Προγνωστικά στοιχήματος
Βαθμολογίες - Στατιστικά
Θεωρία στοιχήματος

Στοίχημα: Ο πρώτος μήνας προγνωστικών και αναλύσεων του youbet

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη 16/10, 10:06
Στοίχημα: Ο πρώτος μήνας προγνωστικών και αναλύσεων του youbet
To youbet.gr βρίσκεται ακριβώς ένα μήνα στον αέρα του ελληνικού διαδικτύου και δεν θα μπορούσε να κλείσει αυτή τη μικρή «επέτειο», από τα ταμεία στα προγνωστικά της χθεσινής ημέρας, της τελευταίας με τα προκριματικά των εθνικών ομάδων σε αυτή τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Το Youbet όπως σας είχαμε γράψει και την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στην παρεά σας, δημιουργήθηκε με αρκετό μεράκι και αρκετούς μήνες δουλειάς πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κάθε λεπτομερή και προσεκτική κίνηση, γύρω από την οποία ετοιμάστηκε μέχρι να εμφανιστεί στις οθόνες σας, δεν αποτελεί τίποτα άλλο, παρά μεράκι για μια ολοκληρωμένη δουλειά, μετά από αρκετά χρόνια που γυρόφερνε στο μυαλό μας.

Αν σας πω ότι ακόμη δεν είμαστε στο 20% δεν θα είναι ψέμα. Το πιο εύκολο για εμάς ήταν να σας σερβίρουμε αναλύσεις δίχως νόημα για όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στο Κουπόνι και πρωγνωστικά δίχως ταμεία, με απλές προτάσεις όπου θα υπάρχουν πανηγυρισμοί για μία ή δύο ή ακόμη και τρεις εύστοχες στοιχηματικές εκτιμήσεις.

Αντ' αυτού, έχουμε επενδύσει περισσότερο στην ποιότητα και στην πορεία θα προσθέσουμε και την ποσότητα. Μπορείτε και εσείς να δείτε, πως αυτή την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι να καλύπτουμε με στοιχηματικές αναλύσεις όλα τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη αλλά φέρνουμε στο πιάτο σας σχεδόν το 70% αυτών. 

Τα προγνωστικά έρχονται από έξι διαφορετικούς tipsters, όπου ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού και σε λίγες ημέρες - μετά τα μακροπρόθεσμα που έδωσε - μπαίνει στον χορό και ο Underdog με φουλ ξενύχτι και ΝΒΑ

Τα εργαλεία από τα στατιστικά για κάθε παιχνίδι, για κάθε πρωτάθλημα, τα Match Facts αλλά και τα σημεία για ποντάρισμα σε κάθε παιχνίδι που προκύπτουν από μια τεράστια δεξαμενή δεδομένων, έρχονται να προστεθούν στους τζίρους της αγοράς.

Η αξιολόγηση για κάθε στοιχηματική πλατφόρμα και η δυνατότητα εγγραφής με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία από την πλευρά μας, ολοκληρώνει για την ώρα τα όσα προσφέρει σε εσάς το youbet.gr 

Το καλύτερο κλείσιμο λοιπόν του πρώτου μήνα, ήταν το χθεσινό με τα καταπράσινα ταμεία από Mister Cat, Δημήτρη Σπηλιόπουλο και Τάσο Καπετανάκο. Η συνέχεια επί της οθόνης σας...

See ya dudes...


Νέα και προσφορές για στοίχημα

Νέα και προσφορές για καζίνο
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΙΣΠΑΝΙΑ - ΜΑΛΤΑ

  €108.400,78

 • ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

  €107.862,16

 • ΔΑΝΙΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ

  €100.461,85

 • ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

  €73.570,40

 • ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ - ΙΤΑΛΙΑ

  €64.748,20

 • ΑΡΜΕΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

  €58.039,40

 • ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

  €44.678,06

 • ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

  €29.482,11

 • ΝΟΡΒΗΓΙΑ - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ

  €28.249,12

 • ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

  €4.472,73

Δείτε όλους τους τζίρους...