Προγνωστικά στοιχήματος
Top 10 προγνωστικών
Παρολί LVERS

Γι αυτούς που κυνηγάνε τη μεγάλη ή και τη λίγο μικρότερη απόδοση, το YOUBET φέρνει την υπηρεσία ΠΑΡΟΛΙ LVERS.

Απλά όρισε το ποσό που θέλεις να ποντάρεις, την επιστροφή που θα ήθελες να πάρεις και τις αποδόσεις στις οποίες θέλεις να παίξεις, και το YOUBET θα σου προτείνει ένα παρολί με βάση σημεία τα οποία έχουν μεγάλη στατιστική πιθανότητα επαλήθευσης.

Βαθμολογίες - Στατιστικά
Όλες οι βαθμολογίες

Οι 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη 17/10, 17:10
Οι 24 νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα
Κάθε παίκτης που παίζει στοίχημα online καλό είναι να ξέρει ποιες είναι οι εταιρίες με άδεια λειτουργίας στη χώρα μας. Το Youbet παραθέτει πιο κάτω τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που έχουν άδεια και τους ιστοτόπους που λειτουργούν κάτω από την άδειά τους.

Online στοίχημα

Το πλαίσιο λειτουργίας του online στοιχήματος στη χώρα μας ορίζεται από τον ν.4002/2011, στις διατάξεις του οποίου εντάχθηκαν οικιοθελώς 24 εταιρίες, κάτοχοι αδειών διεξαγωγής παιγνίων σε χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Η ένταξη αυτή προήλθε από την προσπάθεια της τότε ελληνικής κυβέρνησης να ρυθμίσει την online αγορά τυχερών παιγνίων και παράλληλα να αυξήσει τα έσοδά της από τη φορολογία του online στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, δόθηκε τότε η δυνατότητα σε όποιες εταιρίες ήθελαν και πληρούσαν τις προϋποθέσεις, να πληρώσουν φορολογία 20% επί των μικτών κερδών τους για τα προηγούμενα δύο έτη λειτουργίας τους στην ελληνική αγορά και κατόπιν να ενταχθούν στο σχετικό πλαίσιο. Δεδομένου οτι τα μικτά κέρδη ορίζονταν κατά δήλωση των εταιριών, αλλά και μέσω αλλαγών σε ΑΦΜ ή εταιριών τα οποία επροσωπούσαν το εκάστοτε brand, ελάχιστα χρήματα τελικά εισπράχθηκαν από το ελληνικό δημόσιο.

Οι 24 εταιρίες οι οποίες έλαβαν τελικά ελληνικό ΑΦΜ και άδεια λειτουργίας είναι οι ακόλουθες (σε παρένθεση οι ιστότοποι που λειτουγούν κάτω από την κάθε άδεια) σε αλφαβητική σειρά:

 1. AS IMG KASIINOD
 2. Β2Β Gaming Services Malta Limited (Betshop)
 3. Cashpoint (Malta) Limited
 4. Diamond Link Limited (Pokerstars, Betstars)
 5. Doms Cars Limited
 6. Doms Holdings UK Limited
 7. Eldorado Sportwetten GmbH
 8. GLB GmbH (Goalbet)
 9. GML Interactive Limited (Stoiximan)
 10. Kingmaker Limited
 11. Logflex Limited (Novibet)
 12. Love 2 Celebrate Limited (NetBet)
 13. Lucky Stream Limited (Bet365)
 14. Magic Services Limited
 15. Meridian Gaming Limited
 16. On Line Amusement Solutions Limited (Tipbet, Championsbet)
 17. On Line Amusement Solutions NV
 18. Paddy Power PLC (PaddyPower)
 19. Personal Exchange International Limited
 20. Rebels Gaming Limited (Interwetten, Winmasters, Betrebels)
 21. Silver Link Limited
 22. Sporting Odds Limited (Bwin, Sportingbet, Vistabet)
 23. STS Sportwetten GmbH
 24. YEZ Gaming Limited

Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα

Πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι του στοιχήματος στην Ελλάδα από το 2011 έως σήμερα και αρκετές από τις παραπάνω στοιχηματικές εταιρίες σταμάτησαν να δέχονται παίκτες από την Ελλάδα ή έπαυσαν τη λειτουργία τους γενικότερα. Παράλληλα, αρκετές ήταν και οι φορές που ένα brand μεταπήδησε από μία άδεια σε άλλη, καθώς ο νόμος όριζε πως οι άδειες δίνονται σε εταιρίες χωρίς να εξετάζει τους ιστοτόπους που λειτουργούν κάτω από κάθε εταιρία.

ΟΠΑΠ και online στοίχημα

Κάπου μέσα στη νομική αβεβαιότητα, δόθηκε άδεια λειτουργίας και στο γνωστό σε όλους μας Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, παρότι δεν βρισκόταν ανάμεσα στις 24 στοιχηματικές εταιρίες που πήραν άδεια το 2011. Μετά από αλλεπάλληλα re-launch, κατάφερε να λειτουργεί και παραμένει online ακόμα και σήμερα, ωστόσο μια απόφαση του ΣτΕ το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε να φέρει τα πάνω κάτω, καθώς το εν λόγω δικαστήριο έκρινε πως το Pame Stoixima δεν έχει την απαιτούμενη άδεια για να λειτουργεί online στοίχημα.

Νέες στοιχηματικές άδειες

Και κάπως έτσι, μετά από σειρά εξαγγελιών διαφόρων κυβερνήσεων και μετά από από δημόσιες διαβουλεύσεις και σχέδια νόμου, φτάσαμε να συζητάμε πάλι το καθεστώς αδειοδότησης των στοιχηματικών εταιριών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών, η αγορά θα ρυθμιστεί οριστικά μέσα στο 2020.

Έως τότε, επειδή ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, το Youbet σας παρουσιάζει τις νόμιμες στοιχηματικές στις οποίες μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια.

Κορυφαίες στοιχηματικές
Τζίροι στοιχήματος
 • ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΑΡΣΕΝΑΛ

  €2.178.929,00

 • ΠΑΟΚ - NFC ΒΟΛΟΣ

  €172.337,67

 • ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

  €116.027,30

 • ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ

  €106.317,98

 • ΧΑΒΡΗ - ΤΡΟΥΑ

  €99.369,80

 • ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

  €72.885,74

 • ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΡΙΟ ΑΒΕ

  €45.285,05

 • ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΣΟΝΕΝΧΟΦ

  €14.126,09

 • ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΤΕ ΚΟΛΚ - ΝΟΡΘΙΣΤ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕ

  €11.422,88

 • ΜΠΕΡΑΖΑΤΕΓΚΟΥΙ - ΑΡΤΖΕΝΤΙΝΟ ΝΤΕ ΜΕ

  €10.007,33

Δείτε όλους τους τζίρους...
Θεωρία στοιχήματος