήν εδώ την στήλη. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τις ομάδες και προφανώς ούτε για τον χαρακτήρα του ματς. Πρώτη σκέψη ήταν η κόντρα στον ΟΣΦΠ, αλλά δεν πάει με ευκολία στον άσο το χέρι. Πιο εύκολα πάει στο καλοπληρωμένο και χωρίς γκανιότα Χ στον Stoiximan.

Προγνωστικά Γαλλίας

Λίγο αργότερα γίνεται σέντρα στο Μπορντό – Μαρσέιγ, με τους γηπεδούχους να έχουν να ηττηθούν σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 44 χρόνια όσον αφορά τις συναντήσεις σε αυτό το γήπεδο. Η σεζόν της Μαρσέιγ είναι τόσο αλλοπρόσαλλη που δεν θα μου έκανε έκπληξη το διπλό. Ωστόσο οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές και εφόσον οι Γιρονδίνοι δεν κινηθούν για ακόμη μία φορά στην μετριότητα, θεωρώ πως μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Πήγα να βάλω και τον άσο της Έβερτον για τριάδα, αλλά κάτι με κράτησε. Καλά είναι κι αυτά για το σημερινό βασικό μας ποντάρισμα.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ12,951-2100
ΜΕΤΣ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ12,951-2
ΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ26,500-0
ΛΙΛ - ΜΠΡΕΣΤ26,500-0
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Μπαμ και μπουμ στην Α’ Γαλλίας για το 19.17

Θα πάρω και μια δυάδα, έτσι χαλαρά, κυρίως γιατί μου καρφώθηκε στο μυαλό.

Με την Μετς να έχει δύο αγωνιστικές μακριά από τη νίκη το ντέρμπι με το Στρασβούργο φαντάζει ιδανική ευκαιρία για να επιστρέψει σε αυτές. Δεν είναι στα καλά τους οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την κατηγορία και για το σύνολο του Αντονετί το ματς πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στην πεντάδα. Οι αποδόσεις μαρτυρούν την δυσκολία του αγώνα, αλλά ο άσος δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι έχουν δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν πως στην καλή τους μέρα δεν χαρίζουν κάστανα στην φωτιά. Με το 2.95.

Σε χαμηλό τέμπο θα θελήσει να πάει την αναμέτρηση με την Μπρεστ η Λιλ, έχοντας στον νου της την ήττα στον πρώτο γύρο αλλά και το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα παίζει με τον Άγιαξ για το Europa League. Βεβαίως αν κριθεί δυνατό θα επιδιώξει να ανεβάσει ρυθμούς μετά και την ήττα της Λυών χθες από την Μονπελιέ, έχοντας στο μυαλό της πως στην πρώτη θέση βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την δικιά της επιτυχία χθες. Ωστόσο κάτι μου λέει πως θα δυσκολευτεί στην πορεία, και η Μπρεστ είναι σίγουρα μια μεγάλη πηγή κινδύνων για τις αντίπαλες άμυνες. Προφανώς και μιλάμε για την «μπόμπα» των επιλογών μου, το διπλό στην τρομερή απόδοση του 6.50 στον Stoiximan.

Saturday 13/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ22,251-0400
ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ22,251-0
ΛΥΩΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ1 & Goal/Goal2,601-2
ΛΥΩΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ1 & Goal/Goal2,601-2
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Στο 5.85 μια εβδομάδα μετά το... πάρτι

Πάμε να κάνουμε το 7/7 την περασμένη εβδομάδα, και την κρίσιμη ώρα ο Μπαπέ αντί να τελειώσει στην ευθεία, πάει και σπάει την μπάλα στον Νέιμαρ και τους προλαβαίνει ο Αλβάρο. Θα έγραφε πάνω από 800 μονάδες το ταμείο, αλλά η φάση που ανέφερα μας τα χάλασε όλα. Τρομερό το Σάββατο με 4/4 και δυνατό ταμείο, 2/3 την Κυριακή. Πάρτι το λες, αλλά δεν θα με χαλούσε να το πω... Πάσχα.

Κοιτάμε μπροστά.

Είναι από τις μέρες που το κουπόνι δεν με ψήνει να κάτσω να το ψάξω πολύ για να βρω ποικίλα πονταρίσματα, ωστόσο θεωρώ πως υπάρχουν δύο προφανείς επιλογές για στοιχηματισμό.

Προγνωστικά Ιταλίας

Το πρώτο ματς που εντοπίζω είναι το Νάπολι – Γιουβέντους, ένα παιχνίδι που μπορεί να φέρει μεγαλύτερα προβλήματα στον Τζενάρο Γκατούζο για τον οποίο έχουν αρχίσει μερικές φωνές. Γενικά οι «παρτενοπέι» δεν δείχνουν στα καλύτερά τους και αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την Γιούβε ώστε να πάρει το τρίποντο και να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της αλλά και την προσπάθεια που κάνει να μειώσει από τις Μίλαν και Ίντερ οι οποίες καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις. Συν τοις άλλοις, στη Νάπολι μετράνε και σημαντικές απουσίες. Είχα γράψει και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι προς το συμφέρον μας το ότι η «Γηραιά Κυρία» δεν φαντάζει ασταμάτητη την δεδομένη χρονική στιγμή και πως είναι μια καλή περίοδος για να την συμπεριλαμβάνουμε στα δελτία μας. Και πάει τώρα ο Stoiximan και μου την δίνει στο 2.25. Ευχαριστώ μίστερ, κι ας έρθει 0-0.

Προγνωστικά Γαλλίας

Παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες αυτό για την Λύων κόντρα στην Μονπελιέ, με την οποία παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια είχαν καλές σχέσεις. Τις έχουν ξεχάσει λίγο, αλλά δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς. Όσο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν παίρνει τα ηνία στην Ligue 1, τόσο οι «λιονέ» μάχονται με την Λιλ για την πρώτη θέση. Οι «λιλουά» δεν αγωνίζονται σήμερα οπότε για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά είναι μια καλή ευκαιρία να περάσει το άγχος στην άλλη πλευρά. Ματσάρισμα που τα τελευταία χρόνια προσφέρει (αρκετά) γκολ εκατέρωθεν, με σπάνιες περιπτώσεις. Εικάζω πως ανάλογο ύφος θα έχει και σήμερα, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε φεγγάρι που παίζουν περισσότερο επιθετικά παρά προσέχουν τα μετόπισθεν, και τους γηπεδούχους να έχουν όπως προαναφέρθηκε όλους τους λόγους για να σκοράρουν παραπάνω. Υπό κανονικές συνθήκες πάει για σκορ 2-1/3-1, οπότε θα πάρω το τσιμπημένο combo του 1 & Goal/Goal.

Sunday 7/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΤΙΖΟΝGoal/Goal1,804-2400
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΤΙΖΟΝGoal/Goal1,804-2
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΕΤΣ12,301-0
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΜΕΤΣ12,301-0
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 & Over 2.51,950-2
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ2 & Over 2.51,950-2
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Στο 8.07: Τριάδα με φόντο «το απόλυτο» για το Σαββατοκύριακο

Οι πιστοί αυτής της στήλης ξέρετε ότι... τα 1.70-1.80 δεν είναι και τα αγαπημένα μου. Αλλά χθες είχε πάρτι. Σε βεράντα. Ξέρετε. Δεν κολλάει...

Μεγάλο 4/4, που ξεκίνησε το μεσημέρι με το διπλό της Βόλφσμπουργκ και ολοκληρώθηκε το βράδυ με τον άσο της Σεβίλλης, με το 1Χ της Μπέρνλι και τον άσο της Γιουβέντους ενδιάμεσα να συνθέτουν την υπερτούμπανη απόδοση 10.08. Βάλε και ένα 40αρι... 403 μονάδες επιστροφή – το 40αρι = κέρδος 363 μονάδων.

Μεγάλη κουβέντα, αλλά έτσι πρόχειρα δεν έχω υπόψιν κάποιο ταμείο σε αυτό το «ύψος». Προφανώς και χαίρομαι, προφανώς και θα προσπαθήσω να διατηρηθούμε εκεί.

Αρκετά με το κοκόρεμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στις 16:00 με το 1.80: Δεν πήρα ούτε ένα παιχνίδι από την Γαλλία χθες και σήμερα λέω να πάω με «μπλε» τριάδα στο βασικό μου ποντάρισμα, ξεκινώντας από την έδρα της Μονπελιέ, όπου φιλοξενείται η Ντιζόν. Προτελευταία η φιλοξενούμενη, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξέραμε μέχρι και την αρχή της σεζόν η γηπεδούχος. Θεωρητικά είναι ματς να το πάρει το σύνολο του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν και να τελειώνει με την γκρίνια που έχει φέρει η μόλις 1 νίκη στα 11 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά οι «ντιζονέ» δεν θα πέσουν χωρίς μάχη. Δεν είναι μόνο η παράδοση που θέλει τις δύο αντιπάλους να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά έκαστη στα 12 τελευταία τους (11 στην Ligue 1 και 1 στην Ligue 2), αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα για σήμερα. 1.80 γι’ αυτό το ματσάρισμα το παίρνω με κλειστά μάτια.

Στις 16:00 με το 2.30: Πάω στο γήπεδο της Σεντ Ετιέν. Οκ, δεκτό άμα έπεσε και καμιά μούντζα. Δεν είναι από τις ομάδες που με πάνε και πολύ. Αλλά νταξ. Δεν είναι και Μπορντό. Στην έδρα της πάει η Μετς η οποία είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και ζαχαρώνει ακόμη και την πεντάδα αν συνεχίσει έτσι, την ώρα που οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα σώσουν οριακά την σεζόν και αυτό βασιζόμενοι στις αδυναμίες των από κάτω παρά στα δικά τους πόδια. Το μίνι θετικό σερί με μία νίκη και μια ισοπαλία δεν λέει τίποτα, ειδικά απέναντι σε αυτό της ομάδας της Λωραίνης των έξι νικών αλλά και τις μόλις μιας ήττας εδώ και 10 αγωνιστικές. Εκτός αυτού, η Μετς έχει πάρει και τον αέρα στο ζευγάρι, με τέσσερις διαδοχικές νίκες στα πρόσφατά τους. Μοιάζει παράλογο να δίνεται αουτσάιντερ το διπλό βάσει των πρόσφατων αγωνιστικών δεδομένων, υπάρχει μέσα μου η φωνή που λέει Χ, αλλά θα δοκιμάσω στον άσο που ήταν και η αρχική μου σκέψη.

Στις 22:00 με το 1.95: Με τον Νέιμαρ να επιστρέφει και κατά πάσα πιθανότητα να θέλει να φορτώσει την Μαρσέιγ με γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει στην έδρα της μισητής της αντιπάλου για το γαλλικό «κλάσικο». Στα χειρότερά τους οι Μασσαλοί, κάτι πήγαν να κάνουν με την Λανς αλλά δεν μπόρεσαν να το φτάσουν μέχρι τέλους. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο πήρε το βάπτισμα του πυρός στο συγκεκριμένο ματσάρισμα με την κατάκτηση του Λιγκ Καπ σε ένα ματς που τελείωσε με σκορ 2-1, και τώρα ετοιμάζεται να το κάνει και στο πρωτάθλημα. Ελπίζω πως οι δύο πλευρές δεν θα αναλωθούν σε τσακωμούς, βαριά μαρκαρίσματα κλπ, αλλά θα προτιμήσουν να λύσουν τις διαφορές τους με λίγο περισσότερο θέαμα. Αν και γενικά θεωρώ πως όσο περνάει ο καιρός η Παρί θα γίνεται ολοένα και πιο κυνική, για απόψε θα κρατήσω το διπλό σε συνδυασμό με το Over 2.5 για να πάρω μια απόδοση κοντά στον διπλασιασμό.

Σε απόδοση 8.07 για σήμερα, αλλά δεν θα ανοίξω πολύ το ποντάρισμά μου γιατί όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το να κάνεις 4/4 σε μια μέρα είναι άλλο από το να κάνεις το 7/7 σε όλο το ΣΚ. Δεν είναι ότι δεν τα πιστεύω, ωστόσο.

Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε. Ja ne.

Saturday 6/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,850-240+403,27
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ21,850-2
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1X1,781-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝ1X1,781-1
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ11,782-0
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ11,782-0
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ11,723-0
ΣΕΒΙΛΛΗ - ΧΕΤΑΦΕ11,723-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +403,27

Στο 10.08 με... μπετά: Πολύ προκλητική τετράδα για να μην την «αγοράσεις»

Αλόχα και καλό κουτσουρεμένο Σαββατοκύριακο. Τώρα τι θα πει κουτσουρεμένο; Εμ, από τις 18:00 σπίτι... Πώς αλλιώς να το περιγράψεις. Βάζω τελεία εδώ γιατί όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως άμα το ανοίξω δεν μαζεύομαι.

Πέρασε το Χ στο περασμένο δελτίο, δεν πέρασαν τα άλλα δύο, που έμειναν κι αυτά ισόπαλα και δεν μας επιβεβαίωσαν. Πήρα τα ρίσκα μου και δεν απέδωσαν, όμως δεν θα βάλω τις γάτες μου να κλάψουν. Ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι, από το οποίο κρατάω μια τετράδα με πολύ δυνατές αποδόσεις για τα δεδομένα των αγώνων υπό ερώτηση.

Με λίγα λόγια, μοιάζουν για... μπετά, που ξεκινούν από το 1.72 και φτάνουν μέχρι το 1.85. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά Γερμανίας

Παίζει να είναι το ματς που με φοβίζει περισσότερο, αλλά θα ξεκινήσω από αυτό μιας και παίζει πρώτο στην ημέρα. Η Βόλφσμπουργκ πηγαίνει στην έδρα της προβληματικής αμυντικά Άουγκσμπουργκ με την δυνατότητα να πάρει ένα δυνατό διπλό σε μια εβδομάδα που είχε αρκετή κούραση για την ίδια εξαιτίας και του μεσοβδόμαδου ματς με την Σάλκε για το Κύπελλο. Γενικά έχει την παράδοση με το μέρος της και το πρόσφατο (04/10/20) 0-0 στην έδρα της με την σημερινή της αντίπαλο ήταν... αρκετό για φέτος. Στραβοπάτημα θα σήμαινε τεράστια βαθμολογική απώλεια στις λεπτές ισορροπίες των ομάδων που βρίσκονται από την 3η (Βόλφσμπουργκ) έως την 7η θέση με τις διαφορές να ξεκινούν από τους δύο και να φτάνουν τους τρεις βαθμούς. Δεν θέλουμε 8-1 όπως το 2019, μας κάνει και το 0-1. Το 1.85 στο διπλό φτάνει και περισσεύει για να πάρουμε τα όποια ρίσκα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Με το μομέντουμ να είναι υπέρ της, η Μπράιτον πάει στην έδρα της Μπέρνλι με στόχο την τρίτη διαδοχική νίκη μετά τον άσο με την Τότεναμ και το διπλό με την Λίβερπουλ. Ωστόσο για την ομάδα του Σον Ντάις αυτά τα ματς είναι βούτυρο στο ψωμί της. Θεωρώ δεδομένο πως μόνο και μόνο το γόητρο του να μην επιτρέψει στους «γλάρους» να συνεχίσουν με τον ίδιο αέρα είναι αρκετό για εκείνη. Τρεις κολλητές νίκες σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ η Μπράιτον έχει να κάνει από τον Οκτώβρη του 2018, κερδίζοντας όλα αυτά τα ματς με σκορ 1-0. Ελπίζω να μην επαναληφθεί η ίδια ιστορία, ειδικά από την στιγμή που παίζουν και αρκετές απουσίες στο σύνολό της με τις οποίες περιορίζονται οι λύσεις της. Τραβηγμένη η απόδοση στον άσο, παίρνω την Διπλή Ευκαιρία στο 1.78.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ο Ρονάλντο σκοράρει, τα ματς της πάνε εδώ και περίπου δύο εβδομάδες οπότε δεν βλέπω λόγους να μην ποντάρουμε στον άσο της Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα. Σίγουρα, θα είναι κρας τεστ για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο, αλλά κόντρα σε ένα σύνολο που εκτός από μέτρια απόδοση (όσον αφορά τα κομβικά παιχνίδια) έχει εσωτερικά αλλά και αγωνιστικά προβλήματα. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι στον μόλις έναν βαθμό, κάτι που σαφώς δίνει άλλη διάσταση στην αναμέτρηση. Θεωρώ πως είναι μια καλή περίοδος για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα... δωράκια γύρω από την Γιούβε, πριν αποδεχθεί σύντομα (εάν αποδειχθεί) πως έχει ρολάρει για τα καλά. Χωρίς γκανιότα στον Stoiximan η στήριξη της έδρας φτάνει στο 1.78. Είναι το προφανές ποντάρισμα...

Προγνωστικά Ισπανίας

Μόνο το άγχος, κάποιο ατομικό λάθος ή καμιά χτισμένη στην εστία της Χετάφε θα εμποδίσουν την Σεβίλλη από το να πάρει το τρίποντο στο τελευταίο ματς της ημέρας για την Λα Λίγκα, με τους Ανδαλουσιάνους να έχουν ιδανική ευκαιρία να ξεπεράσουν έστω την Μπαρτσελόνα για μερικές ώρες, κρατώντας ως δεδομένο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει νωρίτερα θα έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Ουέσκα (αν βεβαίως αυτό έρθει, αλλιώς τις περνάει και τις δύο). Δεν εντυπωσιάζει στα πιο πρόσφατα η ομάδα του Λοπετέγι, περισσότερο επαγγελματισμό δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αλίμονό της αν χάσει βαθμούς. Το 1.72 του άσου δεν είναι 1.55-1.60 για να το αφήσεις στην άκρη.

Πάω σε αρκετά δυνατό ποντάρισμα σε συνολική απόδοση 10.08. Πιθανά κέρδη θα μας εκτοξεύσουν. Η απώλεια θα μας πειράξει, αλλά δεν θα τα βάψουμε και μαύρα όσο το ταμείο είναι ακόμη σε θετικό πρόσημο. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να επιλέξετε.

Wednesday 3/2
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΑΝΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,352-2200
ΛΑΝΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ12,352-2
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΡΕΣΤΧ3,752-2
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΡΕΣΤΧ3,752-2
ΡΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ11,671-1
ΡΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ11,671-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Ligue 1: Από το 1.67 μέχρι το 3.75 για το συνολικό 14.72

Δεν μας βγήκε η δυάδα της Κυριακής αλλά η απώλεια δεν ήταν μεγάλη.

Είχε Β' Γαλλίας χθες αλλά το ένα έφερε το άλλο και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, ωστόσο επιστρέφω κατά το δεύτερο μισό του μεσοβδόμαδου προγράμματος στην χώρα μιας και σήμερα παίζουν τα ματς της Ligue 1.

Πάμε να τα δούμε...

Προγνωστικά Γαλλίας

Αισθητά καλύτερο σερί μακριά από την έδρα της συγκριτικά με αυτό εντός έδρας της Λανς έχει η Μαρσέιγ, η οποία βιώνει ένα χάος στις τάξεις της μετά την επίθεση που δέχθηκε η ομάδα από μερίδα οργανωμένων, την παραίτηση του Αντρέ Βίλας-Μπόας και την γενικότερη αβεβαιότητα που ισχύει στον σύλλογο τους τελευταίους μήνες -και κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι απολύτως λογικό να βλέπουμε τους φιλοξενούμενους σε τιμές αουτσάιντερ δεδομένης της κατάστασης, αν και το 2.35 στον άσο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι λίγο πιο τσιμπημένο, από την στιγμή που η πορεία των «λανσουά» είναι πτωτική στην έδρα τους μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν. Είναι ευκαιρία για την Λανς να πάρει το τρίποντο σήμερα για να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας, ενώ οι Μασσαλοί υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να ψάξουν έναν συνδυασμό πολλών πραγμάτων για να φτάσουν στην κατάκτηση βαθμού ή βαθμών.

Από εκεί που θα μπορούσε να κερδίσει με άνετο σκορ την Μετς, η Μπρεστ ηττήθηκε με το ευρύ 2-4 και συνέχισε με νέα ήττα στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας για ακόμη μία αγωνιστική να προσθέσει βαθμούς στο σακί της για να μην μειωθεί κι άλλο η διαφορά από την τελευταία τριάδα. Απόψε δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο στην έδρα του Στρασβούργου αλλά μπορεί να ελπίζει πως θα πάρει έστω το Χ μιας και οι γηπεδούχοι περισσότερο προβληματίζουν τελευταία παρά είναι πειστικοί. Από μία νίκη με No Goal και τουλάχιστον Over 2.5 για τις δύο πλευρές από τότε που ξανά συναντήθηκαν στην Ligue 1 (συνολικά 8 γκολ) ενώ το ένα από τα δύο περσινά τους αναβλήθηκε εξαιτίας της διακοπής της σεζόν. Πιστεύω πως ίσως είμαστε αντιμέτωποι οι δύο πλευρές να μείνουν σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος, σε επίπεδα 0-0 ή 1-1. Μου κάνει για Χ και θα το κυνηγήσω στο πολύ υψηλό 3.75.

Είναι υποψιασμένη και έχει άμεση ανάγκη για εντός έδρας νίκη η Ρεν, η οποία φιλοξενεί την Λοριάν μετά την επική νίκη των «μπακαλιάρων» επί της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήταν καρμπόν με αυτή που είχε πάρει μερικά 24ωρα πριν κόντρα στην Ντιζόν. Μιας και ανέφερα τους φιλοξενούμενους ας κλείσουμε με το δικό τους κεφάλαιο πρώτα. Στην ισοβαθμία με τη Ναντ αλλά εντός επικίνδυνης ζώνης η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ πήρε το τεράστιο τρίποντο και τώρα κοντράρεται με μία ακόμη ομάδα από το πάνω μέρος της βαθμολογίας, αλλά θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φύγει με θετικό πρόσημο από το αποψινό ντέρμπι. Είναι κι αυτήν η καταραμένη εκτός έδρας φόρμα. Στον αντίποδα, η άλλη ομάδα της Βρετάνης έβγαλε ένα απαιτητικό εντός έδρας πρόγραμμα και τώρα βλέπει μπροστά της να ξεδιπλώνεται ένα βατό γκρουπ αγώνων (όσον αφορά τα εντός) τα οποία οφείλει να πάρει για να συνεχίσει να αποτελεί μέλος της πεντάδας και να κοιτάξει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν είναι κάτι τρομερό το 1.67 αλλά το 8.81 της δυάδας το εκτοξεύει στο 14.72.

Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι και να επιλέξετε.

Sunday 31/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΡΕΣΤ - ΜΕΤΣΧ3,452-4200
ΜΠΡΕΣΤ - ΜΕΤΣΧ3,452-4
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛOver 1.5 @ΗΤ2,370-0
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛOver 1.5 @ΗΤ2,370-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Κυριακή χωρίς πολλά-πολλά αλλά με ελκυστικό 8.17

Τελικά τον δρόμο μας τον έδειξε η Β’ Γαλλίας και όχι η Πρέμιερ Λιγκ, αφού δεν πέρασε τίποτα στην δυάδα (πλην των τουλάχιστον 2 γκολ στο ματς της Έβερτον) αλλά πέρασαν κορδόνι και τα τέσσερα Goal/Goal. Επτά στο σύνολο στην αγωνιστική, παραπάνω από τα μισά ήταν στις επιλογές μου. Σημαντική ανάσα που μας επαναφέρει στα μισά των μονάδων που είχαμε μετά το προηγούμενο κακό διάστημα.

Δεν ξέρω αν είμαι εγώ ή εάν το σημερινό κουπόνι στοιχήματος δεν εμπνέει και τόσο, αλλά διαβάζω το ένα, διαβάζω το άλλο και τίποτα δεν μου κάνει ιδιαίτερη αίσθηση για στοιχηματισμό. Ωστόσο δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν κάπως στα μάτια μου. Ένα από την Πρέμιερ Λιγκ και ένα από την Ligue 1.

Χρονικά έρχεται πρώτο το Μπρεστ – Μετς. Σε πτώση οι γηπεδούχοι, που έχασαν την σπιρτάδα τους και στα τελευταία πέντε δεν έχουν παρά τρεις βαθμούς με μία νίκη. Λίγα πράγματα στο πιο πρόσφατο με την ανεβασμένη Ρεμς, ενώ είναι νωπές οι μνήμες και μετά από το πρώτο διπλό που δέχθηκε έπειτα από πέντε αήττητα ματς στο γήπεδό της. Θα ψάξει να κάνει την διαφορά σήμερα, χωρίς να έχει σημαντικά προβλήματα, αλλά πέφτει πάνω σε ένα σύνολο το οποίο ήταν το μοναδικό που κέρδισε πρόσφατα την Λυών και μαζί με αυτή τη νίκη μετράει δύο νίκες και μηδέν παθητικό στα δύο τελευταία ματς, 3/4 συνολικά μέσα στο νέο έτος. Είναι η τρίτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπο με το ενδεχόμενο να κάνει τρεις νίκες, κάτι που δεν κατάφερε τις δύο προηγούμενες. Την μία έσπασε με σκορ 1-1 και την δεύτερη (πριν την αλλαγή του χρόνου) ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Ρεν. Χαμηλή η ισοπαλία στο ημίχρονο κι επειδή δεν αποκλείω να δούμε έκαστη να κυριαρχεί σε 1/2 των 45λεπτων, επιλέγω το Χ μετά την συμπλήρωση των 90’.

Στην Πρέμιερ Λιγκ εντοπίζω τον δεύτερό μου αγώνα για σήμερα, με την Λίβερπουλ να βρίσκεται στο Λονδίνο με την Γουέστ Χαμ, έχοντας πανηγυρίσει διπλό στην αγγλική πρωτεύουσα επί της Τότεναμ μόλις την περασμένη Πέμπτη. Μεγάλο αποτέλεσμα για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, με το οποίο μπήκε ένα τέλος στα πέντε ματς χωρίς νίκη και τα τέσσερα χωρίς γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου βρίσκεται στην τέταρτη θέση με μόλις +2 από την σημερινή της αντίπαλο και το -7 από την πρώτη Μάντσεστερ Σίτι. Από την άλλη τα «σφυριά» είναι σε τρομερή κατάσταση και για την ώρα αποτελούν είτε ρυθμιστή των καυτών θέσεων της βαθμολογίας είτε θα πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής διεκδικώντας ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η λογική λέει πως εκτός από δυνατές μονομαχίες θα δούμε και γκολ, και το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες πριν βγει το ημίχρονο τριγυρνάει αρκετά στο μυαλό μου. Άλλωστε, τα τρία τελευταία Goal/Goal τους, είχαν περάσει πριν πάνε στα αποδυτήρια για δεύτερη φορά. Παρόλα αυτά, από την στιγμή που δεν βρίσκω την απόδοση γύρω στο 4.00 αλλά κοντά στο 3.60, προτιμώ να πάω πιο safe και να πάρω τα δύο γκολ μέχρι την ανάπαυλα -όπως κι αν αυτά έρθουν.

Δυαδούλα με την ουρά από το ταμείο μας, μόνο και μόνο γιατί ρεφάραμε λίγο χθες. Καλή τύχη σε ό,τι και να επιλέξετε. Τα λέμε στις 14:45 στον «αέρα» του ΘΕΜΑ Radio 104.6 και την εκπομπή «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» (...όπως και κάθε ΣΚ).

Καλή συνέχεια.

Saturday 30/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Over 1.52,020-2500
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ1 & Over 1.52,020-2
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,800-0
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤOver 2.51,800-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Η Πρέμιερ Λιγκ και το 3.63 δείχνουν τον δρόμο

Έχουμε φάει πολύ ξύλο τελευταία και το φρένο ήταν απαραίτητο. Λίγες ανάσες για να δούμε εάν μπορούμε να ανακάμψουμε, και το πρόγραμμα στο κουπόνι στοιχήματος του σαββατοκύριακου μοιάζει ιδανική ευκαιρία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας.

Σε δυάδα η βασική μου επιλογή, με τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και το 3.54 να μου δείχνουν τον δρόμο.

Προγνωστικά Αγγλίας

Ευκαιρία να ξεσπάσει σε ένα εντός έδρας παιχνίδι και να πάρει τους βαθμούς που θα την «συμπληρώσουν» μετά το 1-1 με την Λέστερ έχει η Έβερτον, η οποία υποδέχεται την κάκιστη Νιούκαστλ στο «Γκούντισον Παρκ». Πήραν τον βαθμό οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι αλλά δεν μπορούσαν να ζητήσουν και πολλά περισσότερα, για να μείνουν για πέμπτο ματς στα επτά τελευταία εντός μακριά από τη νίκη. Σήμερα η ευκαιρία είναι ιδανική, με το ενδεχόμενο τρίποντο να τους φέρνει πάνω από την Γουέστ Χαμ που παίζει με την Λίβερπουλ και έστω και προσωρινά στην πεντάδα. Σε λογικά επίπεδα ο άσος για να παιχτεί και μόνος του σε ένα παρολί, μιας και δεν μιλάμε για ένα τέτοιο θα στραφώ στο combo με το Over 1.5 για να πλησιάσω σε επίπεδα διπλασιασμού (2.02).

Έχουν μείνει σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους, αλλά η χρονική περίοδος στην οποία κοντράρονται δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Σε ένα ματς απαντήσεων για αμφότερες, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντιούνται στην έδρα της πρώτης, που από την πλευρά της είναι πολύ ανεβασμένη και παίρνει αποτελέσματα για να επαναφέρει σημαντικό μέρος από την χαμένη ηρεμία, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι»...ψάχνονται για ακριβώς αυτό μετά την ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το σύνολο του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι αντιμέτωπο με τον ίδιο του τον εαυτό και με το ερώτημα εάν η προηγούμενη εμφάνιση ήταν μια παρένθεση ή εάν ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα διάστημα κατά το οποίο η απόδοση δεν θα είναι η ίδια με αυτή που μας είχε συνηθίσει τις περασμένες εβδομάδες. Όλα αυτά, στο χαρτί. Μου κάνει για Over 2.5, αφού φαντάζομαι πως δεν θα δούμε ματς σκοπιμότητας. Το θέμα είναι πόσο αποτελεσματικές θα είναι οι δύο πλευρές. Αγοράζω το 1.80 για να μάθω.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΤΡΟΥΑ - ΟΣΕΡGoal/Goal1,603-120+210,03
ΤΡΟΥΑ - ΟΣΕΡGoal/Goal1,603-1
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΚΛΕΡΜΟΝGoal/Goal1,723-2
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΚΛΕΡΜΟΝGoal/Goal1,723-2
ΝΑΝΣΙ - ΠΑΡΙGoal/Goal1,801-1
ΝΑΝΣΙ - ΠΑΡΙGoal/Goal1,801-1
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΣΟΣΟGoal/Goal2,121-1
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΣΟΣΟGoal/Goal2,121-1
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +210,03

Τέσσερα Goal/Goal από την Β’ Γαλλίας

Δεύτερη επιλογή για σήμερα είναι τέσσερα Goal/Goal από την Β’ Γαλλίας, σε ματς που έχουν τα φόντα για σκορ τουλάχιστον της τάξης του 1-1.

Ιδανικό το μεσημέρι για όσους παρακολουθούν το πρωτάθλημα, με τις Τρουά – Οσέρ και Τουλούζ – Κλερμόν να υπόσχονται δυνατές μάχες στην μάχη για την άνοδο, αφού και οι τέσσερις ανήκουν στο μπλοκ που έχει ξεφύγει βαθμολογική και είτε κυνηγάει την δυάδα είτε την δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ.

Προγνωστικά Γαλλίας

Η Τρουά φαντάζει το δυνατό χαρτί της υπόθεσης, όχι μόνο γιατί είναι πρωτοπόρος, αλλά γιατί από πίσω είναι οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και την θέλουν στην πρώτη κατηγορία με κάθε κόστος (φάνηκε ίσως και από τις διαιτητικές αποφάσεις στο προηγούμενο), αλλά και οι υπόλοιπες μόνο να τις ξεγράφεις δεν είναι. Η Οσέρ του Ζαν-Μαρκ Φουρλάν είναι να την χαίρεσαι επιθετικά στην καλή της μέρα, η Τουλούζ αφότου συνήθισε την κατηγορία μετά τον υποβιβασμό πάει τρένο κι αυτή βασιζόμενη στις επιθετικές αρετές της, ενώ η Κλερμόν παίζει σταθερά την πιο ωραία μπάλα της κατηγορίας τα τελευταία τρία χρόνια -κι ας μην έχει καταφέρει να ανέβει ακόμη. Είναι δεδομένο πως δεν θα είναι τέρμα χαλαρός ο ρυθμός και στις δύο αναμετρήσεις αφού αλίμονο κι αν υπάρχει κίνητρο για την αποφυγή της ήττας, ωστόσο με λίγη έξτρα... προσπάθεια τα δύο αμφίσκορα έχουν αρκετές τύχες. Το αυτό φάνηκε και από την αισθητή πτώση που είχαν οι δύο αποδόσεις ενώ γινόταν το ανέβασμα της στήλης!

Ροντέο όλα τα εντός έδρας της Νανσί, με χαμηλότερο σκορ (εξαιρουμένου του 0-1 από την Χάβρη) το 2-1 κόντρα σε Ντανκέρκ και Μπερισόν. Δεδομένα η Παρί θα κοιτάξει να μην επιτρέψει ανάλογες καταστάσεις αφού παίζει κι αυτή έντονα για την άνοδο, αλλά δεν είναι και η πιο σταθερή ομάδα και ίσως παρασυρθεί κι αυτή. Από την άλλη, στο γήπεδο της Ροντέζ οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη που έψαχναν καιρό κόντρα στην Πο, έδωσαν συνέχεια με την Καέν και ελπίζουν να μην δουν την φόρα τους να κόβεται. Η Σοσό από την άλλη δυσκολεύεται αρκετό καιρό τώρα και κάπου εδώ θα μάθει εάν έχει ακόμη ελπίδες για πλέι οφ. Ματς και σε αυτήν την περίπτωση που πάει το Goal/Goal -πολύ τσιμπημένο το 2.12 για να περάσει απαρατήρητο.

Tuesday 26/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΠΑΡΙΧ2 & Under 3.51,832-0600
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΠΑΡΙΧ2 & Under 3.51,832-0
ΕΜΕΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ2 & Over 2.51,950-2
ΕΜΕΝ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ2 & Over 2.51,950-2
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Ένα κι ένα από Γαλλία και Ολλανδία για το 3.56

Σκόραρε η Λίβερπουλ και δεν μας επέτρεψε να πληρωθούμε στο εκτός έδρας ντέρμπι της με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όντως πέρασε στην επόμενη φάση και βύθισε σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν με επτά σερί αποτυχίες, αλλά τουλάχιστον δεν τις έχουμε πληρώσει από την τσέπη μας και το ταμείο μας παραμένει θετικό. Η ανάγκη, βέβαια, για επιτυχία είναι επιτακτική και για λόγους ψυχολογίας.

Πάμε να δούμε τα σημερινά.

Προγνωστικά Γαλλίας

Ένα παιχνίδι στην Β’ Γαλλίας, εξ’ αναβολής, με την Βαλενσιέν να υποδέχεται την Παρί σε ένα ματσάρισμα που στα τέσσερα τελευταία ματς δεν έχουν χαρίσει πολλά γκολ. Για την ακρίβεια, δύο, στα μέτρα του πρώτου αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες απ’ όταν ξανά βρέθηκαν στα επαγγελματικά. Αμφότερες προέρχονται από αγώνες που συνολικά είχαν έξι γκολ έκαστος (3-3/4-2), αλλά πέραν των θετικών τους στοιχείων είχαν είτε αρκετή τύχη είτε τα τέρματα προήλθαν από στημένα, αν και εσχάτως αυτό που δείχνουν αμφότερες είναι πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκουν λύσεις μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Η Βαλενσιέν είχε για πρωταγωνιστή τον αμυντικό και αρχηγό της, Κουφό, ενώ για την Παρί ο Λορά μετέτρεψε τη νίκη επί της Αμιάν σε one man show. Όσον αφορά το αποψινό, φαντάζομαι πως και με το ήδη πολύ βεβαρυμένο πρόγραμμα οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν από την άμυνα. Στην Βαλενσιέν οφείλουν να το κάνουν γιατί αν αφήσουν στην Παρί τόσους χώρους όσους άφησαν στην Μπερισόν, θα το πληρώσουν ακριβά γιατί οι πρωτευουσιάνοι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και με καλή εμφάνιση στα μετόπισθεν δύσκολα θα επιτρέψουν στους γηπεδούχους μια διακύμανση στο σκορ ανάλογη με εκείνη του προηγούμενου.

Λογικά θα δούμε ματς σε χαμηλό τέμπο, όπως άλλωστε ήταν τα περισσότερα ματς σε αυτό το γήπεδο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τους παίκτες του Γκεγκάν είτε να παίρνουν βαθμό/ους στις λεπτομέρειες είτε να χάνουν από αντιπάλους σε μεγαλύτερη ετοιμότητα την ημέρα του αγώνα. Επί της ουσίας, αν οι Παριζιάνοι δεν ηττηθούν αποσπώνται με οκτώ βαθμούς από την 7η θέση και παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ φτάνοντας την 5η Οσέρ με ενδεχόμενο Χ και ξεπερνώντας την αν κερδίσουν.

Ειλικρινά πιστεύω ότι πρέπει να έχουν μεγάλη ρέντα για να ανοίξει πολύ το σκορ, όπως επίσης πιστεύω ότι η Παρί είναι ένα κλικ πιο πάνω αυτήν την περίοδο. Ωστόσο από το 1998 και μετά έχει μόλις μια νίκη με γηπεδούχο την Βαλενσιέν. Κάτι λέει κι αυτό.

Μου κάνει πολύ για 0-0/0-1. Αλλά και το 1-2 μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν νομίζω ότι πάει παραπάνω. Άρα με προϋπόθεση πως η Βαλενσιέν δεν κερδίζει, θεωρώ πως το Χ2 & Under 3.5 θέλει έναν συνδυασμό πολλών πραγμάτων για να σπάσει.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Η μία δεν έχει να χάσει τίποτα. Η άλλη, πάλι, είναι σε εντελώς διαφορετική φάση μιας και συνεχίζει να κυνηγάει την κορυφή αλλά και την Φίτεσε η οποία συνεχίζει την τρομερή πορεία της και μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε εκείνη και τον Άγιαξ. Επιτακτική η ανάγκη της PSV για τρίποντο στην έδρα της ουραγού της Eredivisie, Έμεν, σε μια επιλογή που κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει αυτή με την οποία θα κλείσουμε την σημερινή μας δυάδα.

Έχουν σημαντικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι, με το 1/3 των γκολ της να απουσιάζει εξαιτίας των απωλειών των Μαντουέκε, Χάπκο και Γκέτσε, χάνουν σίγουρα και στο δημιουργικό κομμάτι πέραν της παραγωγικότητας, αλλά και πάλι δεν πάει το χέρι να κοντράρεις το φαβορί ακόμη και για το ενδεχόμενο του Χ. Δεν είναι ότι δεν γίνονται αυτά, απλώς δεν μοιάζει η σωστή συγκυρία για την Έμεν να κάνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, παρά το γεγονός πως παλεύει όσο μπορεί τα εντός έδρας παιχνίδια της. Μπορεί να τρώει σκατόξυλο, στην λογική όσες φάμε κι όσες δώσουμε, αλλά όντως δίνει κι από καμία. Γενικά σκοράρει στα εδάφη της (τα 13/17 γκολ της έχουν έρθει εκεί) αλλά δέχεται και με μεγάλη ευκολία (28/45), και κάπως έτσι εικάζω πως θα πάει το πράγμα και σήμερα. Μόνο ο Άγιαξ δεν την άφησε να του βάλει γκολ και την κέρασε και πέντε γκολ έτσι για να τον θυμάται.

Βέβαια, πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της εκεί, η PSV έμεινε σε ισοπαλίες με γκολ (2-2, 1-1), ενώ η Έμεν όσους βαθμούς έχει πάρει τους έχει πάρει με κολλητές και μια... ορφανή ισοπαλίες. «Ορφανή» είναι αυτή στο προηγούμενο ματς. Κακά τα ψέματα μαζεύονται τα στοιχεία που θα μπορούσαν να μας αποτρέψουν από την αναμέτρηση. Ωστόσο ειλικρινά αν δεν πάρει αυτό το ματς η PSV θα πρέπει να ξεχάσει τις όποιες ελπίδες έχει για τίτλο. No jokes, όταν κυνηγάς πρωτάθλημα και παίζεις σε αυτό το ματσάρισμα, ακόμα και 10 να φας με κάποιον τρόπο, πρέπει να βάλεις 11.

Εύχομαι να πεταχτεί κανένας ήρωας για να μας το κάνει πιο απλό με κανένα δίμπαλο-τρίμπαλο, αλλά ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό θεωρώ πως το 2 & Over 2.5 έχει αρκετές τύχες.

Στο 3.53 η συνολική μας απόδοση, την οποία θα αγοράσω με λίγο τσιμπημένη μίζα για να μαζέψουμε (αν κριθεί δυνατό) λίγα περισσότερα από αυτά που χάσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. Ja ne.

Sunday 24/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ1X & No Goal3,903-2600
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ1X & No Goal3,903-2
Ποντάρισμα: 60Επιστροφή: 0

Μαν. Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να τελειώσει το... πρωτάθλημα

Τελική ήταν όντως μεγάλο αουτσάιντερ κόντρα στην Αταλάντα η Μίλαν, που ηττήθηκε και δεν μας άφησε να πάμε ταμείο μετά και την σωστή πρόβλεψη στο Μπερισόν – Βαλενσιέν. Γύρω-γύρω από την πληρωμή τελευταία, αλλά συγχρόνως και τόσο μακριά, κάτι που φαίνεται και στην μπάνκα μας.

Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Αγγλία, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Λίβερπουλ λίγες ημέρες αφότου πήρε 0-0 στο «Άνφιλντ» (για την ακρίβεια έχασε τη νίκη έτσι όπως πήγε το ματς). Σε πολύ κακή κατάσταση οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ που δύσκολα θα βρουν τρόπο να αντιδράσουν απέναντι σε μια ομάδα που έχει ψυχολογία, τύχη και ατομικές εμφανίσεις που την φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αυτοί του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ παίζουν με άλλον αέρα.

Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα στους πρόσφατους μήνες, δεν υπάρχει καλύτερη συγκυρία από αυτή για την Γιουνάιτεντ ώστε να κερδίσει την μισητή της αντίπαλο, να την πετάξει εκτός συνέχειας στο Κύπελλο και να την διατηρήσει σε κύκλο εσωστρέφειας που θα έχει και άμεσο αντίκτυπο στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχει χαθεί η μαγεία στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Το να στηρίξουμε το φαβορί, σε απόδοση που υπερδιπλασιάζει και όχι σε κανένα άνοστο 1.80, είναι για μένα η σωστή επιλογή.

Έτσι κι αλλιώς μην ξεχνάμε ότι για τον Κλοπ το «Ολντ Τράφορντ» είναι κρανίου τόπος, δεν κερδίζει ούτε με αίτηση, την ώρα που και η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει καλύτερη ευκαιρία να πάρει μια σπάνια νίκη στην έδρα της τα τελευταία χρόνια.

Τίμιος ο άσος, τίμια και η πρόκριση της Γιουνάιτεντ, αλλά θα το τραβήξω λίγο παραπάνω μπας και έχουμε και κανένα νέο 0-0, με το παράλληλο σκεπτικό πως δεν αποκλείεται καθόλου να δούμε νίκη των γηπεδούχων χωρίς γκολ για την Λίβερπουλ.

Πάμε για δυνατό ποντάρισμα στο μοναδικό ματς που κρατάω για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι και να επιλέξετε.

Saturday 23/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΤΟΡΟΥ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝX2 & Over 1.52,003-3400
ΣΑΤΟΡΟΥ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝX2 & Over 1.52,003-3
ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ1X & Over 1.52,020-3
ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ1X & Over 1.52,020-3
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

4.04 και δεν είναι... error

Καλησπέρα στην παρέα.

Σημαντικά ζητήματα και μεγάλα τρεχάματα τις τελευταίες ημέρες, σε συνδυασμό με την κακή απόδοση του προηγούμενου σαββατοκύριακου με έκαναν να απέχω τις προηγούμενες ημέρες.

Επιστροφή σήμερα, με δύο παιχνίδια που παίζουν σε Γαλλία και Ιταλία.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στις 16:00 η Βαλενσιέν παίζει στην έδρα της τελευταίας Μπερισόν Σατορού και έχει μια καλή ευκαιρία να συνεχίσει στο νικηφόρο μονοπάτι των τελευταίων αγωνιστικών. Έχει καλό απολογισμό με τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε, έχοντας παράλληλα μείνει αήττητη νωρίτερα για 8/9, και σήμερα θα πρέπει να βάλει τα χέρια της για να βγάλει τα μάτια της. Επειδή όμως -και παρά την καλύτερη απόδοσή της στα εκτός έδρας- τέτοια ματς είναι πολύ επίφοβα για την VAFC, θα προτιμήσω να καλυφτώ παρά να πάω προς το διπλό. Το 1-1 νομίζω πως είναι το πιο... αριστερά σκορ που μπορούμε να δούμε, το Χ2 & Over 1.5 είναι σε τιμές διπλασιασμού, οπότε μου κάνει.

Προγνωστικά Ιταλίας

Ως μεγάλο φαβορί βάσει αποδόσεων πάει στην έδρα της Μίλαν η Αταλάντα, έχοντας και για παρακαταθήκη τα προηγούμενα έξι αήττητα ματς στο Μιλάνο. Κυρίως όμως εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων που αναφέρονταν στο ρεπορτάζ της πρωταθλήτριας χειμώνα. Λίγες ώρες πριν από την σέντρα το σετ έχει μαζευτεί αρκετά μιας και οι γηπεδούχοι φαίνεται να κλείνουν κάποιες τρύπες στην αρχική τους ενδεκάδα, ωστόσο παραμένει σε επίπεδα που μας επιτρέπει να παίξουμε με το «όνομα» παρά να πιστέψουμε πως θα υπάρξει απώλεια για δεύτερο στα τελευταία τρία εντός έδρας μετά την πρόσφατη ήττα από την Γιουβέντους. Σε τιμές διπλασιασμού και εδώ το combo, που συμπληρώνει την δυάδα μου.

Τα λέμε και αύριο.

Sunday 17/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤMatchcombo: 1/1 & Over 2.54,000-0500
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤMatchcombo: 1/1 & Over 2.54,000-0
Ποντάρισμα: 50Επιστροφή: 0

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαλέγοντας... νικητή, αλλά σε βελτιωμένη απόδοση 4.00

Νάδα χθες. Πέρασαν τα σημεία - δεν πέρασαν τα γκολ στο βασικό μας ποντάρισμα, λίγη η τετράδα για τα δεδομένα της αγωνιστικής στην Β’ Γαλλίας.

Κυρίως με καλύψεις θα πάω και σήμερα, ποντάροντας και πάλι συνδυαστικά με τα γκολ, ωστόσο το βασικό μου ποντάρισμα θα έρθει με μονό αποδεκτό, το ντέρμπι στην Αγγλία ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ματς από αυτό μέσα στο σαββατοκύριακο, αφού μετά από πάρα πολλά χρόνια οι δύο ομάδες μάχονται για την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Ομάδες που προφανώς δεν χρειάζονται συστάσεις με τέτοια βάση οπαδών αλλά και την γενικότερη προβολή τους, ομάδες που προφανώς θέλουν να τα δώσουν όλα σήμερα το απόγευμα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Αγωνιστικά η Λίβερπουλ δεν δείχνει να πείθει όσο η Γιουνάιτεντ την δεδομένη χρονική στιγμή, ωστόσο τέτοια ματς είναι μοναδικά. Εν ενεργεία πρωταθλήτρια και στην έδρα της, ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει πως με τόση ποιότητα στο ρόστερ θα επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να φύγουν με ένα τρίποντο που μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα, δεδομένου πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν κερδίζει με τίποτα στο «Ολντ Τράφορντ». Με απλά λόγια, όχι εξάποντο, 12ποντο είναι για τον Γερμανό τεχνικό και την ομάδα του.

Πατάω τον διακόπτη του Matchcombo στον Stoiximan και επιλέγω τον άσο από ημίχρονο (1/1) και του κολλάω και το απλό Over (2.5) για να φτάσω το μονό μου σε απόδοση 4.00. Κρατήθηκα για λίγο ώστε να μην βάλω και τον Μοχάμεντ Σαλάχ anytime scorer.

Αν το ματς πάει όπως στο σενάριο που έχω στο μυαλό μου, οι «κόκκινοι» θα σκοράρουν νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, λίγο αργότερα θα βρουν το δεύτερο γκολ και στην συνέχεια απλώς θα πρέπει να περιμένουμε ποια πλευρά θα σκοράρει το 3ο τέρμα του αγώνα. Μάντης δεν είμαι, αλλά το πιστεύω αρκετά μόνο και μόνο γιατί μέσα στα χρόνια η Λίβερπουλ αλίμονο κι αν δεν έχει επιβεβαιώσει το πόσο σοβαρή, καλοστημένη και ταλαντούχα ομάδα είναι. Σύμφωνοι, δείχνει να ξεφουσκώνει σιγά-σιγά, αλλά... όχι ακόμα.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΙΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ1X & Under 3.5.1,750-3300
ΝΙΣ - ΜΠΟΡΝΤΟ1X & Under 3.5.1,750-3
ΝΑΝΤ - ΛΑΝΣ1X & Over 1.52,121-1
ΝΑΝΤ - ΛΑΝΣ1X & Over 1.52,121-1
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ11,621-0
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ11,621-0
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Η λογική βγάζει 6αρι στην Ligue 1

Κλείνω για σήμερα με μια τριάδα από την Γαλλία και συγκεκριμένα την Ligue 1, που παίζει από αρκετά νωρίς μέσα στην ημέρα.

Με κοινή ώρα έναρξης τις 16:00 θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Νις – Μπορντό, Ναντ – Λανς και Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν, τα οποία και κρατάω.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στο Νις – Μπορντό τον πρώτο λόγο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουν οι άμυνες και η λογική λέειω δεν θα δούμε πολλά γκολ. Έχουν να κερδίσουν από τις αρχές Οκτώβρη εντός έδρας οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχουν δεδομένο στόχο το να μην ηττηθούν. Από την πλευρά τους οι Γιρονδίνοι εσχάτως παίρνουν αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό τους, αλλά εξακολουθούν να μην πείθουν πολύ αλλά και να θέλουν και αρκετή δόση τύχης σε κάποια από τα παιχνίδια τους. Να πάει μέχρι 2-1 άμα το τραβήξεις από τα μαλλιά; 1Χ & Under 3.5 λοιπόν.

Στο Ναντ – Λανς οι γηπεδούχοι σκοπεύουν να βρουν την πρώτη τους νίκη με τον Ντομενέκ στον πάγκο σε ένα ματσάρισμα που η οικοδέσποινα είχε τον λόγο τα τελευταία χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας. Στους νεοφώτιστους, που κάπου ξεφούσκωσαν και άρχισαν να υποχωρούν στην βαθμολογία, υπάρχει μια γενική ηρεμία παρά τις πρώτες κολλητές ήττες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την ώρα που η άμυνα δεν θα είναι στο 100% με τον παικταρά Μεδίνα να υπολογίζεται αλλά συγχρόνως να απουσιάζει ο βασικότατος Μπαντέ. Επειδή η Λανς έχει επιθετικό οίστρο στην καλή της ημέρα, θα καλυφθώ για την ισοπαλία με το 1Χ & Over 1.5. Περισσότερο μου κάνει για 2-0/2-1.

Αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, το Στρασβούργο – Σεντ Ετιέν θα γίνει κανονικά παρά το γεγονός πως οι μισοί από τους «πράσινους» είναι εκτός εξαιτίας του κορωνοϊού. Τίγκα στα θετικά τεστ, παραλίγο να μην γίνει ο αγώνας αν βρισκόταν ακόμη ένα κρούσμα, όμως το ταξίδι έγινε κανονικά. Οι Αλσατοί είναι δεδομένα ανεβασμένοι και μόνο αν βγάλουν τα μάτια τους με τα χέρια τους θα πετάξουν το τρίποντο σε αυτήν την συνάντηση. Ή αν όλα τους πάνε στραβά. Ειλικρινά, όμως, δεν ξέρω πως η «Σεντέ» θα καταφέρει να μην δεχθεί πολλά γκολ εάν οι γηπεδούχοι βγουν αποφασισμένοι στο επιθετικό κομμάτι. Το 1.62 είναι αρκετό για τα δεδομένα του ματς.

Saturday 16/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΦΟΥΛΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ2 & Over 2.52,450-1400
ΦΟΥΛΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ2 & Over 2.52,450-1
ΛΕΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ1 & Over 2.53,00
ΛΕΣΤΕΡ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ1 & Over 2.53,00
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Σε δυάδα του 7.35: Κερδίζουν με γκολ στην Αγγλία

Είπα να κόψω λίγο γιατί είχα πάρει φόρα και πόνταρα ασταμάτητα, κάτι που πάντα κρύβει κινδύνους. Δεν κέρδισα κιόλας, οπότε οι ανάσες ήταν αναγκαίες. Δεν πήγε τίποτα την τελευταία φορά που τα είπαμε, με το 0/3 (έστω και στα σημεία) να υπενθυμίζει πως μπάλα είναι και γυρνάει.

Τρέχει αρκετά η ημέρα οπότε δεν θέλω να μείνουμε τόσο πολύ σε αυτά που πέρασαν, αλλά να ανοίξω το κουπόνι στοιχήματος και να ποντάρω κάποια από τα κέρδη των τελευταίων ημερών. Ναι, ΟΚ, φλεξάρω. Αλλά κυρίως για λόγους (ατομικής) ψυχολογίας.

Πάμε να δούμε τα σημερινά, που χωρίζονται σε επιλογές από την Premier League και την Ligue 2.

Προγνωστικά Αγγλίας

Θυμήθηκε πως είναι να σκοράρει κόντρα στην Μόρκαμ για το Κύπελλο Αγγλίας και τώρα πηγαίνει να παίξει στο ντέρμπι με την Φούλα έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα τρίποντα στην Πρέμιερ Λιγκ για να παραμείνει τουλάχιστον σε μικρή απόσταση από τις θέσεις που θέλει να βρίσκεται. Η προβληματική απόδοση της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα την έχει φέρει μακριά από τους στόχους της, με την τετράδα να είναι στους έξι βαθμούς. Δεν θα παίξει ο Καντέ για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος γενικά δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και έχει την αποστολή με το ειδικό βάρος να μην γίνει ο πρώτος προπονητής που χάνει από την Φούλαμ σε λονδρέζικο ντέρμπι μετά από ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 20 ματς. Από την πλευρά τους, οι «κότατζερς» είναι αρκετά βελτιωμένοι τις τελευταίες εβδομάδες και σίγουρα θα παλέψουν για να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς, ειδικά από την στιγμή που διατηρούν και ένα μικρό μομέντουμ με τρία σερί αήττητα (3Χ) εντός έδρας μεταξύ των οποίων και τα χαμηλά σε παραγωγικότητα ματς απέναντι σε Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον. Πιστεύω στη νίκη της Τσέλσι, ενώ στα πιθανά σενάρια για την έκβαση της αναμέτρησης εικάζω πως είτε η Φούλαμ θα συνεισφέρει κι αυτή στο σκοράρισμα είτε πως οι «μπλε» δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν οριακά σε ένα σκορ της τάξης του 0-3. Πηγαίνω με το 2 & Over 2.5 στο πολύ αξιόλογο 2.45.

Διάβασε εδώ όλες τις σημερινές αναλύσεις του Youbet.gr και δες τα προγνωστικά για τα παιχνίδια του προγράμματος

Ανάλογο ποντάρισμα κάνω και το ματς της Λέστερ με την Σαουθάμπτον, ματσάρισμα που σε πολλούς φέρνει στο μυαλό το τρομερό 0-9 των «αλεπούδων» πριν μερικούς μήνες για την Πρέμιερ Λιγκ. Μεσολάβησε ένα ματς από τότε, με τους «Αγίους» να παίρνουν τρόπον τινά την ρεβάνς πέρυσι τέτοιον καιρό με σκορ 1-2 σε αυτό το γήπεδο, αλλά για σήμερα δεν υπάρχουν και οι καλύτεροι οιωνοί. Πρωτίστως αυτός που θα λείψει είναι ο Ντάνι Ινγκς, που από μόνος του αλλάζει επίπεδο την επίθεση του συνόλου του Ραλφ Χάζενχουλτ, οπότε εικάζω πως στα 3/3 οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να χτυπήσουν διαφορετικά, έχοντας ως πρωταρχικό τους μέλημα να κρατήσουν χαμηλά το σκορ. Όσον αφορά το physicality θεωρώ πως θα δούμε ένα πολύ δυνατό ματς, αλλά αν έχουμε την λογική τύχη με το μέρος μας και μπει ένα γκολ νωρίς, τότε θα ανοίξει το πράγμα. Τουλάχιστον αυτό λέει η λογική. Και σε αυτήν την περίπτωση φαντάζομαι πως για να δούμε τρία γκολ θα πρέπει να βάλει το χεράκι της και η ομάδα που δεν θα στηρίξουμε. Όπως και στην Τσέλσι πιο πιθανό μου κάνει ένα σκορ της τάξης του 2-1 παρά του 3-0. Στο 1 & Over 2.5 του 3.00 για να φτάσουμε στο τούμπανο 7.35.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΤΟΥΛΟΥΖ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ1Χ & Over 1.51,852-0200
ΤΟΥΛΟΥΖ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ1Χ & Over 1.51,852-0
ΤΡΟΥΑ - ΣΟΣΟΧ2 & Under 4.51,852-1
ΤΡΟΥΑ - ΣΟΣΟΧ2 & Under 4.51,852-1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΠΑΡΙΧ2 & Over 1.51,85ΑΝΑΒ
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΠΑΡΙΧ2 & Over 1.51,85ΑΝΑΒ
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΠΟ1Χ & Over 1.5,1,931-0
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΠΟ1Χ & Over 1.5,1,931-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Β’ Γαλλίας στο 12.22: Μια τετράδα με καλύψεις και μέση παραγωγικότητα

Δεν σταματάμε εκεί. Ρίχνουμε λίγο τα γκολ, βάζουμε στο παιχνίδι και τις καλύψεις και πάμε να δούμε τι κρατάμε από το πλούσιο σαββατιάτικο πρόγραμμα στην Β’ Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας

Το αίμα της πίσω για το αν μη τι άλλο εντυπωσιακό 5-3 στην έδρα της Γκρενόμπλ θέλει να πάρει η Τουλούζ, η οποία υποδέχεται την αντίπαλό της έχοντας για μεγάλο της όπλο τις απουσίες στην άμυνα των ταξιδιωτών. Το έχει εύκολα το γκολ η ομάδα του Πατρίς Γκαράντ και θα είναι αμαρτία για την ίδια να μην εκμεταλλευτεί την συγκυρία για να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο που θα αυξήσει την διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο και ενδεχομένως την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Φύσει επιθετικοί οι φιλοξενούμενοι, ίσως βοηθήσουν κι αυτοί στο σκοράρισμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι και το 1-1. Αρκετά safe το 1Χ & Over 1.5, αλλά και σε απόδοση 1.85, που είναι μια χαρά για τα δεδομένα του ματς.

Μόλις μια φορά, στην αρχή της σεζόν, κέρδισε γηπεδούχος στο ματσάρισμα των Τρουά και Σοσό, με την σημερινή φιλοξενούμενη να έχει πάρει το τρίποντο στον αγώνα του «Μπονάλ». Μαζεμένα τα «λιονταράκια» τις τελευταίες αγωνιστικές, θα έχουν το δύσκολο έργο να κρατήσουν την πρωτοπόρο μακριά από την εστία τους παρά την σημαντική απουσία των δε, αυτή του Τουζγκάρ. Το «αδερφάκι» της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ηττηθεί εντός έδρας για φέτος με μόλις τις Βαλενσιέν και Σαμπλί να καταφέρνουν να κόψουν βαθμούς, κι εκεί μην φανταστείτε, μέχρι Χ πήγε το ματς. Η Σοσό θεωρώ πως θα επιχειρήσει με παρόμοιο πλάνο να βραχυκυκλώσει την ESTAC, όπως έκανε και με την ομαδάρα της Κλερμόν. Αν το πετύχει, το σκορ δεν θα ανοίξει πολύ. Αουτσάιντερ το διπλό, μας επιτρέπει να το πάρουμε με κάλυψη τόσο στο σημείο όσο και με αρκετά γκολ... καβάτζα. Χ2 & Under 4.5 στο 1.85.

Διάβασε εδώ όλες τις σημερινές αναλύσεις του Youbet.gr - Είσαι φαν των παρολί; Ζήτα από το Paroli Lovers του Youbet.gr να φτιάξει το δελτίο σου με τους όρους που εσύ θα θέσεις

Τώρα με αυτό ασχολείσαι ή όχι; Μάλλον ασχολείσαι. Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με ιδιαιτερότητες αυτό των Βαλενσιέν και Παρί, που συναντιούνται στην έδρα της πρώτης για... κακό της. Δεν μπορεί η VAFC μπροστά στις άδειες εξέδρες, ενώ εκτός έδρας «φυσάει» άμα πιάσει απόδοση, την ώρα που οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν σε χαμηλές πτήσεις, αποδίδοντας ίσως λίγο πιο κοντά στο πραγματικό των δυνατοτήτων τους μετά το φορτσάτο ξεκίνημα που για καιρό τους κρατούσε στην πρώτη θέση. Τέσσερα ματς όλα με No Goal & Under 2.5 είχαν προσφέρει στα πιο πρόσφατα, όμως δεν θέλει πολύ να αλλάξει αυτό. Θα είναι έκπληξη να πάει πιο αριστερά από το Χ. Δεν θα ήταν απίθανο να δούμε διπλό. Άρα, Χ2 & Over 1.5 επίσης στο 1.85.

Έψαχνα βρω ανάλογη επιλογή για να κλείσω την τετράδα μου, και την βρήκα. Μπορεί να με έχει κουβαδιάσει πολύ τελευταία, αλλά πάντα της έλειπε το κλικ παραπάνω. Αν δεν κερδίσει και σήμερα, η Ροντέζ θα είναι άξια της μοίρας της αν γίνει το κακό στο τέλος της σεζόν μιας και έχει πετάξει πολλούς βαθμούς σε ματς που θα μπορούσε να κλείσει πιο θετικά. Απέναντί της η Πο, που θα πρέπει να βρει ένα θαύμα για να φύγει με τρίποντο από το «Πολ Λινιόν». Βρίσκω λογικό να είναι έτσι μοιρασμένες οι αποδόσεις, με τον άσο από μόνο του να υπερδιπλασιάζει και να μπορεί να αποτελέσει επιλογή. Θέλω να καλυφτώ για το σενάριο του 1-1 (αν έχεις καεί από τον χυλό και τα ρέστα), εικάζοντας πως ακόμη και να μην έρθει η γκέλα κάποια στιγμή μπορούμε να δούμε πάνω από ένα γκολ στην συνάντηση. Στην μεγαλύτερη απόδοση αυτού του γκρουπ επιλογών το 1Χ & Over 1.5, στο 1.93.

Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν συμπεριλάβετε στο δελτίο σας.

Wednesday 13/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ22,651-1300
ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ22,651-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝOver 2.5 & No Goal2,121-0
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝOver 2.5 & No Goal2,121-0
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓΝίκη Παρί Σεν Ζερμέν με μηδέν παθητικό2,122-1
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΑΡΣΕΙΓΝίκη Παρί Σεν Ζερμέν με μηδέν παθητικό2,122-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Ολυμπιακός, Σίτι, και Παρί στο 18.82

Να περνάει το 3.90 με το 2 & Under 2.5 στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τελειώνει 4-1 το ματς Κυπέλλου στην Γερμανία, με την Άιντραχτ να προηγείται αλλά στην συνέχεια να καταρρέει (εξαιτίας και των κακών διαιτητικών αποφάσεων) και να μένει εκτός διοργάνωσης για να μας σπάσει μια δυάδα που ήταν πολλά υποσχόμενη. Ξενέρωσα, δεν θα πω ψέματα. Το ταμείο θα έγραφε +700 τώρα... Αλλά τι να κάνεις...

Κοιτάω το κουπόνι στοιχήματος και βλέπω τρία γεγονότα που τραβούν την προσοχή μου για σήμερα, Τετάρτη, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να έχουν σαφές προβάδισμα απέναντι σε Μπράιτον και Μαρσέιγ, ενώ ήδη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα έχουν αγωνιστεί στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Πάμε να δούμε τι κρατάμε στην τρομακτικά αξιόλογη απόδοση 18.82.

Προγνωστικά Ελλάδας

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός οδεύει για ένα πολύ χαλαρό πρωτάθλημα εν μέσω των προβλημάτων των άλλων πλευρών και απόψε έχει την ευκαιρία όχι μόνο να αυξήσει την διαφορά, αλλά επί της ουσίας να τελειώσει κάθε ελπίδα του ΠΑΟΚ για ηρεμία, τάξη και ασφάλεια πίσω από τις κλειστές πόρτες. Η Τούμπα θα έπαιζε άλλο ρόλο αν είχε κόσμο, άλλωστε είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την θετική προϊστορία του Δικέφαλου του Βορρά σε αυτό το γήπεδο όσον αφορά το ματσάρισμα, οπότε επικεντρώνομαι καθαρά στο αγωνιστικό. Η χρονική στιγμή που έρχεται ο αγώνας είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους Πειραιώτες. Για να χάσουν θα πρέπει να είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι. Το 2.65 στο διπλό είναι πολύ προκλητικό για να μην παίξω με τις πιθανότητες, ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχουν προβλήματα πέραν του Φορτούνη. Αλλά για μένα μην σας πω είναι και έξτρα κίνητρο. Κοντοχωριανοί, που λένε, αλλά έφτασε 28 κι αντί να ανεβαίνει ποιοτικά, εμένα μου φαίνεται όλο και περισσότερο αδιάφορος. Άλλη κουβέντα.

Διάβασε εδώ όλες τις σημερινές αναλύσεις του Youbet.gr - Είσαι φαν των παρολί; Ζήτα από το Paroli Lovers του Youbet.gr να φτιάξει το δελτίο σου με τους όρους που εσύ θα θέσεις

Προγνωστικά Αγγλίας

Η Μπράιτον μας στέρησε ένα πολύ δυνατό ταμείο αλλά, όπως είχα πει, θα έπρεπε να εξαντλήσουμε την τύχη μας για να περάσει η Νιούπορτ στην παράταση. Από την άλλη πλευρά η Μάντσεστερ Σίτι είναι παιχνίδι το παιχνίδι σε ανοδική πορεία, σε μια περίοδο που γενικά τα τελευταία χρόνια συνηθίζει να κάνει μια μικρή κοιλιά. Φέτος τα έκανε ανάποδα, αφού δεν μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, χρειάστηκε χρόνο, και από τότε που άρχισε να σφίγγει και την άμυνά της είναι σχεδόν άχαστη. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, σε ένα ματσάρισμα που συνηθίζει να έχει τέρματα. Εδώ παίζει ρόλο και η έδρα, γιατί μιλάμε για ένα μεγαθήριο και ένα σύνολο που παρά τους θετικούς οιωνούς στην αρχή της σεζόν θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Αν έχει κέφια η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, και εικάζω πως θα έχει την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στην κορυφή ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι της με την Λίβερπουλ, μπορεί εύκολα να περάσει από μόνη της το Over 2.5. Για την χαώδη διαφορά των ομάδων, υπάρχουν αρκετές αξιόλογες αποδόσεις, όμως αυτό που τραβάει το ενδιαφέρον μου είναι το Over 2.5 & No Goal στο 3.35.

Προγνωστικά Γαλλίας

Τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει να κατακτήσει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Μαρσέιγ σε ένα ντέρμπι μίσους στην Γαλλία. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απλώσουμε το κείμενο για την αναμέτρηση, η οποία λογικά θα έχει πολλή ένταση, ειδικά και μετά το προηγούμενο που τελείωσε με συνολικά πέντε κόκκινες και 14 κίτρινες κάρτες, αλλά και διπλό των Μασσαλών στο Παρίσι. Είναι μονό παιχνίδι με φόντο μια κούπα και αυτό σίγουρα παίζει τον ρόλο του, ωστόσο οι πλήρεις Παριζιάνοι έχω την αίσθηση πως δεν θα αφήσουν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους. Τα τελευταία χρόνια περνάνε συχνά με απαραβίαστη εστία στο ματς, και αυτή θα είναι και η επιλογή μου με την οποία κλείνω την τριάδα μου. Νίκη της Παρί με μηδέν παθητικό στο 2.12.

Αυτά για σήμερα, σε μια τριάδα που άνετα παίζεται και σε τρίξι με δέκα μονάδες την στήλη, σε συνολικό ποντάρισμα 40 μονάδων -δέκα περισσότερων από το 30αρι. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Tuesday 12/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣΠρόκριση: Άιντραχτ Φρανκφούρτης2,524-1300
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣΠρόκριση: Άιντραχτ Φρανκφούρτης2,524-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ2 & Under 2.53,900-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ2 & Under 2.53,900-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Μαν. Γιουνάιτεντ και Κύπελλο Γερμανίας δείχνουν τον δρόμο για το 9.82

Πολύ μακριά από το χθεσινό, χαλαρό, ποντάρισμα στα σκορ στην Ισπανία, με μόλις μία από τις τέσσερις ομάδες να μένουν μακριά από τα δίχτυα. Αποδείχθηκε από πάρα πολύ νωρίς πως ήταν υπέρμετρα αισιόδοξα τα δύο 0-0, αλλά το κακό ήταν πολύ μικρό και προφανώς δεν επηρεάζει το «μεγάλο τοπίο».

Παίζουμε διαφορετικά σήμερα μιας και θεωρώ πως υπάρχουν δύο πολύ δυνατές επιλογές από το κουπόνι στοιχήμα, τις οποίες αναλύω και παρακάτω. Πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά Γερμανίας

Με κομπλάρει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχει να δει χαρά στα σκέλια της στην έδρα της Λεβερκούζεν από το 2013, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα υπόλοιπα στοιχεία που συνηγορούν στο να ποντάρουμε στην μεριά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Κύπελλο Γερμανίας. Είναι σε κακή κατάσταση η Λεβερκούζεν, αρκετά πεσμένη συγκριτικά με τα στάνταρντς που η ίδια έθεσε για φέτος, και για μια ομάδα που την... ζαχαρώνει την διοργάνωση, το να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ είναι τουλάχιστον προκλητικό. Για την Λεβερκούζεν δεν έχει τόση σημασία το εάν θα προκριθεί στους «16», ακόμη κι αν θεωρητικά αυτήν που θα περάσει θα προκριθεί δυο γύρους με την «μικρή» Έσεν να περιμένει ήδη να μάθει αντίαπλο, αλλά για τους ταξιδιώτες το DFB Pokal θέλοντας και μη έχει αποκτήσει ιδιαίτερο βάρος μετά τον τελικό του 2017, τον τίτλο του 2018 και την παρουσία στα ημιτελικά πέρυσι. Αγωνιστικά, και εκτός της πεσμένης απόδοσης της B04, ο τρόπος με τον οποίο παίζουν οι δύο πλευρές είναι κι αυτός σύμμαχος στην σημερινή επιλογή, με την Άιντραχτ να δίνει βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι, να περιμένει τους αντιπάλους που αρέσκονται σε παιχνίδι κατοχής και να βγαίνει στην κόντρα για να χτυπήσει, όπως ακριβώς έκανε και στο νικηφόρο 2-1 κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο πριν δέκα ημέρες για το πρωτάθλημα. Ξανα λέω, αν δει κανείς την προϊστορία των ομάδων, οι φιλοξενούμενοι κλαίνε. Ειδικά η Άιντραχτ από το 2009 και μετά έχει μόλις μία νίκη σε 11 προσπάθειες, αλλά αυτό (μαζί με μια μακρινή πρόκριση της Λεβερκούζεν στην μοναδική φορά που βρέθηκαν οι δύο ομάδες στο Κύπελλο) είναι και τα μοναδικά στοιχεία που θα μπορούσαν να με κρατήσουν μακριά από την στήριξη της πρόκρισης των φιλοξενούμενων με όποιον τρόπο «επιθυμούν» στο κάτι παραπάνω από αξιόλογο 2.52.

Διάβασε εδώ όλες τις σημερινές αναλύσεις του Youbet.gr - Είσαι φαν των παρολί; Ζήτα από το Paroli Lovers του Youbet.gr να φτιάξει το δελτίο σου με τους όρους που εσύ θα θέσεις

Προγνωστικά Αγγλίας

Είναι δεδομένο πως η Μπέρνλι θα δοκιμάσει να αντισταθεί κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είναι εξίσου δεδομένο πως δεν δείχνει στα καλύτερά της παρά το αήττητο εντός έδρας σερί το οποίο τρέχει. Οι «clarets» μετά την ήττα τους από την Τσέλσι στο γήπεδό τους -αλλά και ένα πολύ αρνητικό σερί που έτρεχαν σε αυτό μέσα στην σεζόν 2020/21- επέτρεψαν μόνο στην Έβερτον να πάρει έναν βαθμό, ωστόσο οι συγκυρίες δεν δείχνουν να τους ευνοούν. Για τους «κόκκινους διαβόλους» αυτό είναι το παιχνίδι που λείπει από το πρόγραμμα και το παιχνίδι που εάν το κερδίσουν θα τους φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας απέναντι στην Λίβερπουλ, μετά το πρώτο από τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν ανάμεσα στις δύο ομάδες να έρχεται σε λίγα 24ωρα. Φυσικά και θα είναι το πιο σημαντικό αφού θα πρόκειται για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κι εκείνο που θα έρθει στις 23 του μήνα (στις 17 το 1ο) για το Κύπελλο Αγγλίας μετά την κλήρωση της Κυριακής θα έχει κι αυτό την γλύκα του. Ενδεχομένως το αποτέλεσμα της κλήρωσης να αναπροσαρμόζει έστω στο ελάχιστο τα πλάνα της ομάδας του Ούλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ίσως για σήμερα να τους φέρνει σε ένα πιο χαμηλό σκορ, το οποίο συν τοις άλλοις δεν είναι άγνωστο στο ματσάρισμα. Το 0-2 μου μοιάζει αρκετά πιθανό σενάριο (το έχουν περάσει στα 3/4 τελευταία τους), και το 3.90 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ειδικά από την στιγμή που τα τελευταία χρόνια (με το στυλ των δύο πλευρών και τις υποχρεώσεις τους να παραμένουν πάνω-κάτω ίδια μέσα στην τριετία) η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει με σκορ 0-1 και σκορ 0-2 τις δύο τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι ομάδες σε αυτό το γήπεδο τέτοια περίοδο του χρόνου. Βάλτε και το γεγονός πως την τρέχουσα σεζόν μόνο η Τσέλσι κατάφερε να πετύχει πάνω από δύο γκολ αποτελώντας την μία από τις τέσσερις πλευρές που κέρδισαν στο «Turf Moore». Υπάρχει ξεκάθαρη αξία, ας ελπίσουμε ότι θα επιβεβαιωθεί το λογικό και δεν θα ανοίξει πολύ η αναμέτρηση. Προφανώς, αν σκοράρει η Μπέρνλι, όλα τελείωσαν. Πάντως, γι’ αυτό το σενάριο υπάρχει και το combo με το Under 3.5 που παραμένει σε πολύ αξιόλογη απόδοση, πάνω από τον διπλασιασμό.

Σχεδόν δεκαπλασιάζει η δυάδα μας και αυτό είναι προφανώς αρκετό για να σταματήσουμε εδώ. Οριακά τα λέμε και αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους.

Monday 11/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΕΛΤΣΕ - ΧΕΤΑΦΕΑκριβές σκορ: 0-05,301-3100
ΕΛΤΣΕ - ΧΕΤΑΦΕΑκριβές σκορ: 0-05,301-3
ΟΥΕΣΚΑ - ΜΠΕΤΙΣΑκριβές σκορ: 0-08,500-2
ΟΥΕΣΚΑ - ΜΠΕΤΙΣΑκριβές σκορ: 0-08,500-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Κι αν «κατέβουν» για να παίξουν χιονοπόλεμο; Το 45.05 αξίζει!

Τρομερός ο απολογισμός του σαββατοκύριακου, αφού το Σάββατο σχεδόν καλύψαμε όλα όσα είχαμε χάσει τις προηγούμενες ημέρες και χθες, Κυριακή, εκτοξευθήκαμε με την επιβεβαιωμένη δυάδα χάρη στα πολλά γκολ στο Άγιαξ – PSV και το διπλό με δύο γκολ της Λάτσιο στην έδρα της Πάρμα.

Έτσι όπως πήγε το ματς, θα μπορούσε να είχε πληρώσει και το fun bet με την πρόκριση της Νιούπορτ στην παράταση κόντρα στην Μπράιτον για το Κύπελλο Αγγλίας, αλλά θα ζητούσαμε πάρα πολλά. Κυρίαρχοι οι φιλοξενούμενοι, σκόραραν λίγο πριν το τέλος, πάνω στην αναμπουμπούλα και με ένα αυτογκόλ ο αγώνας πήγε στο έξτρα μισάωρο, αλλά μετά ακολούθησαν πέναλτι. Θα ήταν ωραίο το 19αρι, αλλά κι εκεί που φτάσαμε καλά ήταν.

Υπάρχουν κάποιες επιλογές στο κουπόνι στοίχημα, αλλά είναι Δευτέρα, η δράση παραμένει αμείωτη και τις επόμενες ημέρες, οπότε το ότι κερδίσαμε το ΣΚ δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσουμε ήδη να τα... τρώμε. Αντιθέτως, κι επειδή το επιτρέπουν οι συνθήκες (κυρίως οι καιρικές) νομίζω πως υπάρχει αξία στο να επιδιώξουμε δύο ακριβή σκορ στην Ισπανία και τα δύο παιχνίδια που θα παιχτούν απόψε για την La Liga.

Προγνωστικά Ισπανίας

Ματς με πάνω-κάτω ίδια χαρακτηριστικά είναι τα Έλτσε – Χετάφε και Ουέσκα – Μπέτις, με τις φιλοξενούμενες να έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ μιας και οι καιρικές συνθήκες στην Ισπανία θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν τον λόγο για την αναβολή των αναμετρήσεων. Το πρώτο ήταν να γίνει χθες, τελικά αναβλήθηκε και το βράδυ πάρθηκε η απόφαση να παιχτεί κανονικά, ενώ για το δεύτερο ζητήθηκε η πρώτη αναβολή, αλλά εν τέλει η διοργανώτρια αρχή είπε στην Μπέτις να ταξιδέψει κανονικά χθες το απόγευμα.

Στο πρώτο ζευγάρι μιλάμε για τις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, με την Χετάφε να έχει με τούτα και μ’ εκείνα στην πλάτη της το βάρος του να μην έχει προπονηθεί από την περασμένη Πέμπτη. Ο αγωνιστικός χώρος προφανώς θα είναι κακός, τα γκολ δεν έρχονται για καμία από τις δύο ούτε με αίτηση, υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι με τον διαιτητή Μουνουέρα Μοντέρο οι γηπεδούχοι είναι άχαστοι σε πέντε ματς, οπότε ζυγίζοντάς τα όλα αυτά το 0-0 σε φυσιολογική απόδοση 5.30 εικάζω πως έχει τον πρώτο λόγο. Έχουν βγάλει πολλά 1-1 στο παρελθόν, σκορ που πέρασε και 3/4 τελευταία Χ σε αυτό το γήπεδο (ανάμεσα στα 4/5 πρόσφατα), ήταν η αρχική μου σκέψη, αλλά θα πρέπει να... ζοριστούν για να το πάνε εκεί.

Σαφώς πιο ανεβασμένο είναι όσον αφορά την απόδοση το ακριβές αποτέλεσμα του άλλου ματς, με τις Ουέσκα και Μπέτις να μην τις λες ομάδες του Χ γενικά -όσον αφορά τα εντός της η πρώτη και πιο γενικά η Μπέτις που σε 41 επίσημα μέσα στο 2020 είχε μόλις 9Ι. Ωστόσο είναι έτσι η κατάσταση και σε αυτήν την περίπτωση που δικαιολογεί το σενάριο να μην υπάρξει κανένα γκολ μετά την συμπλήρωση των 90’. Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σαφέστατα επηρεασμένος με ενδεικτικό παράδειγμα πως μόλις σήμερα κατάφερε να κάνει μια προπόνηση η ομάδα του Μίτσελ, την ώρα που αυτή του Μανουέλ Πελεγκρίνι θα έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα που προκαλούνται από τις αρκετές απουσίες της. Ένα μικρό προβάδισμα το έχει η γηπεδούχος, ωστόσο κι εδώ το 0-0 μοιάζει αρκετά ρεαλιστικό με την θερμοκρασία να αναμέται στους -6oC.

Εγώ τον χιονοπόλεμο, αντί ποδοσφαίρου, τον ποντάρω. Μάξιμουμ δέκα μονάδες, εκτός κι αν σας πιάσει καμιά τρέλα, έτσι επειδή ξεκίνησε καινούργια εβδομάδα. Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Sunday 10/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΓΙΑΞ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝGoal/Goal & Over 2.51,802-265+245,70
ΑΓΙΑΞ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝGoal/Goal & Over 2.51,802-2
ΠΑΡΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ2 & Over 1.52,100-2
ΠΑΡΜΑ - ΛΑΤΣΙΟ2 & Over 1.52,100-2
Ποντάρισμα: 65Επιστροφή: +245,70

Δυνατό ποντάρισμα στο 3.78 σε Ολλανδία και Ιταλία

Πλήρωσε η βασική μας επιλογή χθες και βάλαμε (χώρια η επιστροφή και παρά τις απώλειες πονταρίσματος στις άλλες δύο δυάδες, η μία με χαρακτήρα fun bet) +115 μονάδες στο ταμείο μας.

Μπορντό και Ρεμς σκόραραν πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά διατήρησαν το 2-1 σε όλο το δεύτερο οπότε πέρασε ο άσος σε συνδυασμό με το Under 3.5, ενώ η Μετς ισοφάρισε εν τέλει τη Νις και το τελικό 1-1 μας έστειλε ταμείο στο -όπως έγραψα και χθες- συντηρητικό 1X & Under 3.5. Μας έπαιρνε και για παρακάτω στα γκολ, αλλά δεν υπήρχε λόγος να το ρισκάρουμε. Έτσι κι αλλιώς αυτό που φοβόμασταν και καλυφτήκαμε γενικότερα (1Χ) ήταν κυρίως και το αποτέλεσμα το οποίο όντως ήρθε.

Θα καταριόμουν την ώρα και την στιγμή που θα πόνταρα το ακριβές σκορ 2-0 της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπρεστ, όπως είπαμε στους «Τρεις ΘΕΜΑτοφύλακες» στον ΘΕΜΑ Radio 104.6 όπου θα τα πούμε και σήμερα στις 14:45, με τους Παριζιάνους να είναι στο 1-0 μέχρι το 80’ και μέσα σε τρία λεπτά να κλείνουν την αναμέτρηση στο 3-0.

Πέρασε με Γαλλία όλη η εβδομάδα, αλλά σήμερα θέλοντας και μη κοιτάμε αλλού αφού παίζει μόνο η Νασιονάλ από την οποία (δεν λέω ποτέ ψέματα) δεν έχω ιδέα.

Θα πρέπει να παίξουν πολύ ξύλο οι Άγιαξ και PSV, που κοντράρονται νωρίς στο μεγάλο ντέρμπι στην Α’ Ολλανδίας, και να ξεχάσουν εντελώς την φύση τους, που τους θέλει αμφότερους να σκοράρουν κατά ριπάς. Σύμφωνοι, δεν τα βάζουν στα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, αλλά γιατί να μην δούμε ένα σκορ ακόμη και της τάξης του 1-3 όπως το 2015, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι. Τολμηρή πρόβλεψη για ένα τέτοιον αγώνα ο οποίος είτε θα εδραιώσει τον Αίαντα στην κορυφή είτε θα φέρει ανακατάταξη σε αυτή, οπότε πιστεύω ότι ποντάρεις σε σημείο είτε από έμπνευση, είτε από αγάπη προς τον έναν εκ των δύο συλλόγων. Εκεί που σίγουρα υπάρχει αξία είναι τα γκολ, με το πιο χαμηλό από τα συγκεκριμένα combos, το Goal/Goal & Over 2.5, να βρίσκεται στο αξιοπρεπέστατο 1.80 που σίγουρα μπορεί να σταθεί σε μια δυάδα, όπως η σημερινή. Μπορούμε να το τραβήξουμε λίγο από τα μαλλιά και να κοιτάξουμε το Over 3.5, αλλά είπαμε. Τα τελευταία χρόνια δεν τα πολυβάζουν. Οπότε καλύτερα να πάμε για το 2-1/1-2 κι ας έρθει 8-8.

Στην Ιταλία, πριν το αιώνιο ντέρμπι με την Ρόμα, η Λάτσιο πέφτει πάνω στην Πάρμα η οποία άλλαξε προπονητή και ελπίζει πως σιγά-σιγά θα ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις για να φτάσει μέχρι και την παραμονή. Η παράδοση δείχνει προς την μεριά των «λατσιάλι», με πιο πρόσφατο ένα ματς πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό το οποίο ανέδειξε νικητές τους πρωτευουσιάνους με σκορ 0-1. Εικάζω πως κάπως έτσι μπορεί να κλείσει και το φετινό, παρά τις απουσίες των Λούλιτς και Κορέα, που και συγκριτικά να το δούμε, δεν επηρεάζουν τόσο αναλογιζόμενοι τις απουσίες της άλλης πλευράς. Πρέπει να ανατρέξουμε στο 2013 για να δούμε την Πάρμα να παίρνει αποτέλεσμα στο ματσάρισμα και δεν θεωρώ ότι η συγκυρία την ευνοεί. Για την ομάδα του Ιντζάγκι το τρίποντο θα είναι η καλύτερη «ένεση» πριν το ντέρμπι. Καλό το διπλό, αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει (αν κυλήσουν φυσιολογικά τα πράγματα) με 0-1. Θα πάω στο αρκετά πιο τσιμπημένο 2 & Over 1.5. Υπερδιπλασιάζει, δεν υπάρχει λόγος να το πουσάρουμε κι άλλο.

Είναι μια χαρά το 3.78, κι αφού είχαμε κέρδος χθες, ανεβάζω την σημερινή μου μίζα στις 65 μονάδες, σε ένα σαφώς δυνατό ποντάρισμα. Προφανώς, ο καθένας πάει με βάση το ταμείο του.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝΝιούπορτ πρόκριση στην παράταση19,001-1(3-4πεν)100
ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΧΟΒ ΑΛΜΠΙΟΝΝιούπορτ πρόκριση στην παράταση19,001-1(3-4πεν)
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Κυνηγώντας την έκπληξη στο Κύπελλο Αγγλίας σε απόδοση 19.00

Στο Κύπελλο Αγγλίας είναι περιττό πιστεύω να πούμε τι εκπλήξεις γίνονται. Καλά, σε αυτούς τους γύρους δεν το συζητώ. Μία τέτοια νομίζω πως αξίζει να ψάξουμε από το σημερινό στοιχηματικό κουπόνι στον τρόπο πρόκρισης της Νιούπορτ κόντρα στην Μπράιτον, σε ένα παιχνίδι που θα παιχτεί σε... χωραφάκι, με τους γηπεδούχους παρά την πρόσφατη αγωνιστική τους απραξία να ψάχνουν ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση στον θεσμό κόντρα σε μία θεωρητικά και ρεαλιστικά καλύτερη ομάδα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ οι «γλάροι», στην League 2 η Νιούπορτ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μια... σχέση αγάπης με τα κύπελλα στην Αγγλία έχοντας φτάσει με τον Μάικ Φλιν στον 3ο γύρο του Κυπέλλου για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν, που όπως σημειώνει και το BBC, είναι από μόνο του ένα σημαντικό επίτευγμα. «Στην πορεία» είχε αναγκάσει την Τότεναμ σε επαναληπτικό το 2017-18, και έφτασε στους «16» για να αποκλειστεί από την Μάντσεστερ Σίτι το 2019 έχοντας νωρίτερα πετάξει εκτός τις Λέστερ και Μίντλεσμπρο.

Φέτος έχει γνωρίσει ήδη έναν πικρό αποκλεισμό κόντρα σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, αυτόν από τη Νιούκαστλ στο Λιγκ Καπ, αλλά ίσως της το χρωστά και η τύχη μετά την χαμένη διαδικασία των πέναλτι. Τα πιο όμορφα σενάρια κατ’ εμέ (σίγουρα αν μιλούσαμε και για γεμάτες εξέδρες) γράφονται με γκολ στο τέλος των παρατάσεων, όση γλύκα και να έχει για τον νικητή η «ρώσικη ρουλέτα».

Από μόνος του ο άσος, άμα ψάξεις την πρόκριση του αουτσάιντερ στην κανονική διάρκεια, έχει αξία. Ακόμη και το Χ, στο δικό μου σενάριο, έχει αξία. Ωστόσο, στο fun bet της ημέρας, θα κυνηγήσω το εξεζητημένο και την πρόκριση της γηπεδούχου στην παράταση, στην μεγαλύτερη απόδοση που συναντάμε ανάμεσα σε αυτές των προκρίσεων, στο 19.00 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα, ίσως τα ξαναπούμε και αύριο, κάτι που σίγουρα επιτρέπεται από το συνεχόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα. Καλό υπόλοιπο Κυριακής και καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Saturday 9/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΟΡΙΑΝ1 & Under 3.52,652-140+190,80
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΛΟΡΙΑΝ1 & Under 3.52,652-1
ΜΕΤΣ - ΝΙΣ1X & Under 3.51,801-1
ΜΕΤΣ - ΝΙΣ1X & Under 3.51,801-1
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: +190,80

Ligue 1: Στήριξη στις έδρες και τα λίγα γκολ για το 4.77

Άργησαν να μπουν τα γκολ χθες, την ώρα που το Σοσό – Κλερμόν έμεινε στο 0-0 προσφέροντας μια σβηστή ισοπαλία. Ωστόσο, ισόπαλο έληξε και το ματς ανάμεσα στη Νανσί και την Ροντέζ, που μας έκοψε το ταμείο στην δυάδα. Ας είναι.

Πάμε να δούμε τα σημερινά, πιάνοντας και πάλι τα γαλλικά αφού το κουπόνι είναι πλήρες από παιχνίδια στα... πρώην πρωταθλήματά μου.

Μπορντό – Λοριάν: Αποδεκατισμένη επιθετικά θα πάει στην έδρα της Μπορντό η Λοριάν, με τον κορωνοϊό να έχει θέσει εκτός τέσσερις ποδοσφαιριστές της εκ των οποίων οι τρεις είναι επιθετικοί. Αμέλ, Γκρίμπιτς και Γουισά έχουν πετύχει τα 12 από τα 19 τέρματά της, οπότε καθίσταται εύκολα σαφές πως θα έχει περιορισμένες λύσεις στα 3/3 του γηπέδου και θα ψάξει γκολ ίσως από κάποιο στημένο. Ανοιχτούς χώρους κόντρα σε μια ομάδα που ξεκινάει από την άμυνα είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθεί. Η Μπορντό, από την πλευρά της, δεν έχει στην διάθεσή της για δεύτερο συνεχόμενο τον Ατέμ Μπεν Αρφά, που εν τη απουσία του στο προηγούμενο απέδειξε πως είναι πολύ σημαντικός στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι. Είναι αφελείς οι νεοφώτιστοι στην άμυνα, οπότε εικάζω πως κάποια στιγμή θα έρθει έστω και ένα γκολ για τους γηπεδούχους. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, και εάν οι Γιρονδίνοι δεν πιστέψουν πως «το ‘χουν»... άνευ αγώνος, τότε το 1 & Under 3.5 δεν ξέρω πως μπορεί να μην περάσει.

Μετς – Νις: Ματς σε ίδιο μήκος κύματος είναι και αυτό της προηγούμενης αντιπάλου της Μπορντό, Μετς, η οποία φιλοξενεί τη Νις σε μια αναμέτρηση που περνάει αποκλειστικά από το χέρι της η έκβασή της. Είναι σε κακή κατάσταση οι «aiglons» και στο μοναδικό πράγμα που μπορούν άμεσα να ελπίζουν είναι πως ο δανεικός Σαλιμπά θα ξαναβρεί ρυθμό, θα θυμηθεί την σεζόν που έκανε πέρυσι με την Σεντ Ετιέν και θα συμμαζέψει λίγο την κατάσταση στην άμυνα. Γενικά πιο δεμένη η ομάδα της Λωρραίνης, η οποία έχει κάνει κοιλιά στα εντός έδρας τους τελευταίους μήνες και απόψε θα ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει ακόμη και το τρίποντο. Συντηρητικό το 1Χ & Under 3.5, αλλά κάνει την δυάδα μας σχεδόν να πενταπλασιάζει. Άντε το διπλό με κανένα χαμηλό σκορ, επειδή μπάλα είναι και γυρίζει, να το δεχθώ κι ας ξενερώσω. Το να μπουν πολλά γκολ το θεωρώ μάλλον ακατόρθωτο/.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΡΕΝ - ΛΥΩΝ22,122-2300
ΡΕΝ - ΛΥΩΝ22,122-2
ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝΧ3,053-1
ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝΧ3,053-1
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Λυών και Σεντ Ετιέν για... το κοινό καλό

Με δυάδα συνεχίζω από το πλούσιο πρόγραμμα της Ligue 1, με τις Λυών και Σεντ Ετιέν να έχουν σημαντικά όπλα για να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα. Οι δυο γειτόνισσες, που φυσικά έχουν σχέση απόλυτου μίσους, παίζουν στις έδρες των Ρεν και Ρεμς, προσφέροντας δυνατές αποδόσεις.

Πάνω από τον διπλασιασμό αυτό των «λιονέ», οι οποίοι βρίσκουν την Ρεν σε αρκετά μέτρια κατάσταση και καλούνται να επιβεβαιώσουν πως δεν είναι τυχαία στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι σίγουρα έχουν κάνει το διάβασμά τους, αλλά δεν έχουν την σπιρτάδα και τις ατομικές εμφανίσεις της περασμένης σεζόν, την ίδια ώρα που το σύνολο του Ρούντι Γκαρσιά μοιάζει με καλοκουρδισμένη μηχανή. Αν έχουν κέφια οι φιλοξενούμενοι και απόψε, δύσκολα θα χάσουν βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα που έστω κι έτσι είναι ανάμεσα σε αυτές που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τετράδα.

Ξεκίνησα να γράφω για διπλό της Σεντ Ετιέν και στην πορεία διχάστηκα. Δεν έβγαιναν τα κουκιά, καταλαβαίνετε. Δύσκολη η αποστολή των παικτών του Κλοντ Πιελ, με την Ρεμς να έχει βρει τα πατήματά της τελευταία, αν και οι «πράσινοι» έχουν αποκτήσει κι αυτοί κάποια από την απαιτούμενη σταθερότητα που χρειάζεται για να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις όταν δεν αποδίδει πλήρως το ποδόσφαιρο που θέλεις/πας να παίξεις. Η παράδοση είναι με την πλευρά των ταξιδιωτών και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στο κεφάλι μου ώστε να ξεγράψω τον άσο. Με πλήρη και συμπαγή Ρεμς δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να δούμε διπλό, εκτός αν γίνει κανένα 0-1 και μετά καθίσουν όλοι στο τέρμα ή στην προσπάθεια των γηπεδούχων το σκορ ανοίξει μαξ μέχρι το 0-2. Συνήθως όταν κάνω τέτοιες σκέψεις, επιβεβαιώνονται, αλλά δεν είναι λογική αυτή για να αλλάξω την επιλογή μου. Χ, και βλέπουμε.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΝΙΣΚανένα γκολ7,351-150
ΜΕΤΣ - ΝΙΣΚανένα γκολ7,351-1
ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝΚανένα γκολ6,953-1
ΡΕΜΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝΚανένα γκολ6,953-1
Ποντάρισμα: 5Επιστροφή: 0

Για... χαβαλέ: Κανένα γκολ σε δύο ματς και απόδοση 51.08

Κλείνω με ένα funbetάκι, έτσι επειδή είναι Σάββατο.

Δεν ψάχνω να βρω άλλα παιχνίδια, παρά παίρνω ένα κι ένα από τις δυάδες μου και επιλέγω το ακριβές σκορ 0-0, ή αλλιώς κανένα γκολ για καμία από τις τέσσερις ομάδες υπό ερώτηση.

Μετς – Νις και Ρεμς – Σεντ Ετιέν θέλουμε να το αφήσουν στα κουλούρια, με το 0-0 στις δύο αναμετρήσεις να φτάνει το τρομακτικό 108.29. Διόλου άσχημη απόδοση για δύο γεγονότα, οπότε διατίθεμαι να το ρίξω για χαβαλέ. Αγωνιστικά βγαίνει, δεν πάει κόντρα στις παραπάνω επιλογές μας, οπότε γιατί όχι;

Τα λέμε πάλι αύριο. Καλά κέρδη. Για όλους μας.

Friday 8/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΟΣΟ - ΚΛΕΡΜΟΝX2,900-0300
ΣΟΣΟ - ΚΛΕΡΜΟΝX2,900-0
ΝΑΝΣΙ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ23,452-2
ΝΑΝΣΙ - ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ23,452-2
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: 0

Το... 10.00 το καλό

Πέσαμε πάνω σε τρία 0-0. Τα δύο ήταν όπως έπρεπε, επιβεβαιώνοντας την πρόβλεψή μου, αλλά το δεύτερο, αυτό στο Ναντ – Ρεν μας έκοψε το δυνατό ταμείο αφού δεν «πλήρωσε» το Goal/Goal & Over 2.5.

Η βδομάδα θα συνεχίσει να κυλάει με επιλογές από Γαλλία, με την Ligue 2 να έχει στο πρόγραμμά της οκτώ παιχνίδια για απόψε, με την υπόσχεση πω θα... προσπαθήσω καλύτερα μετά τα κακά αποτελέσματα στα δύο δελτία της περασμένης Τρίτης.

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας

Τέσσερα χρόνια παρά μερικές ημέρες, και έξι σερί παιχνίδια, έχουν να έρθουν ισόπαλες οι Σοσό και Κλερμόν, που κοντράρονται στην έδρα της πρώτης με φόντο τα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών. Ομάδες που χάνουν με το στανιό καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, με μόλις τρεις ήττες έκαστη, υπόσχονται μια δυνατή μονομαχία ανεξαρτήτως σκορ -αν υπάρξει φυσικά. Θα πρέπει να φερθεί εγκληματικά η άμυνα της Σοσό για να δεχθεί πολλά γκολ από μια Κλερμόν η οποία εκτός έδρας δεν έχει τόσο εύκολο το γκολ, την ώρα που και η ομάδα του Πασκάλ Γκαστιάν θα πρέπει να είναι εκτός τόπου και χρόνου για να «φάει» πολλά από την γηπεδούχο. Όπως δηλαδή έκαναν τα «λιονταράκια» με την Καέν στις 22/12 εκτός έδρας, αλλά και με την Χάβρη εντός στις 28/11. Μια... τεσσάρα τον μήνα το σύνολο του Ομάρ Νταφ, ή κάπως έτσι. Απόψε η λογική λέει ακόμη και 0-0. Δεν είναι πολύ ορθό το σετ, αλλά το Χ είναι διαβασμένο σωστά από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Ωστόσο, σχεδόν τριπλασιάζει και μπαίνει στο δελτίο μου.

Stoiximan: Η κορυφαία στοιχηματική εμπειρία σε περιμένει εδώ!

Με σημείο θα πάω και στην δεύτερη επιλογή μου για την δυάδα, με την Ροντέζ να παίζει στην έδρα της Νανσί έχοντας στην πλάτη της το ειδικό φορτίο να παραμένει από τις 26/09 χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ενδεικτικό των τελευταίων μηνών είναι πως τα 6/8 τελευταία της τελείωσαν με σκορ 1-1, άθροισμα το οποίο οφείλεται και στα τελευταία 3/4 εκτός έδρας. Ωστόσο υπάρχουν θέματα στην ομάδα της Λωρραίνης, η οποία μεσοβδόμαδα ολοκλήρωσε ένα μικρό έπος με δέκα παίκτες στην έδρα της Βαλενσιέν (που από την άλλη είναι εντελώς αλλοπρόσαλλη και καλά να πάθει). Αυτό που θέλω να πω είναι πως με τις απουσίες της Νανσί σε συνδυασμό με την ενέργεια (ψυχική και σωματική) το διπλό αποκτά αυτομάτως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Συμφωνώ με το χαμηλωμένο Χ (στα ίδια επίπεδα με το Χ που επέλεξα πάνω) αλλά εν τοιαύτη περιπτώσει το 3.45 του διπλού στο κουπόνι στοιχήματος μου δίνει ένα ατόφιο δεκάρι στην συνολική μου απόδοση.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΤΟΡΟΥ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,202-3100
ΣΑΤΟΡΟΥ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,202-3
ΝΤΑΝΚΕΡΚ - ΤΡΟΥΑOver 2.52,090-0
ΝΤΑΝΚΕΡΚ - ΤΡΟΥΑOver 2.52,090-0
ΠΟ - ΣΑΜΠΛΙOver 2.52,571-3
ΠΟ - ΣΑΜΠΛΙOver 2.52,571-3
ΧΑΒΡΗ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝOver 2.52,270-2
ΧΑΒΡΗ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝOver 2.52,270-2
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Τέσσερα Over 2.5 σε συνολικό 26.31

Τις έχετε δει τις αποδόσεις στα γκολ στην Β’ Γαλλίας; Αλήθεια, ανοίξτε το κουπόνι και καθίστε και χαζέψτε με μικρότερη απόδοση (στην Betshop) το 2.08 και υψηλότερη το τρομακτικό 2.73 στο Νανσί – Ροντέζ.

Ναι, είναι λογικό τα πολλά γκολ να θεωρούνται αουτσάιντερ σύμφωνα με τον «χάρτη» της αγωνιστικής, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά. Δηλαδή τόσο απίθανο είναι -ακόμη και πάνω στο ροτέισον- να είναι παραγωγικές οι πλευρές, παίζοντας στο... φυσικό τους περιβάλλον, 20:00 την Παρασκευή ή 21:00 ώρα Ελλάδας (υπενθυμίζω πως μέχρι πέρυσι τα περισσότερα ματς γίνονταν σταθερά με αυτό το πρόγραμμα).

Ποντάρισμα στα γκολ στην Ligue 2

Μπερισόν – Γκινγκάμπ. Στα χάλια τους. Πέρυσι το έκαναν 1-5 σε αυτό το γήπεδο, στο οποίο φέτος η «Μπερί» σπάνια... θυμάται να βρει το βάθος της εστίας. Αν δεν δούμε 90 λεπτά κλωτσοσκούφι, θεωρώ πως η μία θα παρασύρει την άλλη, είτε θα πέσει μέσα στις παγίδες της. Το 3-0/0-3 μου μοιάζει κομματάκι δύσκολο, πιστεύω πως θα συνεισφέρουν κι οι δυο, αλλά ας το φέρουν, κι ας το φέρουν όπως θέλουν.

Ντανκέρκ – Τρουά. Σύμφωνοι. Τα τελευταία παιχνίδια του δείχνουν χαμηλό σκορ. Ωστόσο, εντός έδρας η μία και εκτός έδρας η άλλη σκοράρουν αρκετά. Υπάρχουν και τα παραδείγματα των αγώνων της Τρουά μακριά από το «σπίτι» της στα οποία μένει χαμηλά το σκορ, όπως αυτά με Τουλούζ και Καέν (η πρώτη πιο χύμα, η άλλη συνήθως πολύ σφιχτή αμυντικά), αλλά και το πιο πρόσφατο του ντέρμπι κορυφής με την Γκρενόμπλ (2-0 ήττα), ωστόσο κάτι μου λέει πως το ματς ξεκινάει από 1-1. Θα ρισκάρω και θα ψάξω και το τρίτο γκολ στην συνάντηση.

Μην ξεχνάτε: Για όσους αγαπάνε τα παρολί, υπάρχει και το Paroli Lovers αποκλειστικά στο Youbet.gr

Πο – Σαμπλί. Αναγκασμένες να πάρουν ρίσκα. Στους 14 βαθμούς η πρώτη, στους 16 η δεύτερη, έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κατακτήσουν το «εξάποντο» και να ολοκληρώσουν το πρώτο μισό της σεζόν με έναν λόγο για να χαμογελούν. Το θέμα είναι να μπει γκολ γρήγορα για να αναγκάσει αυτήν που θα το δεχθεί να αντιδράσει, να ανοιχτεί ενδεχομένως λίγο περισσότερο, και από ‘κει και πέρα το πράγμα να πάρει τον δρόμο του. Από τους γηπεδούχους ψάχνουμε μια επιθετική εμφάνιση όπως εκείνη κόντρα στη Νιορ, που τότε ήταν στα πολύ ντουζένια της (4-1). Από τους φιλοξενούμενους να συνεχίσουν όπως πάνε από αρχές Οκτώβρη και μετά στα εκτός έδρας (έχουν τέσσερα Over 3.5 σε 6 ματς, 0-0 και 1-1 τα άλλα δύο). 2.57; Ρε είστε τρελοί ρε;

Χάβρη – Βαλενσιέν. Με δίχασε, αλλά το συμπεριέλαβα. Δύο οι λόγοι. Ο ένας είναι η έδρα, γήπεδο στο οποίο οι δύο ομάδες σε επτά ματς έχουν μόλις ένα Under 2.5 και έξι Over 2.5, με εξαίρεση δηλαδή ένα ματς του 2017. Δεν είναι ομάδες που περνάνε πολλά γκολ στα παιχνίδια τους τώρα τελευταία, ωστόσο ο χαρακτήρας της VAFC τόσο γενικότερα όσο και εκτός έδρας, σε προκαλεί να κυκλώσεις και εδώ το «τρίμπαλο» στο 2.27.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. Τα λέμε το ΣΚ.

Wednesday 6/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΕΤΣ - ΜΠΟΡΝΤΟΧ2 & No Goal2,800-0250
ΜΕΤΣ - ΜΠΟΡΝΤΟΧ2 & No Goal2,800-0
ΝΑΝΤ - ΡΕΝGoal/Goal & Over 2.52,450-0
ΝΑΝΤ - ΡΕΝGoal/Goal & Over 2.52,450-0
ΡΕΜΣ - ΝΤΙΖΟΝX2 & Under 4.52,070-0
ΡΕΜΣ - ΝΤΙΖΟΝX2 & Under 4.52,070-0
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Προϊστορία και φόρμα βγάζουν 14.20 στην Α’ Γαλλίας

Παταγώδης η αποτυχία χθες, με την Κλερμόν να επιβεβαιώνει τον φόβο και όντως να κρίνει το ημίχρονο με την Γκρενόμπλ με ένα γκολ διαφορά, την Ροντέζ να χάνει πέναλτι και μετά να μένει πίσω με αυτογκόλ κόντρα στη Νιορ, την Σαμπλί να χάνει το άχαστο στο τέλος για να κάνει το 1-1 και το γκολ που περιμέναμε σε αυτό το ματς να έρχεται στο Βαλενσιέν – Νανσί για να σπάσει κι εκεί η πρόβλεψή μου.

Με Γαλλία θα συνεχίσω και σήμερα αφού μετά την Ligue 2 φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα έχει η Ligue 1 με κάποια παιχνίδια να ξεχωρίζουν στο κουπόνι στοιχήματος.

Προγνωστικά Α’ Γαλλίας

Δύο δόσεις αγώνων για το βράδυ, με τις μισές σέντρες να γίνονται στις 20:00 και τις υπόλοιπες στις 22:00, και την πλειοψηφία των αγώνων μας να τελειώνουν νωρίς επιτρέποντάς μας να κασάρουμε (cash out) στο θετικό σενάριο κατά το οποίο θα έχουμε ήδη 2/2.

Ξεκινάμε από την εξόρμηση της Μπορντό στην έδρα της Μετς, με την παράδοση να είναι συντρηπτικά υπέρ των Γιρονδίνων. Αγωνιστικά οι «γκρενά» είναι και αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο πρώτο μισό της σεζόν το οποίο ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, με το σύνολο του Ζαν-Λουί Γκασέ από την άλλη να έχει προβληματίσει πολύ για ακόμη μία χρονιά. Βλέποντας και τις αποστολές των δύο πλευρών, αλλά και την γενικότερη έφεση που (δεν) έχουν στο σκοράρισμα (18-19 γκολ αντιστοίχως) με οδηγεί στο συνδυαστικό X2 & No Goal, θεωρώντας ως πιο πιθανά σκορ το 0-1/0-2 αλλά και το 0-0.

Αντιθέτως, ζουμάκι θεωρώ πως έχει το Ναντ – Ρεν, ένα ντέρμπι που συνήθως επιφυλάσσει σκορ και για τις δύο πλευρές, αν και τα 2/3 πρόσφατα τελείωσαν 0-1 και 1-0, και μία νίκη για κάθε πλευρά. Σπανίως βλέπουμε να επαναλαμβάνεται και στην προϊστορία των δύο πλευρών αυτό το... φαινόμενο, την ώρα που βγαίνει τουλάχιστον το αμφίσκορο ακόμη και αγωνιστικά. Θεωρώ πως αποτελεί το... δεδομένο για την συνάντηση, αλλά δεν θα το πάρω μόνο του. Του κολλάω και το Over 2.5, εικάζοντας πως με τον Ρεϊμόν Ντομενέκ στον πάγκο τα «καναρίνια» θα κοιτάξουν να βγάλουν αντίδραση -κι ας έχει να βρεθεί σε πάγκο μια δεκαετία ο Γάλλος, ενώ παράλληλα η Ρεν σκοπεύει στο να συνεχίσει την αντεπίθεσή της μετά το δύσκολο πρώτο μισό ελέω και της Ευρώπης.

Αν έχουμε κερδίσει σ’ αυτά τα ματς, εκείνο που θα περιμένουμε θα είναι το (κρατηθείτε, θα ξανά μπλέξω με τον κακό δαίμονά μου) Ρεμς – Ντιζόν. Οι δύο πλευρές θα είναι πλήρεις και καθεμιά τους θα θέλει να κερδίσει αρχικά με φόντο την βαθμολογία και αφετέρου για να δώσει απαντήσεις σε ένα ματσάρισμα που ευννοεί τους αποψινούς φιλοξενούμενους. Σε 20 ματς έχουν βγάλει 48 τέρματα, και ίσως σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσουν την φτωχή έως τώρα παραγωγικότητά τους. Ωστόσο, η λογική λέει πως το τέρμα θα συνεχίσουν να το βλέπουν σαν σπιρτόκουτο, πως (ειδικά η Ντιζόν) δεν θα πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα και πως θα βασιστούν κυρίως στο παιχνίδι από τα πλάγια, σε κανένα στημένο και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Έχουν κάτι τρελά σκορ με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα, το Under 3.5 στο combo δεν έχει και τεράστια διαφορά από αυτό με Under 4.5, οπότε θα θυσιάσω ένα 0.35 από την απόδοσή μου για ένα γκολ περισσότερο.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε για το δελτίο σας!

Tuesday 5/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΣΑΜΠΛΙ - ΧΑΒΡΗ1Χ & Over 1.52,350-1400
ΣΑΜΠΛΙ - ΧΑΒΡΗ1Χ & Over 1.52,350-1
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ1Χ & Over 1.52,202-3
ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ1Χ & Over 1.52,202-3
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Δυάδα του 4.15 με καλύψεις από την Β’ Γαλλίας

Στο ένα ήμασταν αρκετά κοντά, στο άλλο θέλαμε θαύμα. Δεν βγήκε το πρώτο bet για το 2021, αλλά είπαμε, ήταν για να ζεστάνουμε μηχανές. Σαν φιλικό προετοιμασίας, ρε παιδί μου, μετά από χειμωνιάτικη διακοπή. Περισσότερο ήθελα να δω εάν είμαι σε θέση να διαβάσω ένα παιχνίδι (δύο εν προκειμένω) παρά έτρεφα ρεαλιστικές ελπίδες για το διχίλιαρο. Μπήκαν νωρίς τα γκολ στην Γερμανία και το ματς έκλεισε 2-1 αντί 2-0, «λίγη» για ακόμη μία φορά η Βαλένθια στο εντός έδρας 1-1 αντί για 3-0 που ζητήσαμε.

Φουλ αγωνιστική στην Β’ Γαλλίας, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για ένα εξοντωτικό πρόγραμμα που θα ξεχωρίσει τις πιο έτοιμες από τις πιο ανέτοιμες ομάδες, ή αν είναι μια τέτοια χρονιά, θα φέρει κάποια δυνατά αποτελέσματα τόσο στο χορτάρι όσο και στο κομμάτι των αποδόσεων. Παίζουν πέντε παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο και το πρόγραμμα συνεχίζεται πιο φυσιολογικά αφότου ολοκληρωθεί και η αγωνιστική της 6ης Φεβρουαρίου.

Σήμερα, όλες δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για το 2021 και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να επικρατήσει περισσότερο η λογική από το να δούμε αποτελέσματα που θα μας προκαλέσουν έκπληξη. Από τα 10 ματς που παίζονται διάλεξα αυτά που θεωρώ πως έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Έναν μίνι προβληματισμό για το πως θα κάνω το πάντρεμα, τον είχα, αλλά κατέληξα πως το πιο ορθό είναι να παίξω τα combo με τις καλύψεις μαζί, και τα σημεία να τα αφήσω για το δεύτερο δελτίο της ημέραςΠάμε, λοιπόν, να τα δούμε.

Προγνωστικά Ligue 2

Οι Φλούβιο και Μπρούνο Λουζί αποτελούν τους δύο ανθρώπους που είναι... όλη η Σαμπλί. Πρόεδρος και προπονητής, τα δύο αδέρφια, έχουν πάρει στις πλάτες τους τον σύλλογο και τον έχουν φτάσει μέχρι το σημείο που είναι σήμερα. Η 5η Γενάρη τους βρίσκει αντιμέτωπους με τον νυν προπονητή της Χάβρης, Πολ Λε Γκουέν, έναν πρώην ποδοσφαιριστή που είχαν αποθεώσει από την εξέδρα ως οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν. Το δήλωσαν κιόλας, πως δηλαδή θα είναι μια σπουδαία ημέρα για τους δύο. Θα του κάνουν την χάρη να περάσει με το τρίποντο ή θα τον παίξουν στα ίσα με μικρότερο στόχο αυτόν της ισοπαλίας. Προς το δεύτερο μου πάει το μυαλό, χωρίς να έχω κανένα ντοκουμέντο πως αυτό το ιδιαίτερο στόρι θα επηρεάσει την έκβαση της αναμέτρησης. Ωστόσο, και αγωνιστικά να το πιάσεις, βγαίνει το 1Χ για την Σαμπλί, η οποία δίνεται αουτσάιντερ από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. Στο μοναδικό επίσημό τους μέχρι τώρα, αφού δεν έπαιξαν ποτέ δεύτερο πέρυσι εξαιτίας του κορωνοϊού, το σκορ ήταν 1-1. Ιδανικό και για το combo του 2.35.

Δύο νίκες σε διάστημα τεσσάρων ετών και κάτι μετράει ως γηπεδούχος η Βαλενσιέν κόντρα στη Νανσί από το 2012 και μετά, με τον χρόνο... αναμονής δηλαδή να έχει παρέλθει. Δεν της πάει το ματσάρισμα της VAFC, σε μια μονομαχία που σπανίως βλέπουμε πολλά τέρματα από τις δύο πλευρές, και μετά από περίπου δύο εβδομάδες απραξίας (σ.σ. είχε αναβληθεί το τελευταίο της) καλείται να πάρει αποτέλεσμα για να ξεκινήσει όσο πιο δυνατά γίνεται στο νέο έτος με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρεθεί σε (αγωνιστική) θέση που θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα καλό πλασάρισμα. Αν βάλουμε κάτω την προϊστορία, την αδυναμία της Νανσί να ανοίξει σε παραγωγικότητα του αγώνα στα εκτός έδρας (σ.σ. το ότι επιτέλους πουλήθηκε δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την ώρα μιας και επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός από τον ιδιοκτήτη των μετοχών), τον καλό χαρακτήρα που δείχνει η Βαλενσιέν στα εντός, θεωρώ πως θα πρόκειται για έκπληξη να δούμε αφενός πάρα πολλά τέρματα και αφετέρου διπλό. Είναι πολύ καλό το 2.20 για το combo με ζητούμενο δύο τέρματα, την ώρα που και ο άσος είναι αρκετά ελκυστικός σε ένα γενικά πολύ μοιρασμένο σετ. Βάσει και των αποδόσεων, οι πιθανότητες είναι 1/3 να χάσουμε -τονίζοντας και πάλι ότι βλέπω ως ψιλοδεδομένα τα 2-3 γκολ. Κάτι σε 2-0/2-1/1-1.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΝΙΟΡ12,451-1400
ΡΟΝΤΕΖ ΑΒΕΡΙΟΝ - ΝΙΟΡ12,451-1
ΚΛΕΡΜΟΝ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛX @ ΗΤ1,913-0
ΚΛΕΡΜΟΝ - ΓΚΡΕΝΟΜΠΛX @ ΗΤ1,913-0
Ποντάρισμα: 40Επιστροφή: 0

Μία (δυάδα από την Ligue 2) ίσον καμία

Λίγο πιο πάνω από την απόδοση του πρώτου bet της ημέρας είναι αυτή του δεύτερου, για το οποίο όπως ανέφερα και παραπάνω έχει επιλογές στα σημεία από το σημερινό κουπόνι στοίχημα.

Προγνωστικά Β’ Γαλλίας

Νίκη περίπου μισή σεζόν μετά ψάχνει η Ροντέζ, η οποία φιλοξενεί την ελλειπή Νιορ. Από τις 26/09/20 έχει να πάρει τρίποντο η γηπεδούχος, που τότε είχε κερδίσει (στο γήπεδό της) την Ντανκέρκ με σκορ 2-1, και απόψε θα κοιτάξει να ξανά θυμηθεί πως είναι το συναίσθημα. Η Νιορ έχει αποδείξει πως ακόμη και με απουσίες μπορεί να είναι επικίνδυνη, όχι μόνο φέτος, αλλά όλα συνηγορούν εναντίον της στην δεδομένη φάση της σεζόν. Δεν θα έχει στο ματς ούτε τον Σεμπαστιάν Ντεζάμπρ, τον προπονητή της, με το σύνολο της ομάδας να είναι για τα καλά χτυπημένο από τον κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες και να μην έχει προπονηθεί πλήρως. Οι περισσότεροι επέστρεψαν λίγο πριν μπει ο καινούργιος χρόνος (τότε που έκαναν επιστροφή στις προπονήσεις οι περισσότερες ομάδες), ωστόσο η λογική λέει πως οι ανάσες τους θα είναι περιορισμένες. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η προϊστορία στο ματσάρισμα που δείχνει ευννοϊκή για την εκάστοτε γηπεδούχο. Ψιλιασμένος ο άσος, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι στο 2.60-2.70, αλλά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος δεδομένων των συνθηκών.

Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι τώρα περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ματς της Ligue 2 σήμερα, με την Κλερμόν να υποδέχεται την Γκρενόμπλ. Το είχα γράψει κάποια στιγμή και στο Facebook: Αν έπαιρνα έναν σύλλογο και ήθελα να την δω να αναπτύσσεται με υγεία, ουσιαστική δουλειά και ελάχιστο κόστος, θα διάλεγα για προπονητή τον Πασκάλ Γκαστιάν. Αν, δε, είχα ήδη έναν σύλλογο, θα κοιτούσα κάθε χρόνο αυτόν που βάζει «9αρι» ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος έφτιαξε το όνομα του Αζόρκ, έφτιαξε το όνομα του Γκρίμπιτς και τώρα πάει να κάνει και το ίδιο με τον Μπαγιό, που από την πλευρά του αν συνεχίσει έτσι λογικά θα φύγει κι αυτός το ερχόμενο καλοκαίρι για να γίνει το 3/3. Από την άλλη, είχα επίσης αναφερθεί στην καλή δουλειά του Φιλίπ Ινσμπερζέ (από πέρυσι κι αυτός σε τέτοια επίπεδα... εργασίας) ενώ βλέποντας την Γκρενόμπλ στην αρχή της σεζόν ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις πως το σύνολο έχει τρομερή χημεία εκτός από πολύ καλές αγωνιστικές δυνατότητες. Θα είναι δύσκολη αναμέτρηση για αμφότερες. Είχα μια σκέψη για περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα δείγματα γραφής στα Χ της Κλερμόν (τρία 0-0 και ένα 1-1 με από ένα τέρμα σε Α + Β μέρος) με επαναφέρουν στην αρχική μου σκέψη. Μοιρασιά μετά τα πρώτα 45’. Αν πάει 0-0 είμαστε πένα. Αν πάει για 1-1, ένα άγχος για το 1.91, το έχω.

Νομίζω πως για σήμερα είμαστε καλά. Ελπίζω να έκανα όντως καλή μοιρασιά στις επιλογές και μην δούμε κανένα 1/2 και στα δύο και μας πιάσουν τα διαόλια. Λογικά θα τα λέμε όλες τις ερχόμενες ημέρες σερί. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Monday 4/1
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 07Ακριβές σκορ: 2-013,502-1100
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ 07Ακριβές σκορ: 2-013,502-1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΚΑΝΤΙΘΑκριβές σκορ: 3-019,501-1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΚΑΝΤΙΘΑκριβές σκορ: 3-019,501-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Σκορ... 5-0 σε τριψήφια απόδοση για να μπει καλά το 2021

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και ό,τι ποθεί ο καθένας ξεχωριστά.

Έκλεισε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2020, με την τριάδα της περασμένης φοράς που τα είπαμε να αποδεικνύεται πως όντως ήταν φτιαγμένη για να κερδίσει.

Έχει επιλογές το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, αλλά για να πω την αλήθεια μου έκατσε κάπως βαριά η άδεια και θέλω λίγο για να πάρω ξανά μπρος και να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Οπότε θα πάω σε ένα πιο... ανάλαφρο bet, που ωστόσο δεν βασίζεται αποκλειστικά σε προσωπική έμπνευση.

Προγνωστικά Γερμανίας

Πρώτο χρονικά παιχνίδι αυτό της Β’ Γερμανίας, με την Φορτούνα να υποδέχεται την Πάντερμπορν σε ένα ματσάρισμα που δεν πηγαίνει τόσο πολύ στην εκάστοτε γηπεδούχο. Γεμάτο το πρόγραμμα των δύο ομάδων, φυσιολογικό σε εποχή πανδημίας αφού δεν υπάρχει το winter break όπως το ξέραμε, με την ομάδα του Ντίσελντορφ να έχει μπροστά της ένα μεγάλο τεστ κόντρα σε ένα σύνολο που αξίζει κατά τι περισσότερα από αυτά που έχει κατακτήσει μέχρι τώρα στην σεζόν. Εκτός αυτού, η ίδια ξεγελάει λίγο με τα αποτελέσματά της, ακόμη και αυτά στο γήπεδό της. Ωστόσο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο παίρνει αποτελέσματα και εάν κλείσει σωστά τους χώρους για τις αντεπιθέσεις έχει τα φόντα να πάρει το τρίποντο έστω και από κάποια στημένη φάση. Αν σκοράρει σχετικά νωρίς, ίσως διεκδικήσει και περισσότερα. Πάω στο 2-0 ακριβές σκορ.

Προγνωστικά Ισπανίας

Μάχη με την πολύ μέτρια Κάντιθ δίνει στην Λα Λίγκα η Βαλένθια, που αυτή κι αν είναι μέτρια φέτος. Δεν στρίβει, όλα φαίνεται πως της φταίνε και φέτος αποτελεί την ομάδα εκείνη που βλέπουμε αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια να βασανίζεται στην Ισπανία, παρά την δεδομένα σημαντική ιστορία της, αλλά και τις πρόσφατες αρκετά δυνατές ομάδες που διέθετε. Το ματς είναι do or die σήμερα και οι «νυχτερίδες» οφείλουν να το γνωρίζουν. Πιστεύω πως ισχύει, αλλά το εάν θα τους βγουν πράγματα στο χορτάρι είναι άγνωστο. Σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι πως δέχεται γκολ για πλάκα, τουλάχιστον βάσει αριθμού αγώνων και απαραβίαστων εστιών, μόλις 2/16 από την αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος. Ωστόσο, και πάλι, μια καλή εμφάνιση πρέπει να έρθει με τον καινούργιο χρόνο. Αν σημειώσουμε, δε, πως οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με το στανιό τελευταία, το πολύ αισιόδοξο 3-0 είναι μια χαρά για να ολοκληρώσει την πολύ δυνατή, χαλαρή δυάδα μας για πρώτο ποντάρισμα στο νέο έτος.

Θα χρειαστεί και τύχη. Τα λέμε ξανά αύριο.

Sunday 27/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΛΚΜΑΑΡX2 & Over 1.51,702-230+219,35
ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΛΚΜΑΑΡX2 & Over 1.51,702-2
ΓΟΥΛΒΣ - ΤΟΤΕΝΑΜX2 & Over 1.51,871-1
ΓΟΥΛΒΣ - ΤΟΤΕΝΑΜX2 & Over 1.51,871-1
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ2 & Over 2.52,301-2
ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ2 & Over 2.52,301-2
Ποντάρισμα: 30Επιστροφή: +219,35

Τριάδα φτιαγμένη για να κερδίσει, στο 7.31

Ένα γκολ και θα μιλούσαμε διαφορετικά για χθες. Μπορεί το πινακάκι να μην πρασίνιζε αφού στην στήλη δεν μπορείς να κάνεις cash out, αλλά με πιασμένα 2.85, 3.05 και 3.50 σε τετράδα του +110 απόδοση, με 10 μονάδες, πείτε μου ποιος δεν θα τα έπαιρνε για να φύγει. Θα λέγαμε κι ευχαριστώ, αλλά η Κρίσταλ Πάλας δεν μπόρεσε να σκοράρει έστω μία φορά κόντρα στην Άστον Βίλα των 10 παικτών για να περάσει κι εκεί το Goal/Goal & Over 3.5. Ούτε καν κοντά η ίδια επιλογή στο τελευταίο ματς της ημέρας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον, αλλά είπαμε. Θα είχαμε κλείσει την τηλεόραση και θα περιμέναμε ήδη το delivery για να το γιορτάσουμε.

Στα σημεία δεν πετύχαμε ούτε πόρτα από αχυρώνα, με μοναδική επιτυχία το διπλό της Έβερτον, αλλά γι’ αυτό βασιστήκαμε στο πρώτο δελτίο με τα γκολ. Τελικά, βγήκαμε 20 μονάδες χαμένοι, κοιτάμε μπροστά και πάμε να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από τα σημερινά. Διαφορετικό παιχνίδι σήμερα, αφού κυνηγήσαμε τις πολύ υψηλές αποδόσεις όλη την εβδομάδα που μας αφήνει, αλλά για φινάλε λέω να μην το ανοίξουμε ξανά τόσο πολύ.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Ξεκίνημα θα κάνουμε με το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, την επίσκεψη της Άλκμααρ στην έδρα της Ουτρέχτης. Με σερί τριών νικών μετά την μοναδική ήττα τους φέτος οι παίκτες του Πασκάλ Γιάνσεν, που έχουν σκοράρει κατά ριπάς σε αυτά τα ματς με 11 γκολ συνολικά. Θεωρώ πως δεν θα έχουν αδειάσει σήμερα, κόντρα σε ένα σύνολο που δεν έχει και τον βασικό του γκολκίπερ, είναι στα μισά της βαθμολογίας χωρίς σταθερότητα και έχει κερδίσει μόλις τρεις φορές έως τώρα, με πιο πρόσφατη επιτυχία αυτή της περασμένης αγωνιστικής με το τελικό 2-3 στην έδρα της Εμέν. Το Χ2 & Over 1.5 είμαι πάρα πολύ περίεργος να δω πως μπορεί να σπάσει.

Προγνωστικά Αγγλίας

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι μάχες στην Πρέμιερ Λιγκ, με πολύ δυνατά ματς και σήμερα. Το διπλό της Γουέστ Μπρομ στην Λίβερπουλ σε απόδοση 25.00 θα το έπαιζα μόνο για να τζογάρω (άντε κανένα... δεκάρικο, όχι παραπάνω), το Λιντς – Μπέρνλι κάτι μου λέει ότι θα έχει περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το διπλό της Μπράιτον στην Γουέστ Χαμ σαν να μου κλείνει το μάτι, αλλά θα στραφώ στο πολύ δυνατό Γουλβς – Τότεναμ. Πεσμένη η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που σήμερα θα έχει τον λατρεμένο μου Τανγκί Ντομπελέ στον άξονα με στόχο να συμμαζευτεί. Σε αυτό το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξουν οι Spurs, o πρώην παίκτης της Λυωνάρας μου είναι ό,τι πρέπει για να κρίνει το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν του αποδίδονται τα εύσημα για τις ικανότητές του, αλλά μιλάμε για έναν τρομερό box-to-box μέσο. Περίπου στο 7.50 να σκοράρει γενικά, έτσι για την ιστορία. Εγώ θα πάω στο πιο συντηρητικό Χ2 & Over 1.5.

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Πολύ μέτρια με την Φερένσε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι της η πρωτοπόρος της πορτογαλικής λίγκας, Σπόρτινγκ, που χρειάστηκε ένα πέναλτι στο φινάλε για να πάρει το τρίποντο και να μην αναγκαστεί σε δεύτερη σερί ισοπαλία. Θέλω να πιστεύω πως μετά από τόσες ημέρες κάθισαν, τα έβαλαν κάτω, είδαν τι έφταιξε και σήμερα θα πάνε να πάρουν μια πιο άνετη νίκη για να παραμείνουν σε απόσταση σχετικής ασφαλείας από την δεύτερη Μπενφίκα η οποία αναμένεται να έχει πολύ πιο εύκολο έργο απέναντι στην τελευταία Πορτιμονένσε. Της πάει το ματσάρισμα με την Μπελενένσες τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως πολύ εύκολα μπορούμε να δούμε ένα σκορ της τάξης του 1-2/1-3 αναλόγως και τα κέφια των γηπεδούχων. Το 2 σε combo με το Over 2.5 είναι αρκετά ενδιαφέρον.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΡΑΚΑΝ1X & Goal/Goal2,453-0350
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΟΥΡΑΚΑΝ1X & Goal/Goal2,453-0
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ1 & Over 2.51,802-1
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ1 & Over 2.51,802-1
Ποντάρισμα: 35Επιστροφή: 0

Πριν το Μπόκα – Ρίβερ ποντάρουμε στο... Μπόκα – Ρίβερ

Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ παίζουν αρκετά νωρίς το βράδυ (ώρα Ελλάδας) με αντιπάλους της Ουρακάν και Άρσεναλ Σαραντί, τις οποίες αμφότερες υποδέχονται εντός έδρας, λίγο πριν παίξουνε στο «Αλμπέρτο Χοσέ Αρμάντο» λίγο μετά την Πρωτοχρονιά για το σπουδαίοτερο ντέρμπι της χώρας και ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προγνωστικά Αργεντινής

Πρώτη παίζει η Μπόκα, που πάει για αλλαγές στην βασική της ενδεκάδα ώστε να είναι πιο φρέσκια για το ματς του θανάτου. Κόντρα σε μια Ουρακάν που σκοράρει σε σχεδόν κάθε ματς της, ακόμη κι αν το κάνει με το στανιό όπως στην ήττα 1-3 από την Ρίβερ στο αμέσως προηγούμενο, οι κίνδυνοι θα είναι αρκετοί. Δεν ξέρω καν αν κερδίζει η Μπόκα, οπότε πάω στο 1Χ & Goal/Goal που καλύπτει και το σενάριο του 1-1.

Αντί για αλλαγές, η Ρίβερ λέγεται ότι θα πάει να παίξει με κανονική ενδεκάδα (χώρια οι όποιες μικρές διαφοροποιήσεις) για να κάμψει την αντίσταση της Σαραντί και να περάσει το δικό της μήνυμα πριν το ντέρμπι. Γενικά δεν κόβεται ούτε με βαλέ, έχει πάρει τα πάνω της το τελευταίο διάστημα και δεν θα κερδίσει μόνο εάν δεν το έχει πάρει τελείως πάνω της και στα... τέτοια της. Θα μας βολέψει ακόμη κι αυτή η συμπεριφορά αν γίνει γρήγορα ένα 2-0, αφού κι οι φιλοξενούμενοι δεν μας χαλάει καθόλου να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Ή ας γίνει κι ανάποδα, μωρέ. Combo κι εδώ.

Έχοντας και την σύμφωνη γνώμη του αδερφού Αντώνη Κόκκινου που τους Αργεντινούς τους έχει βούτυρο στο ψωμί του, «μπάμο» να τους τα πάρουμε.

Saturday 26/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤGoal/Goal & Over 3.52,852-2100
ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤGoal/Goal & Over 3.52,852-2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣGoal/Goal & Over 3.53,053-0
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣGoal/Goal & Over 3.53,053-0
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙGoal/Goal & Over 3.53,503-1
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙGoal/Goal & Over 3.53,503-1
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝGoal/Goal & Over 3.53,700-1
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝGoal/Goal & Over 3.53,700-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Η έφεση των Άγγλων στο σκοράρισμα και ένα... χριστουγεννιάτικο θαύμα

Καλά Χριστούγεννα και καλό... ξεφούσκωμα σε όσους είχατε την τύχη να περάσετε την χθεσινή ημέρα με τους δικούς σας ανθρώπους και το παραδοσιακό τραπέζι.

Δεν ήμασταν τόσο μακριά από μια καλύτερη απόδοση την τελευταία φορά που τα είπαμε, με δύο σημεία να περνάνε από την πάρα πολύ δυνατή πεντάδα, αλλά προς Θεού δεν ήμασταν και κοντά με βάση τα αποτελέσματα.

Προγνωστικά Αγγλίας

Δεδομένα κρατάω την φόρμα των ομάδων, το κίνητρό τους, την αγωνιστική τους κατάσταση και όλα αυτά τα συστατικά που σε κάνουν να προσεγγίσεις στοιχηματικά ένα αθλητικό γεγονός, αλλά δεν μπορώ να παραλείψω το γεγονός πως μιλάμε για Boxing Day που παραδοσιακά βγάζει γκολ, όπως και για το 2020 το οποίο στα τελειώματά του πρέπει να μας αφήσει και καμιά θετική ανάμνηση ανάμεσα στις σκόρπιες που έχει φέρει σε ορισμένους εξ’ ημών.

Επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω τους πίνακες που παρουσιάζει το Forbes, σύμφωνα με τους οποίους φαίνεται βλέπουμε ποιες ομάδες είναι οι καλύτερες με βάση τα παιχνίδια τους την 26η Δεκέμβρη αλλά και αυτές με το μικρότερο περιθώριο λάθους.

Από τις σημερινές μονομάχους, μόνο η Λέστερ ξεφεύγει από τις πρώτες 40, καταλαμβάνοντας την 73η θέση της συνολικής βαθμολογίας και ούσα τέταρτη από το τέλος όσον αφορά την 20αδα που αγωνίζεται τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Και πάει και παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι στην κορυφή με 170 βαθμούς σε 95 ματς, έχοντας σκοράρει 193 φορές και έχοντας δεχθεί 138 (51Ν-17Ι-27Η). Το ζευγάρι με τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης του σημερινού τρόπου παιχνιδιού φαίνεται να είναι το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Έβερτον, καθώς η πρώτη είναι 15η στην λίστα και η Έβερτον 10η.

Αλλά και αγωνιστικά να τα πάρουμε, με μια πρώτη σκέψη τα τέσσερα γεγονότα που απαρτίζουν την σημερινή τετράδα, θέλουν μια σπίθα για να πάρουν φωτιά. Συνεχίζουμε σε γιορτινό κλίμα, λοιπόν, και πάμε για τα πολλά με λίγα.

Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ22,372-2100
ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ22,372-2
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ24,673-0
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ24,673-0
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ22,113-1
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΤΣΕΛΣΙ22,113-1
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ22,150-1
ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΕΒΕΡΤΟΝ22,150-1
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Με τους ταξιδιώτες για το 50.20

Τα ίδια ματς θα κρατήσω και σε δεύτερη τετράδα, βρίσκοντας εξίσου λογικά τα διπλά των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Έβερτον κόντρα σε Λέστερ, Άρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντιστοίχως, ακόμη κι αν δεν το πάνε στην λογική του 1-3 και βάλε, για να περάσουν και τα από πάνω.

Εκεί που σίγουρα ρισκάρω είναι και το διπλό της Κρίσταλ Πάλας, με τις αντίπαλες έδρες για τις δύο ομάδες στο ματσάρισμα να αποδεικνύονται παραδοσιακά κρανίου τόπος όσον αφορά τις φιλοξενούμενες.

Μετά το βαρύ 0-7 από την Λίβερπουλ, ωστόσο, νομίζω ότι 51-49% έχει το να βγουν αποφασισμένοιοι ποδοσφαιριστές του Ρόι Χότζον για να μαζέψουν την κατάσταση, παρά θα είναι επηρεασμένοι.

Wednesday 23/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΕΜΣX/X4,301-3100
ΜΠΟΡΝΤΟ - ΡΕΜΣX/X4,301-3
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΙΛGoal/Goal & Over 2.52,202-3
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΛΙΛGoal/Goal & Over 2.52,202-3
ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ2 & Over 2.52,072-2
ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ2 & Over 2.52,072-2
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟX3,500-2
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟX3,500-2
ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ22,650-3
ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ22,650-3
Ποντάρισμα: 10Επιστροφή: 0

Και Χριστούγεννα, και Πρωτοχρονιά: Πεντάδα σε τριψήφια απόδοση

Για την ΑΕΚ δεν έχω να πω κάτι. Το ότι επέστρεψε στην «λύση» του Μανόλο Χιμένεθ λέει πολλά από μόνο του. Να δούμε για πόσα χρόνια θα το πληρώνει αυτό το γήπεδο... Σωστό ποντάρισμα στο Μπέρνλι – Γουλβς αλλά ένα γκολ με πέναλτι λίγο πριν το φινάλε μας έβγαλε οφ, με τα πολλά, πιάσαμε μόνο το Χ στο ημίχρονο του Καρλσρούη – Αμβούργο. Τόσο κοντά, και τόσο μακριά.

Με αρκετές επιλογές το σημερινό στοίχημα κουπόνι, που ωστόσο κρύβει παγίδες και αυτό με οδηγεί στο να πάρω τα ρίσκα μου χωρίς να γυρίσω τις τσέπες μου ανάποδα για να βρω να ποντάρω. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.

Προγνωστικά Γαλλίας

Όλα τα φόντα για ένα σβηστό 0-0 έχουν Μπορντό και Ρεμς, που κοντράρονται στην έδρα της πρώτης. Σε καλύτερη θέση οι Γιρονδίνοι, αλλά αγωνιστικά δεν πείθουν πολύ. Αντιθέτως οι «ρεμουά» είναι ανεβασμένοι και θα κυνηγήσουν τουλάχιστον τον βαθμό, σε μια έδρα που στα τρία πρώτα ματς της σεζόν δεν άνοιξε ρουθούνι. Τα έχουν και στο μεταξύ τους ρεπερτόριο τα «κουλούρια», οπότε η ισοπαλία χωρίς τέρματα μου κάνει για το πιθανότερο σενάριο. Ωστόσο θα πάω στην μοιρασιά και στα δύο ημίχρονα.

Ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό στην κακή έδρα της Μονπελιέ, εκεί όπου πάει η Λιλ. Μας έστειλαν κουβά οι «λιλουά» με την Παρί Σεν Ζερμέν αφού δεν σκόραρε καμία τους, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν για δεύτερο ματς μακριά από τα γκολ, όση κούραση και να υπάρχει στο σύνολο από την αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές. Εικάζω πως θα συνεισφέρουν αμφότερες και θα δούμε αρκετά γκολ στο 90λεπτο.

Προγνωστικά Ιταλίας

Αμαρτία θα είναι να πετάξει βαθμούς στο γήπεδο της Μπολόνια η Αταλάντα, που πάει ανεβασμένη για ακόμη ένα τρίποντο. Σκορποχώρι στα μετόπισθεν οι γηπεδούχοι, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε και πολλά για την συνάντηση. Αν δεν δούμε κάποια έκπληξη, αργά ή γρήγορα πιστεύω πως η «Θεά» θα σκοράρει αρκετά και θα περάσει στην εξάδα εάν της το επιτρέψει και το αποτέλεσμα της πεσμένης αγωνιστικά Σασουόλο.

Με βαθμό πριν βγει η χρονιά θα ήθελαν να κλείσουν οι Ουντινέζε και Μπενεβέντο, οι οποίες είναι περίπου στα μισά της βαθμολογίας και απόψε κοντράρονται μεταξύ τους. Δεν βγάζουν σταθερότητα με τίποτα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά σήμερα θεωρώ πως τους πάει πολύ το Χ. Άλλωστε, τα δύο από τα τρία 90λεπτα που έχουν δώσει οι δύο πλευρές τελείωσαν χωρίς να αναδειχθεί νικητής. Γιατί όχι και σήμερα;

Προγνωστικά Γερμανίας

Ντέρμπι ανάμεσα σε Αννόβερο και Βέρντερ Βρέμης στο Κύπελλο Γερμανίας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους μακριά από την έδρα τους και να συνεχίσουν σε μια διοργάνωση που τους αρέσει πολύ. Δεν εμπνέει ανησυχία, για την εκάστοτε αντίπαλο, η εικόνα των γηπεδούχων, η προϊστορία συνηγορεί, οπότε κυκλώνω το διπλό. Εικάζω πως μόνο με ατύχημα ή με εντελώς αδιάφορη διάθεση μπορεί να σπάσει το σημείο.

Αυτά, και πάμε να κάνουμε μαζί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Χαμηλή μίζα, υπερτούμπανη απόδοση στο σημερινό παρολί. Στο 181.62, συγκεκριμένα, και ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Καλή τύχη και καλά κέρδη σε ό,τι και να επιλέξετε.

Monday 21/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΑΕΚ - NFC ΒΟΛΟΣ1 & Over 2.52,002-2250
ΑΕΚ - NFC ΒΟΛΟΣ1 & Over 2.52,002-2
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΑΜΒΟΥΡΓΟX @ ΗΤ2,171-2(1-1)
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ - ΑΜΒΟΥΡΓΟX @ ΗΤ2,171-2(1-1)
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΛΒΣ1Χ & Under 2.52,272-1
ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΛΒΣ1Χ & Under 2.52,272-1
Ποντάρισμα: 25Επιστροφή: 0

Το 9.85 είναι αυτό που μας χρωστάνε από χθες

Βάλτε μωρέ από ένα γκολ στο Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν να κλείσουμε ΠΣΚ με 9/9 και τρίτο σερί ταμείο... Όχι ότι θα έμενε πολύς χρόνος μετά, αλλά έχει κάνει ένα τάκλιν ο Κιμπεμπέ στο 80’ και ενώ φεύγουν τέσσερις «λιλουά» στην κόντρα, άλλο πράγμα.

Πέρασε το Goal/Goal στην Τούμπα, κέρδισε με πολλά γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τι να το κάνεις στην τελική. Κρατάμε τα δύο ταμεία (Παρασκευή-Σάββατο), κρατάμε και το συνολικό 8/9 του τριημέρου και πάμε παρακάτω.

Προγνωστικά Ελλάδας

Μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο, με την Ριζούπολη να ξανά ανοίγει τις πόρτες της για ματς της Ένωσης. Ο Δικέφαλος είναι πολύ κάτω του μετρίου όλη την σεζόν, αλλά η κάπως καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στους «ερυθρόλευκους» μπορεί να τους δώσει ώθηση για την συνέχεια. Με την ελπίδα ότι δεν θα κολλήσει στο 2-0, και με... δεδομένο ότι η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα δεν θα είναι πάλι ο φτωχός συγγενής της αναμέτρησης, ο διπλασιασμός στο 1 & Over 2.5 είναι παραπάνω από μια χαρά.

Προγνωστικά Γερμανίας

Με δυνατή μάχη κλείνει το πρόγραμμα της Μπούντεσλιγκα 2, με το Αμβούργο να πηγαίνει στην έδρα της Καρλσρούης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο φαίνεται πως κοινός στόχος είναι να μην συνεχίσουν να ματώνουν τα δίχτυα. Δέχονται γκολ με ευκολία οι δύο πλευρές, που και στα μεταξύ τους ξεχνάνε τι πάει να πει άμυνα. Ωστόσο φαίνεται αμφότερες να προσανατολίζονται στο να δείξουν περισσότερο κυνισμό μεταξύ τους, κάτι που με στρέφει προς το σενάριο του Χ. Δεν έχει κανένα φέτος η γηπεδούχος στο γήπεδό της, ούτε στο ημίχρονο ούτε στο τέλος, μόλις ένα το Αμβούργο, που έχει και 2/5 ισοπαλίες στα ημίχρονα των εκτός του. Υπερδιπλασιάζει το σενάριο του 0-0, 1-1 που φαίνονται και τα λογικά σκορ για μοιρασιά μετά τα πρώτα 45’.

Προγνωστικά Αγγλίας

Κακός ο φαβοριτισμός της Γουλβς στην έδρα της Μπέρνλι, με το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να είναι σαφέστατα πιο ποιοτικό, αλλά αυτό του Σον Ντάις να βρίσκει τα πατήματά του σιγά-σιγά και να βγάζει στο χορτάρι την ομάδα που είχαμε γνωρίσει και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι τρίτοι από το τέλος οι «clarets» που απόψε έχουν όλα τα φόντα για να πάρουν αποτέλεσμα. Δεν είναι ομάδα που θα αφήσει χώρους για τις αντεπιθέσεις, στα κορμιά και τις μονομαχίες μπορεί να αναδειχθεί νικήτρια στο 90-95%, και με την Γουλβς έχει μόλις μία ήττα και αήττητο τριών ματς (1Ν-2Ι) από τότε που οι δύο πλευρές βρέθηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ στην σύγχρονη εποχή. Αν δεν δούμε να επιβεβαιώνεται κανένα τρελό σενάριο, το 1Χ & Under 2.5 είναι άχαστο.

Sunday 20/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣGoal/Goal2,352-1200
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣGoal/Goal2,352-1
ΕΪΜΠΑΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ2 & Over 2.52,301-3
ΕΪΜΠΑΡ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ2 & Over 2.52,301-3
ΛΙΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ1X & Goal/Goal2,800-0
ΛΙΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ1X & Goal/Goal2,800-0
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: 0

Με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αλλά στο 15.13

Πόσο ωραία είναι να πας ταμείο στο 90’... Και πόσο ωραιότερο όταν από τους 22 παίκτες στο γρασίδι θες να το βάλει ο ένας, και το βάζει. Πέρασε εύκολα ο άσος της Έβερτον, έβαλε δύο γκολ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και όλα πήγαν τέλεια για δεύτερη σερί ημέρα, που μας ανέβασε στις 240 μονάδες θετικό ταμείο.

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν με ψήνει και πολύ το κουπόνι σήμερα, αλλά τρία παιχνίδια μπορούμε να τα κρατήσουμε. Ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος για να πάρουμε την συνολική απόδοση 15.13.

Προγνωστικά Ελλάδας

Ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν αποκτήσει μομέντουμ και να πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά του, θέλει αποτέλεσμα οπωσδήποτε, οπότε εικάζω πως θα δούμε ένα αρκετά ενδιαφέρον ματς (τουλάχιστον όχι σούπα) που θα δώσει την δυνατότητα σε αμφότερες τις πλευρές να σπάσουν αυτό το σερί με τα No Goal με 5/5 και συνολικά 9/10 πιο πρόσφατα. Γενικά τα γκολ στο ματς ευνοούν το ρίσκο, με τις αποδόσεις να είναι στον... Θεό.

Προγνωστικά Ισπανίας

Στην έδρα της Έιμπαρ πηγαίνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αλίμονο κι αν έχει αποδείξει πως φλερτάρει με την γκέλα ακόμη κι αν είναι στα καλά της. Απόψε θα πρέπει να βάλει τα χέρια της για να βγάλει τα μάτια της, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται πολύ να βρουν σκορ στο γήπεδό τους, ένα γήπεδο το οποίο συνήθως αλώνει η «Βασίλισσα», σκοράροντας και πολλά τέρματα, όπως κάνει συνήθως στο συγκεκριμένο ματσάρισμα. Βγαίνει και με 0-3, μπορεί και να φάει και κανένα στην πορεία η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, οπότε 2 & Over 2.5.

Προγνωστικά Γαλλίας

Χωρίς Νέιμαρ και με τον Μπαπέ λογικά επίσης εκτός θα πάει στην έδρα της Λιλ η Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο πλευρές να μάχονται με φόντο την πρώτη θέση στην οποία έχει περάσει έστω και προσωρινά η Λυών. Στον έναν βαθμό από τους «λιονέ» η Λιλ, στους δύο η Παρί, που πηγαίνει σε μια έδρα στην οποία ενάμιση χρόνο πριν είχε πάρει φιλοδώρημα πέντε γκολ. Είναι ομάδα με αρχή μέση και τέλος αυτή του Κριστόφ Γκαλτιέ και εάν κάνει σωστό ματς δεν θέλει τύχη για να πάρει αποτέλεσμα. Απλώς θα το πάρει. Μου τριγυρνάει το 1-1 στο κεφάλι, αλλά θα στραφώ στο 1Χ & Goal/Goal.

Αυτά για σήμερα, με μίζα ίση με τη χθεσινή γιατί έχουμε λίγο αέρα πλέον να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω. Θα δούμε πως θα κυλήσει η νέα εβδομάδα οπότε δεν δίνω σίγουρο... ραντεβού. Αλλά I’ll be back. Έχετε το νου σας από αύριο κιόλας. Καλή τύχη και καλά κέρδη σε ό,τι και να επιλέξετε.

Saturday 19/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,822-120+186,12
ΕΒΕΡΤΟΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ12,822-1
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Ρ. Λεβαντόφσκι 3,30Ναι
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΠΑΓΕΡΝΝα σκοράρει 2+ γκολ: Ρ. Λεβαντόφσκι 3,30Ναι
Ποντάρισμα: 20Επιστροφή: +186,12

Αυτό το σπίτι ενοικιάζεται, αλλά πρώτα... 9.30

Καλημέρα είπαμε; Δεν είπαμε. Οπότε... καλησπέρα.

Τι ταμειάρα ήταν αυτή χθες. Κέρδισε η Οσέρ, τα έφαγε μόνη της η (ελλιπής αμυντικά) Γκινγκάμπ, 0-0 το ημίχρονο στην Γερμανία – πλήρωσε με το πρώτο γκολ της Ουνιόν στο 57, κέρδισε... 1-0 η Αθλέτικ και έβαλε και ένα «κέρασμα» για το 2-0 (δείτε την προηγούμενη στήλη, το ματς αλλά και την διακύμανση του σκορ) και βάλαμε τσέπη 236.16 μονάδες, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής πονταρίσματος.

Cool, cool, cool, cool.

Κούτες, τελευταίες στιγμές σε ένα σπίτι που πέρασα μια δεκαετία, οπότε καταλαβαίνετε, θέλω τον χρόνο μου. Πάμε να δούμε τα σημερινά από το πληρέστατο κουπόνι στοιχήματος.

Προγνωστικά Αγγλίας

Μπορώ να τα παραφράσω, αλλά δεν θα τα πω καλύτερα από την ανάλυση του Youbet για το παιχνίδι Έβερτον – Άρσεναλ, η οποία με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Η Έβερτον δείχνει να ρολάρει και πάλι ενώ από την πλευρά της η Άρσεναλ δεν θυμίζει σε τίποτα μεγάλη ομάδα με τα προβλήματα να περισσεύουν. Το Μέρσεϊσαϊντ είναι από τις περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο και αυτό επιτρέπει τόσο σε Έβερτον όσο και σε Λίβερπουλ να παίζουν με κόσμο, στοιχείο που σίγουρα συνηγορεί για να στραφούμε στον άσο. Αγωνιστικά βγαίνει εύκολα, οι συνθήκες το ευνοούν, οπότε σίγουρα το 2.82 δεν μπορεί να μου περάσει αδιάφορο.

Προγνωστικά Γερμανίας

Βγάζει μια κούραση η Μπάγερν Μονάχου και είναι λογικό αν αναλογιστούμε τι έχει κάνει από τότε που την ανέλαβε ο Χάνσι Φλικ μέχρι σήμερα. Το επίπεδο των Βαυαρών είναι ασταμάτητα πολύ υψηλό εδώ και καιρό και κανείς δεν μπορεί να έχει την απαίτηση από τους πρωταθλητές Ευρώπης να αποδίδουν αγωνιστική μπει – αγωνιστική βγει στους ίδιους ρυθμούς. Το ματς με την Λεβερκούζεν είναι ένα πολύ σημαντικό τεστ για αμφότερες, με τους γηπεδούχους να παραμένουν αήττητοι και να έχουν μεγαλύτερη φόρα. Ωστόσο. Εγώ θα σταθώ στον καλύτερο ποδοσφαιριστή για φέτος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή Λεβανγκόλσκι για να δώσω στον Τόμας Μυέλερ τα credits για ένα λογοπαίγνιο το οποίο προσπαθεί πολύ να το κάνει να δουλέψει και θα πω το εξής. Γιατί όχι δύο ή και περισσότερα γκολ μετά την βράβευσή του; Σάμπως δεν το έχει το γκολ, ή σάμπως δεν έβαλε τουλάχιστον δύο τέρματα στα επόμενα δύο παιχνίδια του φέτος από το πρώτο στο οποίο σκόραρε τέσσερα, για να χτίσει σερί τριών αγώνων (4-2-3). Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας του στο 2-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Στα υπόλοιπα που βρήκε δίχτυα, είχε από ένα. Με το 3.30.

Στο 9.30 η σημερινή μας απόδοση, λίγο μεγαλύτερη η μίζα μας μετά την χθεσινή επιστροφή. Τα λέμε και αύριο. Καλά κέρδη σε ό,τι και να επιλέξετε.

Friday 18/12
Γιώργος Σιάφας
Γιώργος ΣιάφαςΟΣΕΡ - ΠΟ11,802-115+236,16
ΟΣΕΡ - ΠΟ11,802-1
ΣΑΜΠΛΙ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,203-0
ΣΑΜΠΛΙ - ΓΚΙΝΓΚΑΜΠOver 2.52,203-0
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΗμίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο Ημίχρονο1,930-0/2-1
ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤΗμίχρονο με τα περισσότερα γκολ: 2ο Ημίχρονο1,930-0/2-1
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΥΕΣΚΑ12,062-0
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΟΥΕΣΚΑ12,062-0
Ποντάρισμα: 15Επιστροφή: +236,16

Τετράδα από τα γήπεδα της Ευρώπης που πετάει... φωτιές

Όπως έγραψα στην προηγούμενη στήλη, η Λυών δεν είναι για να την εμπιστεύεσαι στα σερί της. Το 2-2 πλήρωσε εύκολα το Goal/Goal & Over 2.5, ειδικά από την στιγμή που στο ματς είχαν προηγηθεί οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο κακός Ολυμπιακός δεν μας έκανε την χάρη στο ΟΑΚΑ.

Το στοίχημα δεν έχει ούτε ερυθρόλευκες ούτε κιτρινόμαυρες αποχρώσεις, και δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι που κάλυψαν το ματς πιο ας πούμε δημοσιογραφικά, αλλά στην Β’ Γαλλίας έχω δει πολλά περισσότερα καλά ματς από αυτό. Από το κλωτσοσκούφι του πρώτου ημιχρόνου, στο κατέβασμα της ταχύτητας από τον ΟΣΦΠ, το γενναίο ανέβασμα του Δικέφαλου εν μέσω ενός διαστήματος που η ομάδα γενικά παραπαίει, μέχρι και τα δύο γκολ από τραγικά αμυντικά λάθη περισσότερων από ενός ποδοσφαιριστών, καταριόμουν την ώρα και την στιγμή που έμπλεξα με το κακό ελληνικό πρωτάθλημα. Το διπλό, πάντως, μέχρι να γίνει η πρώτη σέντρα, ήταν ευκαιρία.

Παιχνίδι σε τέσσερα γήπεδα και τρεις χώρες για σήμερα, στο πρόγευμα του σαββατοκύριακου, και πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Προγνωστικά Γαλλίας

Πάμε Ligue 2 μιας και την αναφέραμε παραπάνω, με το πρόγραμμα να είναι γεμάτο και να θυμίζει τις Παρασκευές που ψάχναμε σημείο στις γαλλικές επαρχίες. Γενικά ψιλομπερδεμένα τα αποψινά, ειδικά από την στιγμή που το καλεντάρι είναι φορτωμένο με ματς, αλλά θεωρώ πως έχουμε δύο καλές ευκαιρίες.

Παίζει να είναι η 10η φορά που το σημειώνω, αλλά μ’ αρέσει ως προπονητής ο Ζαν-Μαρκ Φουρλάν και η ατάκα του πως η Οσέρ από τα τέλη Οκτώβρη – αρχές Νοέμβρη θα αρχίσει να αποδίδει κοντά στις πραγματικές της δυνατότητες, μου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό. Την βλέπετε την Οσέρ; Τον κράτησε τον λόγο του ο άνθρωπος που έφερε την Μπρεστ στην Ligue 1 και μετά έμεινε στην Ligue 2 για να το ξανά κάνει. Απέναντί της η Πο, η οποία έχει ένα μομέντουμ τελευταία, δεν είναι στην επικίνδυνη ζώνη αλλά με μικρή διαφορά βαθμών, αλλά κόντρα σε ομάδες που σκοράρουν, εδώ και έναν μήνα έχει πρόβλημα. Με την Κλερμόν έφαγε τρία, με την Γκρενόμπλ δύο, ενώ «κατάφερε» να φάει και δύο από την Ντανκέρκ. Θα βασιστεί στην άμυνα, αλλά εικάζω πως στο τέλος θα φύγει με άδεια χέρια από το «Αμπέ Ντεσάν».

Το δεύτερο που σημειώνω είναι το Σαμπλί – Γκινγκάμπ, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν οκτώ ματς χωρίς νίκη και να επιδιώκουν απόψε να πάρουν το τρίποντο, κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μετά το εντυπωσιακό 1-5 με γηπεδούχο την σημερινή της αντίπαλο. 14Η η Γκινγκάμπ, τελευταία η Σαμπλί, που οφείλει στον εαυτό της να κυνηγήσει τις πιθανότητές της για το τρίποντο. Μαζεμένα τα αμυντικά κενά στην φιλοξενούμενη, ωστόσο ο Μεσά Μπαζντάρεβιτς περνάει ξεκάθαρο μήνυμα πως στόχο έχει μια άνετη νίκη αφού ποντάρει πολλά στα 3/3 του γηπέδου με το 1/3 της αποστολής του να απαρτίζεται από επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Αουτσάιντερ το Over; Καλό. Ακόμη και 0-0 να έρθει, για μένα είναι το σωστό (pregame) ποντάρισμα.

Προγνωστικά Γερμανίας

Μισή ώρα μετά την σέντρα στην Β’ Γαλλίας ξεκινάει το μοναδικό αποψινό παιχνίδι στην Μπούντεσλιγκα, ανάμεσα σε Ουνιόν και Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Βερολίνο. Δύσκολη έξοδος για την BVB, που πηγαίνει σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν μπόρεσε να περάσει ούτε η Μπάγερν Μονάχου. Μόνο η Άουγκσμπουργκ τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, εδώ που τα λέμε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι Βεστφαλοί δεν έχουν a priori πιθανότητες να κερδίσουν την αναμέτρηση. Αυτό που μου φαίνεται πιο λογικό είναι να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο παρά στο πρώτο, αν και 4/5 τελευταία σε αυτό το γήπεδο έχει συμβεί το ανάποδο, κυρίως γιατί η Ντόρτμουντ έχει δείξει μέχρι τώρα πως τον χρειάζεται τον χρόνο της για να βρει το βάθος της εστίας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κανένα τρελό 3-3 μέχρι το πέρας των πρώτων 45’.

Προγνωστικά Ισπανίας

Το φοβήθηκα πολύ το κόντρα ποντάρισμα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο προηγούμενο ματς της Αθλέτικ Μπιλμπάο, παρέτρυνα έναν φίλο να κασάρει έχοντας 3/3 και περιμένοντας το τέλος του συγκεκριμένου ματς με ποσό περίπου ίδιο με αυτό που «σκόπευε» να κερδίσει, και όπως αποδείχθηκε καλά έκανα και δεν έμπλεξα. Δεν είναι το τελικό 3-1 υπέρ της «Βασίλισσας», αλλά ο τρόπος που ήρθε, με τους Βάσκους να αξίζουν πολλά περισσότερα από το... νάδα. Θα, σόρρυ κιόλας, γαμωσταύριζα δίχως αύριο. Εύχομαι να μην ακουστούν ετεροχρονισμένα τα γαλλικά μου, αφού βλέπω τον άσο της κόντρα στην Ουέσκα και δελεάζομαι. Με χαρακτήρα εξάποντου το παιχνίδι, όπως και τα περισσότερα που δίνει έτσι κι αλλιώς, η ομάδα του Γκαίτσκα Γκαριτάνο έχει αρκετή από την φόρα που της χρειάζεται για να το πάρει έστω και με σκορ 1-0. Θα είναι η τέταρτη σερί νίκη στο ματσάρισμα εάν έρθει για την Αθλέτικ. Μπάμο, που λέμε και με μια ψυχή.

Στο 15.74 η σημερινή μας απόδοση. Καλά κέρδη.

Καλύτερες στοιχηματικές

Interwetten
  • Πολύ δυνατή στις αποδόσεις των φαβορί
  • Πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους
  • Από τις παλιότερες στην Ελλάδα
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Stoiximan
  • Πλούσιο πακέτο live streaming
  • 0% γκανιότα κάθε μέρα
    (αφορά την επιλογή "Νικητής αγώνα" πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια)
  • Παίζει δυνατά σε web, Android και iOS
21+ | Παίξε Υπεύθυνα
Betshop
  • Live Streaming σε μεγάλα ματς
  • Παιχνίδι και με ασιατικά χάντικαπ
  • Σούπερ αποδόσεις
21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

  • ΠΕΡΣΙΜΠ ΜΠΑΝΤΟΥΓΚ - ΜΠΑΓΙΑΝΚΑΡΑ

    €1.118,44

  • ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ

    €962,11

  • ΙΝΣΤ. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙ

    €721,35

  • ΠΕΡΣΙΚ ΚΕΝΤΙΡΙ - ΠΣ ΤΙΡΑ

    €651,83

  • ΣΤΑΛ ΣΤΑΛΟΒΑ ΒΟΛΑ - ΣΑΝΤΕΤΣΙΑ

    €272,06

  • ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. - ΙΜΠΑΜΠΟΥΡΑ

    €242,78

  • ΒΙΣΛΑ ΠΟΥΛΑΒΙ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΕΛΜΠΛΑΚ

    €137,62

  • ΜΠΙΓΙΕΛΟ ΜΠΡΝΤΟ - ΡΑΝΤΝΙΚ ΣΕΣΒΕΤ

    €98,08

  • ΕΡΦΟΥΡΤ - ΓΚΡΕΙΦΣΒΑΛΝΤΕΡ

    €52,40

  • ΒΑΙΣΕ ΦΛΕΝΣΜΠΟΥΡΓ - ΝΤΡΟΧΤΕΡΣΕΝ-ΑΣΕΛ

    €37,10

Δείτε όλους τους τζίρους...

Θεωρία στοιχήματος