Προγνωστικά στοιχήματος
Βαθμολογίες - Στατιστικά
Θεωρία στοιχήματος

Κουπόνι Στοιχήματος: Ημέρες που αξίζει η θεωρία

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη 8/10, 00:16
Κουπόνι Στοιχήματος: Ημέρες που αξίζει η θεωρία
Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Που το στοίχημα αφήνει το πρακτικό κομμάτι στην άκρη και μας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε για λίγο το μονοπάτι της θεωρίας.

Είναι αυτές οι μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων για τα προκριματικά του EURO 2020. Εκεί όπου οι εθνικές ομάδες εξακολουθούν να διεκδικούν ένα εισιτήριο για την τελική φάση που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, στην επετειακή έκδοση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κι αν η Δευτέρα που πέρασε, είχε για τους περισσότερους συνεργάτες του youbet.gr καλά ποσοστά κέρδους, η Τρίτη και η Τετάρτη, δεν έχουν να προσφέρουν καμία ουσιαστικά συγκίνηση στο στοιχηματικό τοπίο.

Είναι η ευκαιρία λοιπόν να ανατρέξουμε στις σημειώσεις του youbet.gr, αυτές που μπορείτε να βρείτε και στην Home Page, στο αριστερό κομμάτι, κάτω από τα στατιστικά. Είναι οι Θεωρίες Στοιχήματος, τις οποίες μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να θεωρείτε ως βαρετή διαδικασία όμως πάντα πρέπει να υπάρχουν πρόχειρες είτε στο μυαλό σας ή στα βιβλία σας.

Όπου βιβλία πλέον βέβαια, η εκάστοτε αγαπημένη σας στοιχηματική ιστοσελίδα. Ας πούμε λοιπόν, ότι ο κάθε νέος παίκτης του στοιχήματος, όφειλε να διαβάσει μια σειρά από άρθρα, που θα προσπαθούσαν να του δώσουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το Στοίχημα.

Καλύτερο ξεκίνημα από την Διαχείρηση Κεφαλαίου αλλά και τα Πόσα χρήματα ποντάρω στο Στοίχημα, δεν θα υπήρχε. Δύο πολύ βασικά γρανάζια σε αυτό το σπορ με το οποίο προσπαθούν να ασχοληθούν οι περισσότεροι και που όλοι μας συμβάλουμε, ο καθένας από το δικό του πόστο με όποιες γνώσεις έχει.

Αφού λοιπόν σας αφήσω σε αυτά δύο άρθρα, τα οποία βρίσκεται και λινκαρισμένα μέσα από το σημερινό κείμενο, θα επιστρέψω αύριο, με μια εξήγηση για το πως λειτουργούν τα ταμεία των tipsters ώστε να έχετε και μια εικόνα όσο δεν είστε τόσο έμπειροι στο συγκεκριμένο είδος στοιχηματικών προτάσεων.

See ya dudes...


Νέα και προσφορές για στοίχημα

Νέα και προσφορές για καζίνο
Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΑΓΓΛΙΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

  €1.565.996,60

 • ΣΕΡΒΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

  €553.199,80

 • ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

  €549.883,20

 • ΓΑΛΛΙΑ - ΜΟΛΔΑΒΙΑ

  €548.588,10

 • ΤΣΕΧΙΑ - ΚΟΣΣΟΒΟ

  €452.783,00

 • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

  €377.794,15

 • ΑΛΒΑΝΙΑ - ΑΝΔΟΡΑ

  €309.611,10

 • ΙΡΛΑΝΔΙΑ - Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ

  €117.628,50

 • ΛΙΒΑΝΟΣ - ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

  €95.476,20

 • ΣΥΡΙΑ - ΚΙΝΑ

  €59.748,10

Δείτε όλους τους τζίρους...